Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;
- Ψήφισαν
- 463. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Εμφάνιση 12.721-12.726 από 12726
Θέμα: e-banking
-
16-03-25, 13:30 Απάντηση: e-banking #12721
-
16-03-25, 13:37 Απάντηση: e-banking #12722
Για τα εξερχόμενα τους έστειλα.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
20-03-25, 01:30 Απάντηση: e-banking #12723
Παλεύω εδώ και ώρα να πληρώσω το υπόλοιπο της πιστωτικής μου και η Alpha μου σκάει το εξής μήνυμα είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή
Προσοχή! Συνδεθείτε εκ νέου και ελέγξτε το αποτέλεσμα της συναλλαγής!
Αν πρόκειται για συναλλαγή μεταφοράς ή πληρωμής, πριν την επαναλάβετε, παρακαλούμε επιλέξτε «Ιστορικό» από το αντίστοιχο μενού συναλλαγών για να διαπιστώσετε αν καταχωρήθηκε επιτυχώς.
Την έχει ξαναδεί κανείς αυτή τη μπάμια?There's no substitute for experience
CorollaClub
-
20-03-25, 18:46 Απάντηση: e-banking #12724
Μου το πέταγε κι εμένα μερικές φορές πέρυσι και πρόπερσι όταν ήθελα να πληρώσω δόσεις δανείου. Είχα παρατηρήσει ότι το έβγαζε μόνο τα βράδια (βλέπω ότι κι εσύ αργά το προσπάθησες), ενώ μέσα στην ημέρα δεν είχα θέμα. Τι να πω, πάει το σύστημα για «ύπνο» και εκείνες τις ώρες κάποιες συναλλαγές δεν εκτελούνται;
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
22-03-25, 23:31 Απάντηση: e-banking #12725
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Asking for a friend γιατί δεν έχω Εθνικη.
Διαβάζω εδώ αυτό:
Συγκεκριμένα, κάθε μήνα μπορείτε να:
Λαμβάνετε και να αποστέλλετε δωρεάν εμβάσματα προς τράπεζες εσωτερικού και χωρών Ε.Ε. έως €5.000*.
Πραγματοποιείτε δωρεάν απεριόριστες πληρωμές λογαριασμών μέσω παγίων εντολών Digital Banking ή ΑΤΜ.
Φορτίζετε δωρεάν την προπληρωμένη κάρτα σας μέσω όλων των καναλιών.
Λαμβάνετε δωρεάν έκτακτα αντίγραφα κίνησης και πάσης φύσεως βεβαιώσεις/πληροφορίες που αφορούν τον λογαριασμό σας μέσω οποιουδήποτε καναλιού.
Λαμβάνετε πόντους Go For More για κατοχή του εν λόγω λογαριασμού (κάθε μήνα) και για την πραγματοποίηση συναλλαγών.
Πραγματοποιείτε δωρεάν μεταφορά χρημάτων έως €500 ημερησίως μέσω IRIS Payments
Η ερώτηση από μια φίλη μου είναι, δεδομένου ότι αναφέρουν τις δωρεάν μεταφορές με IRIS ως προνόμιο του νέου λογαριασμού, σημαίνει αυτό ότι σχεδιάζουν να βάλουν χρέωση στο Iris σε όποιον μείνει στο παλιό λογαριασμό; Εγώ νομίζω πως όχι, αλλά έχει ένα point στο ότι αναφέρουν το Iris ως πλεονέκτημα αν πας στο νέο λογαριασμό.
-
22-03-25, 23:49 Απάντηση: e-banking #12726
Οχι μαρκετιστικο τρικ ειναι, διαφημιζουν ως δωρεαν παροχη αυτο που ειναι νομικα υποχρεωμενοι να παρεχουν. Απο τη στιγμη που συμμετεχουν στο Iris, μεχρι 500 ευρω ημερησιως ειναι δωρεαν και δεν εξαρταται απο την Εθνικη το αν θα επιβαλλει ή οχι χρεωσεις.
Σαν να διαφημιζει παροχος σταθερης οτι δινει εκπτωση σε νεα συνδεση με το gigabit voucher.
Επισης εκει που εχεις το αστερακι αν θυμαμαι καλα η Εθνικη το λαμβανετε και στελνετε δωρεαν το μηνα ενα εμβασμα μεχρι 5.000 ευρω εννοει ως προς τα δικα σου εξοδα δηλαδη τα 0,50 ευρω πλεον. Αν δηλαδη επιλεξεις να αποστειλεις με μοιρασμενα εξοδα, για εσενα θα ειναι δωρεαν, ο παραληπτης θα πληρωσει 0,50 για το εισερχομενο.
Bookmarks