Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
456. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

186 40,79%
  • Εθνική Τράπεζα

218 47,81%
  • Τράπεζα Πειραιώς

235 51,54%
  • Attica Bank

15 3,29%
  • Eurobank

164 35,96%
  • Άλλη

27 5,92%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,63%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 826 από 833 ΠρώτηΠρώτη ... 806816821824825826827828831 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.376-12.390 από 12492

Θέμα: e-banking

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το όνο που δεν δέχομαι είναι να αρχίσουν να με χρεώνουν «για την ταχυδρομική υπηρεσία»
    Το πρώτο πράγμα που κοίταξα
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Το avatar του μέλους badweed
    Το μέλος badweed δεν είναι συνδεδεμένο αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
    Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    22
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000 εως 6500 /860
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    εχει μηνυμα η alpha bank

Σημαντική ενημέρωση (29.10.2024)
    Σας ενημερώνουμε ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στα συστήματα της Τράπεζας, την Κυριακή 03.11.2024 και τη Δευτέρα 04.11.2024, από ώρα 03:00 έως 05:00 π.μ., δεν θα είναι δυνατή η διενέργεια συναλλαγών στα ATMs της Τράπεζας με χρήση καρτών Alpha Bank ή άλλων τραπεζών. Αντίστοιχα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι δυνατή η χρήση καρτών Alpha Bank σε ATMs άλλων τραπεζών. Παράλληλα, την Κυριακή 03.11.2024, από ώρα 00:00 έως 05:30 π.μ., δεν θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα εμφάνισης στοιχείων καταναλωτικών, στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων, καθώς και η πληρωμή τους, μέσω του e-Banking Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, αλλά και του δικτύου ΑΤΜ της Τράπεζας. Επίσης, δεν θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα απόκτησης καταναλωτικού δανείου myAlpha Quick Loan μέσω e-Banking, όπως επίσης και η δυνατότητα χρηματοδότησης για αγορές μέσω του Skroutz Μarketplace. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    ξερεις ή ασχολεισαι με το να μαθεις ;

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Η σελίδα της Εθνικής σας ανοίγει μετά το login ;
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Ναι (σε chrome), ναι και στο app
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ναι σε όλα.
    Mono No Aware

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Ήμουν από το κινητό και άνοιξε μετά από 5,6 refresh.

Πάει αυτό.

Μετά μπήκα στη Revolut να κάνω top up από κάρτα της Εθνικής και ενώ έστειλε το μήνυμα για επιβεβαίωση μέσω του Nbg Authenticator, δεν έγινε το top up. Το ποσό ακόμα είναι στην Εθνική.
    Ξαναμπήκα να κάνω πάλι το top up και τώρα βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να γίνει πιο strong authentication και δεν προχωράει παρά κάτω.

Έχει κάποιο όριο που σε αφήνει να στέλνεις χρήματα σε ξένες τράπεζες; Εννοώ σε αριθμό επαναλήψεων όχι σε ποσό.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Vodafone Power Station 6
    ALPHA:

Σημαντική ενημέρωση (06.11.2024)
    Αναβαθμίζουμε τα συστήματά μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη χρήση των εφαρμογών μας. Σε αυτό το πλαίσιο την Κυριακή 10.11.2024, από ώρα 00:00 έως 05:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες όπου δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμες κάποιες από τις δυνατότητες που σας παρέχουμε. Συγκεκριμένα, για το καθορισμένο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι δυνατή η έναρξη νέας τραπεζικής σχέσης όπως και η απόκτηση κωδικών e-Banking για υφιστάμενους πελάτες (ιδιώτες και επιχειρήσεις), η online απόκτηση πιστωτικής κάρτας, καταναλωτικού δανείου και του προϊόντος myAlpha Vibe, καθώς και η δυνατότητα online ενημέρωσης στοιχείων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η προθεσμία που ορίζεται για παράπονα είναι 45 ημέρες....
    Ζήσε Μάη μου να φας ... τριφύλλι...
    Θυμίζω την περιπέτειά μου με τη νέα πιοστωτική της ΕΤΕ που προσπαθούσα πάρα πολλές φορές να προσθέσω στο Gpay από την 2/10.
    Μετά από πολλές επικοινωνίες με το Google Support και τις προσπάθειές τους για τη λύση του προβλήματος, συνέστησαν να απευθυνθώ στην ΕΤΕ για να αλλάξει "τα διακριτικά στοιχεία της κάρτας".
    Την 17/10/24 έλαβα μήνυμα από την ΕΤΕ ότι θα επιληφθούν της υπόθεσης, σε λίγες μέρες έστειλαν και νέο ότι συνεχίζουν την προσπάθεια και χθες νέο με την οδηγία να προσπαθήσω πάλι.

Δεν γνωρίζω τι έκαναν, αλλά προσπάθησα και ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσθήκης και αυτής της πιστωτικής.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Alpha bank κάρτα Vodafone Mastercard.
    Συνδρομή 35.22 ευρώ. Ποιός ξέρει τι άλλο χρεώνουν στους λογαριασμούς και δεν το έχω δει.
    Πρώτη φορά με χρεώνουν. Την είχα δωρεάν μαζί με την Diners εφόρου ζωής. Η Diners καταργήθηκε την άλλαξαν με άλλη με 50 ευρώ συνδρομή που την ξαπόστειλα.
    Εντάξει οι καιροί αλλάζουν. Αλλά ακόμα και στον τιμοκατάλογο τους η συνδρομή είναι 30 ευρώ και όχι 35,22. Η εκπρόσωπος στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να μου εξηγήσει γιατί αυτή η διαφορά.
    Θα Ζητήσει αντιλογισμό και μου έστειλε e-mail. Θα πρέπει για να μην χρεώνομαι να ξοδεύω με την κάρτα πάνω από 4000 ευρώ ετησίως. Περιμένω τον αντιλογισμό και «φεύγει» και η αυτή η κάρτα. Έτσι και αλλιώς δεν χρωστάω
    για να με δεσμεύει..

Δωρεάν κάρτα είναι αν υπάρχει μισθοδοσία μόνο η Bonus Mastercard την οποία έχω αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
    Έτσι και αλλιώς αν και έχω αριθμό τηλεφώνου Vodafone δεν υπήρχε κανένα προνόμιο που θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω και να επωφεληθώ. Παλιά υπήρχαν εκπτώσεις και στα καρτοκινητά.
    Με διάφορες χρεώσεις όπως SMS, ασφάλειες μούφα και διάφορα άλλα μισό μηνιάτικο ετησίως δεν φτάνει.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Vodafone mastercard 2024.jpg 
Εμφανίσεις:  29 
Μέγεθος:  48,5 KB 
ID: 259704

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Γενικώς έχει παραγίνει η κατάσταση με την επινόηση χρεώσεων για υπηρεσίες που ήταν μέχρι πρότινος δωρεάν "εφ όρου ζωής" (δεν είχαν διευκρινίσει τη ζωή τίνος).

Είμαι περίεργος να δω τι βλακεία θα κάνουν στην πρόσφατα ξαναβφτισμένη Piraeus τώρα που άλλαξαν τις συμβάσεις τους με Visa/Mastercard και ανακοίνωσαν συνδρομές από 30€ σε κάθε κύρια και 15€ σε κάθε πρόσθετη κάρτα έως 63€ σε κάθε κύρια και 30€ σε κάθε πρόσθετη.

Κι ενώ τους πήρα προκαταβολικά και επιβεβαίωσα τηλεφωνικά πως θεωρητικά 'δεν αλλάζει κάτι για εμένα', είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάτι θα επινοήσουν στην πορεία.

Στα θετικά, άλλαξαν το σύστημά τους για τις χρεωστικές. Το μήνυμα είναι πια 'αν επιθυμείτε την ανανέωση της χρεωστικής σας κάρτας, πραγματοποιήστε συναλλαγή έως τάδε', οπότε γλυτώνεις τις άσκοπες επικοινωνίες για να αποφύγεις την επανέκδοση. Για τις 1-2 φορές τον χρόνο που θα χρειαστούν μετρητά, προτιμώ να τα αντλήσω με την πιστωτική και να τα εξοφλήσω επιτόπου, από το να κουβαλάω συνέχεια μια περιττή (φυσική ή άυλη) κάρτα.
    ¯\_(ツ)_/¯

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Alpha bank κάρτα Vodafone Mastercard.
    Συνδρομή 35.22 ευρώ. Ποιός ξέρει τι άλλο χρεώνουν στους λογαριασμούς και δεν το έχω δει.
    Πρώτη φορά με χρεώνουν. Την είχα δωρεάν μαζί με την Diners εφόρου ζωής. Η Diners καταργήθηκε την άλλαξαν με άλλη με 50 ευρώ συνδρομή που την ξαπόστειλα.
    Εντάξει οι καιροί αλλάζουν. Αλλά ακόμα και στον τιμοκατάλογο τους η συνδρομή είναι 30 ευρώ και όχι 35,22. Η εκπρόσωπος στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να μου εξηγήσει γιατί αυτή η διαφορά.
    Θα Ζητήσει αντιλογισμό και μου έστειλε e-mail. Θα πρέπει για να μην χρεώνομαι να ξοδεύω με την κάρτα πάνω από 4000 ευρώ ετησίως. Περιμένω τον αντιλογισμό και «φεύγει» και η αυτή η κάρτα. Έτσι και αλλιώς δεν χρωστάω
    για να με δεσμεύει..

Δωρεάν κάρτα είναι αν υπάρχει μισθοδοσία μόνο η Bonus Mastercard την οποία έχω αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
    Έτσι και αλλιώς αν και έχω αριθμό τηλεφώνου Vodafone δεν υπήρχε κανένα προνόμιο που θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω και να επωφεληθώ. Παλιά υπήρχαν εκπτώσεις και στα καρτοκινητά.
    Με διάφορες χρεώσεις όπως SMS, ασφάλειες μούφα και διάφορα άλλα μισό μηνιάτικο ετησίως δεν φτάνει.

Όνομα:  Vodafone mastercard 2024.jpg 
Εμφανίσεις:  29 
Μέγεθος:  48,5 KB 
ID: 259704
    Τελικά επέστρεψαν την συνδρομή. Περίμεναν να μην το πάρω χαμπάρι. Όπως και να έχει «κλείνει» η κάρτα. αλλά αυτό θα γίνει με επίσκεψη σε κατάστημα μήπως και διαπραγματευτώ την δωρεάν συνέχιση ή κάτι άλλο.

Όνομα:  Επιστροφή Συνδρομής.jpg 
Εμφανίσεις:  20 
Μέγεθος:  29,2 KB 
ID: 259737

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έχω την εντύπωση ότι το βαρέλι έχει πάτο και αυτός λέγεται Alpha Bank.
    Συγκριτικά οι άλλες 3 μοιάζουν να επιπλέουν λίγο πιο πάνω μέσα στο βαρέλι.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Σε θέμα μου με άκυρη χρέωση για το e-banking σε επαγγελματικό λογαριασμό, από τα μέσα Μαΐου μόλις σήμερα κατάφεραν να δώσουν λύση. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση με τραγικό IVR και αναμονή, πλήρης αδιαφορία για όσα μηνύματα έστειλα μέσω της κανονικής φόρμας (μόνο όταν έστειλα παράπονο κινήθηκαν), απάντηση ακόμα και από το τμήμα παραπόνων από διεύθυνση noreply (για αποθάρρυνση περαιτέρω «ζαλίσματος»;). Διαβάζοντας και για τα προβλήματα στο e-banking. συμφωνώ απολύτως με τα περί πάτου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 08-11-24 στις 15:24.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Vodafone Power Station 6
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Simpleton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε θέμα μου με άκυρη χρέωση για το e-banking σε επαγγελματικό λογαριασμό, από τα μέσα Μαΐου μόλις σήμερα κατάφεραν να δώσουν λύση. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση με τραγικό IVR και αναμονή, πλήρης αδιαφορία για όσα μηνύματα έστειλα μέσω της κανονικής φόρμας (μόνο όταν έστειλα παράπονο κινήθηκαν), απάντηση ακόμα και από το τμήμα παραπόνων από διεύθυνση noreply (για αποθάρρυνση περαιτέρω «ζαλίσματος». Διαβάζοντας και για τα προβλήματα στο e-banking. συμφωνώ απολύτως με τα περί πάτου.
    Ηρθα και εγω!!!!!! My alpha Vibe για χαρτζιλίκι στην μικρή, 3 ευρώ χτες το απόγευμα εξαφανίζονται απο το υπολοιπο της. Παίρνω τις συναλλαγές απο την μέρα που άνοιξε η κάρτα, τις προσθέτω στο excel και λείπουν 3 ευρώ ενώ το ebanking γράφει μηδέν υπόλοιπο, αφου μιλάω με μια κοπέλα και με καλέι πίσω μετά απο μισή ώρα μου ανακοινώνει πως υπάρχει χρεωστικό υπόλοιπο, μα της λέω είναι προπληρωμένη, απο την λειτουργία της δεν μπορεί να δημιουργεί χρεωστικό υπόλοιπο τύπου υπέρβαση, μου απαντά πως 281 είναι χρεωμένα απο το υπόλοιπο της κάρτας ενώ οι συνολικές αγορές στην prepaid είναι 284, της λέω μήπως είναι το μηνιαίο πάγιο, μου απαντά όχι. Δεν ήξερα οτι έχουμε και τέτοια κουλά σε προπληρωμένες που προορίζονται για παιδιά. Πραγματικά πουτ@ν@ όλα

- - - Updated - - -

Παιδιά δεν την θέλω την ΕΤΕ αλλά..........

- - - Updated - - -

Ούτε η eurobank τετοια κουλά
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Ξέρουμε αν υπάρχει δωρεάν χρεωστική από την Εθνική όπως ήταν η ΕΘΝΟ CASH PLUS ή η σκέτη Debit
    Θέλω να βγάλω μία της μητέρας μου. Για κάποιο λόγο δεν είχε ανανεωθεί αυτή που είχε. Βλέπω ότι μέσα από το site βγαίνει μόνο η Dual.
    Προσπαθούμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε συνδρομή. Άλλωστε η κάρτα θα χρησιμοποιηθεί μόνο για έκτακτες ανάγκες.

Σελ. 826 από 833 ΠρώτηΠρώτη ... 806816821824825826827828831 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία