Είναι περίεργη η κατάσταση με τα SMS και τα peering agreements των παρόχων. Όταν είχα καρτοκινητό στη Φινλανδία, μπορούσα να στείλω SMS σε κάποια ελληνικά δίκτυα, και σε κάποια άλλα ελληνικά δεν πήγαιναν ποτέ. Οπότε δε θεωρώ απίθανο το να μη φτάνει το SMS σε κάποιον προορισμό, παρότι φαίνεται επιτυχώς απεσταλμένο.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 12.766-12.780 από 12800
Θέμα: e-banking
-
27-04-25, 11:47 Απάντηση: e-banking #12766
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ανυπόγραφος
-
27-04-25, 18:14 Απάντηση: e-banking #12767
Αναρωτιέμαι εγώ τώρα...
Λογαριασμοί χρόνων που είναι ανενεργοί θα αρχίσουν να χρεώνονται επειδή έτσι;
Στη τράπεζα πρέπει να τρέχουμε να τους κλείσουμε;
Και θέλουν και ένα σωρό χαρτιά...
Άλλη δουλειά δεν έχουμε;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
27-04-25, 18:29 Απάντηση: e-banking #12768
Ότι χαρτιά σου ζητάνε νομίζω είναι μόνο για επικαιροποίηση στοιχείων. Αν θες ψάξε από πριν τι χαρτιά ζητάει η κάθε τράπεζα για επικαιροποίηση, και μάζεψέ τα. Αυτά νομίζω τα ζητάνε για οποιονδήποτε λόγο, αν θες να ανοίξεις λογαριασμό, αν θες να κλείσεις, αν θες να ανοίξεις e-banking, αν θες να εκδόσεις χρεωστική κάρτα και πάει λέγοντας. Νομίζω το χειρότερο πρόβλημα είναι οι κοινοί λογαριασμοί, καθώς θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και με τους άλλους για να τους κλείσετε.
-
27-04-25, 19:11 Απάντηση: e-banking #12769
Για το τελευταίο μην ορκίζεσαι. Είναι ανάλογα στην τράπεζα. Εγώ και στην Πειραιώς και στη Eurobank έχω κλείσει λογαριασμούς που είχαν και άλλους συνδικαιούχους. Απλά έγραφε ότι πρέπει να ενημερώσεις τους δικαιούχους (εσύ) και έκλεισε ο λογαριασμός online.
-
28-04-25, 04:30 Απάντηση: e-banking #12770
Εαν μιλάμε για eurobank, εφόσον έχει λεφτά μέσα, έχει πάει αυτόματα στην μηνιαία συνδρομή και αφαιρούν λεφτά από μέσα. Εάν δεν έχει καθόλου λεφτά αδρανοποοειται ο λογαριασμός. Αν χρειαστεί να ανοίξεις κάπου στην ίδια τράπεζα, ενεργοποιούν τον ανενεργό, βάζουν τα λεφτά μέσα και σου αφαιρούν αναδρομικά..... Για αυτό πρέπει να τους κλείσουμε όσοι δεν θέλουμε να έχουμε λεφτά εκεί.
-
28-04-25, 09:01 Απάντηση: e-banking #12771
μεχρι σημερα πληρωνω με την καρτα
θελω να δοκιμασω καποιες πληρωμες με NFC
Tι ειναι καλυτερο να χρησημοποιω την εαφαρμογη της τραπεζας η να περασω την καρτα στο google wallet και να πληρωνω μεσο google ?
Το ειχα δοκιμασει μια φορα πριν καποια χρονια και δεν δεχοταν την πληρωμη με το app τραπεζαw, μολις περασα τη ιδια καρτα στο google wallet την ειχε δεχθει. Αν εχω καταλαβει καλα υπαρχουν 2 τροποι Με το app της τραπεζα η αν βαλεις την καρτα στο google wallet
-
28-04-25, 09:04 Απάντηση: e-banking #12772
Όλες οι τράπεζες πλέον έχουν περάσει σε google wallet/ apple wallet, τα proprietary wallet των τραπεζών έχουν καταργηθεί.
Mono No Aware
-
28-04-25, 09:06 Απάντηση: e-banking #12773
δλδ χωρις google δεν υπαρχει ανεπαφη πληρωμη με NFC?
-
28-04-25, 10:39 Απάντηση: e-banking #12774
-
28-04-25, 10:50 Απάντηση: e-banking #12775
μπα οχι δε με ενδιαφερει αυτο
νομιζα οτι υπαρχει επιλογη αν θα διαχειριζεται την πληρωμη η τραπεζα με το app η το Google αλλα εχω χασει επεισόδια και προφανώς δεν υπαρχει
Ο μονος τροπος ειναι να περαστει η καρτα στο google για πληρωμη με NFC
Eχω κατι αγορες σε εφαρμογες οι οποιες δεν υπαρχει επιλογη να σβηστουν απ το ιστορικο Google και δε θελω να υπαρχει ιστορικο .... ηθελα να δω αν υπαρχει επιλογη να διαχειριζεται το app της τραπεζας την πληρωμη για να μην υπαρχει το ιστορικο στη Google ....αλλα δεν υπαρχει επιλογη αν θελει καποιος πληρωμη με NFC
-
28-04-25, 10:58 Απάντηση: e-banking #12776
-
28-04-25, 13:21 Re: Απάντηση: e-banking #12777"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
28-04-25, 13:23 Απάντηση: e-banking #12778
η ασφαλεια που παρεχει η Google ειναι ο λογος που την προτιμο
θα προτιμουσα την ιδια την τραπεζα για να αποφύγω το φακέλωμα
-
28-04-25, 13:26 Re: Απάντηση: e-banking #12779
Καλά το φακέλωμα δεν το γλιτώνεις έτσι κι αλλιώς, απ'τις ίδιες τις τράπεζες.
Η google σου αλλάζει τα στοιχεία της κάρτας κατά την πληρωμή με dummy (το card number, expiration date και CVV νομίζω) οπότε κανείς δεν μπορεί να σου υποκλέψει τα στοιχεία, πολύ καλό από άποψη ασφάλειας.
Πριν έρθει το google wallet στις ελληνικές συστημικές τράπεζες, η κάθε τράπεζα είχε το δικό της σύστημα πληρωμών μέσω της εφαρμογής της.
Στο σύνολό τους ήταν τραγικά και δύσχρηστα. Αν δεν τα χρησιμοποίησες όσο υπήρχαν, είσαι τυχερός"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
28-04-25, 14:49 Απάντηση: e-banking #12780
Bookmarks