Περιέγραψα το πρόβλημα όσο πιο απλά μπορούσα.
Κάποτε ερχόντουσαν τα Push Notifications και άνοιγα την εφαρμογή στο pc αμέσως.
Τώρα πρέπει να περιμένω 1', και να ζητήσω την αποστολή 6ψήφιου για να την ανοίξω.
Και αυτό αφού απεγκατέστησα και εγκατέστησα πάλι στο κινητό το My Alpha Mobile, όπως είχα κάνει παλιότερα και λειτούργησε.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 11.656-11.670 από 12827
Θέμα: e-banking
-
25-05-24, 10:10 Απάντηση: e-banking #11656
-
25-05-24, 10:13 Απάντηση: e-banking #11657
-
25-05-24, 14:16 Απάντηση: e-banking #11658
Παλιότερα στο e-banking είχαν επιλογή για sms ή Viber.
Τώρα την κατήργησαν..
Αν κάνεις disable τα push σου στέλνει Viber, αλλά την επόμενη φορά που μπαίνεις στην εφαρμογή σε αναγκάζει να ενεργοποιήσεις ξανά τα push..
Απαράδεκτη η εφαρμογή λέμε ..
Έτσι μου' έρχεται ώρες ώρες να κάθομαι να τα στέλνω όλα στην εθνική της γυναίκας και να παίζω από κει που δεν έχει πρόβλημα ούτε με τα push ούτε με τίποτα.. (απίστευτο κι όμως αληθινό..)
Ο μόνος λόγος που δεν το έχω ήδη κάνει είναι επειδή το e-banking της alpha μου φαίνεται πιο χρηστικό..
-
25-05-24, 14:52 Απάντηση: e-banking #11659
Τελικά, το πρόβλημα εντοπίστηκε στη μη σύνδεση του Mobile App στο νέο κινητό που αγόρασα τον ΙΑΝ 2024.
Μπήκα στην Alpha από το pc, πήγα Ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις (ή κάτι τέτοιο) και είδα ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν απενεργοποιημένη η αποστολή Push Notifocatio (!!!)
Άνοιξα το mobile App στο κινητό/Ρυθμίσεις, έστειλε 6ψήφιο και η επικοινωνία αποκαταστάθηκε.
Έκανα δοκιμή και ήρθε αμέσως το Push και άνοιξε η εφαρμογή στο pc.
ΥΓ
Έγραψα αναλυτικά τα βήματα/ενέργειες για να γνωρίζει καθένας τι πρέπει να κάνει μετά την αλλαγή κινητού για να έρχονται τα Push Notifications από την Alpha Bank.
-
28-05-24, 21:33 Απάντηση: e-banking #11660
Έχω πιστωτική Alpha με την οποία κάνω συνεχώς αναλήψεις, στην ερώτηση του ΑΤΜ από που θέλω τα χρήματα: λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, επιλέξω λογαριασμό δεν χρεώνομαι τόκους. Αν κατά λάθος επιλέξω πιστωτική κάρτα, χρεώνονται τόκοι και τσούζουν αρκετά.
Στην Πειραιώς η ανάληψη με πιστωτική χρεώνεται τόκους οπωσδήποτε.
-
29-05-24, 06:16 Απάντηση: e-banking #11661
Η Alpha παίζει να είναι η μοναδική από τις 4 συστημικές που εκδίδει πιστωτικές τις οποίες συνδέει και με όποιους λογαριασμούς θέλεις για να λειτουργούν και σαν κάρτες αναλήψεως σε ΑΤΜ. Κι εγώ πριν χρόνια που είχα κάρτα εκεί έτσι λειτουργούσε. Η Πειραιώς δεν το κάνει, ούτε η Εθνική.
Αλλά αυτό της Alpha είναι κάτι διαφορετικό. Το θέμα ήταν τι γίνεται εάν κάνεις ανάληψη από το λογαριασμό τις πιστωτικής (όχι με την πιστωτική) και, όπως διαπίστωσες κι εσύ, αυτό έχει πάντα τόκους.
"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
29-05-24, 10:11 Απάντηση: e-banking #11662
Το κάνει και η Eurobank...
-
29-05-24, 11:33 Απάντηση: e-banking #11663H winbank σύντομα γίνεται Piraeus e-banking.
Στο πλαίσιο της αλλαγής της εταιρικής εικόνας της Τράπεζας, η winbank αλλάζει και γίνεται Piraeus e-banking /Piraeus app. Από 04/06, ζήστε τη νέα εποχή της Τράπεζας Πειραιώς, χρησιμοποιώντας το νέο website Piraeus e-banking και το ανανεωμένο Piraeus app.
-
29-05-24, 13:40 Απάντηση: e-banking #11664
-
29-05-24, 18:26 Απάντηση: e-banking #11665
Παλια η Αλφα παρειχε και τη δυνατοτητα overdraft/υπεραναληψης απο τον καταθετικο με τη χρεωστικη, ξεπερνωντας το διαθεσιμο υπολοιπο του λογαριασμου. Λχ αν ειχες στο λογαριασμο 1.000 ευρω σε επετρεπε λχ να κανεις αναληψη 1.500 (αναλογως του οριου/ποσου υπεραναληψης) απλα προφανως τα 1.000 ηταν δικα σου και δεν πληρωνες τοκο, τα εξτρα 500 θεωρουνταν υπεραναληψη/δανειο και βαραγε στα αυτια.
Δεν ξερω αν το εχει διατηρησει σαν υπηρεσια ακομα ή εχει καταργηθει.
- - - Updated - - -
Οχι απλα το winbank ηταν brand name του Σωτηρακη του Συρμακεζη που τους την εστησε, δικο του δημιουργημα και παιδι ηταν και "ξεχωριστη" "εταιρεια".
Σκεψου οτι επι συγχωνευσεως της Πειραιως με τις διαφορες λοιπες τραπεζες που γινοταν ο κακος χαμος απο τα διαφορα υποσυστηματα και πολλες φορες τα συστηματα των tellers επεφταν με τον πελατη μπροστα στο ταμειο, για να μην μεινουν ξεκρεμαστοι οι ταμειες εμπαιναν και εκαναν τις συναλλαγες απο το δικου τους περιβαλλον winbank καθως εβλεπαν σε ενα περιβαλλον ολα τα προιοντα και τη σχεση του πελατη ενω διαφορετικα επρεπε να μπαινοβγαινουν σε πολλαπλα παναρχαια συστηματα.
Winbank πλεον θυμιζει το παρελθον και η Πειραιως θελει παση θυσια να προωθησει το ψηφιακο σαπακι της Snapi που παλευουν να στησουν στα Γιαννενα και να εμφανισουν ως μεγαλη επιτυχια.
Το εργο παντως με τη Γιουρονετ και το merchant acquiring/καρτες και ATMs παει ακλαυτο, γελανε και τα σκυλια. Καταφεραν να χασουν δικο τους διαγωνισμο στον οποιο κατεβηκαν μονοι τους, υποστηριζομενοι απο την αποκλειστικη σχεση τους με την τραπεζα, απο την Printec για τα off site ATMs.
Γενικως το τραπεζικο συστημα στη χωρα ειναι ενας τραγελαφος, απο τους 4 δεινοσαυρους, μεχρι τη φουσκα του Οπτιμους Μοτορπράιμ και το επερχομενο νεο δεινοσαυρικο πλυντηριο της Αττικα-Παγκρητια.
-
31-05-24, 09:03 Απάντηση: e-banking #11666
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.086
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Στην Πειραιώς νομίζω ότι ενώ έχω την εφαρμογή, δεν μου στέλνει πάντα τις ειδοποιήσεις για να δώσω έγκριση μέσω της εφαρμογής αλλά μερικές φορές μου στέλνει ακόμα SMS.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να το κάνω να μην στέλνει SMS, να μην στέλνει Viber, αλλά μόνο να δίνω έγκριση μέσα από την εφαρμογή;
-
31-05-24, 09:15 Απάντηση: e-banking #11667There's no substitute for experience
CorollaClub
-
31-05-24, 10:02 Απάντηση: e-banking #11668
Update επί του θέματος...
Δεν έχει φτιαξει τίποτα ακόμα... Έχω στείλει και στο αντίστοιχο τμήμα που ασχολείται με την εφαρμογή όλα τα απαραίτητα και έχει επικοινωνήσει ένα ευγενικότατο παληκάρι μαζί μου 2-3 φορές.. Από το τεχνικό τμήμα δεν βλέπουν κάποια ασυμβατότητα ή οτιδήποτε που να δημιουργεί το θέμα.Τελευταία συμβουλή που είχα ήταν να διαγράψω εκ νέου το S23 από τις συσκευές μέσα από το ebanking, χωρίς αυτή τη φορά να απεγκαταστήσω την εφαρμογή. Θα με ξαναπάρει το παιδί από Δευτέρα να δει τι έγινε.
Βέβαια τζίφος έγινε καθώς μιλήσαμε προχτες το μεσημέρι, εκείνη την ώρα διέγραψα τη συσκευή, χτες το απόγευμα έκανα εκ νέου την ενεργοποίηση και όλα τα απαραίτητα βήματα και μπαίνω τώρα να πληρώσω ενφια και πήρα ξανα το 3ο το μακρύτερο..
Θα περιμένω να με ξαναπάρει Δευτέρα να του πω τα καθέκαστα και μετά θα διαγράψω και τις 2 συσκευές, θα απεγκαταστήσω και από τα 2 τηλέφωνα τις εφαρμογές και θα βάλω μόνο το Samsung να δω τι σκ@τ@ θα γίνει..
Τι διάολο ρε πο@στη μου..Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
31-05-24, 11:09 Απάντηση: e-banking #11669
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.086
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
31-05-24, 11:11 Απάντηση: e-banking #11670
Α Samsung? νταξ.. έχω τραβήξει τα πάνδεινα με την ηλιθιότητα αυτή... πρέπει να πας να βάλεις να ΜΗΝ την κάνει doze ή οτιδήποτε αν δεν την χρησιμοποιήσεις για λίγες μέρες. Κανονικά βέβαια σου σκάει Popup λέγοντας πως οι τάδε εφαρμογές θα παγώσουν γιατί δεν τις χρησιμοποιείς..
There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks