Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,69%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,32%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 50,96%
  • Attica Bank

15 3,21%
  • Eurobank

169 36,19%
  • Άλλη

28 6,00%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,57%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 93 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 738388919293949598103113 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.381-1.395 από 12847

Θέμα: e-banking

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Τι ακριβως ειναι οι αναφορες μεσω sms?
    Για δωσε moarr infos..

Περιοχή
    Κατερίνη, Πιερία
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    13000/1021
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Tellas - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Thomson TG585v7
    SNR / Attn
    9(dB) / 27.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostantis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για δωσε moarr infos..
    Σου στέλνει αναφορά στο κινητό για κινησεις του λογαριασμού (πιστώσεις-χρεώσεις), είσοδο στο e-banking, αναλήψεις από ΑΤΜ και δεν ξέρω γω τι άλλο. Μπες και ψάξτο, ή μίλα μαζί τους στο τηλέφωνο να σε καθοδηγήσουν. Το έχουν και άλλοι φυσικά (ξέρω σίγουρα για πειραιώς) αλλά η euro το έχει τζάμπα

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από skapetis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σου στέλνει αναφορά στο κινητό για κινησεις του λογαριασμού (πιστώσεις-χρεώσεις), είσοδο στο e-banking, αναλήψεις από ΑΤΜ και δεν ξέρω γω τι άλλο. Μπες και ψάξτο, ή μίλα μαζί τους στο τηλέφωνο να σε καθοδηγήσουν. Το έχουν και άλλοι φυσικά (ξέρω σίγουρα για πειραιώς) αλλά η euro το έχει τζάμπα
    Καλο μου ακουγεται...
    Δεν ειναι ασχημα να ενημερωνεσαι για να ξερεις τι γινεται...

Οταν θα ξαναπερασω απο την euro θα το ρωτησω..

........Auto merged post: kostantis πρόσθεσε 7 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Η προμηθεια της eurobank ειναι 30 λεπτα.
    Δεν εχουνε ολες οι συναλλαγες προμηθεια.Ορισμενες απο αυτες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostantis : 19-02-10 στις 21:47. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostantis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για δωσε moarr infos..
    http://www.eurobank.gr/online/home/v...id=467&lang=gr
    http://www.eurobank.gr/online/home/v...id=467&lang=gr

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    1 Καταργείται μέχρι το τέλος του έτους η εφάπαξ δαπάνη 150 ευρώ που εισπράττεται κατά τη χορήγηση επιδοτούμενων στεγαστικών δανείων για δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).

2 Καταργείται από όλες τις νέες δανειακές συμβάσεις ο όρος που παρέχει στην Τράπεζα τη δυνατότητα αναπροσαρμογής του κυμαινόμενου επιτοκίου έως το διπλάσιο της εκάστοτε μεταβολής του βασικού επιτοκίου της ΕΚΤ. Από εδώ και πέρα, η αναπροσαρμογή θα είναι ισόποση με τη μεταβολή του επιτοκίου αναφοράς του δανείου (euribor ή βασικό επιτόκιο ΕΚΤ).

3 Ο παραπάνω όρος αδρανοποιείται για τις υφιστάμενες περίπου 400.000 δανειακές συμβάσεις.

4 Μειώνονται σε 175 ευρώ τα έξοδα για τη χορήγηση καταναλωτικών δανείων, τα οποία έφθαναν κλιμακωτά έως και 380 ευρώ. Το μέτρο αφορά τουλάχιστον 100.000 συμβάσεις καταναλωτικών δανείων ετησίως. 5 Καταργείται η χρέωση για την τήρηση λογαριασμών ταμιευτηρίου και τρεχούμενων λογαριασμών που εμφανίζουν χαμηλά υπόλοιπα, αδράνεια συναλλαγών ή πολλές συναλλαγές σε μηναία βάση. Το μέτρο αφορά περίπου 4.000.000 λογαριασμούς.

6 Καταργείται η χρέωση για την έκδοση αντιγράφου κίνησης για όλους τους τρεχούμενους λογαριασμούς καταθέσεων.

7 Καταργείται η χρέωση για την κατάθεση υπέρ τρίτου σε λογαριασμό της Τράπεζας είτε με μετρητά είτε με μεταφορά από λογαριασμό. Το μέτρο αφορά περίπου 4.500.000 συναλλαγές ετησίως.

8 Καταργείται η valeur επόμενης ημέρας για πιστώσεις σε όλους τους έντοκους καταθετικούς λογαριασμούς της Τράπεζας.

9 Κόβεται περίπου στο μισό (από 17 σε 8 ευρώ) το κόστος εμβασμάτων έως 1.000
    ευρώ εντός Ελλάδας και χωρών της Ε.Ε, που υπολογίζονται σε 100.000 ευρώ κάθε χρόνο.

10 Ξαναγράφονται οι όροι των συμβάσεων, χωρίς ψιλά γράμματα.

11 Στις συμβάσεις και τα προσαρτήματά τους, ο τρόπος χρέωσης των υπηρεσιών θα είναι ευδιάκριτος και κατανοητός.

12 Τα έντυπα της προσυμβατικής ενημέρωσης καθώς και τα υποδείγματα συμβάσεων για τα βασικά προϊόντα της Τράπεζας προς ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα αναρτηθούν σε ειδικό σημείο της ιστοσελίδας της (www. nbg.gr) ώστε να είναι εύκολα και άμεσα προσβάσιμα από κάθε ενδιαφερόμενο προς ενημέρωση πριν από την υπογραφή τους.
    http://www.hbnews.gr/permalink/27824.html

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τον όρο υπ' αριθμόν 7. Δεν αναφέρει τον όρο "έμβασμα", άρα δε μιλάει για τρίτες τράπεζες. Δηλαδή πριν η Εθνική χρέωνε για να μεταφέρεις χρήματα από το δικό σου λογαριασμό της Εθνικής, προς λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα; Χρέωνε και για να καταθέσεις μετρητά στο γκισέ της σε λογαριασμού τρίτου στην Εθνική;

Ή μήπως ο συντάκτης θέλει να πει ότι καταργούνται οι προμήθειες "πληρωμής εισερχόμενων εμβασμάτων εσωτερικού" και χρησιμοποιεί τον αδόκιμο όρο "μεταφορές χρημάτων";
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    http://www.hbnews.gr/permalink/27824.html

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τον όρο υπ' αριθμόν 7. Δεν αναφέρει τον όρο "έμβασμα", άρα δε μιλάει για τρίτες τράπεζες. Δηλαδή πριν η Εθνική χρέωνε για να μεταφέρεις χρήματα από το δικό σου λογαριασμό της Εθνικής, προς λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα; Χρέωνε και για να καταθέσεις μετρητά στο γκισέ της σε λογαριασμού τρίτου στην Εθνική;

Ή μήπως ο συντάκτης θέλει να πει ότι καταργούνται οι προμήθειες "πληρωμής εισερχόμενων εμβασμάτων εσωτερικού" και χρησιμοποιεί τον αδόκιμο όρο "μεταφορές χρημάτων";
    Εγώ καταλαβαίνω ότι θα μπορούν οι θείτσες να πληρώσουν τη forthnet δωρεάν στο γκισέ.

Περιοχή
    Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
    Downloads
    11
    Uploads
    2
    Άρθρα
    1
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    14.6(dB) / 6.2(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή πριν η Εθνική χρέωνε για να μεταφέρεις χρήματα από το δικό σου λογαριασμό της Εθνικής, προς λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα; Χρέωνε και για να καταθέσεις μετρητά στο γκισέ της σε λογαριασμού τρίτου στην Εθνική;
    Ακριβώς περί αυτού πρόκειται
    Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    zte
    SNR / Attn
    (dB) / 26(dB)
    Path Level
    Fastpath
    ρε παιδια πηρα πακετο winbank απο πειραιως και μου ειπε αυτη στο καταστημα οτι θα μου ερχεται μυν. στο κιν. για καθε κινιση του λογαριασμου,χωρις να με ρωτησει.ειναι δωρεαν το τηλε alert της πειραιως;

Περιοχή
    Κατερίνη, Πιερία
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    13000/1021
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Tellas - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Thomson TG585v7
    SNR / Attn
    9(dB) / 27.5(dB)
    όχι και είναι και αρμυρούτσικη η τιμή. μπες και απενεργοποίησέ τα (αν και θεωρώ πολύ πιθανό να μην τα ενεργοποίησε τελικά)

Μπορείς να βάλεις ειδοποίηση με mail δωρεάν
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skapetis : 16-03-10 στις 12:44.

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από adok13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια πηρα πακετο winbank απο πειραιως και μου ειπε αυτη στο καταστημα οτι θα μου ερχεται μυν. στο κιν. για καθε κινιση του λογαριασμου,χωρις να με ρωτησει.ειναι δωρεαν το τηλε alert της πειραιως;
    Όχι, δεν είναι δωρεάν, υπάρχει χρέωση ανά SMS.

Ειδικότερα:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από winbank site
    Σημειώνεται ότι η υπηρεσία τηλε-ειδοποιήσεων χρεώνεται με:

* ΔΩΡΕΑΝ ανά e-mail
    * 0,12 ΕΥΡΩ ανά sms
    * 0,40 ΕΥΡΩ ανά τηλεφώνημα, εφόσον επικοινωνήσουμε μαζί σας
    Ανυπόγραφος

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    zte
    SNR / Attn
    (dB) / 26(dB)
    Path Level
    Fastpath
    οκ,σας ευχαριστω.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    zte
    SNR / Attn
    (dB) / 26(dB)
    Path Level
    Fastpath
    εχω winbank της πειραιως.
    εχω παρει και μια τηλεοραση απο ηλεκτρονικη αθηνων η οποια μου εβγαλε καρτα μεσω εθνικης.
    καθε μηνα ερχεται το χαρτι απτην εθνικη για να πληρωσω την δοση,στο χαρτι πανω γραφει τα στοιχεια μου και εχει και τον αριθμο καρτας.
    εγω αν παω στο μενου του winbank στην επιλογη πληρωμη καρτων αλλων τραπεζων και δωσω τον αριθμο καρτας που γραφει πανω ο λογαριασμος απο την εθνικη ειμαι κομπλε;μπορω να την κανω αυτην την πληρωμη και αν ναι με χρεωνει οσο ενα εμβασμα εσωτερικου δηλ. 0,30λεπτα,ρωταω γιατι μονο σε εμβασματα me αριθμους λογ. τυπου iban σε χρεωνουν μονο 0,30 λεπτα,σε αριθμους καρτων τι ισχυει;

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Για τους λάτρεις του e-banking, η ενημέρωση που έχω από την τράπεζα Πειραιώς είναι ότι ετοιμάζεται εφαρμογή winbank για τους κατόχους iphone. Όπως ακριβώς δηλαδή έχει και η Eurobank και η Εθνική. Ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή θα είναι για όσους έχουμε το συγκεκριμένο smartphone.

Στην Εθνική, ξέρει κανείς τι διαδικασία ακολουθείται για να πάρουμε μηχανάκι token; Έχω ακόμα εκείνη την λίστα ΤΑΝ εδώ και κάτι χρόνια, σιγά-σιγά μου τελειώνουν οι κωδικοί, οπότε θέλω να βγάλω μηχανάκι. Επίσης δε γνωρίζω αν η παραλαβή πρέπει να γίνει αναγκαστικά από το υποκατάστημα που ανοίχτηκε ο λογαριασμός. Γιατί αν ναι, πρέπει να κάνω ένα ταξιδάκι 520χλμ + την παράκαμψη των Τεμπών...

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από adok13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω winbank της πειραιως.
    εχω παρει και μια τηλεοραση απο ηλεκτρονικη αθηνων η οποια μου εβγαλε καρτα μεσω εθνικης.
    καθε μηνα ερχεται το χαρτι απτην εθνικη για να πληρωσω την δοση,στο χαρτι πανω γραφει τα στοιχεια μου και εχει και τον αριθμο καρτας.
    εγω αν παω στο μενου του winbank στην επιλογη πληρωμη καρτων αλλων τραπεζων και δωσω τον αριθμο καρτας που γραφει πανω ο λογαριασμος απο την εθνικη ειμαι κομπλε;μπορω να την κανω αυτην την πληρωμη και αν ναι με χρεωνει οσο ενα εμβασμα εσωτερικου δηλ. 0,30λεπτα,ρωταω γιατι μονο σε εμβασματα me αριθμους λογ. τυπου iban σε χρεωνουν μονο 0,30 λεπτα,σε αριθμους καρτων τι ισχυει;
    Ναι, μπορείς να πληρώσεις τη δόση πιστωτικής κάρτας άλλης τράπεζας μέσα από τη winbank. Παίρνει προμήθεια 50 ευρωλεπτών.

Η διαδικασία είναι απλή:
    Αφού κάνεις login, επιλέγεις διαδοχικά: Πληρωμές --> Πληρωμή Πιστωτικών Καρτών --> Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας άλλης Τράπεζας
    Εισάγεις τον λογαριασμό της τράπεζας από τον οποίο θα γίνει η πληρωμή (έχει νόημα αν διατηρείς παραπάνω από έναν λογαριασμούς στην τράπεζα), εισάγεις την τράπεζα που έχει εκδόσει την πιστωτική κάρτα (στην προκειμένη περίπτωση την Εθνική) και μετά εισάγεις και τον αριθμό της κάρτας (χωρίς τα κενά). Συμπληρώνεις ποσό και πότε θέλεις να εκτελεστεί η συναλλαγή και πατάς Συνέχεια.
    Ανυπόγραφος

Σελ. 93 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 738388919293949598103113 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία