Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,69%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,32%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 50,96%
  • Attica Bank

15 3,21%
  • Eurobank

169 36,19%
  • Άλλη

28 6,00%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,57%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 821 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 801811816819820821822823826831841 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.301-12.315 από 12847

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeronero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τo android app θα πας στο settings/ Notification/ e-commerce approvals και κάνε το off. Έτσι θα αναγκάσεις τον κωδικό να έρθει σε viber.
    SMS με τίποτα? αν δεν έχεις viber τι θα κάνει?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zardoz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Android, όταν κάνεις switch σε άλλη εφαρμογή, μπορεί να "σκοτώσει" το activity της προηγούμενης, και γι αυτό χάνεται
    το πεδίο που θα βάλεις τον 6ψήφιο.
    Ενδεχομένως αυτό να είνια το πρόβλημα. Σε Samsung OneUI πάντως δεν το έχω συναντήσει. Υπάρχιε όμως η δυνατότητα για keep open.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    SMS με τίποτα? αν δεν έχεις viber τι θα κάνει?
    Θεωρώ (ή θυμάμαι αμυδρώς) ότι θα κάνε fall-back σε sms εάν δε βρει viber ή έχεις κάνει block την ετε.
    Mono No Aware

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109990/10990
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Path Level
    Fastpath
    Κάνε ότι λέει ο φίλος εδώ.

Το Android, όταν κάνεις switch σε άλλη εφαρμογή, μπορεί να "σκοτώσει" το activity της προηγούμενης, και γι αυτό χάνεται

Μια λύση, και στο λέω και για το μέλλον, είναι

α) να ανοίξεις την εφαρμογή (και άλλες)
    β) να πατήσεις το κουμπί touch του κινητού σου που δείχνει τη λίστα των "ενεργών" εφαρμογών
    γ) να την βρεις και
    δ) να την κλειδώσεις πατώντας το εικονίδιο πάνω (ή το λουκέτο) που φαίνεται, ανάλογα με την έκδοση του Android σου.

Έτσι όταν κάνεις switch αλλού, δε θα σκοτώνεται η εφαρμογή. Λέγεται και App Pinning αν θελεις να το ψάξεις

Φυσικά θα πρέπει να την κλείνεις εσύ με "έξοδο" γιατί το κλασικό swipe-σκότωμα δεν παίζει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved

Μια λύση, και στο λέω και για το μέλλον, είναι

α) να ανοίξεις την εφαρμογή (και άλλες)
    β) να πατήσεις το κουμπί touch του κινητού σου που δείχνει τη λίστα των "ενεργών" εφαρμογών
    γ) να την βρεις και
    δ) να την κλειδώσεις πατώντας το εικονίδιο πάνω (ή το λουκέτο) που φαίνεται, ανάλογα με την έκδοση του Android σου.

Έτσι όταν κάνεις switch αλλού, δε θα σκοτώνεται η εφαρμογή. Λέγεται και App Pinning αν θελεις να το ψάξεις

Φυσικά θα πρέπει να την κλείνεις εσύ με "έξοδο" γιατί το κλασικό swipe-σκότωμα δεν παίζει.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeronero Εμφάνιση μηνυμάτων
    το 1ο ισχύει. Δεν μπορείς να εισάγεις κάρτα απευθείας με κουμπί όπως πχ. σε alpha, attica.
    Το 2o δεν ισχύει: https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathim...-notifications
    Εσύ μάλλον προσπαθείς να απενεργοποιήσεις τα push από το site. Αν πας μέσα από το site, εκεί όντως ελέγχεις μόνο τα otp on/ off.
    Θυμάμαι πριν από 1 μήνα περίπου που έπαθε κοκομπλόκο το σύστημα της εθνικής και τα Approval Push notofications βγήκαν off, μού ήρθε viber.
    Από τo android app θα πας στο settings/ Notification/ e-commerce approvals και κάνε το off. Έτσι θα αναγκάσεις τον κωδικό να έρθει σε viber (θα εμφανιστεί λογικά στο taskbar χωρίς να απαιτηθεί να κάνεις switch).
    Δοκίμασε και ενημέρωσε, δεν έχεις να χάσεις κάτι.
    Δεν μπόρεσα να βρω από που μπορώ να απενεργοποιήσω τα push notifications στο NBG app. Το μόνο που βρήκα ήταν να απενεργεποιήσω την αποστολή ειδοποιήσεων στο Προφίλ/Ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις.
    Προσπάθησα πάλι να προσθέσω την κάρτα της NBG που με ενδιαφέρει αλλά και πάλι αποτυχία όπως φαίνεται στο συνημμένο screenshot και ίσως οφείλεται στις πολλές προσπάθειες. Δεν ξέρω τι να πω.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  NBG αδυνατη.jpg 
Εμφανίσεις:  3 
Μέγεθος:  102,0 KB 
ID: 258987

Περίεργα, κατλαφερα να προσθέσω άλλη κάρτα (Credit) της NBG παίζοντας με τα 2 buttons της μπάρας, το στρογγυλό στη μέση και το τετράγωνο αριστερά. Ήρθε ο 6ψήφιος στην οθόνη και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η πιστωτική 1) της NBG αρνείται πεισματικά να προστεθεί και 2) της Eurobank εμφανίζει μόνο την επιλογή για κλήση στην τράπεζα και όχι αποστολή γραπτού μηνύματος.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Λοιπόν, ασχολήθηκα λίγο με το θέμα σου στον πατέρα μου και συμφωνώ πως κάτι δεν πάει καλά.
    Πέταξα την κάρτα του πατέρα μου απο το wallet και καθάρισα και την εφαρμογή της NBG. Υπόψη πως το κινητό του πατέρα μου είναι Nokia με κουμπάκια αρχαίο.

Έβαλα την εφαρμογή πάλι, όλα καλά. Ότι έκανα, άρχισαν SMS στο κινητό του. Μέσα σε όλα η εφαρμογή με υποχρέωσε για εγκρίσεις από την εφαρμογή. Πήγα στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και το έκανα αυτό off.
    Πάω τώρα να βάλω την κάρτα στο wallet. Έφτανε στο σημείο να στείλει μήνυμα και το sms που έφτανε στο κινητό του μπαμπά, έλεγε να ανοίξω την εφαρμογή να δώσω έγκριση αλλά επειδή τις είχα off, δεν γινόταν τίποτα. Τελικά άνοιξα την εφαρμογή και μου έσκασε στην οθόνη το otp οπότε το είδα, αλλαγή στο wallet και την πέρασε την κάρτα.

Με λίγα λόγια, βλακεία η φάση, αν θες να βάλεις μόνο την κάρτα στο wallet χωρίς την εφαρμογή, στην Εθνική δεν γίνεται?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Νεώτερα στοιχεία από την περιπέτειά μου που ξεκίνησε την 2/10 και με ταλαιπωρεί ακόμη.
    Στο Eurobank app και στις ρυθμίσεις κάθε κάρτας βρήκα ότι έχει δυνατότητα προσθήκης της στο Gpay.
    Ακολουθώντας τη διαδικασία αυτή πρόσθεσα πολύ εύκολα (με δακτυλικό αποτύπωμα για κάθε επαλήθευση/ ταυτοποίηση) όχι μόνο μια κάρτα της αλλά και την πιστωτική που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα ότι μέσω της κλασικής διαδικασίας εμφανίζει μόνο την επιλογή για κλήση στην τράπεζα και όχι αποστολή γραπτού μηνύματος. Η προσθήκη και των 2 καρτών πραγματοποιήθηκε χωρίς να τις έχω προσθέσει στο wallet.google.com, όπως υποστήριζε ως προυπόθεση το Google support.

Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει στην NBG και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί η αδυναμία προσθήκης της πιστωτικής της που χρησιμοποιώ συχνά λόγω των πόντων go4more και βγάζει το μήνυμα που ανέβασα παραπάνω.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, ασχολήθηκα λίγο με το θέμα σου στον πατέρα μου και συμφωνώ πως κάτι δεν πάει καλά.
    Πέταξα την κάρτα του πατέρα μου απο το wallet και καθάρισα και την εφαρμογή της NBG. Υπόψη πως το κινητό του πατέρα μου είναι Nokia με κουμπάκια αρχαίο.

Έβαλα την εφαρμογή πάλι, όλα καλά. Ότι έκανα, άρχισαν SMS στο κινητό του. Μέσα σε όλα η εφαρμογή με υποχρέωσε για εγκρίσεις από την εφαρμογή. Πήγα στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και το έκανα αυτό off.
    Πάω τώρα να βάλω την κάρτα στο wallet. Έφτανε στο σημείο να στείλει μήνυμα και το sms που έφτανε στο κινητό του μπαμπά, έλεγε να ανοίξω την εφαρμογή να δώσω έγκριση αλλά επειδή τις είχα off, δεν γινόταν τίποτα. Τελικά άνοιξα την εφαρμογή και μου έσκασε στην οθόνη το otp οπότε το είδα, αλλαγή στο wallet και την πέρασε την κάρτα.

Με λίγα λόγια, βλακεία η φάση, αν θες να βάλεις μόνο την κάρτα στο wallet χωρίς την εφαρμογή, στην Εθνική δεν γίνεται?
    Όπως έγραψα χθες, κατάφερα να προσθέσω μια κάρτα της NBG παίζοντας με τα buttons στρογγυλό και τετράγωνο στη μπάρα. Αυτά μάλλον δεν υπάρχουν στο δικό σου Nokia. Πατώντας πρώτα το στρογγυλό (στο κέντρο) βγήκα από το μενού του Πορτοφολιού, πήγα στην εφαρμογή της NBG, πήρα τον 6ψήφιο και πατώντας το τετράγωνο (αριστερά) εμφανίστηκαν οι εφαρμογές που είχα ανοικτές, επέλεξα εκείνη του Πορτοφολιού, έγραψα τον 6ψήφιο και ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσθήκης της.

Στην περίπτωσή μου αυτή η διαδικασία δεν γίνεται με την πιστωτική που παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα και προσπαθώ από 2/10 να την προσθέσω στο Ποστοφόλι, γιατί πριν φτάσει στο στάδιο της επιλογής του τρόπου επαλήθευσής/ ταυτοποίησης εξακολουθεί να βγάζει το μήνυμα αδυναμίας που ανέβασα παραπάνω.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν προσθέτεις κάρτα στο Πορτοφόλι η Google Pay εμφανίζει 2 επιλογές για την επαλήθευση, η 1η με αποστολή γραπτού μηνύματος και η 2η με επικοινωνία με την τράπεζα.
    Οι 2 συγκεκριμένες τράπεζες (Eurobank + NBG) στέλνουν τα μηνύματα με τους εξαψήφιους στις εφαρμογές τους και πρέπει να πας εκεί για να τα βρείς.
    Όταν διέγραψα την εφαρμογή NBG και προσπάθησα πάλι να προσθέσω κάρτα της, εξαφανίστηκε η 1η επιλογή και υπήρχε μόνο η 2η. Παρότι θεωρούσα καυτή την επικοινωνία, πήρα την ΕΤΕ και μετά τη γνωστή καθυστέρηση, μίλησα με κοπέλα που εξ αρχής ήταν αρνητική και μετά από υπομονετική εξήγηση της κατάστασης της έδωσα να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα, συμβουλεύτηκε 2 φορές και για αρκετή ώρα άλλους και κατέληξε να μου λέει αρλούμπες, όπως του τύπου να έχω ανοικτό το ebanking στο pc για να δω εκεί το μήνυμα (!!!).
    Δεν ξέρω αν έχεις βρει την λύση αλλά πρέπει να κάνεις πιο βασικά πράγματα: 1ον αν το κινητό σου είναι Xiaomi κάνε ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του MIUI αλλιώς θα έχεις θέματα. 2ον ξηλωνεις ολες τις καρτες από το google pay 3ον και στο NBG και στο wallet κάνεις το εξής: Ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχείρηση εφαρμογών > και ψάχνεις τις 2 εφαρμογές> στα μενού που θα ανοίξουν πας άδειες ή δικαιώματα> ανοίγεις ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα δικαιώματα ακόμα και αν νομίζεις πως δεν τα χρειάζονται> μετά αν βρεις διακόπτη που να λέει : Κατάργηση αδειών εάν η εφαρμογή δεν χρησιμοποιείται ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΣ. Αφού το κάνεις αυτό και στα 2 κάνεις επανεκκίνηση και αφού κάνεις είσοδο στην ΕΤΕ μετά αρχίζεις και προσθέτεις τις κάρτες στο wallet. Αν δεις πως η κάρτα της ΕΤΕ δεν μπαίνει δεν δίνεις καμία σημασία έχουν πρόβλημα επικοινωνίας ξανά προσπαθείς το απόγευμα. Α και να είναι ενημερωμένες και οι εφαρμογές

Αυτά τα βασικά

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Σε επαγγελματικό λογαριασμό της Viva που δεν χρησιμοποιούσα μου ξεφύτρωσε υπόλοιπο -4,99 €. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι για το «πλάνο» Zero. Δεν έκανα κινήσεις (π.χ. τερματικά) και η ελάχιστη χρέωση είναι 4,99. Και είναι ανεξάρτητη από τον IBAN, ο οποίος κοστίζει άλλα 10 € μηνιαίως . Αν έχετε κι εσείς κανέναν αχρείαστο, κοιτάξτε να τον κλείσετε πριν χρεωθείτε. Εγώ τουλάχιστον δεν έλαβα καμία ενημέρωση. Τόσο ακριβό θα τους έπεφτε ένα email;

Παράλληλα, προσπαθώ να ακυρώσω από τις αρχές Σεπτεμβρίου τη χρέωση των 10 € για τον IBAN στον προσωπικό λογαριασμό που επίσης δεν χρησιμοποιώ. Μέχρι σήμερα δεν το έχουν καταφέρει.

«O πρώτος acquirer στην Ευρώπη», τόσο μαγαζάκι;
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Simpleton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά την ήπειρο... Μια γειτονιά...
    Mono No Aware

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αν έχεις βρει την λύση αλλά πρέπει να κάνεις πιο βασικά πράγματα: 1ον αν το κινητό σου είναι Xiaomi κάνε ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του MIUI αλλιώς θα έχεις θέματα. 2ον ξηλωνεις ολες τις καρτες από το google pay 3ον και στο NBG και στο wallet κάνεις το εξής: Ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχείρηση εφαρμογών > και ψάχνεις τις 2 εφαρμογές> στα μενού που θα ανοίξουν πας άδειες ή δικαιώματα> ανοίγεις ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα δικαιώματα ακόμα και αν νομίζεις πως δεν τα χρειάζονται> μετά αν βρεις διακόπτη που να λέει : Κατάργηση αδειών εάν η εφαρμογή δεν χρησιμοποιείται ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΣ. Αφού το κάνεις αυτό και στα 2 κάνεις επανεκκίνηση και αφού κάνεις είσοδο στην ΕΤΕ μετά αρχίζεις και προσθέτεις τις κάρτες στο wallet. Αν δεις πως η κάρτα της ΕΤΕ δεν μπαίνει δεν δίνεις καμία σημασία έχουν πρόβλημα επικοινωνίας ξανά προσπαθείς το απόγευμα. Α και να είναι ενημερωμένες και οι εφαρμογές

Αυτά τα βασικά
    1. Έχω Xiaomi (Poco M6 Pro) με HyperOS 1.0.5.0.UNFEUXM και όχι miui.

2. Στις προσπάθειες που έκανα από 2/10 και με την οδηγία που έδωσε το Google support διέγραψα τις κάρτες μέσω του Gpay και στη συνέχεια διέγραψα τις εφαρμογές της Eurobank και της NBG (όχι της Alpha αφού δεν είχα προβλημα).

3. Ξαναπέρασα με δυσκολία στην αρχή τις κάρτες της Eurobank αλλά εύκολα στη συνέχεια όταν ανακάλυψα ότι η εφαρμογή της παρέχει τη δυνατότητα να περάσεις τις κάρτες της στο Gpay άμεσα χωρίς την αποστολή μηνυμάτων αλλά με δακτυλικό αποτύπωμα.

4. Για τις κάρτες της NBG έλεγξα στη διαδρομή που γράφεις τις άδειες (ειδικά στις Ειδοποιήσεις) και ήταν ανοικτές (και οι αναδυόμενες), Τώρα όμως βλέπω ότι στις Miscellaneous ήταν κλειστές οι αναδυόμενες και άνοιξα το διακόπτη. Επίσης, είναι ανοικτός ο διακόπτης "Παύση δεαστηριότητος αδρανούς εφαρμογής" (Κατάργηση αδειών, διαγραφή προσωρινών αρχείων και διακοπή ειδοποιήσεων). Δεν ξέρω αν εννοείς αυτόν, αλλά δεν είχα πρόβλημα στην αποστολή των ειδοποιήσεων, δεδομένου ότι οι ειδοποιήσεις ερχόντουσαν αλλά πήγαιναν στην εφαρμογή της NBG και όχι στην οθόνη. Τον άφησα ανοικτό μέχρι να απαντήσεις αν εννοείς αυτόν.

5. Πέρασα με δυσκολία τις κάρτες της NBG και έμεινε μόνο μια και συγκεκριμένα η πιστωτική που άλλαξα την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν η αφορμή για όλη αυτή την περιπέτεια. Όποιο τρόπο και αν ακολούθησα (και είναι πάρα πολλοί) βγάζει το μήνυμα με το screenshot που έχω αναρτήσει σε προηγούμενο post.

6. Πάντα έκανα επανεκκίνηση μετά από κάθε προσπάθεια ελπίζοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

7. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιώ αυτή την πιστωτική για τους πόντους go4more, δεν είμαι διατεθειμένος να αρχίσω πάλι όλη αυτή τη διαδικασία από την αρχή.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Έχω Xiaomi (Poco M6 Pro) με HyperOS 1.0.5.0.UNFEUXM και όχι miui.

2. Στις προσπάθειες που έκανα από 2/10 και με την οδηγία που έδωσε το Google support διέγραψα τις κάρτες μέσω του Gpay και στη συνέχεια διέγραψα τις εφαρμογές της Eurobank και της NBG (όχι της Alpha αφού δεν είχα προβλημα).

3. Ξαναπέρασα με δυσκολία στην αρχή τις κάρτες της Eurobank αλλά εύκολα στη συνέχεια όταν ανακάλυψα ότι η εφαρμογή της παρέχει τη δυνατότητα να περάσεις τις κάρτες της στο Gpay άμεσα χωρίς την αποστολή μηνυμάτων αλλά με δακτυλικό αποτύπωμα.

4. Για τις κάρτες της NBG έλεγξα στη διαδρομή που γράφεις τις άδειες (ειδικά στις Ειδοποιήσεις) και ήταν ανοικτές (και οι αναδυόμενες), Τώρα όμως βλέπω ότι στις Miscellaneous ήταν κλειστές οι αναδυόμενες και άνοιξα το διακόπτη. Επίσης, είναι ανοικτός ο διακόπτης "Παύση δεαστηριότητος αδρανούς εφαρμογής" (Κατάργηση αδειών, διαγραφή προσωρινών αρχείων και διακοπή ειδοποιήσεων). Δεν ξέρω αν εννοείς αυτόν, αλλά δεν είχα πρόβλημα στην αποστολή των ειδοποιήσεων, δεδομένου ότι οι ειδοποιήσεις ερχόντουσαν αλλά πήγαιναν στην εφαρμογή της NBG και όχι στην οθόνη. Τον άφησα ανοικτό μέχρι να απαντήσεις αν εννοείς αυτόν.

5. Πέρασα με δυσκολία τις κάρτες της NBG και έμεινε μόνο μια και συγκεκριμένα η πιστωτική που άλλαξα την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν η αφορμή για όλη αυτή την περιπέτεια. Όποιο τρόπο και αν ακολούθησα (και είναι πάρα πολλοί) βγάζει το μήνυμα με το screenshot που έχω αναρτήσει σε προηγούμενο post.

6. Πάντα έκανα επανεκκίνηση μετά από κάθε προσπάθεια ελπίζοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

7. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιώ αυτή την πιστωτική για τους πόντους go4more, δεν είμαι διατεθειμένος να αρχίσω πάλι όλη αυτή τη διαδικασία από την αρχή.
    Κλείσε βρε άνθρωπε αυτόν τον ρημαδοδιακόπτη, νούμερο ένα πρόβλημα σε οτι συσκευή και αν έχεις, κλείνει τα πάντα και κάποια στιγμή οι εφαρμογές χάνουν όλα τα δεδομένα του χρήστη και ξαναρχίζεις απο την αρχή.
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Σήμερα 8:10

Όνομα:  Screenshot from 2024-10-15 08-12-19.png 
Εμφανίσεις:  0 
Μέγεθος:  19,2 KB 
ID: 259174

Όνομα:  Screenshot from 2024-10-15 08-12-53.png 
Εμφανίσεις:  0 
Μέγεθος:  35,0 KB 
ID: 259175

- - - Updated - - -

9:01

Εστρωσε
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Simpleton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε επαγγελματικό λογαριασμό της Viva που δεν χρησιμοποιούσα μου ξεφύτρωσε υπόλοιπο -4,99 €. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι για το «πλάνο» Zero. Δεν έκανα κινήσεις (π.χ. τερματικά) και η ελάχιστη χρέωση είναι 4,99. Και είναι ανεξάρτητη από τον IBAN, ο οποίος κοστίζει άλλα 10 € μηνιαίως . Αν έχετε κι εσείς κανέναν αχρείαστο, κοιτάξτε να τον κλείσετε πριν χρεωθείτε. Εγώ τουλάχιστον δεν έλαβα καμία ενημέρωση. Τόσο ακριβό θα τους έπεφτε ένα email;

Παράλληλα, προσπαθώ να ακυρώσω από τις αρχές Σεπτεμβρίου τη χρέωση των 10 € για τον IBAN στον προσωπικό λογαριασμό που επίσης δεν χρησιμοποιώ. Μέχρι σήμερα δεν το έχουν καταφέρει.

Στη δική μου περίπτωση: Επαγγελματικός λογαριασμός Viva ΧΩΡΙΣ αίτηση για IBAN + επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπο ότι ΔΕΝ θα χρεωθεί ο IBAN αν δεν υπάρχει αίτηση. Αποτέλεσμα χρεώσεις 10€ (για το IBAN που δεν αιτήθηκα) και φυσικά 4,99€ για το Zero. Άνοιξα ticket και το επεσήμανα, μου επιβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να είχε χρεωθεί τα 10€ και είπαν πως θα τα αντιλογίσουν. Αποτέλεσμα: Τον επόμενο μήνα τα χρέωσε ξανά 10€ + φυσικά 4,99€. Έκανα καταγγελία στον HOBIS, αλλά με ενημέρωσαν πως η Viva δεν εμπίπτει στη διαδικασία του Τραπεζικού Διαμεσολαβητή. Η Τράπεζα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της για τις καταγγελίες λέει ότι δεν ασχολείται με αυτά.

Κατά τα άλλα, το χρηματοπιστοτικό σύστημα είναι «ρυθμισμένο» και «προστατεύει» τον πολίτη και για αυτό πρέπει να το «εμπιστευόμαστε». Αν δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη για 20€, θεωρώ απίθανο να μπορούμε να βγάλουμε άκρη για 100.000€ που αφορά την «προστασία» των καταθέσεων.

Fun fact: Οι χρεώσεις των 10+4 ΔΕΝ εμφανίζονται στην επισκόπηση των κινήσεων, ούτε στο κινητό ούτε μέσω Web. Για να τις βρει κανείς πρέπει να κατεβάσει Statement. Δηλαδή ο ΔΟΛΟΣ είναι ξεκάθαρος! Δεν τα δείχνουμε σε πρώτο πλάνο κι αν το προσέξει κανείς, του κάνουμε τη ζωή δύσκολη για να τα αντιλογίσουμε (ίσως κάποτε, αλλά δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμη γιατί μας λείπουν χρήματα).

Περιοχή
    Ρόδος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΓΟΥΡΟΥ
    Router
    FRITZBox 7590 - 6890
    Το ίδιο και σε εμένα.
    Τι είναι το Zero;

Περιοχή
    Βόλος
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    56394/5639
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    Router
    Speedport plus
    SNR / Attn
    18.6(dB) / 35.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το ΟΤΡ για μια αγορά online στην Eurobank σου έρχεται κατά σειρά πρώτα στο Eurobank Mobile App μετά στο Viber και μετά σε SMS ;

Σελ. 821 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 801811816819820821822823826831841 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία