Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 792 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 772782787790791792793794797802812 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 11.866-11.880 από 12821

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι, έχεις κατάστημα εδώ, για το μπουρλότο που λέγαμε?
    Πετάγεσαι μία Λονδίνο που είναι τα κεντρικά τους και κάνεις τη δουλειά σου.
    Το θέμα είναι σου βαστάει;
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πετάγεσαι μία Λονδίνο που είναι τα κεντρικά τους και κάνεις τη δουλειά σου.
    Το θέμα είναι σου βαστάει;
    Ωπα!!!!!!!! αν έχουν κεντρικά στο Λονδίνο οκ τότε... νόμιζα δεν υπήρχε τίποτα πουθενά... πάω πάσο
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Kαι πολύ σωστό το σχόλιο του SEBU για διασπορά των ποσών.
    Έχω χρήματα σε 3 ιντερνετικούς λογαριασμούς: (2 Rev personal/business) + ένα μακροπρόθεσμο στη Freedom, 1 Κύπρο και 1 Ελλάδα.
    Τουλάχιστον αν κάποιο έχει θέμα, παίζω μπάλα με εναλλακτικές.

- - - Updated - - -

Ωπα!!!!!!!! αν έχουν κεντρικά στο Λονδίνο οκ τότε... νόμιζα δεν υπήρχε τίποτα πουθενά... πάω πάσο
    Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κτιριάρα, δεν κρύβονται ξέρεις.
    Πραγματικά δεν ξέρω τι είχες στο μυαλό για αυτή την εταιρεία.
    Είναι σε όλα τα οικονομικά φόρουμς, συνεντεύξεις με στελέχη, φώτος από γραφεία κλπ κλπ
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κτιριάρα, δεν κρύβονται ξέρεις.
    Πραγματικά δεν ξέρω τι είχες στο μυαλό για αυτή την εταιρεία.
    Είναι σε όλα τα οικονομικά φόρουμς, συνεντεύξεις με στελέχη, φώτος από γραφεία κλπ κλπ
    Απλά δεν νοιώθω καλά με οτιδήποτε έχει σχέση με λεφτά και δεν έχει φυσική παρουσία στην χώρα μου, τόσο απλά, παππούς.gr εδώ
    CorollaClub

Περιοχή
    Dublin
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    ISP
    UPC
    Λονδίνο είναι τα κεντρικά του UK entity. Εσύ μπορείς να πας στα hubs σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Πόρτο ή Πολωνία. Διαλέγεις και παίρνεις
    Υπογραφή

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Crosswind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λονδίνο είναι τα κεντρικά του UK entity. Εσύ μπορείς να πας στα hubs σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Πόρτο ή Πολωνία. Διαλέγεις και παίρνεις
    Οκ Πόρτο ή Βαρκελώνη καλύτερα για να το συνδυάσω με διακοπές. Στη μπίχλα του Λονδίνου ούτε θέλω να ξαναπάω lol.
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Οκ Πόρτο ή Βαρκελώνη καλύτερα για να το συνδυάσω με διακοπές. Στη μπίχλα του Λονδίνου ούτε θέλω να ξαναπάω lol.
    Μαμάει το Λονδινο, ήμουν εκεί πριν 1 μήνα και έχει τα πάντα.
    Τράβα Βαρκελώνη που δε μιλάνε καν αγγλικά και αν χρειαστείς καμία πληροφορία σφύρα μου.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Μαμάει το Λονδινο, ήμουν εκεί πριν 1 μήνα και έχει τα πάντα.
    Τράβα Βαρκελώνη που δε μιλάνε καν αγγλικά και αν χρειαστείς καμία πληροφορία σφύρα μου.
    Δεν είναι του παρόντος αλλά βρομάει και ζέχνει μιλάμε... τελευταία φορά πήγα βέβαια το 2003 αλλά στον υπόγειο μύριζε τις 15 ημέρες που έμεινα όπου και αν πήγα μια μπίχλα με υγρασία μαζί...
    Αλλά το κυρίως πρόβλημά μου είναι η ανάποδη οδήγηση που ο εγκέφαλός μου δεν την δέχεται με τίποτα... ηλίθιοι Αγγλοι και έχουν καταστρέψει και άλλες χώρες μαζί... τεσπα.
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν καταλαβαίνω καλά, εννοείς ότι η προμήθεια για έμβασμα σε IBAN εξωτερικού είναι μεγαλύτερη από την προμήθεια για έμβασμα σε IBAN ελληνικό. Αυτό όμως δεν ισχύει. Η προμήθεια -βάσει κανονισμού από όσο θυμάμαι- πρέπει να είναι ίδια για όλα τα διατραπεζικά εμβάσματα, είτε εγχώρια είτε εντός Ε.Ε.
    Συγκρίνουμε τον Γερμανό εργοδότη και τον Έλληνα. Στη Γερμανία δεν πληρώνεις προμήθειες όταν μεταφέρεις χρήματα απ'όσο ξέρω σε άλλο Γερμανικό ΙΒΑΝ.
    πχ εγώ έχω Commerzbank, και έστελνα λεφτά στην Ν26, και αυτά πήγαιναν δωρεάν το επόμενο πρωί. Αν ήθελα το Instant payment ήταν 1€.
    Δε θα συγκρίνω fintech (Revolut, N26) γιατί πρακτικά για να προχωρήσουν και να μεγαλώσουν είπαν πως δε θα έχουν προμήθειες, οπότε συγκρίνω τη 2η μεγαλύτερη τράπεζα στη Γερμανία.

Μετά ο Έλληνας αν θέλει να μεταφέρει λεφτά μεταξύ τραπεζών, πληρώνεις προμήθειες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι για αυτό σε άλλα μηνύματα έχω κράξει το ότι στην Ελλάδα πληρώνεις για να στείλεις και για να λάβεις λεφτά.
    Δηλαδή πρέπει να το δούμε ολιστικά γιατί όταν το βλέπουμε κομμάτι-κομμάτι τότε κάθε απομονωμένος παραλογισμός φαίνεται λογικός εξαιτίας των άλλων παραλογισμών. Αλλά δεν είναι οι μικροί παραλογισμοί το πρόβλημα, είναι το σύνολο.

ΥΓ. Σε καμία περίπτωση δεν γράφω ότι "στο εξωτερικό" είναι όλα τέλεια, βασικά προσπαθώ να μην γράφω ποτέ τη φράση "στο εξωτερικό" αλλά να γράφω για συγκεκριμένες χώρες.
    Προς Θεού, δε λέμε ότι στο εξωτερικό όλα είναι ρόδινα. Απλά τα "ρόδινα" είναι τόσα πολλά που ξεπερνάς τον όποιο "μεσαίωνα" συναντήσεις.

Πχ ξέρω πως οι Γερμανοί έχουν χρέωση χρήσης λογαριασμού ανά μήνα. Σε άλλες είναι αναγκαστικό, και σε άλλες αν κάνεις κάποιες κινήσεις και πάνω κάθε μήνα δε στο χρεώνουν. Προφανώς οι δικές μας τράπεζες βολεύονται πολύ περισσότερο με τις προμήθειες που έχουν ήδη, και βγάζουν περισσότερα από το να έχουν και αυτό (αν και κάτι μου λέει πως στο τέλος θα εφαρμόσουν ΚΑΙ αυτό, όταν θα αναγκαστούν να μειωθούν οι προμήθειες απ'τα εμβάσματα).

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Δεν είναι του παρόντος αλλά βρομάει και ζέχνει μιλάμε... τελευταία φορά πήγα βέβαια το 2003 αλλά στον υπόγειο μύριζε τις 15 ημέρες που έμεινα όπου και αν πήγα μια μπίχλα με υγρασία μαζί...
    Αλλά το κυρίως πρόβλημά μου είναι η ανάποδη οδήγηση που ο εγκέφαλός μου δεν την δέχεται με τίποτα... ηλίθιοι Αγγλοι και έχουν καταστρέψει και άλλες χώρες μαζί... τεσπα.
    Χαχαχα τι κολλήματα είναι αυτά!!
    9 χρόνια είμαι σε χώρες με ανάποδη οδήγηση, τι πρόβλημα υπάρχει; Μια συνήθεια είναι όλα.
    Ερε παραξενιές.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Χαχαχα τι κολλήματα είναι αυτά!!
    9 χρόνια είμαι σε χώρες με ανάποδη οδήγηση, τι πρόβλημα υπάρχει; Μια συνήθεια είναι όλα.
    Ερε παραξενιές.
    Ρε συ μετά από 9 χρόνια ανάποδα και εγώ θα ήμουν ΟΚ... 2 φορές έχω πάει Αγγλία, σύνολο 25 ημέρες.. ε ΔΕΝ... αφού είναι η μόνη χώρα που δεν νοίκιασα αυτοκίνητο.
    Αλλά θα έρθω Κύπρο για διακοπές και θα ενημερώσω να βγει ανακοίνωση στα Δελτία ειδήσεων πως ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ με αμάξι .. να σας δω μετά

Truestory. Με έχει σώσει η ανάποδη οδήγηση... σε ταξίδι για παγκόσμιο με τηλεκατευθυνόμενα, όπως πάντα με τον κολλητό, νοικιάζαμε αμάξι (station κυρίως γιατί είχαμε πολλά πράγματα) και πηγαίναμε Ιταλία και από το Malpensa πηγαίναμε οδικώς οπουδήποτε στην Ευρώπη. Ε σε ένα ταξίδι, παίρνουμε το αμάξι.. και με το που βγαίνεις από το αεροδρόμιο έχει μια φλατ πλατεία... χωρίς τίποτα στο κέντρο της... λέω στον κολλητό "εκεί αριστερά πάμε"... και ο θεός το κόβει αριστερά στο κύκλο. Τσουπ να σου οι carabinieri ... σκάει δίπλα με φάρο, βγαίνει μια αστυνομικός.. και αρχίζει να λέει διάφορα στα Ιταλικά από το παράθυρο.. και ο θεός κολλητός της λέει κάτι του στυλ "in english please" αλλά με πολύ πούστικη εγγλέζικη προφορά. Κοκαλώνει η δικιά σου, ξέρει ότι είναι νοικιάρικο οπότε μας πέρασε για Άγγλους!!!! και μας έχει για ώρα να μας εξηγεί πως ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ και στις πλατείες να πηγαίνουμε από δεξιά και να προσέχουμε . Μας άφησαν χωρίς κλήση ή τπτ
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Ρε συ μετά από 9 χρόνια ανάποδα και εγώ θα ήμουν ΟΚ... 2 φορές έχω πάει Αγγλία, σύνολο 25 ημέρες.. ε ΔΕΝ... αφού είναι η μόνη χώρα που δεν νοίκιασα αυτοκίνητο.
    Αλλά θα έρθω Κύπρο για διακοπές και θα ενημερώσω να βγει ανακοίνωση στα Δελτία ειδήσεων πως ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ με αμάξι .. να σας δω μετά

Truestory. Με έχει σώσει η ανάποδη οδήγηση... σε ταξίδι για παγκόσμιο με τηλεκατευθυνόμενα, όπως πάντα με τον κολλητό, νοικιάζαμε αμάξι (station κυρίως γιατί είχαμε πολλά πράγματα) και πηγαίναμε Ιταλία και από το Malpensa πηγαίναμε οδικώς οπουδήποτε στην Ευρώπη. Ε σε ένα ταξίδι, παίρνουμε το αμάξι.. και με το που βγαίνεις από το αεροδρόμιο έχει μια φλατ πλατεία... χωρίς τίποτα στο κέντρο της... λέω στον κολλητό "εκεί αριστερά πάμε"... και ο θεός το κόβει αριστερά στο κύκλο. Τσουπ να σου οι carabinieri ... σκάει δίπλα με φάρο, βγαίνει μια αστυνομικός.. και αρχίζει να λέει διάφορα στα Ιταλικά από το παράθυρο.. και ο θεός κολλητός της λέει κάτι του στυλ "in english please" αλλά με πολύ πούστικη εγγλέζικη προφορά. Κοκαλώνει η δικιά σου, ξέρει ότι είναι νοικιάρικο οπότε μας πέρασε για Άγγλους!!!! και μας έχει για ώρα να μας εξηγεί πως ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ και στις πλατείες να πηγαίνουμε από δεξιά και να προσέχουμε . Μας άφησαν χωρίς κλήση ή τπτ
    Δεν περίμενα ρε κουμπάρε 9 χρόνια για να μάθω ανάποδη οδήγηση. Είναι θέμα άνεσης με την οδήγηση.
    Οδηγάω από τα 16 μου αμάξι και με το που πηγα Μάλτα και πήρα αυτόματο ενοικιαζόμενο μετά από 10 λεπτά κοπανώντας το δεξί χέρι στο παράθυρο (γιατί έψαχνε τον λεβιέ των ταχυτήτων), ξεκλείδωσε ο εγκέφαλος και όλα κομπλέ. Μετά από μερικούς μήνες πήρα αμάξι και οδηγάω από τότε.
    Να φανταστείς ανεβαίνω ελλάδα κάθε 2-3 μήνες και πάντα νοικιάζω αμάξι και στην Αθήνα. Προσαρμόζομαι αμέσως στις λωρίδες κλπ και ας οδηγάω με αυτόματο στην Κύπρο και στην Ελλάδα πάνω μου δίνουν με ταχύτητες.
    Όλα μια ιδεά είναι,.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Να φανταστείς ανεβαίνω ελλάδα κάθε 2-3 μήνες και πάντα νοικιάζω αμάξι και στην Αθήνα. Προσαρμόζομαι αμέσως στις λωρίδες κλπ και ας οδηγάω με αυτόματο στην Κύπρο και στην Ελλάδα πάνω μου δίνουν με ταχύτητες.
    Όλα μια ιδεά είναι,
    Ναι οκ.. ενημέρωνε μόνο όποτε ανεβαίνεις Αθήνα
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια που η επίσημη καταγγελία μου στην Εθνική για IBAN Discrimination συνδέθηκε με Κάιρο!
    Έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες που το επίσημο αίτημά μου (κατάστημα + Κεντρική υπηρεσία) στην Alphabank να εξηγήσει γιατί μποκάρει τα εισερχόμενα Instant εμβάσματα, όταν ο αποστολέας καλύπτει όλα τα έξοδα, κι ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
    Να πω για την Εθνική που -εν μέσω COVID καραντίνας- έστειλε επιστολή ενημέρωσης με το ταχυδρομείο στην έδρα της εταιρείας (που φυσικά δεν έλαβε κανείς αφού όλα ήταν κλειστά) και μετά από λίγο απλά κλείδωσε τον λογαριασμό; Και τρέχα μετά εσύ να δεις τί συνέβηκε!

Αν κάτσω να σημειώσω όλα τα ευτράπελα που μου έχουν συμβεί προσωπικά με τις συστημικές τράπεζες, θα γράψω βιβλίο. Ευτυχώς για εσάς, μάλλον δεν έχετε νιώσει στο πετσί σας πόσο εκτός νόμου και λογικής λειτουργούν οι συστημικές τράπεζες. Πόσο πολύ κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να δίνουν εξηγήσεις σε κανέναν. Και πραγματικά εύχομαι κι ελπίζω να μην καεί ποτέ και η δική σας γούνα. Αλλά σας θερμοπαρακαλώ, μη ζείτε στα σύννεφα, γιατί αναπόφευκτα θα πέσετε.

Παίρνεις το κινητό του, μπαίνεις στην εφαρμογή και τα κάνεις έμβασμα αλλού. Αν τώρα δεν είχε προβλέψει να δώσει πρόσβαση -για παν ενδεχόμενο- και σε κάποιον άλλον ενώ είχε χρήματα μέσα, τότε μάλλον δεν ήθελε να τα πάρει κανείς

Σχετικά με το 2, οι ελληνικές τράπεζες μάλλον θα πάνε πρώτα τις χρεώσεις στα 4-5€ για όλα τα εμβάσματα. Καθήστε να δείτε γέλια (ή κλάματα)

Αν καταλαβαίνω καλά, εννοείς ότι η προμήθεια για έμβασμα σε IBAN εξωτερικού είναι μεγαλύτερη από την προμήθεια για έμβασμα σε IBAN ελληνικό. Αυτό όμως δεν ισχύει. Η προμήθεια -βάσει κανονισμού από όσο θυμάμαι- πρέπει να είναι ίδια για όλα τα διατραπεζικά εμβάσματα, είτε εγχώρια είτε εντός Ε.Ε.
    Σε εμένα δεν έχει τύχει ποτέ μου να κλειδωθεί ebanking. Σε ένα μάλιστα εδώ και 3 χρόνια ούτε που έχω στείλει δικαιολογητικά για επικαιροποιηση και μπαίνω κανονικά. Φίλος μου που δεν έστελνε του το κλείδωσαν και επέτρεψαν την πρόσβαση μόνο αφού τα έστειλε στην τράπεζα.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο με ενοχλούν οι τράπεζες είναι η γραφειοκρατία και οι προμήθειες. Αυτά ας περάσει νόμο το κράτος να τις απαγορεύσει η να θέσει πλαφόν, που αμφιβάλλω κιόλας αν θα το καταφέρει διότι θα καταπεσει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για παρεμβατικότητα στον ιδιωτικό τομεα. Από μεριάς μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε αυτό.

Από εκεί και μετά, αν κλειδωθεί αναίτια λογαριασμός μου από τράπεζα και δεν μπορώ να βγάλω τα λεφτά μου. Όχι καταγγελία, μήνυση και αξίωση αποζημίωσης κατευθείαν θα τους κάνω, ούτε θα περιμένω ούτε θα συζητήσω, η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται να γίνει κάτι τέτοιο είναι να σου έχει μπλοκάρει τους λογαριασμούς δικαστήριο η εισαγγελέας για οικονομικά εγκλήματα.

Κι άμα λάχει όπως είπε και ο BlueChris μπαίνω στο κατάστημα και τους κάνω φασαρία κι ας κληθεί και το 100, καλύτερα έτσι για να γίνει καταγραφή του συμβάντος και να έχω στοιχεία να τους κυνηγήσω.

Τώρα εσείς αν εμπιστεύεστε τόσο τις ξένες fintech, κανένα πρόβλημα, να μεταφέρετε όλα τα λεφτά σας σε αυτές. Και μετά αν σας κλείσει το account ο αλγόριθμος και το ΑΙ του συστήματος να ψάχνετε να βρείτε υπαλλήλους να τους μιλήσετε στα αγγλικά και να σας έρχονται τυποποιημένα μηνύματα στο email. Γνωρίζω ήδη 1 με 2 περιπτώσεις και δεν ρισκάρω, με τις ελληνικές τράπεζες δεν γνωρίζω καμία. Έχω ψαχτεί αρκετά για το αν θα μπορούσα να έχω τα λεφτά μου σε ξένο ίδρυμα αλλά το όλο θέμα κολλάει στο που θα βρεις το δίκιο σου άμα γίνει η στραβή και όχι στο ποσό αξιόπιστο είναι το ίδρυμα αυτό καθ αυτό.

Τα περί προμηθειών ταλαιπωρίας και γραφειοκρατίας που τα γνωρίζω και εγώ, αλλά είναι άλλο θέμα.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Ναι οκ.. ενημέρωνε μόνο όποτε ανεβαίνεις Αθήνα

Ήταν να πάμε οικογενειακώς Κύπρο τώρα τον Ιούνιο αλλα τελικά δεν μας έκατσε.. πάντως στους φίλους μας που θα πηγαίναμε τους είπα "θα κάνετε το σωφερ, εγω ανάποδα δεν οδηγάω, θα φάω καναν άνθρωπο..."
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Σελ. 792 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 772782787790791792793794797802812 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία