Τι ακριβως ειναι οι αναφορες μεσω sms?
Για δωσε moarr infos..![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 1.381-1.395 από 12847
Θέμα: e-banking
-
19-02-10, 21:31 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1381
-
19-02-10, 21:35 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1382
Σου στέλνει αναφορά στο κινητό για κινησεις του λογαριασμού (πιστώσεις-χρεώσεις), είσοδο στο e-banking, αναλήψεις από ΑΤΜ και δεν ξέρω γω τι άλλο. Μπες και ψάξτο, ή μίλα μαζί τους στο τηλέφωνο να σε καθοδηγήσουν. Το έχουν και άλλοι φυσικά (ξέρω σίγουρα για πειραιώς) αλλά η euro το έχει τζάμπα
-
19-02-10, 21:47 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1383
Καλο μου ακουγεται...
Δεν ειναι ασχημα να ενημερωνεσαι για να ξερεις τι γινεται...
Οταν θα ξαναπερασω απο την euro θα το ρωτησω..
........Auto merged post: kostantis πρόσθεσε 7 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Η προμηθεια της eurobank ειναι 30 λεπτα.
Δεν εχουνε ολες οι συναλλαγες προμηθεια.Ορισμενες απο αυτες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostantis : 19-02-10 στις 21:47. Αιτία: auto merged post
-
19-02-10, 22:02 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1384
-
10-03-10, 10:06 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1385
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
10-03-10, 11:17 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #13861 Καταργείται μέχρι το τέλος του έτους η εφάπαξ δαπάνη 150 ευρώ που εισπράττεται κατά τη χορήγηση επιδοτούμενων στεγαστικών δανείων για δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).
2 Καταργείται από όλες τις νέες δανειακές συμβάσεις ο όρος που παρέχει στην Τράπεζα τη δυνατότητα αναπροσαρμογής του κυμαινόμενου επιτοκίου έως το διπλάσιο της εκάστοτε μεταβολής του βασικού επιτοκίου της ΕΚΤ. Από εδώ και πέρα, η αναπροσαρμογή θα είναι ισόποση με τη μεταβολή του επιτοκίου αναφοράς του δανείου (euribor ή βασικό επιτόκιο ΕΚΤ).
3 Ο παραπάνω όρος αδρανοποιείται για τις υφιστάμενες περίπου 400.000 δανειακές συμβάσεις.
4 Μειώνονται σε 175 ευρώ τα έξοδα για τη χορήγηση καταναλωτικών δανείων, τα οποία έφθαναν κλιμακωτά έως και 380 ευρώ. Το μέτρο αφορά τουλάχιστον 100.000 συμβάσεις καταναλωτικών δανείων ετησίως. 5 Καταργείται η χρέωση για την τήρηση λογαριασμών ταμιευτηρίου και τρεχούμενων λογαριασμών που εμφανίζουν χαμηλά υπόλοιπα, αδράνεια συναλλαγών ή πολλές συναλλαγές σε μηναία βάση. Το μέτρο αφορά περίπου 4.000.000 λογαριασμούς.
6 Καταργείται η χρέωση για την έκδοση αντιγράφου κίνησης για όλους τους τρεχούμενους λογαριασμούς καταθέσεων.
7 Καταργείται η χρέωση για την κατάθεση υπέρ τρίτου σε λογαριασμό της Τράπεζας είτε με μετρητά είτε με μεταφορά από λογαριασμό. Το μέτρο αφορά περίπου 4.500.000 συναλλαγές ετησίως.
8 Καταργείται η valeur επόμενης ημέρας για πιστώσεις σε όλους τους έντοκους καταθετικούς λογαριασμούς της Τράπεζας.
9 Κόβεται περίπου στο μισό (από 17 σε 8 ευρώ) το κόστος εμβασμάτων έως 1.000
ευρώ εντός Ελλάδας και χωρών της Ε.Ε, που υπολογίζονται σε 100.000 ευρώ κάθε χρόνο.
10 Ξαναγράφονται οι όροι των συμβάσεων, χωρίς ψιλά γράμματα.
11 Στις συμβάσεις και τα προσαρτήματά τους, ο τρόπος χρέωσης των υπηρεσιών θα είναι ευδιάκριτος και κατανοητός.
12 Τα έντυπα της προσυμβατικής ενημέρωσης καθώς και τα υποδείγματα συμβάσεων για τα βασικά προϊόντα της Τράπεζας προς ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα αναρτηθούν σε ειδικό σημείο της ιστοσελίδας της (www. nbg.gr) ώστε να είναι εύκολα και άμεσα προσβάσιμα από κάθε ενδιαφερόμενο προς ενημέρωση πριν από την υπογραφή τους.
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τον όρο υπ' αριθμόν 7. Δεν αναφέρει τον όρο "έμβασμα", άρα δε μιλάει για τρίτες τράπεζες. Δηλαδή πριν η Εθνική χρέωνε για να μεταφέρεις χρήματα από το δικό σου λογαριασμό της Εθνικής, προς λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα; Χρέωνε και για να καταθέσεις μετρητά στο γκισέ της σε λογαριασμού τρίτου στην Εθνική;
Ή μήπως ο συντάκτης θέλει να πει ότι καταργούνται οι προμήθειες "πληρωμής εισερχόμενων εμβασμάτων εσωτερικού" και χρησιμοποιεί τον αδόκιμο όρο "μεταφορές χρημάτων";Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
10-03-10, 12:27 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1387
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
11-03-10, 18:42 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1388
- Περιοχή
- Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
- Downloads
- 11
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- COSMOTE
- Router
- ZTE Speedport Entry 2i
- SNR / Attn
- 14.6(dB) / 6.2(dB)
-
16-03-10, 10:30 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1389
ρε παιδια πηρα πακετο winbank απο πειραιως και μου ειπε αυτη στο καταστημα οτι θα μου ερχεται μυν. στο κιν. για καθε κινιση του λογαριασμου,χωρις να με ρωτησει.ειναι δωρεαν το τηλε alert της πειραιως;
-
16-03-10, 11:59 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1390
όχι και είναι και αρμυρούτσικη η τιμή. μπες και απενεργοποίησέ τα (αν και θεωρώ πολύ πιθανό να μην τα ενεργοποίησε τελικά)
Μπορείς να βάλεις ειδοποίηση με mail δωρεάνΤελευταία επεξεργασία από το μέλος skapetis : 16-03-10 στις 12:44.
-
16-03-10, 12:02 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1391
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
-
16-03-10, 12:04 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1392
οκ,σας ευχαριστω.
-
16-03-10, 14:54 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1393
εχω winbank της πειραιως.
εχω παρει και μια τηλεοραση απο ηλεκτρονικη αθηνων η οποια μου εβγαλε καρτα μεσω εθνικης.
καθε μηνα ερχεται το χαρτι απτην εθνικη για να πληρωσω την δοση,στο χαρτι πανω γραφει τα στοιχεια μου και εχει και τον αριθμο καρτας.
εγω αν παω στο μενου του winbank στην επιλογη πληρωμη καρτων αλλων τραπεζων και δωσω τον αριθμο καρτας που γραφει πανω ο λογαριασμος απο την εθνικη ειμαι κομπλε;μπορω να την κανω αυτην την πληρωμη και αν ναι με χρεωνει οσο ενα εμβασμα εσωτερικου δηλ. 0,30λεπτα,ρωταω γιατι μονο σε εμβασματα me αριθμους λογ. τυπου iban σε χρεωνουν μονο 0,30 λεπτα,σε αριθμους καρτων τι ισχυει;
-
17-03-10, 11:23 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1394
Για τους λάτρεις του e-banking, η ενημέρωση που έχω από την τράπεζα Πειραιώς είναι ότι ετοιμάζεται εφαρμογή winbank για τους κατόχους iphone. Όπως ακριβώς δηλαδή έχει και η Eurobank και η Εθνική. Ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή θα είναι για όσους έχουμε το συγκεκριμένο smartphone.
Στην Εθνική, ξέρει κανείς τι διαδικασία ακολουθείται για να πάρουμε μηχανάκι token; Έχω ακόμα εκείνη την λίστα ΤΑΝ εδώ και κάτι χρόνια, σιγά-σιγά μου τελειώνουν οι κωδικοί, οπότε θέλω να βγάλω μηχανάκι. Επίσης δε γνωρίζω αν η παραλαβή πρέπει να γίνει αναγκαστικά από το υποκατάστημα που ανοίχτηκε ο λογαριασμός. Γιατί αν ναι, πρέπει να κάνω ένα ταξιδάκι 520χλμ + την παράκαμψη των Τεμπών...
-
17-03-10, 11:41 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1395
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ναι, μπορείς να πληρώσεις τη δόση πιστωτικής κάρτας άλλης τράπεζας μέσα από τη winbank. Παίρνει προμήθεια 50 ευρωλεπτών.
Η διαδικασία είναι απλή:
Αφού κάνεις login, επιλέγεις διαδοχικά: Πληρωμές --> Πληρωμή Πιστωτικών Καρτών --> Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας άλλης Τράπεζας
Εισάγεις τον λογαριασμό της τράπεζας από τον οποίο θα γίνει η πληρωμή (έχει νόημα αν διατηρείς παραπάνω από έναν λογαριασμούς στην τράπεζα), εισάγεις την τράπεζα που έχει εκδόσει την πιστωτική κάρτα (στην προκειμένη περίπτωση την Εθνική) και μετά εισάγεις και τον αριθμό της κάρτας (χωρίς τα κενά). Συμπληρώνεις ποσό και πότε θέλεις να εκτελεστεί η συναλλαγή και πατάς Συνέχεια.Ανυπόγραφος
Bookmarks