Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
463. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

189 40,82%
  • Εθνική Τράπεζα

220 47,52%
  • Τράπεζα Πειραιώς

237 51,19%
  • Attica Bank

15 3,24%
  • Eurobank

168 36,29%
  • Άλλη

28 6,05%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,59%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 849 από 849 ΠρώτηΠρώτη ... 829839844847848849
Εμφάνιση 12.721-12.726 από 12726

Θέμα: e-banking

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    OTE-COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    12(dB) / 7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Simpleton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, τους έστειλα μήνυμα γι' αυτό την προηγούμενη εβδομάδα. Λογικά σε έναν μήνα θα έχουν απαντήσει. Εισερχόμενα SEPA instant από εξωτερικό δέχονται πάντως.
    Αναφέρομαι σε εξερχόμενα εμβάσματα. Για εισερχομενα γνωρίζω. Απλα ολες οι αλλες οι τραπεζες εμφανιζαν την επιλογη SEPA instant για εξωτερικο ενω η eurobank μονο κανονικη προτεραιοτητα.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Για τα εξερχόμενα τους έστειλα.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παλεύω εδώ και ώρα να πληρώσω το υπόλοιπο της πιστωτικής μου και η Alpha μου σκάει το εξής μήνυμα είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή

Προσοχή! Συνδεθείτε εκ νέου και ελέγξτε το αποτέλεσμα της συναλλαγής!
    Αν πρόκειται για συναλλαγή μεταφοράς ή πληρωμής, πριν την επαναλάβετε, παρακαλούμε επιλέξτε «Ιστορικό» από το αντίστοιχο μενού συναλλαγών για να διαπιστώσετε αν καταχωρήθηκε επιτυχώς.
    Εννοείται πως η συνναλαγή δεν εκτελείται...

Την έχει ξαναδεί κανείς αυτή τη μπάμια?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Μου το πέταγε κι εμένα μερικές φορές πέρυσι και πρόπερσι όταν ήθελα να πληρώσω δόσεις δανείου. Είχα παρατηρήσει ότι το έβγαζε μόνο τα βράδια (βλέπω ότι κι εσύ αργά το προσπάθησες), ενώ μέσα στην ημέρα δεν είχα θέμα. Τι να πω, πάει το σύστημα για «ύπνο» και εκείνες τις ώρες κάποιες συναλλαγές δεν εκτελούνται;
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Asking for a friend γιατί δεν έχω Εθνικη.

Διαβάζω εδώ αυτό:
    Συγκεκριμένα, κάθε μήνα μπορείτε να:
    Λαμβάνετε και να αποστέλλετε δωρεάν εμβάσματα προς τράπεζες εσωτερικού και χωρών Ε.Ε. έως €5.000*.
    Πραγματοποιείτε δωρεάν απεριόριστες πληρωμές λογαριασμών μέσω παγίων εντολών Digital Banking ή ΑΤΜ.
    Φορτίζετε δωρεάν την προπληρωμένη κάρτα σας μέσω όλων των καναλιών.
    Λαμβάνετε δωρεάν έκτακτα αντίγραφα κίνησης και πάσης φύσεως βεβαιώσεις/πληροφορίες που αφορούν τον λογαριασμό σας μέσω οποιουδήποτε καναλιού.
    Λαμβάνετε πόντους Go For More για κατοχή του εν λόγω λογαριασμού (κάθε μήνα) και για την πραγματοποίηση συναλλαγών.
    Πραγματοποιείτε δωρεάν μεταφορά χρημάτων έως €500 ημερησίως μέσω IRIS Payments

Η ερώτηση από μια φίλη μου είναι, δεδομένου ότι αναφέρουν τις δωρεάν μεταφορές με IRIS ως προνόμιο του νέου λογαριασμού, σημαίνει αυτό ότι σχεδιάζουν να βάλουν χρέωση στο Iris σε όποιον μείνει στο παλιό λογαριασμό; Εγώ νομίζω πως όχι, αλλά έχει ένα point στο ότι αναφέρουν το Iris ως πλεονέκτημα αν πας στο νέο λογαριασμό.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Asking for a friend γιατί δεν έχω Εθνικη.

Διαβάζω εδώ αυτό:
    Συγκεκριμένα, κάθε μήνα μπορείτε να:
    Λαμβάνετε και να αποστέλλετε δωρεάν εμβάσματα προς τράπεζες εσωτερικού και χωρών Ε.Ε. έως €5.000*.
    Πραγματοποιείτε δωρεάν απεριόριστες πληρωμές λογαριασμών μέσω παγίων εντολών Digital Banking ή ΑΤΜ.
    Φορτίζετε δωρεάν την προπληρωμένη κάρτα σας μέσω όλων των καναλιών.
    Λαμβάνετε δωρεάν έκτακτα αντίγραφα κίνησης και πάσης φύσεως βεβαιώσεις/πληροφορίες που αφορούν τον λογαριασμό σας μέσω οποιουδήποτε καναλιού.
    Λαμβάνετε πόντους Go For More για κατοχή του εν λόγω λογαριασμού (κάθε μήνα) και για την πραγματοποίηση συναλλαγών.
    Πραγματοποιείτε δωρεάν μεταφορά χρημάτων έως €500 ημερησίως μέσω IRIS Payments

Η ερώτηση από μια φίλη μου είναι, δεδομένου ότι αναφέρουν τις δωρεάν μεταφορές με IRIS ως προνόμιο του νέου λογαριασμού, σημαίνει αυτό ότι σχεδιάζουν να βάλουν χρέωση στο Iris σε όποιον μείνει στο παλιό λογαριασμό; Εγώ νομίζω πως όχι, αλλά έχει ένα point στο ότι αναφέρουν το Iris ως πλεονέκτημα αν πας στο νέο λογαριασμό.
    Οχι μαρκετιστικο τρικ ειναι, διαφημιζουν ως δωρεαν παροχη αυτο που ειναι νομικα υποχρεωμενοι να παρεχουν. Απο τη στιγμη που συμμετεχουν στο Iris, μεχρι 500 ευρω ημερησιως ειναι δωρεαν και δεν εξαρταται απο την Εθνικη το αν θα επιβαλλει ή οχι χρεωσεις.
    Σαν να διαφημιζει παροχος σταθερης οτι δινει εκπτωση σε νεα συνδεση με το gigabit voucher.

Επισης εκει που εχεις το αστερακι αν θυμαμαι καλα η Εθνικη το λαμβανετε και στελνετε δωρεαν το μηνα ενα εμβασμα μεχρι 5.000 ευρω εννοει ως προς τα δικα σου εξοδα δηλαδη τα 0,50 ευρω πλεον. Αν δηλαδη επιλεξεις να αποστειλεις με μοιρασμενα εξοδα, για εσενα θα ειναι δωρεαν, ο παραληπτης θα πληρωσει 0,50 για το εισερχομενο.

Σελ. 849 από 849 ΠρώτηΠρώτη ... 829839844847848849

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία