Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,69%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,32%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 50,96%
  • Attica Bank

15 3,21%
  • Eurobank

169 36,19%
  • Άλλη

28 6,00%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,57%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 818 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 798808813816817818819820823828838 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.256-12.270 από 12847

Θέμα: e-banking

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Η Alpha είχε αλλάξει το web της σχετικά πρόσφατα (~5ετία?) για να είναι πιο φιλικό σε οθόνες αφής.
    Το προηγούμενο έδινε περισσότερες δυνατότητες.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Alpha είχε αλλάξει το web της σχετικά πρόσφατα (~5ετία?) για να είναι πιο φιλικό σε οθόνες αφής.
    Το προηγούμενο έδινε περισσότερες δυνατότητες.
    Πενταετία δεν θεωρείται πρόσφατο
    Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
    Moksu στο γρασίδι
    παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
    Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
    Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nmavro73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πενταετία δεν θεωρείται πρόσφατο
    Πάντως πιο πρόσφατο από 15ετίας που έγινε η σύγκριση, με αφορμή την οποία σχολίασα .
    Το νόημα είναι ότι δεν είναι "ξεχασμένο", είναι συνειδητή επιλογή τους να έχει αυτή την εικόνα.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παιδιά είναι και θέμα συνήθειας/προτίμησης.
    Προσωπικά προτιμώ πολύ περισσότερο το web της alpha από π.χ. αυτό της εθνικής. Αλλά είπαμε είναι και θέμα συνήθειας.
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά είναι και θέμα συνήθειας/προτίμησης.
    Προσωπικά προτιμώ πολύ περισσότερο το web της alpha από π.χ. αυτό της εθνικής. Αλλά είπαμε είναι και θέμα συνήθειας.
    Και εγώ, είναι απλό και δεν μου λείπει κάτι... μπήκα στην Εθνικής του μπαμπά και στο site και στο κινητό που το έχω και μου φαίνεται χρωματιστό πανηγύρι
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Της Εθνικής προσωπικά θεωρώ πως είναι ότι χειρότερο. Έχω απ'όλες τις τράπεζες, και αυτά που έχω τραβήξει με της Εθνικής είναι απλά παιδικές ασθένειες.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Google Pay.
    Ακύρωσα μια πιστωτική της NBG για υποψία phising, ήρθε η νέα την ενεργοποίησα, άλλαξα το pin, προσπάθησα να την περάσω στο Πορτοφόλι μαζί με τις υπόλοιπες, αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρωνόταν και με παρέπεμπε στην τράπεζα.
    Επικοινώνησα πολλές φορές και η τελευταία υπάλληλος είπε ότι είχε το ίδιο πρόβλημα και αποφάσισε να διαγράψει όλες τις κάρτες, στη συνέχεια την εφαρμογή και να ξεκινήσει από την αρχή.
    Ακολούθησα αυτή τη μέθοδο, πέρασα πρώτα μια πιστωτική της Alpha, ήρθε το μήνυμα με τον 6ψήφιο επιβεβαίσης στην οθόνη του κινητού, τον πέρασα στο πεδίο που παρέμενε ανοικτό και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.
    Συνέχισα με τη χρεωστική της NBG, πέρασα τα στοιχεία, έστειλα για μήνυμα επιβεβαίωσης, ήρθε απάντηση της τράπεζας που έλεγε ότι ο 6ψήφιος είναι στην εφαρμογή NBG, αναγκαστικά βγήκα από το Πορτοφόλι, βρήκα τον αριθμό και όταν άνοιξα πάλι το Πορτοφόλι ήταν σε φάση αποστολής νέου κωδικού! και η διαδικασία ΔΕΝ ολοκληρώθηκε (στο Πορτοφόλι παραμένει μη ολοκληρωμένη, γκρι).
    Ακολούθησε μια πιστωτική της Eurobank που πάλι ΔΕΝ ολοκληρώθηκε για τον ίδιο λόγο.
    Συνέχισα με άλλες κάρτες της Alpha και ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφού οι αριθμοί ήρθαν στην οθόνη.

Άρχισα από το ΣΑ αλληλογραφία με το Google Wallet, αλλά, παρά τις 2 απαντήσεις, καμία δεν είναι ουσιαστική.
    Πως μπορώ να ξεπεράσω το πρόβλημα της αποστολής των αριθμών επιβεβαίωσης από την NBG και την Eurobank για να ολοκληρωθεί η διαδικασία?

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2 NBG 7542.jpg 
Εμφανίσεις:  12 
Μέγεθος:  55,4 KB 
ID: 258946

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Google Pay.
    Ακύρωσα μια πιστωτική της NBG για υποψία phising, ήρθε η νέα την ενεργοποίησα, άλλαξα το pin, προσπάθησα να την περάσω στο Πορτοφόλι μαζί με τις υπόλοιπες, αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρωνόταν και με παρέπεμπε στην τράπεζα.
    Επικοινώνησα πολλές φορές και η τελευταία υπάλληλος είπε ότι είχε το ίδιο πρόβλημα και αποφάσισε να διαγράψει όλες τις κάρτες, στη συνέχεια την εφαρμογή και να ξεκινήσει από την αρχή.
    Ακολούθησα αυτή τη μέθοδο, πέρασα πρώτα μια πιστωτική της Alpha, ήρθε το μήνυμα με τον 6ψήφιο επιβεβαίσης στην οθόνη του κινητού, τον πέρασα στο πεδίο που παρέμενε ανοικτό και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.
    Συνέχισα με τη χρεωστική της NBG, πέρασα τα στοιχεία, έστειλα για μήνυμα επιβεβαίωσης, ήρθε απάντηση της τράπεζας που έλεγε ότι ο 6ψήφιος είναι στην εφαρμογή NBG, αναγκαστικά βγήκα από το Πορτοφόλι, βρήκα τον αριθμό και όταν άνοιξα πάλι το Πορτοφόλι ήταν σε φάση αποστολής νέου κωδικού! και η διαδικασία ΔΕΝ ολοκληρώθηκε (στο Πορτοφόλι παραμένει μη ολοκληρωμένη, γκρι).
    Ακολούθησε μια πιστωτική της Eurobank που πάλι ΔΕΝ ολοκληρώθηκε για τον ίδιο λόγο.
    Συνέχισα με άλλες κάρτες της Alpha και ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφού οι αριθμοί ήρθαν στην οθόνη.

Άρχισα από το ΣΑ αλληλογραφία με το Google Wallet, αλλά, παρά τις 2 απαντήσεις, καμία δεν είναι ουσιαστική.
    Πως μπορώ να ξεπεράσω το πρόβλημα της αποστολής των αριθμών επιβεβαίωσης από την NBG και την Eurobank για να ολοκληρωθεί η διαδικασία?

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2 NBG 7542.jpg 
Εμφανίσεις:  12 
Μέγεθος:  55,4 KB 
ID: 258946
    Μήπως προσωρινά να τους κλήσεις τα Push notifications από τις εφαρμογές τους οπότε αναγκαστικά να στείλουν SMS οπότε να προχωρήσει η διαδικασία? μετά επανέφερε τα πάλι τα Push
    CorollaClub

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Τι εννοείς ακριβώς, δηλαδή, ότι όταν σου έρχεται ο κωδικός επιβεβαίωσης και πας στα μηνύματα να τον δεις, μετά επιστρέφοντας στην εφαρμογή του wallet ζητάει καινούριο γιατι θεωρεί πως έληξε το session επειδή βγήκες από την εφαρμογή;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως προσωρινά να τους κλήσεις τα Push notifications από τις εφαρμογές τους οπότε αναγκαστικά να στείλουν SMS οπότε να προχωρήσει η διαδικασία? μετά επανέφερε τα πάλι τα Push
    Ναι εκεί ήθελα να καταλήξω κι εγώ.. Σκεφτόμουν το κανονικό το notification για τα SMS που το βλέπεις πάνω και δεν χρειάζεται να μπεις στα μηνύματα (και κατ' επέκταση να βάλεις στο background το wallet)
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Τι εννοείς ακριβώς, δηλαδή, ότι όταν σου έρχεται ο κωδικός επιβεβαίωσης και πας στα μηνύματα να τον δεις, μετά επιστρέφοντας στην εφαρμογή του wallet ζητάει καινούριο γιατι θεωρεί πως έληξε το session επειδή βγήκες από την εφαρμογή;
    τον πάει σε push αλλά μάλλον κάνει λάθος και κάνει back αντί να να πατήσει το κεντρικό πλήκτρο? δεν ξέρω ακριβώς γιατί του μηδενίζει το wallet, αλλά αυτό που του είπα θα του λύσει το θέμα.
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    η πέρασε την εφαρμογή της Εθνικής σε μία άλλη συσκευή και άνοιξε εκεί να δεις το push που θα στέλνουν.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved

- - - Updated - - -

Ναι εκεί ήθελα να καταλήξω κι εγώ.. Σκεφτόμουν το κανονικό το notification για τα SMS που το βλέπεις πάνω και δεν χρειάζεται να μπεις στα μηνύματα (και κατ' επέκταση να βάλεις στο background το wallet)
    Για τον αριθμό επιβεβαίωσης, το Πορτοφόλι σε ρωτάει είτε να στείλει η τράπεζα γραπτό μήνυμα (δεν αναφέρει push notification) είτε να επικοινωνήσω με την τράπεζα.
    Αποκλείοντας την επικοινωνία με την τράπεζα μένει μόνο η "αποστολή γραπτού μηνύματος".
    Στην Alpha έρχονται push notifications για άνοιγμα της εφαρμογής κλπ, αλλά στην περίπτωση της προσθήκης καρτών δεν έχω πρόβλημα γιατί τα μηνύματα έρχονται στην οθόνη του κινητού.
    Το πρόβλημα είναι με την ΕΤΕ (NBG) και την Eurobank.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makfil : 07-10-24 στις 17:10.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Κάποια κινητά κλείνουν αμέσως τις εφαρμογές με το που φεύγεις έστω και για ένα δευτερόλεπτο, εκτός αν είναι whitelisted.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Interleaved
    Γειά σε όλους. Σήμερα έστειλαν λεφτά στο λογαριασμό μου Πειραιώς και μου τα βγάζει έτσι.
    Μου έστειλαν 150€ και 30€

Η κάρτα μου γράφει ότι λήγει αυτό το μήνα 10/24 αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η άλλη. Τι μπορεί να παίζει;; Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  IMG_20241007_154748.jpg 
Εμφανίσεις:  44 
Μέγεθος:  143,3 KB 
ID: 258957
    [IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η κάρτα μου γράφει ότι λήγει αυτό το μήνα 10/24 αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η άλλη. Τι μπορεί να παίζει;;
    Τα ΕΛΤΑ καθυστερούν. Αν δεν έχει έρθει 1 βδομαδα πριν το τελος Οκτωβρη, τότε καλείς την Τράπεζα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γειά σε όλους. Σήμερα έστειλαν λεφτά στο λογαριασμό μου Πειραιώς και μου τα βγάζει έτσι.
    Μου έστειλαν 150€ και 30€
    Valeur λέγεται. Λογικα έρχονται από άλλη τράπεζα και αύριο θα ειναι διαθέσιμα

Σελ. 818 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 798808813816817818819820823828838 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία