Όχι όμως και ότι τους ζητάει να το πληρώσουν... Το ίδιο απαράδεκτη πολιτική με την Πειραιώς σε αυτό το σημείο...
Απο το virus bulletin
"South African bank ABSA plans to give away security software from Trend Micro to its 650,000+ online banking customers. The move, intended to assuage worries over the safety of online banking, follows other banks such as Barclays in the UK, who are providing their online customers with software from F-Secure. ABSA is a member of the Barclays banking group."
Αυτό λέγεται πραγματικό ενδιαφέρων και σεβασμός στον πελάτη και στον εαυτό σου...
btw αυτό το είχα σκεφτεί πριν από 6 μήνες έστω και σαν γνήσιος Έλληνας δεν είχα σκεφτεί το δωρεάν αλλά πολύ μεγάλη έκπτωση
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 456. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 76-90 από 12488
Θέμα: e-banking
-
11-08-06, 01:03 #76
-
11-08-06, 01:11 #77
το trend micro δεν θα το έλεγα και την καλύτερη επιλόγη, απο την άλλη ειναι το antivirus of choice για τις φθηνές μητρικες (αυτές των 40 ευρώ) για ενα χρόνο μάλιστα!
εμένα η barclays δεν μου δίνει f-secure
ΥΓ δεν ειναι ασφάλεια το παρόν, ασφάλεια πχ θεώρω το On screen keyboard που έχει η alpha, το ειδικό μηχανάκι που εβαλε προσφατά (το είχα δει πριν 3 χρόνια σε ελβετική τράπεζα).
Εκτός φυσικά αν πηγαίνει κάποιος απο την τράπεζα να κάνει ελεγχο οτι το antivirus ειναι ενεργό και αναβαθμισμένο.
-
11-08-06, 01:43 #78
Αυτός που τρελαίνεται για την ασφάλεια θα βάλει ότι νομίζει αυτός σαν καλύτερο. Από την άλλη προστατεύει αυτούς που χρησιμοποιούν κρακαρισμένα antivirus. btw ή δική μου σκέψη για το θέμα δεν έπασχε/η από το συγκεκριμένο πρόβλημα
Και το On screen keyboard & το μηχανισμό δημιουργίας κωδικών τα δίνουν πριν από χρόνια κάποιες μικρές τράπεζες (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποιες είναι. Αν θέλετε το κοιτάζω και επανέρχομαι) και μάλιστα δωρεάν.
-
11-08-06, 01:48 #79
-
11-08-06, 08:35 #80
Προσωπικά το να δώσω 7 euro για κάτι που έχει lifespan 5 ετών δεν με απασχολεί. Θα προτιμούσα να μη πληρώνω κάτι εισφορές για μεταφορές εμβασμάτων για παράδειγμα.
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
11-08-06, 09:02 #81
Δεν θυμάμαι ποια τράπεζα σου δίνει ένα σύστημα που βάζεις τις κάρτες σου για identification κάποιες σου επιτρέπουν την σύνδεση με βάση το δακτυλικό αποτύπωμα.
@aroutis το θέμα δεν είναι στα χρήματα. Είναι στην λογική.
-
11-08-06, 22:47 #82
Έχω παρατηρήσει ότι στην Eurobank η ενημέρωση των κινήσεων στον λογαριασμό δεν γίνεται real time,έκανα μια αγόρα πριν 2 μέρες και τώρα την εμφάνισε.Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες τράπεζες?
-
11-08-06, 23:19 #83
-
12-08-06, 01:14 #84
Συγνώμη για την ετεροχρονισμένη απάντηση αλλά μόλις το διάβασα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προμήθεια αλλά ασφάλειας (της τράπεζας). Αν γίνει μια στραβή με μια τράπεζα της ουγκάντας για παράδειγμα θα έχουν πολύ τρέξιμο ώσπου να βρουν άκρη (αν βρουν). Επιπρόσθετα με αυτό τον τρόπο περιορίζεις τους επίδοξους χακερς σε Ελληνικά χωρικά ύδατα και άρα πιο εύκολα ελέγξιμους.
Σε αυτή την περίπτωση προτείνω να χρησιμοποιήσεις ένα λογαριασμό paypal που θα πληρωθεί αυτόματα από κάρτα eurobank.
Αν και το καλύτερο θα είναι να έχεις δηλώσει τηλεφωνικά η με κάποιο άλλο τρόπο σε ποιους λογαριασμούς εξωτερικού επιθυμείς να στείλεις χρήματα. Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στην eurobank αν διάβασα καλά είναι ότι για να πάρεις μοναδικούς κωδικούς θα πρέπει να είσαι πελάτης του phone-banking.
-
12-08-06, 01:30 #85
-
12-08-06, 01:32 #86
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Με Firefox δουλεύει μια χαρά.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
12-08-06, 01:40 #87
-
12-08-06, 13:27 #88
-
12-08-06, 13:43 #89
Εγω Παντως με ΑLPHA BANK δεν εχω κανενα προβλημα.
Η ΕΘΝΙΚΗ ομως ειναι πολλα χρονια πισω.Μανία που εχει με Αυτα τα TAN...
Oποιος ξερει τι εννοω θα καταλαβει.
-
12-08-06, 16:23 #90
Bookmarks