Το Push για έγκριση της συναλλαγής, δεν έχει σχέση με την ειδοποίηση κίνησης. Το push είναι θέμα ασφαλείας (Οι δωρεάν ειδοποιήσεις -φυσικά και δεν αφορούν τις κινήσεις των καρτών, μόνο την εκκαθάριση τους από τον λογαριασμό).
Σε μικροαγορές, έχει τύχει να μην έρθει push, αν έχω κάνει ήδη και άλλη συναλλαγή τα προηγούμενα λεπτά, στην οποία έδωσα οκ. Αν δεν έρχεται καθόλου και ποτέ push, επικοινωνείς με την τράπεζα.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 467. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 12.571-12.585 από 12847
Θέμα: e-banking
-
22-01-25, 13:18 Απάντηση: e-banking #12571
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
22-01-25, 13:22 Απάντηση: e-banking #12572
Από Ελληνικές τράπεζες σε Εθνική και Payzy μου έρχεται σχεδόν άμεσα ειδοποίηση αν γίνει κάποια συναλλαγή με την κάρτα (χρέωση σε φυσικό pos, χρέωση σε online πληρωμή ή ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ). Χρησιμοποιώ και Πειραιώς αλλά δεν έχω παρατηρήσει να στέλνει ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, αλλά να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει κιόλας αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση.
-
22-01-25, 13:37 Απάντηση: e-banking #12573
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Μπερδευτήκαμε.
Push για έγκριση αγοράς online -είναι δωρεάν και ενεργοποιείται από την εφαρμογή της Πειραιώς.
Push για αγορά μέσω Paypal πχ, που έχεις συνδέσει την κάρτα σου -δεν έρχεται.
Email με τις κινήσεις του λογαριασμόύ σε πραγματικό χρόνο -είναι στο δωρεάν πακέτο ειδοποιήσεων. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι εκκαθαρίσεις συναλλαγών καρτών, όταν γίνεται μεταβολή του υπολοίπου του λογαριασμού.
Αν θέλεις άμεση ενημέρωση για τις κάρτες σου κλπ, υπάρχει συνδρομητική χρέωση.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
22-01-25, 14:28 Απάντηση: e-banking #12574
Το οποίο είναι άχρηστο για πιστωτική κάρτα, γιατί καλύπτει μόνο την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού, όχι τις τρέχουσες συναλλαγές.
Ο βασικός λόγος που έχω γενικεύσει τη χρήση Google Wallet είναι γιατί στέλνει ειδοποίηση για κάθε συναλλαγή, χωρίς μηνιαία χρέωση (με τα ζητήματα που σημείωσα πιο πίσω).
Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη τη λογικής της Πειραιώς να σε χρεώνει συνδρομή εάν θέλεις να έχεις σε πραγματικό χρόνο ειδοποίηση για τις συναλλαγές που γίνονται με τις κάρτες σου (που είναι και ουσιαστικός μηχανισμός για την περιστολή απάτης).¯\_(ツ)_/¯
-
22-01-25, 19:37 Απάντηση: e-banking #12575
-
22-01-25, 19:55 Απάντηση: e-banking #12576
-
22-01-25, 20:24 Απάντηση: e-banking #12577
-
22-01-25, 21:04 Απάντηση: e-banking #12578
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
24-01-25, 00:59 Απάντηση: e-banking #12579
Αφήνω αυτό εδώ:
«Το πλαφόν 0,50 ευρώ για αποστολές χρημάτων μεταξύ τραπεζών αφορά την απλή έκδοση εμβάσματος και την άμεση έκδοση εμβάσματος μέσω web banking και mobile banking και δεν περιλαμβάνει τα νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες αλλά φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.»
Πηγή: https://www.taxheaven.gr/news/69458/...ysh-twn-metrwn
-
24-01-25, 11:15 Απάντηση: e-banking #12580
Θεούληδες είναι. Έτσι κι αλλιώς μας έχουν υποχρεώσει να έχουμε IRIS και, κατά συνέπεια, αναγκαστικά σχέση με ελληνική τράπεζα. Να μην ξεχάσουμε πως είχαν δώσει την εντύπωση πως θα ηταν 50 λεπτά συνολικά, κι όχι τόσα κι άλλα τόσα για τον παραλήπτη.
για τις ελληνικές τράπεζες έτσι γενικά,
για τα ημίμετρα OTN με τις τόσες εξαιρέσεις που τα γιορτάζουν κάθε φορά με φανφάρες και πανηγυρισμούς. Σε γίδια απευθύνονται, όχι σε πολίτες.
hnesne
-
24-01-25, 13:41 Απάντηση: e-banking #12581
Αν στείλεις π.χ. προς Revolut ή Παγκρήτια/Attica, το συνολικό κόστος είναι 50 λεπτά.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
24-01-25, 13:48 Απάντηση: e-banking #12582
Ε, άρα εντάξει, όλα καλά, εν μέρει είναι όπως τα λένε
Κι αν στείλεις από Revolut σε Παγκρήτια είναι μηδέν, το μηδένισαν!
hnesne
-
24-01-25, 15:43 Απάντηση: e-banking #12583
-
25-01-25, 23:27 Απάντηση: e-banking #12584
Αυτό είναι καιρό βρε...
Δεν είναι κάτι νέο..
Ούτε που θυμάμαι από ποτέ έχω να δω φάκελο σε ΑΤΜ...
Σίγουρα θα είναι πάνω από 10-15 χρόνια...
Τότε έπρεπε ο φάκελος να ανοιχτεί από υπάλληλο για να μπουν μετά από 2-3 ημέρες τα χρήματα στο λογαριασμό... Τώρα γίνεται άμεσα...
Το σπάσιμο για εμένα που έχω κυρίως εθνική είναι ότι κατάθεση γίνεται μόνο σε ΑΤΜ καταστημάτων... Σε επαρχία κλπ που είναι σκέτα τα ΑΤΜ δεν γίνεται κατάθεση.... Διότι πότε θα πάει ο υπάλληλος να τα πάρει...
- - - Updated - - -
Εγώ εθνική έχω το δωρεάν πακέτο...
Mail με προπληρωμενη δεν μου στέλνει αλλά στέλνει push...
Με τη χρεωστική ειδοποιεί κανονικά...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
25-01-25, 23:30 Απάντηση: e-banking #12585There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks