Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,69%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,32%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 50,96%
  • Attica Bank

15 3,21%
  • Eurobank

169 36,19%
  • Άλλη

28 6,00%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,57%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 845 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 825835840843844845846847850855 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.661-12.675 από 12847

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να δουμε τι επιφυλασει το μελλον.
    Συντομα εντος του 2025 ερχεται η Ρεβολουτ στην Ελλαδα με υποκαταστημα και ανοιγει και η Snappi.
    Αν αυτες οι δυο προσφερουν λογαριασμους σε ελληνικο iban και δυνατοτητες ανευ μηνιαιων συνδρομων και κρυφων χρεωσεων/προμηθειων, οι 4 συστημικες θα χασουν αρκετο κοσμο ιδιαιτερα απο τις ηλικιες 45 και κατω.
    Η Ρεβολουτ βεβαια εχει ηδη πακετα συνδρομων αλλα εκτιμω οτι το βασικο/απλο που ειναι χωρις συνδρομη θα σε αφηνει να εξακολουθεις να χρησιμοποιεις τα χρηματα σου οπως θες και δεν θα αλλαξει σε επι πληρωμη στο μελλον.
    Μακάρι! Αν και η Revolut έχει ήδη δώσει «δείγματα γραφής» που εν μία νυκτί έγινε ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ επαγγελματικός λογαριασμός στην Ελλάδα (τηρουμένων των αναλογιών του τι προσφέρει). Κατ' αντιστοιχία, δε θα μου φανεί απίθανο να κάνει το ίδιο και στον προσωπικό λογαριασμό, όταν θα έχει μεγάλη πελατειακή βάση.

Από την άλλη, η Snappi είναι της Πειραιώς. Που η Πειραιώς γνωρίζουμε ήδη ότι είναι από τις ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.

Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι οι τράπεζες, είναι το ΚΡΑΤΟΣ! Όσο η κρατική εξουσία παίρνει εκατομμύρια σε θαλασσοδάνεια, οι τράπεζες θα κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

- - - Updated - - -

Τη Ρεβολουτ δεν μπορουν να την σταματησουν να ερθει με υποκαταστημα στην Ελλαδα οπως δεν μπορουν και καμια αλλη ευρωπαικη τραπεζα που θελει να το κανει.
    Οπως δεν μπορουν να την σταματησουν σε καμια χωρα του ΕΟΧ που εχει ανοιξει ηδη υποκαταστημα λχ Γερμανια, Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια τελη του 2024, Ρουμανια τελη του 2024 και ετοιμαζεται για Πορτογαλια, Ελλαδα και Ουγγαρια.
    Ειναι Ενωσιακο Δικαιο, μπορει να ειναι σε μια χωρα ειτε με Freedom of Services οπως ειναι τωρα ανευ φυσικης παρουσιας ειτε με Freedom of Establishment δηλαδη με φυσικο υποκαταστημα που υπαγεται απευθειας στη μητρικη στη Λιθουανια και εποπτευεται απευθειας απο την ΕΚΤ ως τραπεζα εδω και κανα χρονο+ και οχι μονο απο την Κεντρικη Τραπεζα της Λιθουανιας.
    Οι εδω δεν εχουν καμια ισχυ, απλα θα ερθει το πασαπορτι απο την BoL και την ECB και η ΤτΕ εχει ενα διμηνο μαξ αν θελει να ορισει εξτρα προδιαγραφες για Ξεπλυμα, Παραπονα, Προστασια Καταναλωτων λχ βασει εγχωριων νομοκανονιστικων προδιαγραφων.
    Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ότι έτσι θα ΕΠΡΕΠΕ να λειτουργούν τα πράγματα. Όμως βλέποντας τα τελευταία χρόνια τον πλήρη κανιβαλισμό των αρχών, νόμων, διατάξεων, δικαιοσύνης, κοινής λογικής, !οτιδήποτε!, αντιλαμβάνομαι ότι δυστυχώς η χώρα μας λειτουργεί σε υπερθετικό βαθμό ως ζούγκλα, όπου επικρατεί ο νόμος του πιο ισχυρού. Αν η ασύδοτη πλέον κρατική εξουσία θέλει να διώξει τη Revolut ή οποιαδήποτε Revolut, θα το κάνει! Είτε στα κρυφά είτε στα φανερά. Και μετά οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώνουν τις ποινές/πρόστισμα της Ε.Ε. (όπως κάνουμε για πολλά, πολλά άλλα θέματα).

ΜΑΚΑΡΙ όμως να αλλάξουμε εμείς για να καταφέρει να αλλάξει κι αυτό.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Καποιος εδω μεσα παλιοτερα ειχε αναφερει οτι ειχε στειλει στα Σοσιαλ του Μαξιμου για καποιο θεμα παλι με κοροιδια, νομιζω στο thread για το voucher.
    Μπορεις να δοκιμασεις το X account του ΠΘ
    https://x.com/PrimeministerGR/
    Λεγεται οτι τα σχολια τα διαβαζουν συνεργατες του ΜΜ και τα καλοπροαιρετα ή αυτα που οντως αφορουν θεματα προωθουνται.
    Για το ΜΜ δες εδωhttps://www.primeminister.gr/contact
    Ευχαριστώ, το δεύτερο link δέχετε σχόλια, θέλει αρκετή δουλεία για να τεκμηριωθούν τα καταγγελλόμενα, αλλά θα το κάνω.
    Εντωμεταξύ επισκέφτηκα υποκαταστήματα ALPHA και ΕΤΕ, και οι δύο χρεώνουν την πάγια εντολή για πληρωμή λογαριασμών της Cosmote με 0,30 ευρώ ανά λογαριασμό.
    Η ΕΤΕ απενεργοποίησε την αυτόματη μετατροπή του λογαριασμού ταμιευτηρίου σε προνομιακό λογαριασμό με πληρωμή 0,80 ευρώ και χρέωσε χρέωσε την ανανέωση της χρεωστική κάρτας με 6,00 ευρώ.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    σε καποια πληρωμη καρτας στην αλφα μπανκ , απο λογαριασμο της αλφας , χρεωθηκε δυο φορες το ποσο χωρις να κανω δυο φορες την διαδικασια . πληρωθηκε δυο φορες το ποσο που ηθελα στην καρτα . οποτε δεν εχασα κατι .
    το ειδα , και περιμενα οτι η τραπεζα θα το απορριψει οταν ερθει η ωρα της καταχωρισης , αλλα δεν . το περασε σαν δυο διαφορετικες συναλλαγες.

τους πηρα ενα τηλεφωνο να τους ενημερωσω , κυριως για το σφαλμα της υποθεσης που τουλαχιστον θα επρεπε , η διαδικασια πληρωμης , να παραγει ενα ξεχωριστο αναγνωριστικο πληρωμης
    (Εκει που καταχωρουμε το ποσο , το απο ποιον λογαριασμο στο που θα πανε τα χρηματα , νομιζω οτι χωραει ενα μικρο αναγνωριστικο της διαδικασιας που να την κανει ξεχωριστη και να απαιτει καποια εισαγωγη απο τον χρηστη , οπως και το χρονο αποκρισης οτι αν το κανει σε 4 milisecond , μπορει και να μην ηταν αυτος )
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 11-02-25 στις 19:09.
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikoskazanakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πίστεψέ με τα αρχικά που λες περί passporting, ΕΕ κλπ. ίσως τα ξέρω καλύτερα από τον καθέναν και πολύ ωραία και καλά αλλά εδώ είναι Βαλκάνια και άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Τα ίδια ίσχυαν και για τις αρκετές αλλοδαπές τράπεζες που κάτι τόλμησαν να ξεκινήσουν εδώ και έφυγαν τρέχοντας ατιμασμένες με πίσσα και πούπουλα. Με τελευταία πχ. την HSBC. Έχουν τους τρόπους τους και λόγω της ύπαρξης ακλόνητου, πανίσχυρου καρτέλ βάζουν διάφορα άλλου είδους εμπόδια. Με αποτέλεσμα να εμποδίζουν ουσιαστικά οποιονδήποτε νέο παίκτη. Ακόμα και ελληνικής προέλευσης: Μπες και δες τα τιμολόγια της ενοποιημένης πλέον Άττικα, όλα copy paste με τους υπόλοιπους, άθλια, ίσως και χειρότερα. Κανένας ανταγωνισμός. Για αυτό είμαστε από τις ελάχιστες χώρες της ΕΕ που ΔΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, πιστεύεις ότι είναι τυχαίο αυτό; Δεν είναι θέμα κανονισμών, είναι θέμα πραγματικότητας και διασύνδεσής τους με τους εκάστοτε κυβερνώντες. Για τον λόγο αυτό μην περιμένεις και πολλά από Revolut για Ελλάδα.
    Παρεμπιπτόντως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα την εμπιστευόντουσταν ΠΟΛΛΟΙ για τα πάντα. Ακόμα και έτσι που είναι, υπάρχουν ήδη εκατομμύρια πελάτες Έλληνες εκεί, πόσω μάλλον άμα έρθει. Ξέρω πολλούς που εδώ τους κρατάνε μόνο τα ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ 30%, αφορολόγητα, POS, IRIS και λοιπές μπούρδες, που τα σκαρφίστηκαν για να μας έχουν δούλους του καρτέλ και δεν ισχύουν σε καμία χώρα που έχει στοιχειώδη τραπεζικό ανταγωνισμό. Κανονικά θα έπρεπε να μπορούμε να έχουμε λογαριασμό όπου γουστάρουμε και να μην μας κρατάει με το στανιό τίποτα εδώ. Για αυτό (και άλλους λόγους) δεν θέλουν κανέναν ξένο και καμιά Ρεβολούτ εδώ. Εάν έρθει κάποιος με σοβαρή πρόταση, θα τους κλείσει σε δέκα μέρες, έχουμε μακράν τις χειρότερες τραπεζικές υπηρεσίες στην Ευρώπη και τα πιο ακριβά τιμολόγια.
    Για τη Snappi, αυτό είπα κι εγώ, ότι ΔΕΝ πρόκειται να κανιβαλίσει την Πειραιώς, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται να έχει καμία ουσιαστικά διαφορά με αυτήν. Είναι ο Μανωλιός που θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς, μπας και συνεχίσουν την ληστεία απτόητοι. Μιλάμε για τους τομείς καθημερινότητας, προμήθειες, λογαριασμούς κλπ., για δάνεια/BNPL δεν γνωρίζω. Εάν βάλει πχ. το έμβασμα έστω και 0,50 ευρώ φθηνότερα από την Πειραιώς, ποιος ο λόγος να είσαι στην Πειραιώς; Και αν έχει κάτι "δελεαστικό" στην αρχή για να μαζέψει κόσμο, το αργότερο σε 10-12 μήνες οι κλοπές θα είναι ξανά σε επίπεδο κανονικής Πειραιώς. Έχει κάποιο λόγο η Πειραιώς να σου δώσει μια σοβαρή fintech, όταν ο ανταγωνισμός είναι 0, έχει σίγουρη πελατεία από τα 30% κλπ., είναι μόνο άλλοι 3 με τους οποίους τα φτιάχνουν όλα και γενικά δεν έχει ανάγκη; Κανέναν απολύτως, για αυτό δεν έχω καμία ελπίδα για οτιδήποτε προέρχεται από ελληνική τράπεζα.
    Ε καλά εκατομμύρια πελάτες από Ελλάδα δεν έχει.
    Εδώ υπάρχουν παιδιά μέσα από το φόρουμ που έχουν γράψει δημόσια ότι δεν εμπιστεύονται τη Revolut γιατί είναι online τραπεζα.
    Αν τώρα ανοίξει φυσικό κατάστημα σίγουρα θα κάνει κάποιους να αλλάξουν γνώμη.
    Το θέμα είναι μην αυξήσει τις χρεώσεις όμως επειδή θα έχει αυξημένα κόστη από το τρέξιμο καταστημάτων.
    Προσωπικά της δίνω 10+10€ κάθε μήνα αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και πολλά χρόνια.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε καλά εκατομμύρια πελάτες από Ελλάδα δεν έχει.
    Q1'24 ανακοίνωσε 1 εκατομμύριο (με αύξηση 69% ΥΟΥ), και τη στόχευση για 1.5 εκ. μέσα στο Q1'25. Δε μου φαίνεται παράλογη φιλοδοξία.

Ενδεικτικά:
    https://www.kathimerini.gr/economy/5...mesa-sto-2024/
    ¯\_(ツ)_/¯

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Και όμως έχει ήδη άνω του 1 εκατ. όπως βλέπεις. Φυσικά και εκεί έχει αρχίσει το enshittification αλλά τουλάχιστον παίζει με κανόνες κανονικού διεθνούς ανταγωνισμού και όχι βαλκανικής μπανανίας καρτέλ. Και όσο να 'ναι οι περισσότεροι παίκτες πάντα είναι υπέρ του καταναλωτή. Όμως λέτε και ξαναλέτε για φυσικό κατάστημα εδώ, το source δεν έχω δει εγώ. Από πού έχει προκύψει αυτό; Εμένα δεν το έχει πάρει κάπου το μάτι μου.

ΥΓ: Το 10+10/μήνα είναι τεράστιο ποσό κατά τη γνώμη μου. Το 10/μήνα το βρίσκω στον τιμοκατάλογο για τον basic επαγγελματικό. Το +10 τί είναι;

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikoskazanakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όμως έχει ήδη άνω του 1 εκατ. όπως βλέπεις. Φυσικά και εκεί έχει αρχίσει το enshittification αλλά τουλάχιστον παίζει με κανόνες κανονικού διεθνούς ανταγωνισμού και όχι βαλκανικής μπανανίας καρτέλ. Και όσο να 'ναι οι περισσότεροι παίκτες πάντα είναι υπέρ του καταναλωτή. Όμως λέτε και ξαναλέτε για φυσικό κατάστημα εδώ, το source δεν έχω δει εγώ. Από πού έχει προκύψει αυτό; Εμένα δεν το έχει πάρει κάπου το μάτι μου.

ΥΓ: Το 10+10/μήνα είναι τεράστιο ποσό κατά τη γνώμη μου. Το 10/μήνα το βρίσκω στον τιμοκατάλογο για τον basic επαγγελματικό. Το +10 τί είναι;
    Έχει 1εκ πελάτες. Όχι πολλά όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.

Και για το 10+10, έχω 2 Revolut accounts.
    Personal + Business.
    Για αυτά που παίρνεις είναι οκ. Ειδικά για το Personal που δίνει πρόσβαση σε τόσα προγράμματα δωρεάν.
    Περισσότερα στο ξεχωριστό θέμα της Revolut: https://www.adslgr.com/forum/threads...B5%CE%B9%CF%82
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Spoiler:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε καποια πληρωμη καρτας στην αλφα μπανκ , απο λογαριασμο της αλφας , χρεωθηκε δυο φορες το ποσο χωρις να κανω δυο φορες την διαδικασια . πληρωθηκε δυο φορες το ποσο που ηθελα στην καρτα . οποτε δεν εχασα κατι .
    το ειδα , και περιμενα οτι η τραπεζα θα το απορριψει οταν ερθει η ωρα της καταχωρισης , αλλα δεν . το περασε σαν δυο διαφορετικες συναλλαγες.

τους πηρα ενα τηλεφωνο να τους ενημερωσω , κυριως για το σφαλμα της υποθεσης που τουλαχιστον θα επρεπε , η διαδικασια πληρωμης , να παραγει ενα ξεχωριστο αναγνωριστικο πληρωμης
    (Εκει που καταχωρουμε το ποσο , το απο ποιον λογαριασμο στο που θα πανε τα χρηματα , νομιζω οτι χωραει ενα μικρο αναγνωριστικο της διαδικασιας που να την κανει ξεχωριστη και να απαιτει καποια εισαγωγη απο τον χρηστη , οπως και το χρονο αποκρισης οτι αν το κανει σε 4 milisecond , μπορει και να μην ηταν αυτος )

με πηραν τηλεφωνο σε συνεχεια της επικοινωνιας και μου ειπαν πως αποφανθηκαν οτι πραγματι εκανα εγω την δευτερη ολοιδια συναλλαγη και μαλιστα μεσα σε 117 milisecond .

νομιζω οτι εχω αποκτησει πλεον το skill του ανθρωπου αστραπη (αν και εγω ηθαλα να ημουν o ανθρωπος κεραυνος )

τους ζητησα να το εξετασουν παλι , γιατι μαλλον δεν ειχαν δωσει την πρεπουσα προσοχη στην χρονικη αποσταση των δυο συναλλαγων .
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi

με πηραν τηλεφωνο σε συνεχεια της επικοινωνιας και μου ειπαν πως αποφανθηκαν οτι πραγματι εκανα εγω την δευτερη ολοιδια συναλλαγη και μαλιστα μεσα σε 117 milisecond .

νομιζω οτι εχω αποκτησει πλεον το skill του ανθρωπου αστραπη (αν και εγω ηθαλα να ημουν o ανθρωπος κεραυνος )

τους ζητησα να το εξετασουν παλι , γιατι μαλλον δεν ειχαν δωσει την πρεπουσα προσοχη στην χρονικη αποσταση των δυο συναλλαγων .
    Μπορείς με 2 browser να κάνεις κλικ ταυτόχρονα με 2 ποντίκια
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν σου επετρεπε να εισαι logged in ταυτοχρονα απο διαφορετικους browser ναι

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Manolis_karas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ, το δεύτερο link δέχετε σχόλια, θέλει αρκετή δουλεία για να τεκμηριωθούν τα καταγγελλόμενα, αλλά θα το κάνω.
    Εντωμεταξύ επισκέφτηκα υποκαταστήματα ALPHA και ΕΤΕ, και οι δύο χρεώνουν την πάγια εντολή για πληρωμή λογαριασμών της Cosmote με 0,30 ευρώ ανά λογαριασμό.
    Η ΕΤΕ απενεργοποίησε την αυτόματη μετατροπή του λογαριασμού ταμιευτηρίου σε προνομιακό λογαριασμό με πληρωμή 0,80 ευρώ και χρέωσε χρέωσε την ανανέωση της χρεωστική κάρτας με 6,00 ευρώ.
    Έστειλα μήνυμα με τα παράπονα μου και περιμένω απάντηση.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mb
    ISP
    Vodafone
    Router
    FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    6(dB) / 14(dB)
    Path Level
    Interleaved

Για εξηγησε λιγο το case, ησουν στο e-banking της alpha και ζητησες πληρωμη πιστωτικης και τραβηξε τα χρηματα απο λογαριασμο;

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από runner70 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εξηγησε λιγο το case, ησουν στο e-banking της alpha και ζητησες πληρωμη πιστωτικης και τραβηξε τα χρηματα απο λογαριασμο;
    ευχαριστως ,
    ημουν στην mobile εφαρμογη της alpha(σε ταμπλετ)

εκει ηθελα να πληρωσω καποιο ποσο σε μια καρτα της ιδιας τραπεζας , απο το μενου της καρτας, διαλεγω τον λογαριασμο που θα ανασυρω χρηματα και το ποσο που θελω να μεταφερω. και μετα ζηταει επικυρωση , "ΟΚ" δηλαδη

και ενω αυτην την διαδικασια την εκανα μια φορα , το ποσο μεταφερθηκε δυο φορες απο τον λογαριασμο στην καρτα.(με τα 117 χιλιοστα του δεπτεροπλεπτου αποσταση των δυο συναλλαγων )

αυτο αν θυμαμαι καλα εγινε σαββατο , οι δυο πληρωμες ησαν πορτοκαλι μεχρι την δευτερα , που σημαινει οτι ειναι προς εγκριση . και την δευτερα εγκριθηκαν και πρασινισαν .
    περιμενα οτι θα απορριπτοταν η μια , και αφου δεν εγινε ετσι αποφασισα να επικοινωνησω και να επισημανω το γεγονος αυτο στην τραπεζα .

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν σου επετρεπε να εισαι logged in ταυτοχρονα απο διαφορετικους browser ναι
    υποψιαζομαι πως αν κανεις κλικ το ενα , θα κανει και το αλλο ποντικι κλικ .
    παλι περισσοτερο απο 117 ms θα παρει
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 19-02-25 στις 04:35.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    προσοχη
    μετα τη
    EUROBANK Eurobank My Advantage Blue – Silver – Gold – Platinum
    Alpha Bank myAlpha Benefi
    Τράπεζα Πειραιώς εξόφΛΥΣΗ
    στο κολπο και η ΕΘΝΙΚΗ
    Αντικαθιστούν λογαριασμούς ταμιευτηρίου κ τρεχούμενοι με άλλους που έχουν χρέωση από 0,60 ευρώ έως και 10 ευρώ τον μήνα και λανσάρονται ως «προνομιακά»
    γίνεται «αυτόματα» εκτός εάν ο ίδιος ο πελάτης δηλώσει πως δεν θέλει

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  AA1zkFKU.png 
Εμφανίσεις:  23 
Μέγεθος:  49,2 KB 
ID: 262307

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lab1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    προσοχη
    μετα τη
    EUROBANK Eurobank My Advantage Blue – Silver – Gold – Platinum
    Alpha Bank myAlpha Benefi
    Τράπεζα Πειραιώς εξόφΛΥΣΗ
    στο κολπο και η ΕΘΝΙΚΗ
    Αντικαθιστούν λογαριασμούς ταμιευτηρίου κ τρεχούμενοι με άλλους που έχουν χρέωση από 0,60 ευρώ έως και 10 ευρώ τον μήνα και λανσάρονται ως «προνομιακά»
    γίνεται «αυτόματα» εκτός εάν ο ίδιος ο πελάτης δηλώσει πως δεν θέλει

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  AA1zkFKU.png 
Εμφανίσεις:  23 
Μέγεθος:  49,2 KB 
ID: 262307
    To πετάει σαν ειδοποίηση όταν μπαίνεις στο web banking από browser ή ανοίγεις την εφαρμογή; Για την ώρα εμένα τίποτα ευτυχώς. Απλά εφόσον σου έρθει η ειδοποίηση, τί κινήσεις πρέπει να κάνεις σε web banking ή εφαρμογή για να δηλώσεις ότι δεν θες "αναβάθμιση"; Ελπίζω κιόλας άμα αρνηθεί κάποιος να μην γίνεται ο λογαριασμός του "φάντασμα" μόνο για μετρητά με κάρτα circus όπως γίνεται στην Eurobank όπου φυσικά έκλεισα τον λογαριασμό; Απαράδεκτο πέρα ώς πέρα αλλά ποιός θα πειράξει τις τράπεζες και να χάσει τις διαφημίσεις τους; Ούτε ένα μέσο δεν ασχολήθηκε με το θέμα όσο θα έπρεπε, μάλιστα σχεδόν όλα εμφάνισαν την κλεψιά τους ως φοβερή υπηρεσία που μειώνει το κόστος των συναλλαγών.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arxelaos : 19-02-25 στις 22:19.

Σελ. 845 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 825835840843844845846847850855 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία