Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 425 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 405415420423424425426427430435445 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.361-6.375 από 12815

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Ολες οι τράπεζες χρεώνουν την επανέκδοση χρεωστικής.
    Υποθέτω θα μειώσουν τους χρόνους λήξης
    Η alphabank 12 €

Πήγα ν'ανοίξω λογαριασμούς σε alpha και πειραιώς για τις 2 κόρες.
    Στην Πειραιώς ζητάνε άλλα χαρτιά από την alpha και ισχυρίζονται ότι τα επιβάλλει η Τράπεζα της Ελλάδας. Αρα η alpha παρανομεί

2 χαριτωμένα στην Πειραιώς που δεν ισχύουν για την alpha
    1, Και οι δύο θέλουν βεβαίωση κατοικίας - λογαριασμό ΔΕΚΟ. Η μεν alpha βολεύεται με την βεβαίωση λογαριασμού κινητού vodafone, η δε Πειραιώς μόνο αν είναι από κινητή cosmote, voda και wind δεν τις αναγνωρίζει, γελούσε κι ο υπάλληλος.
    2. Η Πειραιώς θέλει τα χαρτιά της μίας κόρης με σφραγίδα από την πρεσβεία στην Χάγη, η alpha βολεύεται χωρίς σφραγίδα.
    Πάλι καλά που δεν ζήτησαν μετάφραση από το υπουργείο εξωτερικών, ξέρουν να διαβάζουν αγγλικά
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει το Iris ειναι για αυθημερον εμβάσματα οπότε μάλλον θα αρχίσουν να το βαράνε, ειδικά τώρα που πέφτουν οι κερδοφορίες και πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.
    Για πιο "φυσιολογικές" χρεώσεις πας σε SEPA transfer που είναι η κανονική διατραπεζική μέσω DIAS απλά θα κάνει μία εργάσιμη. Αν δεν βιάζεσαι βεβαια για μια ημερα.

Πάντως η Πειραιώς έχει ήδη αρχίσει να χρεώνει πλέον και το embossing δλδ την έκδοση ή ανανέωση νέας κάρτας. Και ειδικά για την ανανέωση κάρτας που έληξε είναι απλά απαράδεκτο αφού η εναλλακτική είναι να μείνεις χωρίς κάρτα. Και για πιστωτική πες πάει στα κομμάτια κάνεις τσαμπουκά και ακυρώνεις. Η χρεωστική όμως που είναι τα λεφτά σου και δεν θα μπορείς να κάνεις ανάληψη από ATM?

Η χειρότερη εταιρεία μακράν. Δεν την αποκαλώ τράπεζα γιατί δεν είναι. Ένα ατέλειωτο σουπερμαρκετ που οι υπάλληλοι απλά πουλάνε ασφάλειες και επενδυτικά προιοντα χωρίς να έχουν γνώσεις ή πιστοποίηση τις περισσότερες φορές. Εξαιρούνται αξιόλογα στελέχη των τραπεζών που απορρόφησε πχ τις Κυπριακές. Την διασώζει μόνο το ebanking αλλά προβλέπω και αυτό συντομα να αρχίσει να το έχει με "χρεωση" με τα κόλπα που κάνει.
    όλες έχουν βάλει χρέωση για την ανανέωση της χρεωστικής τους, στο χρεώνει μόνο για την ανανέωση της κάρτας και όχι για την αντικατάσταση σε περίπτωση που χάθηκε η κάρτα κλπ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    όλες έχουν βάλει χρέωση για την ανανέωση της χρεωστικής τους, στο χρεώνει μόνο για την ανανέωση της κάρτας και όχι για την αντικατάσταση σε περίπτωση που χάθηκε η κάρτα κλπ.
    Χρεωνει και για την αντικατασταη σε περιπτωση απωλειας/κλοπης/φθονας. Το εχουν ξεφτιλισει το θεμα.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H-300s
    Γράψτε τους και παραπονεθείτε. Μην τα γράφουμε μόνο εδώ, δε θα αλλάξει τίποτα έτσι. Αν λάβουν πολλά παράπονα, ίσως κάτι αλλάξει...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    WEB
    Πριν λίγες μέρες έστειλα σε όλες τις τράπεζες στις οποίες έχω κάρτα ένα email λέγοντας να μη μου ανανεώσουν οποιαδήποτε κάρτα αν πρόκειται να υπάρξει χρέωση. Μια με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε ιστορίες για αγρίους (έχουν οδηγία από ΕΕ!), αλλά παρέμεινα ανένδοτος. Περιμένω αντιδράσεις μέσα στην χρονιά μιας και μου λήγει μία κάρτα.

Πάντως νομίζω ότι η attica δεν εχει χρέωση.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spiderman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν λίγες μέρες έστειλα σε όλες τις τράπεζες στις οποίες έχω κάρτα ένα email λέγοντας να μη μου ανανεώσουν οποιαδήποτε κάρτα αν πρόκειται να υπάρξει χρέωση. Μια με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε ιστορίες για αγρίους (έχουν οδηγία από ΕΕ!), αλλά παρέμεινα ανένδοτος. Περιμένω αντιδράσεις μέσα στην χρονιά μιας και μου λήγει μία κάρτα.

Πάντως νομίζω ότι η attica δεν εχει χρέωση.
    Πολύ σωστά έκανες. Το έχω ήδη κάνει εγώ στην Πειραιώς αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.
    Αν κάποια στιγμή έχω διάθεση μπορεί να συνάξω μια επιστολή προς τον συνήγορο του καταναλωτή.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από user2163 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω την Πειραιώς δεν είναι η μόνη που το έκανε αυτό.
    Επίσης όλες οι Ελληνικές τράπεζες πρέπει να μειώσουν τα έξοδα τους, καταστήματα-προσωπικό κτλ. δεν είναι δυνατόν να εμφανίζουν λειτουργικά έξοδα σχεδόν ίδια με τράπεζες πολύ μεγαλύτερες.
    ΙΔΙΩΣ το προσωπικο... αφου δεν μπορουν να δουλευουν περισσοτερο χωρις να πληρωνονται λιγοτερο!
    Αυτο φταιει που πληρωνουμε την μακροημερευση των συστημικων απο την τσεπη μας και οχι τα μνημονια ή τα golden boys.
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Οι ίδιες οι τράπεζες έριξαν τον κόσμο στις κάρτες για να μειώσουν τις ουρές στα ταμεία και να μειωθεί το κόστος. Επίσης η παρότρυνση για την χρήση των ΑΤΜ και των υπηρεσιών e-banking κτλ. Οι κάρτες τα sms και όλες οι παροχές ήταν δωρεάν στην αρχή. Μετά οι συναλλαγές στα ταμεία είχαν χρεώσεις μετά από κάποιο αριθμό πχ αναλήψεων.
    Τώρα θα αρχίσουν να χρεώνουν και το login στην σελίδα γιατί υπάρχουν έξοδα με τους servers και όλα αυτά.
    Η χρήση πλαστικού χρήματος για το αφορολόγητο είναι υποχρεωτική.
    Έλεος.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thourios : 06-01-19 στις 22:56.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από user2163 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω την Πειραιώς δεν είναι η μόνη που το έκανε αυτό.
    Επίσης όλες οι Ελληνικές τράπεζες πρέπει να μειώσουν τα έξοδα τους, καταστήματα-προσωπικό κτλ. δεν είναι δυνατόν να εμφανίζουν λειτουργικά έξοδα σχεδόν ίδια με τράπεζες πολύ μεγαλύτερες.
    Βρε τις καημενες τις τραπεζες, τι τραβανε και αυτες...

Παιδια εχουμε ξεφυγει. Ακου να πληρωνεις για να σου ανανεωθει η καρτα. Και αν δεν θες, μενεις χωρις καρτα? Αυτες ειναι οι επιλογες σου?

Μιλαμε για τραγικα πραγματα. Και κατι μου λεει πως συντομα θα μειωσουν και τον χρονο που ειναι ενεργη.
    No Justice - No Peace

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ardi21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε τις καημενες τις τραπεζες, τι τραβανε και αυτες...

Παιδια εχουμε ξεφυγει. Ακου να πληρωνεις για να σου ανανεωθει η καρτα. Και αν δεν θες, μενεις χωρις καρτα? Αυτες ειναι οι επιλογες σου?

Μιλαμε για τραγικα πραγματα. Και κατι μου λεει πως συντομα θα μειωσουν και τον χρονο που ειναι ενεργη.
    Μην ξεχνας τα διαφημιστικα spot με τις πληρωμες μεσω NFC κινητου. Το εχουν ριξει το τυρακι.

Υποσυνειδητα υπαρχει στο μυαλο μας. Οποτε η με το κινητο μας ή γενικα με συσκευες με nfc θα πληρωνουμε.
    The gr81 .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    WEB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ σωστά έκανες. Το έχω ήδη κάνει εγώ στην Πειραιώς αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.
    Αν κάποια στιγμή έχω διάθεση μπορεί να συνάξω μια επιστολή προς τον συνήγορο του καταναλωτή.
    Εγώ περιμένω να γίνει η κουτσουκέλα για να δοκιμάσω τον ΕΧΜ (https://hobis.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5...CE%B5%CE%B9-2/)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι ίδιες οι τράπεζες έριξαν τον κόσμο στις κάρτες για να μειώσουν τις ουρές στα ταμεία και να μειωθεί το κόστος. Επίσης η παρότρυνση για την χρήση των ΑΤΜ και των υπηρεσιών e-banking κτλ. Οι κάρτες τα sms και όλες οι παροχές ήταν δωρεάν στην αρχή. Μετά οι συναλλαγές στα ταμεία είχαν χρεώσεις μετά από κάποιο αριθμό πχ αναλήψεων.
    Τώρα θα αρχίσουν να χρεώνουν και το login στην σελίδα γιατί υπάρχουν έξοδα με τους servers και όλα αυτά.
    Η χρήση πλαστικού χρήματος για το αφορολόγητο είναι υποχρεωτική.
    Έλεος.
    Πες τα...οταν τα ελεγα εγω παλια, καποιοι με ελεγαν 'αρνητικο' στην 'εξελιξη'....

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες τα...οταν τα ελεγα εγω παλια, καποιοι με ελεγαν 'αρνητικο' στην 'εξελιξη'....
    Το ότι είσαι είναι δεδομένο
    Εχετε μείνει πίσω. Θα χρεώνουν και τα κλικ, επιβραβεύοντας τον "πελάτη της χρονιάς" με δωρεάν κλικ ( σιγά μην δώσουν χρήμα)

However, there are no contactless fees with any banks, except for Bank of Ireland, which charges €0.01, so this method should be the most prevalent.
    In addition to transaction fees, all of Ireland’s leading banks charge maintenance fees and these can be quite expensive.

AIB charges €18 a year, Bank of Ireland charges €20, KBC charges €24 and Permanent TSB and Ulster Bank both charge €48.

και λοιπά, και λοιπά και λοιπά...
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Να γράψουμε ένα e-mail στον Σπίρτζη.
    Όπως έσωσε τους επιβάτες της Ryanair από την Ρουμανία μπορεί να μας σώσει και από τις χρεώσεις των τραπεζών.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    οκ ΦΥΣΙΚΑ ειναι προοδος και η γενικευση του ηλεκτρονικου εμποριου και η χρηση οιασδηποτε μορφης πλαστικου χρηματος.
    ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ η υποχρεωτικη χρηση καρτων ΔΗΘΕΝ για την παταξη της φοροδιαφυγης ΔΕΝ δειχνει μονον την ανικανοτητα του κρατους!
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  0a82af51d8bfa389641bb813e9f9cedf.jpg 
Εμφανίσεις:  2 
Μέγεθος:  82,2 KB 
ID: 200178 ... Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  LCmWKicwxhwt0i2pM4vDLjxOtDQ.jpg 
Εμφανίσεις:  3 
Μέγεθος:  161,9 KB 
ID: 200179
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Σελ. 425 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 405415420423424425426427430435445 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία