Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 456. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 12.376-12.390 από 12491
Θέμα: e-banking
-
31-10-24, 14:18 Απάντηση: e-banking #12376You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
31-10-24, 15:17 Απάντηση: e-banking #12377
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 22
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14000 εως 6500 /860
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 8(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Fastpath
εχει μηνυμα η alpha bank
Σημαντική ενημέρωση (29.10.2024)
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στα συστήματα της Τράπεζας, την Κυριακή 03.11.2024 και τη Δευτέρα 04.11.2024, από ώρα 03:00 έως 05:00 π.μ., δεν θα είναι δυνατή η διενέργεια συναλλαγών στα ATMs της Τράπεζας με χρήση καρτών Alpha Bank ή άλλων τραπεζών. Αντίστοιχα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι δυνατή η χρήση καρτών Alpha Bank σε ATMs άλλων τραπεζών. Παράλληλα, την Κυριακή 03.11.2024, από ώρα 00:00 έως 05:30 π.μ., δεν θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα εμφάνισης στοιχείων καταναλωτικών, στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων, καθώς και η πληρωμή τους, μέσω του e-Banking Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, αλλά και του δικτύου ΑΤΜ της Τράπεζας. Επίσης, δεν θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα απόκτησης καταναλωτικού δανείου myAlpha Quick Loan μέσω e-Banking, όπως επίσης και η δυνατότητα χρηματοδότησης για αγορές μέσω του Skroutz Μarketplace. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
ξερεις ή ασχολεισαι με το να μαθεις ;
-
06-11-24, 09:01 Απάντηση: e-banking #12378
Η σελίδα της Εθνικής σας ανοίγει μετά το login ;
Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
06-11-24, 09:37 Απάντηση: e-banking #12379
Ναι (σε chrome), ναι και στο app
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
06-11-24, 10:09 Απάντηση: e-banking #12380
Ναι σε όλα.
Mono No Aware
-
06-11-24, 15:58 Απάντηση: e-banking #12381
Ήμουν από το κινητό και άνοιξε μετά από 5,6 refresh.
Πάει αυτό.
Μετά μπήκα στη Revolut να κάνω top up από κάρτα της Εθνικής και ενώ έστειλε το μήνυμα για επιβεβαίωση μέσω του Nbg Authenticator, δεν έγινε το top up. Το ποσό ακόμα είναι στην Εθνική.
Ξαναμπήκα να κάνω πάλι το top up και τώρα βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να γίνει πιο strong authentication και δεν προχωράει παρά κάτω.
Έχει κάποιο όριο που σε αφήνει να στέλνεις χρήματα σε ξένες τράπεζες; Εννοώ σε αριθμό επαναλήψεων όχι σε ποσό.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
06-11-24, 22:07 Απάντηση: e-banking #12382
ALPHA:
Σημαντική ενημέρωση (06.11.2024)
Αναβαθμίζουμε τα συστήματά μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη χρήση των εφαρμογών μας. Σε αυτό το πλαίσιο την Κυριακή 10.11.2024, από ώρα 00:00 έως 05:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες όπου δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμες κάποιες από τις δυνατότητες που σας παρέχουμε. Συγκεκριμένα, για το καθορισμένο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι δυνατή η έναρξη νέας τραπεζικής σχέσης όπως και η απόκτηση κωδικών e-Banking για υφιστάμενους πελάτες (ιδιώτες και επιχειρήσεις), η online απόκτηση πιστωτικής κάρτας, καταναλωτικού δανείου και του προϊόντος myAlpha Vibe, καθώς και η δυνατότητα online ενημέρωσης στοιχείων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
07-11-24, 09:36 Απάντηση: e-banking #12383
Θυμίζω την περιπέτειά μου με τη νέα πιοστωτική της ΕΤΕ που προσπαθούσα πάρα πολλές φορές να προσθέσω στο Gpay από την 2/10.
Μετά από πολλές επικοινωνίες με το Google Support και τις προσπάθειές τους για τη λύση του προβλήματος, συνέστησαν να απευθυνθώ στην ΕΤΕ για να αλλάξει "τα διακριτικά στοιχεία της κάρτας".
Την 17/10/24 έλαβα μήνυμα από την ΕΤΕ ότι θα επιληφθούν της υπόθεσης, σε λίγες μέρες έστειλαν και νέο ότι συνεχίζουν την προσπάθεια και χθες νέο με την οδηγία να προσπαθήσω πάλι.
Δεν γνωρίζω τι έκαναν, αλλά προσπάθησα και ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσθήκης και αυτής της πιστωτικής.
-
07-11-24, 10:03 Απάντηση: e-banking #12384
Alpha bank κάρτα Vodafone Mastercard.
Συνδρομή 35.22 ευρώ. Ποιός ξέρει τι άλλο χρεώνουν στους λογαριασμούς και δεν το έχω δει.
Πρώτη φορά με χρεώνουν. Την είχα δωρεάν μαζί με την Diners εφόρου ζωής. Η Diners καταργήθηκε την άλλαξαν με άλλη με 50 ευρώ συνδρομή που την ξαπόστειλα.
Εντάξει οι καιροί αλλάζουν. Αλλά ακόμα και στον τιμοκατάλογο τους η συνδρομή είναι 30 ευρώ και όχι 35,22. Η εκπρόσωπος στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να μου εξηγήσει γιατί αυτή η διαφορά.
Θα Ζητήσει αντιλογισμό και μου έστειλε e-mail. Θα πρέπει για να μην χρεώνομαι να ξοδεύω με την κάρτα πάνω από 4000 ευρώ ετησίως. Περιμένω τον αντιλογισμό και «φεύγει» και η αυτή η κάρτα. Έτσι και αλλιώς δεν χρωστάω
για να με δεσμεύει..
Δωρεάν κάρτα είναι αν υπάρχει μισθοδοσία μόνο η Bonus Mastercard την οποία έχω αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Έτσι και αλλιώς αν και έχω αριθμό τηλεφώνου Vodafone δεν υπήρχε κανένα προνόμιο που θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω και να επωφεληθώ. Παλιά υπήρχαν εκπτώσεις και στα καρτοκινητά.
Με διάφορες χρεώσεις όπως SMS, ασφάλειες μούφα και διάφορα άλλα μισό μηνιάτικο ετησίως δεν φτάνει.
-
07-11-24, 12:24 Απάντηση: e-banking #12385
Γενικώς έχει παραγίνει η κατάσταση με την επινόηση χρεώσεων για υπηρεσίες που ήταν μέχρι πρότινος δωρεάν "εφ όρου ζωής" (δεν είχαν διευκρινίσει τη ζωή τίνος).
Είμαι περίεργος να δω τι βλακεία θα κάνουν στην πρόσφατα ξαναβφτισμένη Piraeus τώρα που άλλαξαν τις συμβάσεις τους με Visa/Mastercard και ανακοίνωσαν συνδρομές από 30€ σε κάθε κύρια και 15€ σε κάθε πρόσθετη κάρτα έως 63€ σε κάθε κύρια και 30€ σε κάθε πρόσθετη.
Κι ενώ τους πήρα προκαταβολικά και επιβεβαίωσα τηλεφωνικά πως θεωρητικά 'δεν αλλάζει κάτι για εμένα', είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάτι θα επινοήσουν στην πορεία.
Στα θετικά, άλλαξαν το σύστημά τους για τις χρεωστικές. Το μήνυμα είναι πια 'αν επιθυμείτε την ανανέωση της χρεωστικής σας κάρτας, πραγματοποιήστε συναλλαγή έως τάδε', οπότε γλυτώνεις τις άσκοπες επικοινωνίες για να αποφύγεις την επανέκδοση. Για τις 1-2 φορές τον χρόνο που θα χρειαστούν μετρητά, προτιμώ να τα αντλήσω με την πιστωτική και να τα εξοφλήσω επιτόπου, από το να κουβαλάω συνέχεια μια περιττή (φυσική ή άυλη) κάρτα.¯\_(ツ)_/¯
-
08-11-24, 12:01 Απάντηση: e-banking #12386
-
08-11-24, 12:03 Απάντηση: e-banking #12387
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έχω την εντύπωση ότι το βαρέλι έχει πάτο και αυτός λέγεται Alpha Bank.
Συγκριτικά οι άλλες 3 μοιάζουν να επιπλέουν λίγο πιο πάνω μέσα στο βαρέλι.
-
08-11-24, 14:51 Απάντηση: e-banking #12388
Σε θέμα μου με άκυρη χρέωση για το e-banking σε επαγγελματικό λογαριασμό, από τα μέσα Μαΐου μόλις σήμερα κατάφεραν να δώσουν λύση. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση με τραγικό IVR και αναμονή, πλήρης αδιαφορία για όσα μηνύματα έστειλα μέσω της κανονικής φόρμας (μόνο όταν έστειλα παράπονο κινήθηκαν), απάντηση ακόμα και από το τμήμα παραπόνων από διεύθυνση noreply (για αποθάρρυνση περαιτέρω «ζαλίσματος»;). Διαβάζοντας και για τα προβλήματα στο e-banking. συμφωνώ απολύτως με τα περί πάτου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 08-11-24 στις 15:24.
-
08-11-24, 15:17 Απάντηση: e-banking #12389
Ηρθα και εγω!!!!!! My alpha Vibe για χαρτζιλίκι στην μικρή, 3 ευρώ χτες το απόγευμα εξαφανίζονται απο το υπολοιπο της. Παίρνω τις συναλλαγές απο την μέρα που άνοιξε η κάρτα, τις προσθέτω στο excel και λείπουν 3 ευρώ ενώ το ebanking γράφει μηδέν υπόλοιπο, αφου μιλάω με μια κοπέλα και με καλέι πίσω μετά απο μισή ώρα μου ανακοινώνει πως υπάρχει χρεωστικό υπόλοιπο, μα της λέω είναι προπληρωμένη, απο την λειτουργία της δεν μπορεί να δημιουργεί χρεωστικό υπόλοιπο τύπου υπέρβαση, μου απαντά πως 281 είναι χρεωμένα απο το υπόλοιπο της κάρτας ενώ οι συνολικές αγορές στην prepaid είναι 284, της λέω μήπως είναι το μηνιαίο πάγιο, μου απαντά όχι. Δεν ήξερα οτι έχουμε και τέτοια κουλά σε προπληρωμένες που προορίζονται για παιδιά. Πραγματικά πουτ@ν@ όλα
- - - Updated - - -
Παιδιά δεν την θέλω την ΕΤΕ αλλά..........
- - - Updated - - -
Ούτε η eurobank τετοια κουλάΘαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
13-11-24, 13:09 Απάντηση: e-banking #12390
Ξέρουμε αν υπάρχει δωρεάν χρεωστική από την Εθνική όπως ήταν η ΕΘΝΟ CASH PLUS ή η σκέτη Debit
Θέλω να βγάλω μία της μητέρας μου. Για κάποιο λόγο δεν είχε ανανεωθεί αυτή που είχε. Βλέπω ότι μέσα από το site βγαίνει μόνο η Dual.
Προσπαθούμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε συνδρομή. Άλλωστε η κάρτα θα χρησιμοποιηθεί μόνο για έκτακτες ανάγκες.
Bookmarks