Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
458. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

188 41,05%
  • Εθνική Τράπεζα

218 47,60%
  • Τράπεζα Πειραιώς

236 51,53%
  • Attica Bank

15 3,28%
  • Eurobank

165 36,03%
  • Άλλη

27 5,90%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,62%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 830 από 839 ΠρώτηΠρώτη ... 810820825828829830831832835 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.436-12.450 από 12577

Θέμα: e-banking

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Η Alpha Bank τουλάχιστον σε μένα που έχω μισθοδοσίας μου έχουν πιστωτική MasterCard bonus χωρίς συνδρομή.
    Τουλάχιστον αυτό είπαν και το είδα και στον τιμοκατάλογο.

Κατήργησα την Vodafone MasterCard bonus MasterCard δηλαδή γιατί μου έβαλαν χρέωση συνδρομής 35 ευρώ ενώ δεν με είχαν χρεώσει ποτέ ξανά. Τα ζήτησα πίσω τα αντιλόγισαν και την έκλεισα.
    Ζήτησα αύξηση πιστωτικού ορίου στην bonus MasterCard το οποίο μου έδωσαν. Αλλά και να μην μου το ανέβαζαν πάλι θα την έκλεινα την Vodafone.Εκτος αν εγγράφως μου έλεγαν ότι απαλλάσσονται από συνδρομή όπως στην αρχή είχε κάνει η Citi όταν μου την είχαν δώσει. Μου έμεινε μια πιστωτική. Είχα diners, Vodafone, και έναν καιρό και Anexco χωρίς συνδρομές. Όταν άρχισαν οι χρεώσεις άρχισα και τις έκλεινα.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιγο ψηλη συνδρομη για χρεωστικη, μηπως δεν ειναι χρεωστικη και ειναι dual χρεωστικη/πιστωτικη και φαει καμια ηττα καποια στιγμη?

Κατα 99% του εχουν κοτσαρει και ασφαλεια για συναλλαγες της καρτας ειδικα αν ειναι και πιστωτικη ταυτοχρονα. Προιον σε συνεργασια με τη Generali που εχει δυο πακετα ενα που καλυπτει και ανεργια αν θυμαμαι και ενα απλο. Το μηνιαιο κοστος προκυπτει αναλογως του υπολοιπου του λογαριασμου της καρτας του προηγουμενου μηνα αν θυμαμαι καλα.

Γενικα να απαιτησει και να λαβει εστω και με μεηλ ολα τα συμβατικα που υπεγραψε για να μην τρεχει μετα οταν θα χρειαζεται να κανει αιτηματα ακυρωσης που δεν θα εχει λχ αριθμους συμβασεων των ασφαλιστικων προιοντων και μπορει να του πουλανε τρελα στο CC τηλεφωνικα.
    (...)
    Είναι η χρεωστική Enter Bonus Visa.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Alpha Bank τουλάχιστον σε μένα που έχω μισθοδοσίας μου έχουν πιστωτική MasterCard bonus χωρίς συνδρομή.
    Τουλάχιστον αυτό είπαν και το είδα και στον τιμοκατάλογο.

Κατήργησα την Vodafone MasterCard bonus MasterCard δηλαδή γιατί μου έβαλαν χρέωση συνδρομής 35 ευρώ ενώ δεν με είχαν χρεώσει ποτέ ξανά. Τα ζήτησα πίσω τα αντιλόγισαν και την έκλεισα.
    Ζήτησα αύξηση πιστωτικού ορίου στην bonus MasterCard το οποίο μου έδωσαν. Αλλά και να μην μου το ανέβαζαν πάλι θα την έκλεινα την Vodafone.Εκτος αν εγγράφως μου έλεγαν ότι απαλλάσσονται από συνδρομή όπως στην αρχή είχε κάνει η Citi όταν μου την είχαν δώσει. Μου έμεινε μια πιστωτική. Είχα diners, Vodafone, και έναν καιρό και Anexco χωρίς συνδρομές. Όταν άρχισαν οι χρεώσεις άρχισα και τις έκλεινα.
    Η ΑΒ προ παμπολων ετων εδινε Visa με συνδρομη και ταυτοχρονα "δωρο" mastercard και dinners ανευ συνδρομης εφ'ορου.
    Οταν αρχισαν οι αλλαγες και φετος καταργηθηκαν οριστικα οι diners τις μετετρεψε με σε mastercard αλλα πλεον με χρεωση ετησιας συνδρομης. Οποτε οι περισσοτεροι τους τραβηκαν ακυρωσεις γιατι ηταν η 2η ή και 3η καρτα που ειχαν και κατα κανονα δεν χρησιμοποιουσαν (οι diners δεν περνουσε σχεδον πουθενα Ελλαδα, ισως μονο Σκλαβενιτη ακομα).

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Simpleton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι η χρεωστική Enter Bonus Visa.
    Για χρεωστικη καρτα ειναι παρα πολυ υψηλο το κοστος εκδοσης.
    Οπως και να εχει να τσεκαρει αν του εχει χρεωθει προιον ασφαλειας συναλλαγων/καρτας απο τη Generali. Λογικα στις κινησεις του λογαριασμου/καρτας θα φαινεται ως "Alpha Credit Protection" ή κατι παρεμφερες.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Χρειάστηκε πρόσφατα να σηκώσω 60€ και είχα μόνο την πιστωτική της Πειραιώς πάνω μου, οπότε τα σήκωσα με την πιστωτική.
    Όποτε το κάνω αυτό (πολύ σπάνια) μετά πάω στο web banking και μηδενίζω το υπόλοιπο (και βάζω και λίγο παραπάνω) για να μη μπει τόκος.
    Την επόμενη μέρα όμως μου έγινε μια επιστροφή 1200€ από μια διαμονή σε Airbnb που ακύρωσα. Τώρα η κάρτα έχει υπόλοιπο θετικό λίγο πάνω από 900€ γιατί είχε αρνητικό υπόλοιπο κάτω από 300€ όταν μπήκαν τα 1200€.
    Να πληρώσω και τα 60€ της ανάληψης για να μη μπει τόκος ή είμαι ΟΚ;

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    (...)
    Για χρεωστικη καρτα ειναι παρα πολυ υψηλο το κοστος εκδοσης.
    Οπως και να εχει να τσεκαρει αν του εχει χρεωθει προιον ασφαλειας συναλλαγων/καρτας απο τη Generali. Λογικα στις κινησεις του λογαριασμου/καρτας θα φαινεται ως "Alpha Credit Protection" ή κατι παρεμφερες.
    Σε ευχαριστώ
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρειάστηκε πρόσφατα να σηκώσω 60€ και είχα μόνο την πιστωτική της Πειραιώς πάνω μου, οπότε τα σήκωσα με την πιστωτική.
    Όποτε το κάνω αυτό (πολύ σπάνια) μετά πάω στο web banking και μηδενίζω το υπόλοιπο (και βάζω και λίγο παραπάνω) για να μη μπει τόκος.
    Την επόμενη μέρα όμως μου έγινε μια επιστροφή 1200€ από μια διαμονή σε Airbnb που ακύρωσα. Τώρα η κάρτα έχει υπόλοιπο θετικό λίγο πάνω από 900€ γιατί είχε αρνητικό υπόλοιπο κάτω από 300€ όταν μπήκαν τα 1200€.
    Εγώ δεν θα τα έβαζα, αλλά θα έπαιρνα και ένα γρήγορο τηλέφωνο την εξυπηρέτηση για επιβεβαίωση ότι φαίνεται εξοφλημένη η ανάληψη.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Εγω θα τα εβαζα, γιατι θεωρειται ξεχωριστο δανειο και ας εχεις υπολοιπο (μου εχει τυχει κατα λαθος), αλλα παρε και τηλ
    E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
    Spoiler:
    WD15EARS, WD30EFRX, WD30EURS, WD30EZRX, WD40EFRX, WD60EFRX
    Intel Xeon E5-2670 v2 @ 2.9GHz 16GB WD15EARS, 2xWD40EFRX, WD60EFRX, 2xWD100EFΑX
    i5 750 @ 3.36GHz 4GB 2xWD60EFRX, 5xWD80EFZX, 2xWD100EFΑX Sony Vaio VPC-F13Z1E/B

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Έχεις θετικό υπόλοιπο, οπότε λογικά είσαι οκ.

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Η ανάληψη μετρητών από πιστωτική, έχει άλλο τιμολόγιο. Μεγαλύτερο τόκο και έξοδα, από αγορά με πίστωση.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    53700/5370
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    Path Level
    Fastpath
    Η ανάληψη μετρητών τοκίζεται από την πρώτη μέρα, οπότε κάτι θα σου βγει αν και είναι λίγο παράξενη περίπτωση. Δεν θα πίστευα ότι χρειάζεται έξτρα κατάθεση ομολογώ.

Περιοχή
    Άγιος Πέτρος/Ευρωπός (Πολύκαστρο)
    Downloads
    53
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    Down19268kbps/Up1023kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Forthnet - ΕΥΡΩΠΟΣ
    Router
    ZXV10 W300
    SNR / Attn
    8.1(dB) / 10.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το βρήκα.
    Για όποιον του τύχει κάτι τέτοιο, δεν δεχόταν 2 συσκευές. Όταν αφαίρεσα την παλιά συσκευή, έγινε κανονικά όλη η διαδικασία στην νέα!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thanasis159 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα πίστευα ότι χρειάζεται έξτρα κατάθεση ομολογώ.
    Μεχρι να πληρωσεις τοκους σε δυο λογαριασμους
    E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
    Spoiler:
    WD15EARS, WD30EFRX, WD30EURS, WD30EZRX, WD40EFRX, WD60EFRX
    Intel Xeon E5-2670 v2 @ 2.9GHz 16GB WD15EARS, 2xWD40EFRX, WD60EFRX, 2xWD100EFΑX
    i5 750 @ 3.36GHz 4GB 2xWD60EFRX, 5xWD80EFZX, 2xWD100EFΑX Sony Vaio VPC-F13Z1E/B

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Λοιπόν επειδή οι απαντήσεις ήταν από "λογικά είσαι ΟΚ" μέχρι "βάλε 60€ για να είσαι σίγουρος", το σκεφτόμουν ακόμα και ξαφνικά έφαγα φλας ().
    Άνοιξα τη Revolut και φόρτωσα το λογαριασμό μου με 1000€ εκεί από την πιστωτική της Πειραιώς. Τώρα το υπόλοιπο της έπεσε αρνητικό στα μείον κάμποσα €.
    Αύριο θα πληρώσω τουλάχιστον 70€, το υπόλοιπο θα πάει θετικό, θα έχω αποπληρώσει σίγουρα και τα 60€ που σήκωσα, και από περιέργεια θα περιμένω στις 27 Δεκέμβρη να δω αν θα μπει καθόλου τόκος (που στη χειρότερη θα είναι μερικά cents).

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Περίμενε, αυτό που έκανες δε μετράει επίσης ως ανάληψη μετρητών; Δεν έχω Revolut και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "φόρτωσα το λογαριασμό μου".

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsigarid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περίμενε, αυτό που έκανες δε μετράει επίσης ως ανάληψη μετρητών; Δεν έχω Revolut και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "φόρτωσα το λογαριασμό μου".
    Η Revolut χρεώνει την πιστωτική σου κάρτα αν θέλεις, δηλαδή είναι ένας από τους τρόπους να της βάλεις λεφτά.
    Κατάλοιπο από την εποχή που ήταν απλά μια υπηρεσία πληρωμών.

Σελ. 830 από 839 ΠρώτηΠρώτη ... 810820825828829830831832835 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία