Ολες οι τράπεζες χρεώνουν την επανέκδοση χρεωστικής.
Υποθέτω θα μειώσουν τους χρόνους λήξης
Η alphabank 12 €
Πήγα ν'ανοίξω λογαριασμούς σε alpha και πειραιώς για τις 2 κόρες.
Στην Πειραιώς ζητάνε άλλα χαρτιά από την alpha και ισχυρίζονται ότι τα επιβάλλει η Τράπεζα της Ελλάδας. Αρα η alpha παρανομεί
2 χαριτωμένα στην Πειραιώς που δεν ισχύουν για την alpha
1, Και οι δύο θέλουν βεβαίωση κατοικίας - λογαριασμό ΔΕΚΟ. Η μεν alpha βολεύεται με την βεβαίωση λογαριασμού κινητού vodafone, η δε Πειραιώς μόνο αν είναι από κινητή cosmote, voda και wind δεν τις αναγνωρίζει, γελούσε κι ο υπάλληλος.
2. Η Πειραιώς θέλει τα χαρτιά της μίας κόρης με σφραγίδα από την πρεσβεία στην Χάγη, η alpha βολεύεται χωρίς σφραγίδα.
Πάλι καλά που δεν ζήτησαν μετάφραση από το υπουργείο εξωτερικών, ξέρουν να διαβάζουν αγγλικά
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 6.361-6.375 από 12815
Θέμα: e-banking
-
05-01-19, 21:18 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6361" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
05-01-19, 21:47 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6362
-
06-01-19, 03:58 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6363
-
06-01-19, 12:36 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6364
Γράψτε τους και παραπονεθείτε. Μην τα γράφουμε μόνο εδώ, δε θα αλλάξει τίποτα έτσι. Αν λάβουν πολλά παράπονα, ίσως κάτι αλλάξει...
-
06-01-19, 17:52 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6365
Πριν λίγες μέρες έστειλα σε όλες τις τράπεζες στις οποίες έχω κάρτα ένα email λέγοντας να μη μου ανανεώσουν οποιαδήποτε κάρτα αν πρόκειται να υπάρξει χρέωση. Μια με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε ιστορίες για αγρίους (έχουν οδηγία από ΕΕ!), αλλά παρέμεινα ανένδοτος. Περιμένω αντιδράσεις μέσα στην χρονιά μιας και μου λήγει μία κάρτα.
Πάντως νομίζω ότι η attica δεν εχει χρέωση.
-
06-01-19, 18:12 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6366
-
06-01-19, 19:18 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6367Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
06-01-19, 19:37 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6368
Οι ίδιες οι τράπεζες έριξαν τον κόσμο στις κάρτες για να μειώσουν τις ουρές στα ταμεία και να μειωθεί το κόστος. Επίσης η παρότρυνση για την χρήση των ΑΤΜ και των υπηρεσιών e-banking κτλ. Οι κάρτες τα sms και όλες οι παροχές ήταν δωρεάν στην αρχή. Μετά οι συναλλαγές στα ταμεία είχαν χρεώσεις μετά από κάποιο αριθμό πχ αναλήψεων.
Τώρα θα αρχίσουν να χρεώνουν και το login στην σελίδα γιατί υπάρχουν έξοδα με τους servers και όλα αυτά.
Η χρήση πλαστικού χρήματος για το αφορολόγητο είναι υποχρεωτική.
Έλεος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thourios : 06-01-19 στις 22:56.
-
06-01-19, 21:01 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6369
Βρε τις καημενες τις τραπεζες, τι τραβανε και αυτες...
Παιδια εχουμε ξεφυγει. Ακου να πληρωνεις για να σου ανανεωθει η καρτα. Και αν δεν θες, μενεις χωρις καρτα? Αυτες ειναι οι επιλογες σου?
Μιλαμε για τραγικα πραγματα. Και κατι μου λεει πως συντομα θα μειωσουν και τον χρονο που ειναι ενεργη.No Justice - No Peace
-
06-01-19, 22:25 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6370
-
06-01-19, 22:43 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6371
Εγώ περιμένω να γίνει η κουτσουκέλα για να δοκιμάσω τον ΕΧΜ (https://hobis.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5...CE%B5%CE%B9-2/)
-
07-01-19, 11:16 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6372
-
07-01-19, 12:25 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6373
Το ότι είσαι είναι δεδομένο
Εχετε μείνει πίσω. Θα χρεώνουν και τα κλικ, επιβραβεύοντας τον "πελάτη της χρονιάς" με δωρεάν κλικ ( σιγά μην δώσουν χρήμα)
However, there are no contactless fees with any banks, except for Bank of Ireland, which charges €0.01, so this method should be the most prevalent.
In addition to transaction fees, all of Ireland’s leading banks charge maintenance fees and these can be quite expensive.
AIB charges €18 a year, Bank of Ireland charges €20, KBC charges €24 and Permanent TSB and Ulster Bank both charge €48.
και λοιπά, και λοιπά και λοιπά..." Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
07-01-19, 13:48 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6374
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Να γράψουμε ένα e-mail στον Σπίρτζη.
Όπως έσωσε τους επιβάτες της Ryanair από την Ρουμανία μπορεί να μας σώσει και από τις χρεώσεις των τραπεζών.
-
07-01-19, 16:07 Απάντηση: e-banking, ΤΩΡΑ!!! #6375Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
Bookmarks