Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,69%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,32%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 50,96%
  • Attica Bank

15 3,21%
  • Eurobank

169 36,19%
  • Άλλη

28 6,00%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,57%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 839 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 819829834837838839840841844849 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.571-12.585 από 12847

Θέμα: e-banking

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από acct Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτε η ενεργοποίηση push notification στο app στέλνει ειδοποίηση για συναλλαγές με κάρτα χωρίς την αγορά πακέτου ειδοποιήσεων. Τουλάχιστον σ' εμένα. Και τηλεφωνικά μου έχουν πει ότι έτσι προορίζονται να λειτουργούν οι ειδοποιήσεις τους.
    Το Push για έγκριση της συναλλαγής, δεν έχει σχέση με την ειδοποίηση κίνησης. Το push είναι θέμα ασφαλείας (Οι δωρεάν ειδοποιήσεις -φυσικά και δεν αφορούν τις κινήσεις των καρτών, μόνο την εκκαθάριση τους από τον λογαριασμό).

Σε μικροαγορές, έχει τύχει να μην έρθει push, αν έχω κάνει ήδη και άλλη συναλλαγή τα προηγούμενα λεπτά, στην οποία έδωσα οκ. Αν δεν έρχεται καθόλου και ποτέ push, επικοινωνείς με την τράπεζα.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Push για έγκριση της συναλλαγής, δεν έχει σχέση με την ειδοποίηση κίνησης. Το push είναι θέμα ασφαλείας (Οι δωρεάν ειδοποιήσεις -φυσικά και δεν αφορούν τις κινήσεις των καρτών, μόνο την εκκαθάριση τους από τον λογαριασμό).

Σε μικροαγορές, έχει τύχει να μην έρθει push, αν έχω κάνει ήδη και άλλη συναλλαγή τα προηγούμενα λεπτά, στην οποία έδωσα οκ. Αν δεν έρχεται καθόλου και ποτέ push, επικοινωνείς με την τράπεζα.
    Από Ελληνικές τράπεζες σε Εθνική και Payzy μου έρχεται σχεδόν άμεσα ειδοποίηση αν γίνει κάποια συναλλαγή με την κάρτα (χρέωση σε φυσικό pos, χρέωση σε online πληρωμή ή ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ). Χρησιμοποιώ και Πειραιώς αλλά δεν έχω παρατηρήσει να στέλνει ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, αλλά να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει κιόλας αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από Ελληνικές τράπεζες σε Εθνική και Payzy μου έρχεται σχεδόν άμεσα ειδοποίηση αν γίνει κάποια συναλλαγή με την κάρτα (χρέωση σε φυσικό pos, χρέωση σε online πληρωμή ή ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ). Χρησιμοποιώ και Πειραιώς αλλά δεν έχω παρατηρήσει να στέλνει ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, αλλά να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει κιόλας αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση.
    Μπερδευτήκαμε.

Push για έγκριση αγοράς online -είναι δωρεάν και ενεργοποιείται από την εφαρμογή της Πειραιώς.
    Push για αγορά μέσω Paypal πχ, που έχεις συνδέσει την κάρτα σου -δεν έρχεται.
    Email με τις κινήσεις του λογαριασμόύ σε πραγματικό χρόνο -είναι στο δωρεάν πακέτο ειδοποιήσεων. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι εκκαθαρίσεις συναλλαγών καρτών, όταν γίνεται μεταβολή του υπολοίπου του λογαριασμού.
    Αν θέλεις άμεση ενημέρωση για τις κάρτες σου κλπ, υπάρχει συνδρομητική χρέωση.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Μπερδευτήκαμε

Email με τις κινήσεις του λογαριασμόύ σε πραγματικό χρόνο -είναι στο δωρεάν πακέτο ειδοποιήσεων. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι εκκαθαρίσεις συναλλαγών καρτών, όταν γίνεται μεταβολή του υπολοίπου του λογαριασμού.
    Το οποίο είναι άχρηστο για πιστωτική κάρτα, γιατί καλύπτει μόνο την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού, όχι τις τρέχουσες συναλλαγές.

Ο βασικός λόγος που έχω γενικεύσει τη χρήση Google Wallet είναι γιατί στέλνει ειδοποίηση για κάθε συναλλαγή, χωρίς μηνιαία χρέωση (με τα ζητήματα που σημείωσα πιο πίσω).

Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη τη λογικής της Πειραιώς να σε χρεώνει συνδρομή εάν θέλεις να έχεις σε πραγματικό χρόνο ειδοποίηση για τις συναλλαγές που γίνονται με τις κάρτες σου (που είναι και ουσιαστικός μηχανισμός για την περιστολή απάτης).
    ¯\_(ツ)_/¯

Περιοχή
    Κως
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54998/5495
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΣ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    26,5(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα
    Πληρώνεις τον κάθε λογαριασμό όταν έρθει, και αδειάζεις το μυαλό σου.
    Μήπως δεν πρόκειται να τον πληρώσεις ?
    Τι στην αρχή, τι στο τέλος, θα πληρωθεί.
    Κάθε τρεις μέρες αυτή τη δουλειά θα κάνω; Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tiatrou : 22-01-25 στις 19:49.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tiatrou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε τρεις μέρες αυτή τη δουλειά θα κάνω; Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα.
    Κάθε μέρα που έρχεται λογαριασμός
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Κως
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54998/5495
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΣ
    Router
    ZTE H1600
    SNR / Attn
    26,5(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε μέρα που έρχεται λογαριασμός
    Ακριβώς. 12 λογαριασμοί έγραψα παραπάνω ότι εξοφλούνται έτσι. Οπότε κατά μέσο όρο κάθε 4 μέρες μου έρχεται λογαριασμός.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    σκεφτομουν οτι η εποχη μας ειναι μια καλη ευκαιρια για να φτιαξεις μια τραπεζα με το να αναλαβεις πληρωμες λογαριασμων με ανταποδοτικοτητα για τους πελατες που εχουν τους λογαριασμους

οχι κουπονια , καταθεσεις με τοκο .
    αμα εχεις 200 πελατες των 5000 ευρω ετησιων λογαριασμων (12*417€ ανα μηνα), ηδη διαχειριζεσαι ενα μυριο
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Αφήνω αυτό εδώ:

«Το πλαφόν 0,50 ευρώ για αποστολές χρημάτων μεταξύ τραπεζών αφορά την απλή έκδοση εμβάσματος και την άμεση έκδοση εμβάσματος μέσω web banking και mobile banking και δεν περιλαμβάνει τα νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες αλλά φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.»

Πηγή: https://www.taxheaven.gr/news/69458/...ysh-twn-metrwn

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Θεούληδες είναι. Έτσι κι αλλιώς μας έχουν υποχρεώσει να έχουμε IRIS και, κατά συνέπεια, αναγκαστικά σχέση με ελληνική τράπεζα. Να μην ξεχάσουμε πως είχαν δώσει την εντύπωση πως θα ηταν 50 λεπτά συνολικά, κι όχι τόσα κι άλλα τόσα για τον παραλήπτη. για τις ελληνικές τράπεζες έτσι γενικά, για τα ημίμετρα OTN με τις τόσες εξαιρέσεις που τα γιορτάζουν κάθε φορά με φανφάρες και πανηγυρισμούς. Σε γίδια απευθύνονται, όχι σε πολίτες.
    hnesne

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Αν στείλεις π.χ. προς Revolut ή Παγκρήτια/Attica, το συνολικό κόστος είναι 50 λεπτά.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Ε, άρα εντάξει, όλα καλά, εν μέρει είναι όπως τα λένε Κι αν στείλεις από Revolut σε Παγκρήτια είναι μηδέν, το μηδένισαν!
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε, άρα εντάξει, όλα καλά, εν μέρει είναι όπως τα λένε Κι αν στείλεις από Revolut σε Παγκρήτια είναι μηδέν, το μηδένισαν!
    Πριν τις αλλαγές, είχα στείλει από Ρεβο σε Αλφα και έφαγα 4€ χρέωση εισερχόμενου...
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ, ρώτησα περισσότερο γιατί ψάχνοντας στην alpha για πληροφορίες, μου έδωσε την αίσθηση πως μετρητά παίρνουν έτσι όπως λες τα μηχανήματα που είναι μέσα στην τράπεζα και όχι αυτό που είναι εκτός. Θα πάω σε λίγο να δοκιμάσω.

- - - Updated - - -

Τελικά ήταν αστείο γιατί έλεγε με τεράστια γράμματα το ΑΤΜ μπροστά "καταθέσεις χωρίς φάκελο εύκολα"... Τα πήρε ολα με τη μία και επιτόπου μπήκαν και στο λογαριασμό...
    Ελλάδα 2.0 κυριολεκτικά σε αυτό
    Αυτό είναι καιρό βρε...
    Δεν είναι κάτι νέο..
    Ούτε που θυμάμαι από ποτέ έχω να δω φάκελο σε ΑΤΜ...
    Σίγουρα θα είναι πάνω από 10-15 χρόνια...
    Τότε έπρεπε ο φάκελος να ανοιχτεί από υπάλληλο για να μπουν μετά από 2-3 ημέρες τα χρήματα στο λογαριασμό... Τώρα γίνεται άμεσα...
    Το σπάσιμο για εμένα που έχω κυρίως εθνική είναι ότι κατάθεση γίνεται μόνο σε ΑΤΜ καταστημάτων... Σε επαρχία κλπ που είναι σκέτα τα ΑΤΜ δεν γίνεται κατάθεση.... Διότι πότε θα πάει ο υπάλληλος να τα πάρει...

- - - Updated - - -

Η οποία είναι δωρεάν για τις βασικές ενημερώσεις. (τουλάχιστον ως τώρα).

Το push είναι άλλη περίπτωση. Αυτό το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις του app.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από acct Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχει δωρεάν πρόγραμμα που να περιλαμβάνει ενημέρωση για συναλλαγές με κάρτες. Έχει δωρεάν μόνο για κινήσεις λογαριασμών.

[Ρυθμίσεις επικοινωνίας > Piraeus Alerts > Λογαριασμούς και κάρτες: 2.10€/mo | + Εντολές πληρωμής 2.40€/mo]

Ούτε η ενεργοποίηση push notification στο app στέλνει ειδοποίηση για συναλλαγές με κάρτα χωρίς την αγορά πακέτου ειδοποιήσεων. Τουλάχιστον σ' εμένα. Και τηλεφωνικά μου έχουν πει ότι έτσι προορίζονται να λειτουργούν οι ειδοποιήσεις τους.

Αν κάποιος έχει διαφορετική εμπειρία, την ακούω ευχαρίστως.
    Εγώ εθνική έχω το δωρεάν πακέτο...
    Mail με προπληρωμενη δεν μου στέλνει αλλά στέλνει push...
    Με τη χρεωστική ειδοποιεί κανονικά...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είναι καιρό βρε...
    Δεν είναι κάτι νέο..
    Ούτε που θυμάμαι από ποτέ έχω να δω φάκελο σε ΑΤΜ...
    Σίγουρα θα είναι πάνω από 10-15 χρόνια...
    Τότε έπρεπε ο φάκελος να ανοιχτεί από υπάλληλο για να μπουν μετά από 2-3 ημέρες τα χρήματα στο λογαριασμό... Τώρα γίνεται άμεσα...
    Το σπάσιμο για εμένα που έχω κυρίως εθνική είναι ότι κατάθεση γίνεται μόνο σε ΑΤΜ καταστημάτων... Σε επαρχία κλπ που είναι σκέτα τα ΑΤΜ δεν γίνεται κατάθεση.... Διότι πότε θα πάει ο υπάλληλος να τα πάρει...
    Τώρα βγήκα από τη σπηλιά που έμενα όπως εκείνος ο παλαιοημερολογίτης οπότε τρέχω να προλάβω τις νέες τεχνολογίες
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Σελ. 839 από 857 ΠρώτηΠρώτη ... 819829834837838839840841844849 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία