Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 842 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 822832837840841842843844847852 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.616-12.630 από 12815

Θέμα: e-banking

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου είπανε ´οτι αν δεν ενεργοποίησεις την πιστωτική, δεν έχει χρέωση.
    Λήξη ΙΑΝ 2030 δηλαδή 5 χρόνια
    Και μάλιστα διαβάζοντας τον τιμοκατάλογο βλέπω οτι για το κομμάτι της πιστωτικής τον πρώτο χρόνο δεν έχει ετησια συνδρομή (το τυράκι) ενω στις χρεωστικές δεν αναφέρει κάτι ανάλογο.....

https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/...814933220479F5

..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Εγώ βλέπω ότι η χρεωστική δεν έχει ετήσια συνδρομή πάντως

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2025-02-06 145013.png 
Εμφανίσεις:  20 
Μέγεθος:  26,7 KB 
ID: 261983
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Chingachgook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ βλέπω ότι η χρεωστική δεν έχει ετήσια συνδρομή πάντως

Όνομα:  Screenshot 2025-02-06 145013.png 
Εμφανίσεις:  20 
Μέγεθος:  26,7 KB 
ID: 261983
    Αυτός ο τιμοκατάλογος είναι για την απλή χρεωστική (που σταμάτησε να εκδίδει νέες) και οχι για την Dual που ειναι η συζήτηση

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atrias Εμφάνιση μηνυμάτων
    σημερινό μήνυμα στο mobile app της Εθνικής το οποία είδα καταλάθος και χωρίς να έχει έρθει καμιά άλλη ενημέρωση με email ή οτιδήποτε άλλο

Συνημμένο Αρχείο 261934 Συνημμένο Αρχείο 261935
    Με το έτσι θέλω χαράτσι 1 ευρώ...
    Το απενεργοποίησα από τη ρύθμιση που έχει στο επόμενο βήμα σε όλους τους λογαριασμούς...
    Το άφησα μόνο σε έναν...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάλι τα ίδια. Πήγε η πεθερά μου στην εθνική επειδή δεν ήρθε η κάρτα της με το ταχυδρομείο.
    Και την είπαν η κάνει επικαιροποιηση εδώ και σου βγάζουμε κάρτα αλλά δε μπορούμε να σου δώσουμε απλή χρεωστική. Θα είναι μια bonus λέει που θά σε χρεώνουν κάθε χρόνο την είπαν τώρα κάθε μήνα δε θυμάμαι. Αλλιώς άμα θέλεις κάνεις ηλεκτρονικά και σου την ξανά στέλνουν και σε χρεώνουν όποτε λήγει. Αυτή τη χρειάζεται για να βγάζει λεφτά.
    Τι μπορεί να κάνει;;;
    Μάλλον για πιστωτική μου ακούγεται ότι θέλαν να της βγάλουν...
    Επικαιροποίηση ας κάνει αν θέλει...
    Αλλά και να μη κάνει, να πάρει στα κεντρικά να ρωτήσει που είναι η κάρτα...
    Μήπως ήρθε με ταχυδρομείο και την άρπαξε κανείς;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TeoT Εμφάνιση μηνυμάτων
    H Εθνική σταμάτησε να εκδίδει νέες απλές χρεωστικές (αυτή την ενημέρωση είχα απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και εκδίδει μόνο Dual με την αντίστοιχη μηνιαία συνδρομή.... και μόνο τις ήδη υπάρχουσες απλές χρεωστικές τις αντικαθιστά με ίδιου τύπου.... αν δείτε και στην σελίδα της τράπεζας για τις απλές δεν υπάρχει το "πως θα την αποκτήσετε" αλλά κάνει ειδική αναφορά για όσους την είχαν αποκτήσει πρίν τον Οκτώβρη του 2023.

Επίσης στις ανανεώσεις των χρεωστικών τρώει δύο μήνες.... ενω οι αντικαταστασεις είχαν διάρκεια ακέραια 3 χρόνια απο τον μήνα λήξης της προηγούμενης, στις νέες έχουμε και πάλι 3 χρόνια διάρκεια αλλά απο τον μήνα που εκδόθηκε που είναι δύο μήνες πριν την λήξη της προηγούμενης (ετσι μου είπαν απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση)
    Η dual δεν είναι ΚΑΙ πιστωτική;
    Θα μας δώσουν πιστωτική αβέρτα;
    Δεν έχει λογική αυτό...
    Έστω αν είναι μόνο για νέους....
    Δηλαδή αν καταργήσω τη χρεωστική και μετά αιτηθώ πάλι κάρτα, θα πάρω dual;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή έβγαλα πρόσφατα κάρτα στην ΕΤΕ

1. Ολες οι κάρτες είναι dual (χρεωστική-πιστωτική) και ενεργοποιείς όποια θέλεις πχ εγώ δεν ενεργοποίησα πιστωτική οπότε δεν έχω μηνιαία συνδρομή
    2. Κόστος 5€ στην τράπεζα
    3. Αν παραλάβεις την κάρτα στην τράπεζα έχει έξτρα κόστος, αν στην στείλουν με ταχυδρομείο, δεν έχει κόστος
    Την πήρα με ταχυδρομείο, σε 2-3 βδομάδες ήρθε ευτυχώς, γιατί το καλοκαίρι πρώτα ήρθε η κάρτα που ξαναπαρήγγειλα και μετά η πρώτη κάρτα.
    Υποπτεύομαι πρόβλημα ταχυδρομείου και όχι τράπεζας.
    4. Σου δίνουν μία περίπλοκη διαδικασία με το ΡΙΝ της κάρτας
    5. Ενεργοποίηση κάρτας μόνο σε υποκατάστημα (ΑΤΜ), όχι με web banking.
    Επειδή πήγα άλλαξα και το pin

Εχουν βάλει και μηχανάκι για αριθμό προτεραιότητας στην τράπεζα.
    Πρώτα-πρώτα σκανάρεις την κάρτα σου

Θα μας τρελάνεις ρε ΕΤΕ ?
    Δηλαδή δίνουν πιστωτική αβέρτα; Θα μας τρελάνουν...
    Ενεργοποίηση σε ατμ δεν γίνεται;
    Θέλει μόνο κατάστημα;
    Πως γίνεται η διαδικασία;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το απενεργοποίησα από τη ρύθμιση που έχει στο επόμενο βήμα σε όλους τους λογαριασμούς...
    Το άφησα μόνο σε έναν...

- - - Updated - - -

Μάλλον για πιστωτική μου ακούγεται ότι θέλαν να της βγάλουν...
    Επικαιροποίηση ας κάνει αν θέλει...

- - - Updated - - -

Η dual δεν είναι ΚΑΙ πιστωτική;
    Θα μας δώσουν πιστωτική αβέρτα;
    Δεν έχει λογική αυτό...
    Έστω αν είναι μόνο για νέους....
    Δηλαδή αν καταργήσω τη χρεωστική και μετά αιτηθώ πάλι κάρτα, θα πάρω dual;

- - - Updated - - -

Δηλαδή δίνουν πιστωτική αβέρτα; Θα μας τρελάνουν...
    Ενεργοποίηση σε ατμ δεν γίνεται;
    Θέλει μόνο κατάστημα;
    Πως γίνεται η διαδικασία;
    Ας δοκιμασει να κανει επικαιροποιηση μεσω e-gov KYC αν εχει e-banking.

Προφανως θα παιξει αβερτα πιστωτικη, εικαζω βεβαια με χαμηλα κλειδωμενα πιστωτικα ορια τιποτα τυπου 1.000-1.500 ευρω.
    Ο στοχος μαλλον (α) εξαπατηση για να τα παιρνουν απο τις ετησιες συνδρομες και απο τις ανανεωσεις των πλαστικων, (β) αν καποιος την πατησει σε διαδικτυακες αγορες και σε σαιτς που εχει drop-down επιλογη να διαλεξεις εσυ αν ειναι χρεωστικη/debit ή πιστωτικη/credit και βαλεις καταλαθος πιστωτικη, η αγορα θα πηγαινει στην πιστωτικη και δεν θα τραβαει τα λεφτα απο το λογαριασμο, αρα αν τυχον δεν πληρωθει οταν εκδοθει ο λογαριασμος θα εχει 20%+ επιτοκιο, (γ) παραπλησια εξαπατηση στα ΑΤΜ αν ξεχαστεις και δεν προσεξεις και αντι να επιλεξεις να σηκωσεις λεφτα απο το ταμιευτηριο/οψεως τα σηκωσεις απο την πιστωτικη που θεωρειται δανειο και αν δεν πληρωθει τοκιζεται με επιτοκιο πιστωτικης.

Πολλοι ιδιως μεγαλυτερης ηλικιας ή/και απροσεκτοι θα την πατησουν.

Αντε τωρα εσυ να βγαλεις το δικιο σου. Που? Με καταγγελιες στον Εποπτη που ειναι φυτευτα βυσματα και οι διοικητες πρωην CEO τραπεζων? Σε Υπουργειο Καταναλωτη? Σε Αρχες τυπου Ανταγωνισμου?
    Σαν μπεκατσες μας κοπανε εναν εναν οπου μας βρουν.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Επιβεβαίωσα ότι οι πάγιες εντολές για εξόφληση λογαριασμών της Cosmote στην ΑΛΦΑ έχουν χρέωση 0,30 ευρώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)

Αν δεν ειχε χρησιμοποιήσει καθόλου αυτη που είχε .... δεν προχωράνε σε ανανέωση.....
    Το επαθε η σύζυγος μου που λογω προβλημάτων υγείας δεν κινείτε ποτε μόνη της και χρησιμοποιούσε πολυ πολυ σπάνια τις κάρτες της με αποτέλεσμα η Εθνική να μην κάνει αυτόματη ανανέωση και τωρα αν θέλει κάρτα απο την Εθνική .... μόνο Dual

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Ας ενημερώσουν το site τους τότε, γιατί εξακολουθούν και διαφημίζουν την απλή χρεωστική
    https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathim...wstikes-kartes

Όνομα:  Screenshot 2025-02-06 184050.png 
Εμφανίσεις:  5 
Μέγεθος:  922,8 KB 
ID: 261994

Όνομα:  Screenshot 2025-02-06 184113.png 
Εμφανίσεις:  1 
Μέγεθος:  438,7 KB 
ID: 261995

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Αν δεν ειχε χρησιμοποιήσει καθόλου αυτη που είχε .... δεν προχωράνε σε ανανέωση.....
    Το επαθε η σύζυγος μου που λογω προβλημάτων υγείας δεν κινείτε ποτε μόνη της και χρησιμοποιούσε πολυ πολυ σπάνια τις κάρτες της με αποτέλεσμα η Εθνική να μην κάνει αυτόματη ανανέωση και τωρα αν θέλει κάρτα απο την Εθνική .... μόνο Dual
    Κατα κανονα στελνουν μηνυμα ως ειναι υποχρεωμενοι για ενημερωση συναλλασσομενου οτι "αν δεν κανετε κινηση με την χρεωστικη μεχρι ΧΧ/ΧΧ/202Χ τοτε δεν θα ανανεωθει αυτοματα και δεν θα σας ερθει νεο πλαστικο". Στις κινησεις μετραει και η αναληψη απο ΑΤΜ.

- - - Updated - - -

Ας ενημερώσουν το site τους τότε, γιατί εξακολουθούν και διαφημίζουν την απλή χρεωστική
    https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathim...wstikes-kartes

Όνομα:  Screenshot 2025-02-06 184050.png 
Εμφανίσεις:  5 
Μέγεθος:  922,8 KB 
ID: 261994

Όνομα:  Screenshot 2025-02-06 184113.png 
Εμφανίσεις:  1 
Μέγεθος:  438,7 KB 
ID: 261995
    Εικαζω, αλλα μονο εικασια ειναι, οτι δεν μπορουν να την εξαφανισουν απο το σαιτ ή οπουδηποτε αλλου επισημα, γιατι ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν ανεξοδο τροπο αναληψης και καταθεσης των χρηματων σου μεσω ΑΤΜ και πληρωμων/μεταφορων, με χρεωστικη που δεν θα εχει συνδρομες/χρεωσεις (πλην ανανεωσης πλαστικου ανα Χ χρονια).
    Οποτε μενει εκει μαλλον για τα ματια του κοσμου να λενε στην ΤτΕ ειμαστε συννομοι αλλα κατα τα αλλα μαλλον εχει πεσει εντολη στα καταστηματα να προμοταρουν τις Dual που εχουν λεφτα.

Ιδια κομπινα εκανε επι χρονια και η Αλφα μεχρι που τους πηραν χαμπαρι και ξυπνησαν και αρχισαν το κραξιμο και τις καταγγελιες και πλεον η ΑΒ τις δινει μονο σε οσους δεν αντιδρασουν ή δεν καταλαβουν. Μολις πεις οχι δεν με ενδιαφερει θελω απλη χρεωστικη, τελος δινουν απλη χρεωστικη.
    Και Εθνικη το ιδιο θα παιζει, αν πιεσεις λιγο τυπου απλη χρεωστικη οπως υποχρεουστε αλλιως καταγγελια στην ΤτΕ και τη ΓΓΚ και κλεινω ολη την επιχειρηματικη σχεση και την παω σε αλλη τραπεζα, κατι μου λεει οτι 9 στις 10 θα αρχιζουν τα ναι μαλλον, ισως, να το ξαναδουμε και τελικα μονο για εσας, επειδη σας συμπαθησαμε, κατ'εξαιρεση θα βγαλουμε απλη χρεωστικη.

Τσατσογυφτο μαγκιες ειναι σαν τους Τουρκους. Μολις πατησεις λιγο ποδι και μπεις σε παζαρι ή πεις ολα ή τιποτα ξαφνικα βρισκονται λυσεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Με την πίεση και το σπρώξιμο σε πώληση είμαι οκ προσωπικά.

Με το ψέμα "δεν έχουμε", και την εκμετάλλευση ηλικιωμένων/ανήμπορων έχω χοντρό θέμα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    σημερινό μήνυμα στο mobile app της Εθνικής το οποία είδα καταλάθος και χωρίς να έχει έρθει καμιά άλλη ενημέρωση με email ή οτιδήποτε άλλο

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Πώς επιλέγεις να μην ενεργοποιηθεί/αναβαθμιστεί αυτόματα; Πού πάς; Έχεις κάποιο screenshot; Και το σημαντικότερο άμα δεν αναβαθμίσεις σε προνομίων όπως τον ονομάζουν, θα μπορείς να συνεχίσεις να έχεις χρεωστική για πληρωμές με τον δωρεάν καταθετικό (Απλό Ταμιευτήριο όπως τον λένε στο site) (εάν υπάρχει πια δωρεάν) για να κάνεις πληρωμές και αναλήψεις; Ή θα είναι όπως της eurobanks άχρηστος μόνο για καταθέσεις και αναλήψεις; Ρε πού μας έμπλεξε και η εθνική!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arxelaos : 06-02-25 στις 21:16.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112600/11260
    ISP
    OTE
    SNR / Attn
    10(dB) / 18(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατα κανονα στελνουν μηνυμα ως ειναι υποχρεωμενοι για ενημερωση συναλλασσομενου οτι "αν δεν κανετε κινηση με την χρεωστικη μεχρι ΧΧ/ΧΧ/202Χ τοτε δεν θα ανανεωθει αυτοματα και δεν θα σας ερθει νεο πλαστικο". Στις κινησεις μετραει και η αναληψη απο ΑΤΜ.

Για την Πειραιώς ξερω ότι στέλνει μήνυμα, για την Εθνική δεν έχω ακούσει.. πάντως δεν θυμάται να της έχει έρθει αλλά ούτε βρήκα στο αρχείο (SMS η Viber) τέτοιο μήνυμα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων

Εικαζω, αλλα μονο εικασια ειναι, οτι δεν μπορουν να την εξαφανισουν απο το σαιτ ή οπουδηποτε αλλου επισημα, γιατι ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν ανεξοδο τροπο αναληψης και καταθεσης των χρηματων σου μεσω ΑΤΜ και πληρωμων/μεταφορων, με χρεωστικη που δεν θα εχει συνδρομες/χρεωσεις (πλην ανανεωσης πλαστικου ανα Χ χρονια).
    Οποτε μενει εκει μαλλον για τα ματια του κοσμου να λενε στην ΤτΕ ειμαστε συννομοι αλλα κατα τα αλλα μαλλον εχει πεσει εντολη στα καταστηματα να προμοταρουν τις Dual που εχουν λεφτα.

Ιδια κομπινα εκανε επι χρονια και η Αλφα μεχρι που τους πηραν χαμπαρι και ξυπνησαν και αρχισαν το κραξιμο και τις καταγγελιες και πλεον η ΑΒ τις δινει μονο σε οσους δεν αντιδρασουν ή δεν καταλαβουν. Μολις πεις οχι δεν με ενδιαφερει θελω απλη χρεωστικη, τελος δινουν απλη χρεωστικη.
    Και Εθνικη το ιδιο θα παιζει, αν πιεσεις λιγο τυπου απλη χρεωστικη οπως υποχρεουστε αλλιως καταγγελια στην ΤτΕ και τη ΓΓΚ και κλεινω ολη την επιχειρηματικη σχεση και την παω σε αλλη τραπεζα, κατι μου λεει οτι 9 στις 10 θα αρχιζουν τα ναι μαλλον, ισως, να το ξαναδουμε και τελικα μονο για εσας, επειδη σας συμπαθησαμε, κατ'εξαιρεση θα βγαλουμε απλη χρεωστικη.

Τσατσογυφτο μαγκιες ειναι σαν τους Τουρκους. Μολις πατησεις λιγο ποδι και μπεις σε παζαρι ή πεις ολα ή τιποτα ξαφνικα βρισκονται λυσεις.
    Ναι μεν υπάρχει στην σελίδα της Εθνικης η απλή χρεωστική αλλά αν παμε στις ερωταπαντησεις δεν υπάρχει η ενότητα "πως θα την αποκτήσετε" ενώ στην Dual υπάρχει και επισης κάνει ειδική αναφορα σε όσους είχαν ηδη πριν τον Οκτωβριο του 2023(σε ανανεώσεις δίνει ακόμη την απλή χρεωστική). Επίσης στο ebanking η μόνη επιλογη που υπάρχει για απόκτηση χρεωστικής ειναι η Dual.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Πάντως εγώ πριν από λίγους μήνες, Αύγουστο και Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος άνοιξα online λογαριασμούς στην εθνική και έβγαλα κανονικά απλές χρεωστικές

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Για την Πειραιώς ξερω ότι στέλνει μήνυμα, για την Εθνική δεν έχω ακούσει.. πάντως δεν θυμάται να της έχει έρθει αλλά ούτε βρήκα στο αρχείο (SMS η Viber) τέτοιο μήνυμα

Ναι μεν υπάρχει στην σελίδα της Εθνικης η απλή χρεωστική αλλά αν παμε στις ερωταπαντησεις δεν υπάρχει η ενότητα "πως θα την αποκτήσετε" ενώ στην Dual υπάρχει και επισης κάνει ειδική αναφορα σε όσους είχαν ηδη πριν τον Οκτωβριο του 2023(σε ανανεώσεις δίνει ακόμη την απλή χρεωστική). Επίσης στο ebanking η μόνη επιλογη που υπάρχει για απόκτηση χρεωστικής ειναι η Dual.
    Οντως η Πειραιως στελνει μηνυμα

Το ιδιο λεμε, μενει εκει για τα "ματια του κοσμου". Προφανως αν μπεις σε καταστημα και αιτηθεις και ζορισεις θα βγαλεις απλη χρεωστική ή πας σε αλλο καταστημα. ΑΛΛΑ εφοσον δεν υπαρχει η δυνατοτητα μεσω web banking, για να πας σε καταστημα ακομα και για αυτο θελεις ραντεβου, και συνηθως ραντεβου σου δινουν αρκετες βδομαδες μετα (αναλογως περιοχη και ογκο δουλειας).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet

Φίλε αυτό κατ' αρχάς αν ισχύει είναι σκάνδαλο και αλητεία, οι απατεώνες φέρνουν από την πίσω πόρτα ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ χρεώσεις από πριν, αφού μας βάζουν σε μηνιαίο payroll, που ανέκαθεν ήταν ο καημός τους. Όλα τα "μέτρα" είναι τελικά δώρον-άδωρον για όσους δεν πλήρωναν τίποτα μέσω αυτών των αλητών σε ΔΕΚΟ κλπ.: Πριν δεν έδιναν τίποτα, τώρα είτε χρησιμοποιούν τον λογαριασμό είτε όχι, θα πρέπει να δίνουν το 0,80€ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για το τίποτα. Και σε λίγους μήνες το 0,80 θα γίνε 1 και μετά 1,50 και πάει λέγοντας. Οι άνθρωποι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.
    Κατά δεύτερον για τόσο σοβαρή αλλαγή θα έπρεπε να υπάρχουν email, επανειλημμένες ειδοποιήσεις κλπ., όχι το κρυμμένο που αναφέρεις εσύ στο app. Εγώ ας πούμε δεν έχω το app, μπήκα μέσω web και δεν μου έβγαλε απολύτως τίποτα, αν και θεωρώ βέβαιο ότι θα ισχύσει για όλους τελικά. Δηλαδή πάνε να πιάσουν κότσο τα εκατομμύρια παππούδια που είναι στην Εθνική αλλά και όλους εμάς για να πάρουν τα 9,60€/έτος (αρχικά), χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. ΕΛΕΕΙΝΟΙ! Εάν ισχύσει αυτό, προσωπικά θα κλείσω τον λογαριασμό μου και θα τα πάω άλλου. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ!!!!

- - - Updated - - -

Το άφησα μόνο σε έναν...
    Σ' το έβγαλε και σένα το μήνυμα αυτό; Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις σε όλους το χαράτσι; Στο web το έχει βγάλει σε κανέναν;

Σελ. 842 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 822832837840841842843844847852 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία