Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 105 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 8595100103104105106107110115125 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.561-1.575 από 12812

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΙΔΑΡΙ
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εν μέρει ναι. Γενικά όμως πρόκειται για έναν τύπο λογαριασμού που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις προθεσμιακή (δεν είναι δεσμευτική) μικρής διάρκειας, όποτε θες και με όποιο ποσό θες, σε έναν λογαριασμό με τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου.

Η διαχείριση του λογαριασμού Cash Manager γίνεται μέσω της winbank οπότε, μπορείς να μεταβάλεις το διαθέσιμο (cap amount) που θέλεις να μένει στον λογαριασμό σου μετά την προθεσμιακή για να είσαι πάντα καλυμένος σε περίπτωση πληρωμών, αναλήψεων κλπ. Όσο ο λογαριασμός έχει διαθέσιμο που να πληρεί τις προυποθέσεις για νέα προθεσμιακή, μετά την λήξη της 1ης, ξεκινάει μια δεύτερη κοκ χωρίς να απαιτείται κάτι εκ μέρος σου.

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Από σήμερα άλλαξε "λουκ" το ebanking της Πειραιώς, όπως μας είχε ενημερώσει αρκετό καιρό πριν. Μη φανταστείτε τίποτα το τρομερό, απλά τα χρώματα άλλαξαν.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    πάντως το ebanking της Πειραιώς νομίζω ότι είναι το καλύτερο...
    εκτός αυτού, οι τύποι την ψάχνουν συνεχώς για καινούργια προϊόντα (πχ άκουσα για το πιλοτικό πρόγραμμα για ηλεκτρονικές πληρωμές στα ΚΕΠ)...
    Εδώ και πολλά χρόνια έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι του ebanking και καλά κάνουν..

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από platanik Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκτός αυτού, οι τύποι την ψάχνουν συνεχώς για καινούργια προϊόντα (πχ άκουσα για το πιλοτικό πρόγραμμα για ηλεκτρονικές πληρωμές στα ΚΕΠ)...
    Εδώ και πολλά χρόνια έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι του ebanking και καλά κάνουν..
    Άλλοι την ψάχνουν πολύ τη δουλειά και άλλοι συνάδελφοί τους σε άλλη τράπεζα δεν γνωρίζουν ΚΑΝ τι είναι ebanking!!!!
    "ATE Bank Ζωγράφου και τεχνολογία"

"Πήγα πριν λίγες μέρες στο κατάστημα της ΑΤΕ στου ζωγράφου και τους ζήτησα να μου επανεκδιδόσουν κωδικό για το internet banking γιατί δεν τον θυμόμουν και μου απάντησαν ότι θα μου αποσταλεί στο χώρο μου σε 5 ημέρες. Πράγματι σε 5 ημέρες ήρθε ένας φάκελος και μέσα περιείχε μια κάρτα ανάληψης μετρητών!!! Πάω ξανά στο...

κατάστημα και τους λέω πως κάναν λάθος και μου απάντησαν πως τις συναλλαγές μου μπορώ να τις κάνω μεσώ internet με αυτή την κάρτα!!! Με λίγα λόγια κανένας από τους 6-7 υπαλλήλους μέσα στο κατάστημα δεν είχε ιδέα για το e-banking εν έτη 2010. Μια άλλη φορά θα σας περιγράψω τους διαλόγους με τους υπαλλήλους όταν προσπάθησα να τους περιγράψω το token."

Αναγνώστης

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/ate-bank_13.html

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    άκουσα για το πιλοτικό πρόγραμμα για ηλεκτρονικές πληρωμές στα ΚΕΠ
    Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις υπόψη, αλλά εδώ 3-4 χρόνια υπάρχουν σε κάποια ΚΕΠ μηχανήματα Easypay της Τράπεζας Πειραιώς, στα οποία μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικές πληρωμές με κατάθεση μετρητών.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Παντου
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    Speedport Smart
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimitris_80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από σήμερα άλλαξε "λουκ" το ebanking της Πειραιώς, όπως μας είχε ενημερώσει αρκετό καιρό πριν. Μη φανταστείτε τίποτα το τρομερό, απλά τα χρώματα άλλαξαν.
    Εμενα ωραιο μου φαινετε παντως. Μια αλλαγη που και που κανει καλο.

Συμφωνω. Θεωρο μεγαλο ατου την πληρωμη λογαριασμων χωρις προμηθεια(hol, vodafon, OTE ...)
    Ενημερωνετε το profil σας!!!

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Μεγάλα ντισαβαντάζ όμως:

- Προμήθειες επεξεργασίας επιταγών (1,20€ ανά επιταγή!!! Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός το έχει στο 0)
    - Χαμηλά επιτόκια καταθέσεων ταμειυτηριου (μόλις 0,85 ενώ ο ανταγωνισμός έχει μέχρι και 3%)
    - Χρέωση συναλλαγών ακόμα και μέσω ebanking για εισερχόμενα/εξερχόμενα εμβάσματα, τη στιγμή που η Eurobank έχει το Live Ταμιευτήριο με δωρεάν απεριόριστες συναλλαγές για μηνιαίο Μ.Ο. > 3000€.
    - Μειωμένη αποδοχή της winbank χρεωστικής από ιντερνετικά/εμπορικά καταστήματα.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Έριξα μία ματιά στο νέο εικαστικό της winbank και μου φαίνεται όμορφο. Όχι ότι είχε κάτι κακό το προηγούμενο, αλλά η ανανέωση είναι πάντοτε ευχάριστη.

Μου αρέσουν πολύ τα εικονίδια πάνω δεξιά. Αν χρησιμοποιούσαν εικονίδια (αλά control panel των windows) και στα κυρίως πεδία, θα ήταν ακόμη πιο όμορφο.

"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35000/3000
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    TG788 / TP-LINK C7
    SNR / Attn
    10(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έχω χρεωστική της Πειραιώς και χρησιμοποιώ το phone banking της.

Μπορώ με κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω και το internet banking χωρίς να πάω σε κάποιο κατάστημα (φυσικά αποκλείω και την αποστολή τους με τη νταβατζιλίδικη χρέωση της τράπεζας);

Θέλω εδώ και πόσο καιρό να το κάνω, αλλά ή δεν έχω χρόνο ή βαριέμαι να πάω σε κατάστημα.
    مفاجأة

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από djuan1988 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω χρεωστική της Πειραιώς και χρησιμοποιώ το phone banking της.

Μπορώ με κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω και το internet banking χωρίς να πάω σε κάποιο κατάστημα (φυσικά αποκλείω και την αποστολή τους με τη νταβατζιλίδικη χρέωση της τράπεζας);

Θέλω εδώ και πόσο καιρό να το κάνω, αλλά ή δεν έχω χρόνο ή βαριέμαι να πάω σε κατάστημα.
    Δεν τη γλιτώνεις την επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα της Πειραιώς, απλή διαδικασία διάρκειας 5 λεπτών και χρέωσης 5€ (αν δεν έχει αλλάξει κάτι). Αξίζει τον κόπο όμως.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ
    Router
    SPEEDPORT PLUS
    γεια σας παιδια! τι συμφερει καλυτερα το live ταμιευτηριο της eurobank ή η προσφορα winbank direct? εγω τις καταθεσεις μου τις εχω στην alpha bank. επισης εχω e-banking στην alpha σε σχεση με αλλα e-banking αλλων τραπεζων χρεωνει περισσοτεες προμηθειες? ευχαριστω!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stamosford Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σας παιδια! τι συμφερει καλυτερα το live ταμιευτηριο της eurobank ή η προσφορα winbank direct?
    Δεν είναι συγκρίσιμα.

Το live ταμιευτήριο δεν σου δεσμεύει τα χρήματα, δίνει 3% ετησίως με μηνιαίο εκτοκισμό.

Η προσφορά της Πειραιώς είναι προθεσμιακή κατάθεση, σε δεσμεύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και δίνει 5% ετησίως (για περιορισμένο διάστημα, όσο διαρκεί η προσφορά) στη λήξη της προθεσμιακής.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ
    Router
    SPEEDPORT PLUS
    μαλιστα τοτε μαλλον θα τα μεταφερω στην eurobank γιατι σιγουρα εχει καλυτερο επιτοκιο απο την alpha bank που τα εχω η κανω λαθος? οσον αφορα τις προμηθειες μεσω e-banking ποια εταιρεια συμφερει?

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimitris_80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγάλα ντισαβαντάζ όμως:

- Προμήθειες επεξεργασίας επιταγών (1,20€ ανά επιταγή!!! Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός το έχει στο 0)
    - Χαμηλά επιτόκια καταθέσεων ταμειυτηριου (μόλις 0,85 ενώ ο ανταγωνισμός έχει μέχρι και 3%)
    - Χρέωση συναλλαγών ακόμα και μέσω ebanking για εισερχόμενα/εξερχόμενα εμβάσματα, τη στιγμή που η Eurobank έχει το Live Ταμιευτήριο με δωρεάν απεριόριστες συναλλαγές για μηνιαίο Μ.Ο. > 3000€.
    - Μειωμένη αποδοχή της winbank χρεωστικής από ιντερνετικά/εμπορικά καταστήματα.
    Μιας και συγκρίνεις με τη Eurobank, μην ξεχνάς ότι αυτή έχει ως χρεωστική τη Euroline, που πρακτικά περνάει σε ελάχιστα καταστήματα στην Ελλάδα. Δε συγκρίνεται με οποιαδήποτε Visa στην αποδοχή. Μεγάλο μελανό σημείο για τη Eurobank αυτό, κατά την άποψή μου. Θα έπρεπε να είχαν παρατήσει τη Euroline και να στραφούν σε Visa.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ
    Router
    SPEEDPORT PLUS
    αφου ειναι ετσι ας κρατησω και καποια χρηματα και στην alpha bank και το μεγαλυτερο ποσο να το εχω στην eurobank

Σελ. 105 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 8595100103104105106107110115125 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία