Εν μέρει ναι. Γενικά όμως πρόκειται για έναν τύπο λογαριασμού που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις προθεσμιακή (δεν είναι δεσμευτική) μικρής διάρκειας, όποτε θες και με όποιο ποσό θες, σε έναν λογαριασμό με τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου.
Η διαχείριση του λογαριασμού Cash Manager γίνεται μέσω της winbank οπότε, μπορείς να μεταβάλεις το διαθέσιμο (cap amount) που θέλεις να μένει στον λογαριασμό σου μετά την προθεσμιακή για να είσαι πάντα καλυμένος σε περίπτωση πληρωμών, αναλήψεων κλπ. Όσο ο λογαριασμός έχει διαθέσιμο που να πληρεί τις προυποθέσεις για νέα προθεσμιακή, μετά την λήξη της 1ης, ξεκινάει μια δεύτερη κοκ χωρίς να απαιτείται κάτι εκ μέρος σου.
![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 1.561-1.575 από 12812
Θέμα: e-banking
-
08-06-10, 21:55 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1561
-
14-06-10, 10:13 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1562
Από σήμερα άλλαξε "λουκ" το ebanking της Πειραιώς, όπως μας είχε ενημερώσει αρκετό καιρό πριν. Μη φανταστείτε τίποτα το τρομερό, απλά τα χρώματα άλλαξαν.
-
14-06-10, 10:29 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1563
πάντως το ebanking της Πειραιώς νομίζω ότι είναι το καλύτερο...
εκτός αυτού, οι τύποι την ψάχνουν συνεχώς για καινούργια προϊόντα (πχ άκουσα για το πιλοτικό πρόγραμμα για ηλεκτρονικές πληρωμές στα ΚΕΠ)...
Εδώ και πολλά χρόνια έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι του ebanking και καλά κάνουν..
-
14-06-10, 10:34 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1564
Άλλοι την ψάχνουν πολύ τη δουλειά και άλλοι συνάδελφοί τους σε άλλη τράπεζα δεν γνωρίζουν ΚΑΝ τι είναι ebanking!!!!
"ATE Bank Ζωγράφου και τεχνολογία"
"Πήγα πριν λίγες μέρες στο κατάστημα της ΑΤΕ στου ζωγράφου και τους ζήτησα να μου επανεκδιδόσουν κωδικό για το internet banking γιατί δεν τον θυμόμουν και μου απάντησαν ότι θα μου αποσταλεί στο χώρο μου σε 5 ημέρες. Πράγματι σε 5 ημέρες ήρθε ένας φάκελος και μέσα περιείχε μια κάρτα ανάληψης μετρητών!!! Πάω ξανά στο...
κατάστημα και τους λέω πως κάναν λάθος και μου απάντησαν πως τις συναλλαγές μου μπορώ να τις κάνω μεσώ internet με αυτή την κάρτα!!! Με λίγα λόγια κανένας από τους 6-7 υπαλλήλους μέσα στο κατάστημα δεν είχε ιδέα για το e-banking εν έτη 2010. Μια άλλη φορά θα σας περιγράψω τους διαλόγους με τους υπαλλήλους όταν προσπάθησα να τους περιγράψω το token."
Αναγνώστης
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/ate-bank_13.html
-
14-06-10, 10:38 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1565Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
14-06-10, 10:44 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1566
-
14-06-10, 11:47 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1567
Μεγάλα ντισαβαντάζ όμως:
- Προμήθειες επεξεργασίας επιταγών (1,20€ ανά επιταγή!!! Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός το έχει στο 0)
- Χαμηλά επιτόκια καταθέσεων ταμειυτηριου (μόλις 0,85 ενώ ο ανταγωνισμός έχει μέχρι και 3%)
- Χρέωση συναλλαγών ακόμα και μέσω ebanking για εισερχόμενα/εξερχόμενα εμβάσματα, τη στιγμή που η Eurobank έχει το Live Ταμιευτήριο με δωρεάν απεριόριστες συναλλαγές για μηνιαίο Μ.Ο. > 3000€.
- Μειωμένη αποδοχή της winbank χρεωστικής από ιντερνετικά/εμπορικά καταστήματα.
-
14-06-10, 11:54 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1568
Έριξα μία ματιά στο νέο εικαστικό της winbank και μου φαίνεται όμορφο. Όχι ότι είχε κάτι κακό το προηγούμενο, αλλά η ανανέωση είναι πάντοτε ευχάριστη.
Μου αρέσουν πολύ τα εικονίδια πάνω δεξιά. Αν χρησιμοποιούσαν εικονίδια (αλά control panel των windows) και στα κυρίως πεδία, θα ήταν ακόμη πιο όμορφο.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
14-06-10, 12:47 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1569
Έχω χρεωστική της Πειραιώς και χρησιμοποιώ το phone banking της.
Μπορώ με κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω και το internet banking χωρίς να πάω σε κάποιο κατάστημα (φυσικά αποκλείω και την αποστολή τους με τη νταβατζιλίδικη χρέωση της τράπεζας);
Θέλω εδώ και πόσο καιρό να το κάνω, αλλά ή δεν έχω χρόνο ή βαριέμαι να πάω σε κατάστημα.مفاجأة
-
14-06-10, 13:15 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1570
-
14-06-10, 19:58 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1571
γεια σας παιδια! τι συμφερει καλυτερα το live ταμιευτηριο της eurobank ή η προσφορα winbank direct? εγω τις καταθεσεις μου τις εχω στην alpha bank. επισης εχω e-banking στην alpha σε σχεση με αλλα e-banking αλλων τραπεζων χρεωνει περισσοτεες προμηθειες? ευχαριστω!
-
14-06-10, 20:56 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1572
Δεν είναι συγκρίσιμα.
Το live ταμιευτήριο δεν σου δεσμεύει τα χρήματα, δίνει 3% ετησίως με μηνιαίο εκτοκισμό.
Η προσφορά της Πειραιώς είναι προθεσμιακή κατάθεση, σε δεσμεύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και δίνει 5% ετησίως (για περιορισμένο διάστημα, όσο διαρκεί η προσφορά) στη λήξη της προθεσμιακής.
-
14-06-10, 21:07 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1573
μαλιστα τοτε μαλλον θα τα μεταφερω στην eurobank γιατι σιγουρα εχει καλυτερο επιτοκιο απο την alpha bank που τα εχω η κανω λαθος? οσον αφορα τις προμηθειες μεσω e-banking ποια εταιρεια συμφερει?
-
14-06-10, 22:17 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1574
Μιας και συγκρίνεις με τη Eurobank, μην ξεχνάς ότι αυτή έχει ως χρεωστική τη Euroline, που πρακτικά περνάει σε ελάχιστα καταστήματα στην Ελλάδα. Δε συγκρίνεται με οποιαδήποτε Visa στην αποδοχή. Μεγάλο μελανό σημείο για τη Eurobank αυτό, κατά την άποψή μου. Θα έπρεπε να είχαν παρατήσει τη Euroline και να στραφούν σε Visa.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
14-06-10, 23:25 Απάντηση: e Banking, ΤΩΡΑ!!! #1575
αφου ειναι ετσι ας κρατησω και καποια χρηματα και στην alpha bank και το μεγαλυτερο ποσο να το εχω στην eurobank
Bookmarks