Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 855 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 835845850853854855
Εμφάνιση 12.811-12.821 από 12821

Θέμα: e-banking

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα αίτηση να γίνει από blue advantage σε αποταμιευω για να μην χρεώνει αρνητικές συνδρομές έστω και μηδενικός. Κάποια στιγμή θα περάσω και από κάποιο κατάστημα να τον κλείσω τελείως.
    Ετσι μαλιστα! Απλα εχε το νου σου πριν τη ληξη της 5ετιας που θα ειναι η ανανεωση του πλαστικου της χρεωστικης να τον εχεις κλεισει, εκτος και αν σε 5 χρονια γινει κοσμογονια και αφαιρεσουν τις χρεωσεις και χαριζουν.

Δεν βγαινουν τα παιδια λεμε

Μισθοί: Οι απολαβές των CEOs και προέδρων των εισηγμένων – Ποιοι κλάδοι πληρώνουν καλύτερα (Μελέτη - Έρευνα της Grant Thornton)

Οι αμοιβες των CEO, Προεδρων και μελων ΔΣ των τραπεζων στην Ελλαδα μεταξυ 2022 - 2023 αυξηθηκαν κατα 7,8 εκατομμυρια ευρω!!! Αν βαλουμε οτι τα περισσοτερα τα παιρνουν οι CEOs και Προεδροι κατα κανονα και οτι μιλαμε πρακτικα για 4 συστημικες, την Οπτιμα και την Αττικα, καταλαβαινει κανεις τι γινεται. Και για τι ποσα θα μιλαμε μεταξυ 2023-2024 που εμφανισαν ακομα μεγαλυτερα κερδη και πανηγυριζουν τωρα.
    Αλλα οι χρεωσεις χρεωσεις

Περιοχή
    Μαρούσι, Αττική
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ΖΤΕ 268Q
    SNR / Attn
    9(dB) / 35(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μισό, μήπως είναι με πορτοκαλί το Σε επεξεργασία? Αν είναι μάλλον είναι λάθος το IBAN που έβαλες. Πήγαινε στο web, ακύρωσε την εντολή και κάντην πάλι
    Πορτοκαλι ειναι .. Αλλά το περίεργο εινσι πως εχω στείλει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο IBAN (εχω αποθηκευμένη την συναλλαγή την οποία επαναλαμβάνω σε μηνιαια βάση)

Η εντολή δεν μπορει να ακυρωθεί. Νομιζω σχετιζεται με το θεμα που ειχαν με τα εμβάσματα χτες. Θα μιλήσω αύριο μαζί τους και ελπίζω να βγεί άκρη

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Δεν έχω μπει ποτέ σε Alpha Bank.
    Πρέπει να καταθέσω στο μηχανικό μου 5x248€ σε λογαριασμό της Alpha.
    Χωρίς να έχω καμία σχέση με την τράπεζα, μπορώ να πάω σε μηχανημα συναλλαγών στο κατάστημα και να καταθέσω τα 248€ επί 5, σε άλλο όνομα; Δηλαδή κάποια συναλλαγή στο όνομα του πατέρα μου, κάποια στο όνομα του αδερφού μου, κάποια στο όνομα της ξαδέλφης μου κλπ (τον πληρώνω για να βγάλει ηλεκτρονικές ταυτότητες για τα σπίτια στο πατρικό).
    Αν όχι, πως κάνει την ταυτοποίηση; Πρέπει να εισάγω κάρτα δική μου, έστω άλλης τράπεζας;

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Πρέπει να εισάγεις απλά μια κάρτα της alpha (δεν θέλει PIN ή κάτι άλλο), αλλιώς δεν σε αφήνει να κάνεις συναλλαγή. Δανείσου μία. Η εναλλακτική είναι να του τα στείλεις από το οποιοδήποτε web banking άλλης τράπεζας με τα ανάλογα έξοδα. Ή στο γκισέ της Alpha (πρέπει να πας συγκεκριμένες ώρες, δεν δουλεύει συνεχώς το ταμείο, ανάλογα το κατάστημα), νομίζω αν τους πεις πως είναι συνολικό ποσό τόσο μεγάλο δεν θα έχεις πρόβλημα. Ή να τον συναντήσεις και να του τα πληρώσεις σε ξεχωριστές συναλλαγές σε POS.
    hnesne

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Η για να μην παιδεύεσαι τα περνάς από την άλλη τράπεζα; 5χ0,50€ για να μην ταλαιπωρηθείς;

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εδώ και 5 ημέρςς τουλάχιστον, η εθνική μας τράπεζα , δεν έχει φτιάξει το NBG Authenticator και δεν μπορείς να εγκρίνεις online συναλλαγές.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    Wherever I may roam
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50άρα
    ISP
    cosmote
    Router
    Speedport Entry 2i
    το διαβασα κι αλλου αυτο, αλλα γιατι να εχει καποιος NBG Authenticator οταν μπορει να εγκρινει συναλλαγες απο την κανονικη εφαρμογη της εθνικης;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    και εγω δεν χρησημοποιω NBG Authenticator
    την εγκριση την κανω απ τη εφαρμογη Έρχεται το μνμ και πατας απλα το κουμπι δεχομαι η οχι

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    Zte h267a
    Βολεύει πολύ αν θέλεις να πληρώσεις λογαριασμούς π.χ των γονιών που δεν μπορούν να χειριστούν τα ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς να έχεις αναγκαστικά σε δεύτερο κινητό ή σε κλώνο εφαρμογή της τράπεζας με το δικο τους web banking. Αποθηκεύεις πολύ εύκολα την κάρτα τους μέσα εκεί και κάνεις έγκριση με πιστοποίηση pin ή δακτυλικό αποτύπωμα.
    Πάλι καλά που το γραψατε εδώ ότι υπάρχει πρόβλημα, γιατί αγχώθηκα προηγουμένως που ήθελα να πληρώσω κάτι και έβλεπα να μην περνάει...

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kmpatra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βολεύει πολύ αν θέλεις να πληρώσεις λογαριασμούς π.χ των γονιών που δεν μπορούν να χειριστούν τα ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς να έχεις αναγκαστικά σε δεύτερο κινητό ή σε κλώνο εφαρμογή της τράπεζας με το δικο τους web banking. Αποθηκεύεις πολύ εύκολα την κάρτα τους μέσα εκεί και κάνεις έγκριση με πιστοποίηση pin ή δακτυλικό αποτύπωμα.
    Αυτό ακριβώς.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    δεν ηξερα οτι γι εται αυτο
    βασικα δεν ξερω και τι δαφορα εχουν οι 2 εφαρμογες που εχουν NBG και NEXT Ιδιες μου φαινονται

Σελ. 855 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 835845850853854855

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία