Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
456. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

186 40,79%
  • Εθνική Τράπεζα

218 47,81%
  • Τράπεζα Πειραιώς

235 51,54%
  • Attica Bank

15 3,29%
  • Eurobank

164 35,96%
  • Άλλη

27 5,92%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,63%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 822 από 833 ΠρώτηΠρώτη ... 802812817820821822823824827832 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 12.316-12.330 από 12492

Θέμα: e-banking

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη δική μου περίπτωση: Επαγγελματικός λογαριασμός Viva ΧΩΡΙΣ αίτηση για IBAN + επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπο ότι ΔΕΝ θα χρεωθεί ο IBAN αν δεν υπάρχει αίτηση. Αποτέλεσμα χρεώσεις 10€ (για το IBAN που δεν αιτήθηκα) και φυσικά 4,99€ για το Zero. Άνοιξα ticket και το επεσήμανα, μου επιβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να είχε χρεωθεί τα 10€ και είπαν πως θα τα αντιλογίσουν. Αποτέλεσμα: Τον επόμενο μήνα τα χρέωσε ξανά 10€ + φυσικά 4,99€. Έκανα καταγγελία στον HOBIS, αλλά με ενημέρωσαν πως η Viva δεν εμπίπτει στη διαδικασία του Τραπεζικού Διαμεσολαβητή. Η Τράπεζα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της για τις καταγγελίες λέει ότι δεν ασχολείται με αυτά.

Κατά τα άλλα, το χρηματοπιστοτικό σύστημα είναι «ρυθμισμένο» και «προστατεύει» τον πολίτη και για αυτό πρέπει να το «εμπιστευόμαστε». Αν δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη για 20€, θεωρώ απίθανο να μπορούμε να βγάλουμε άκρη για 100.000€ που αφορά την «προστασία» των καταθέσεων.

Fun fact: Οι χρεώσεις των 10+4 ΔΕΝ εμφανίζονται στην επισκόπηση των κινήσεων, ούτε στο κινητό ούτε μέσω Web. Για να τις βρει κανείς πρέπει να κατεβάσει Statement. Δηλαδή ο ΔΟΛΟΣ είναι ξεκάθαρος! Δεν τα δείχνουμε σε πρώτο πλάνο κι αν το προσέξει κανείς, του κάνουμε τη ζωή δύσκολη για να τα αντιλογίσουμε (ίσως κάποτε, αλλά δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμη γιατί μας λείπουν χρήματα).
    Επιτόπου κάνεις καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

https://www.gov.gr/ipiresies/polites...lia-katanalote

https://kataggelies.mindev.gov.gr/

και Υποβάλεις Παράπονο Εγγράφως στην Τράπεζα της Ελλάδος και ζητάς ως τραπεζικός πελάτης να επιληφθούν βάσει της ΠΕΕ 157 για τα παράπονα. Αν θες μπορείς να κάνεις το ίδιο αποστέλλοντας το παράπονο εγγράφως στη Βίβα με κοινοποίηση την ΤτΕ. Αυτό είναι καλύτερο γιατί έτσι είναι υποχρεωμένη η Βίβα να απαντήσει σε εσένα εντός προθεσμιών κοινοποιώντας όλες τις επικοινωνίες στην ΤτΕ.

https://www.bankofgreece.gr/RelatedD...02.04.2019.pdf

Βάσει της ΠΕΕ έχουν πολύ συγκεκριμένες μέρες να απαντήσουν και γενικά είναι υποχρεωμένοι σε πολύ τυπική διαδικασία διαχείρισης του παραπόνου άρα θα υποχρεωθούν να απαντήσουν εγγράφως. Επισύναψε ότι έχεις από υποστηρικτικό υλικό και άσε τους να τρέχουν.
    Μεγαλύτερη πιθανότητα επιβολής προστίμου υπάρχει από την πλευρά της ΓΓΚ βέβαια για αθέμιτες πρακτικές κτλ.
    Τρέχτους δεν χάνεις κάτι, μόνο να κερδίσεις έχεις. Συν εμπειρία για μελλοντική αντιμετώπιση αντίστοιχων τέτοιων κατσαπλιάδων.

Πάρε και από εδω ιδεες, βασει εποπτικού πλαισίου (ΠΔΤΕ 2501) έχουν οι τράπεζες συγκεκριμένες υποχρεώσεις για ενημέρωση για χρεώσεις, επιτόκια, περιοδική ενημέρωση, προσυμβατική ενημέρωση κτλ.

https://www.bankofgreece.gr/RelatedD...F%84%CE%B1.pdf

https://www.bankofgreece.gr/kiries-l...kwn-synallagwn

https://www.hba.gr/FinancialLaw/Details/226

Σκίστε κατσαπλιάδες μπουρτζόβλαχους πουθεναδες σαν τον Καρώνη της Βιβα και λοιπά λαμόγια που παριστάνουν τους τραπεζιτες. Διεκδικήστε και προστατέψτε τα δικαιώματα σας ως πελάτες και καταναλωτές. Αν δεν το κάνετε μόνοι σας, δεν θα το κάνει κανείς για εσας, στο Γιουνανιστάν της Βαλκανικής Κωλομβίας. Λιώστε τους να διαχειρίζονται και απαντάνε παραπονα, να απασχολούν κόσμο για απάντηση και διαχείριση παραπόνων και στο τέλος να πληρώνουν και πρόστιμα.
    Και τα πρόστιμα της ΓΓΚ δημοσιοποιούνται κιόλας στο σαιτ της και στον Τύπο και υπάρχει έτσι και αρνητική δημοσιοτητα επισημη προς το υπόλοιπο καταναλωτικο κοινο να ξερει ποια ειναι τα μαυρα προβατα και ποιες αθεμιτες πρακτικες εφαρμοζουν ωστε να ξυπνησουν και αλλοι πελατες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sebu : 17-10-24 στις 21:11.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.bankofgreece.gr/RelatedD...02.04.2019.pdf

Βάσει της ΠΕΕ έχουν πολύ συγκεκριμένες μέρες να απαντήσουν και γενικά είναι υποχρεωμένοι σε πολύ τυπική διαδικασία διαχείρισης του παραπόνου άρα θα υποχρεωθούν να απαντήσουν εγγράφως. Επισύναψε ότι έχεις από υποστηρικτικό υλικό και άσε τους να τρέχουν.
    Μεγαλύτερη πιθανότητα επιβολής προστίμου υπάρχει από την πλευρά της ΓΓΚ βέβαια για αθέμιτες πρακτικές κτλ.
    Τρέχτους δεν χάνεις κάτι, μόνο να κερδίσεις έχεις. Συν εμπειρία για μελλοντική αντιμετώπιση αντίστοιχων τέτοιων κατσαπλιάδων.
    Η προθεσμία που ορίζεται για παράπονα είναι 45 ημέρες....
    Ζήσε Μάη μου να φας ... τριφύλλι...

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η προθεσμία που ορίζεται για παράπονα είναι 45 ημέρες....
    Ζήσε Μάη μου να φας ... τριφύλλι...
    Δεν ειναι πολλές πιστεψε με

Απο την αλλη η ΓΓΚ εχει μικροτερες προθεσμιες

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Για μένα, που περιμένω απάντηση από την NBG, είναι πάρα πολλές και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, θα έχω ξεχάσει την υπόθεση τότε ...

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    @Sebu
    Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Θα τους δώσω μια τελευταία ευκαιρία μέσω email που τους έστειλα και, αν δεν δω φως (και για εκεί το βλέπω δυστυχώς...), θα προχωρήσω σε καταγγελία. Πραγματικά τραγικοί.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Simpleton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα τους δώσω μια τελευταία ευκαιρία μέσω email που τους έστειλα και, αν δεν δω φως (και για εκεί το βλέπω δυστυχώς...), θα προχωρήσω σε καταγγελία. Πραγματικά τραγικοί.
    Γνώμη μου, χάνεις άδικα τον χρόνο σου.
    Προχώρησε κατευθείαν σε καταγγελία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Αυτά που έκανε η Βίβα μέσα στον Αύγουστο και συνεχίζει να κάνει θα έπρεπε να διδάσκονται ως σεμινάρια κομπίνας και αλητείας στις φυλακές. Και παριστάνουν τους "επιχειρηματίες" τα λαμόγια του κ...τά. Ε βέβαια αφού μας υποχρεώνει το κράτος-πατερούλης να τους βάζουμε στη δουλειά μας και να κάνουμε συνεταίρους αυτά τα κτήνη, τί περίμενε κανείς να γίνει. Μηδέν ανταγωνισμός, μηδέν έλεγχος, τζάμπα (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ) δουλειές από κράτος και προμήθειες-ληστεία. Όλοι αυτοί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα (με υποτυπώδη ανταγωνισμό) δεν θα είχαν πελάτες ούτε τις μάνες τους.
    Είχα χρεώση -5 αρχές Οκτώβρη σε επαγγελματικό (με pos). Πήγα αλλού -εκτός ελληνικών λαμόγιων- και τους τάραξα στα email κάθε μέρα, μέχρι να τον κλείσουν. Και ούτε τόλμησαν να ζητήσουν τα 5. Πρέπει καθημερινά να βομβαρδίζετε αυτά τα όρνεα, διότι ο ΑΡΧΙΚΟΣ σκοπός τους ήταν να ληστέψουν τα 5 και τα 10 και όποιος το πάρει χαμπάρι. Απατεώνες με Α κεφαλαίο σε μια χώρα ενεξέλεγκτων καρτέλ.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikoskazanakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά που έκανε η Βίβα μέσα στον Αύγουστο και συνεχίζει να κάνει θα έπρεπε να διδάσκονται ως σεμινάρια κομπίνας και αλητείας στις φυλακές. Και παριστάνουν τους "επιχειρηματίες" τα λαμόγια του κ...τά. Ε βέβαια αφού μας υποχρεώνει το κράτος-πατερούλης να τους βάζουμε στη δουλειά μας και να κάνουμε συνεταίρους αυτά τα κτήνη, τί περίμενε κανείς να γίνει. Μηδέν ανταγωνισμός, μηδέν έλεγχος, τζάμπα (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ) δουλειές από κράτος και προμήθειες-ληστεία. Όλοι αυτοί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα (με υποτυπώδη ανταγωνισμό) δεν θα είχαν πελάτες ούτε τις μάνες τους.
    Είχα χρεώση -5 αρχές Οκτώβρη σε επαγγελματικό (με pos). Πήγα αλλού -εκτός ελληνικών λαμόγιων- και τους τάραξα στα email κάθε μέρα, μέχρι να τον κλείσουν. Και ούτε τόλμησαν να ζητήσουν τα 5. Πρέπει καθημερινά να βομβαρδίζετε αυτά τα όρνεα, διότι ο ΑΡΧΙΚΟΣ σκοπός τους ήταν να ληστέψουν τα 5 και τα 10 και όποιος το πάρει χαμπάρι. Απατεώνες με Α κεφαλαίο σε μια χώρα ενεξέλεγκτων καρτέλ.
    Καλά την Viva κάποιοι παλιοί δεν περιμέναμε να την μάθουμε τώρα... τελείως λαμόγια.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Θα 'θελα να 'ξερα ποιος θα κάτσει να δίνει 15 (ή και 20) τον μήνα, δηλαδή 180 ή 240(!!!!) Ευρώ τον χρόνο, για να έχει αυτά τα λαμόγια "συνεργάτες". Μόνο και μόνο για να έχει επαγγελματικό λογαριασμό και pos, χώρια οι προμήθειες ανά συναλλαγή. Μα καλά, σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται επιτέλους;;; Ας ξυπνήσει λιγάκι ο κόσμος να κινηθεί.
    Βλέπω pos viva όταν πάω να δώσω κάρτα και τον λυπάμαι τον κοσμάκη....

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Fastpath
    Το θέμα είναι πως αυτά τα POS τα έδιναν με βασικό selling point ότι είχαν μηδενικές προμήθειες και δεν χρέωναν συνδρομές ή τέλη συντήρησης κ.λπ. όπως οι οι άλλες τράπεζες, δηλαδή πλήρωνες ένα ποσό για το ίδιο το POS και τέλος. Αυτό που κάνουν τώρα είναι αλητεία δηλαδή, άλλαξε ο Μανωλιός... Τα γράφαμε πριν χρόνια και τα ξεχάσαμε.

Στη δική μου περίπτωση χρέωσαν 10 ευρώ για το IBAN ενώ ποτέ δεν το αιτήθηκα. Έζω ζητήσει να επιστραφούν και να κλείσουν γενικά τον λογαριασμό μου.
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι πως αυτά τα POS τα έδιναν με βασικό selling point ότι είχαν μηδενικές προμήθειες και δεν χρέωναν συνδρομές ή τέλη συντήρησης κ.λπ. όπως οι οι άλλες τράπεζες, δηλαδή πλήρωνες ένα ποσό για το ίδιο το POS και τέλος. Αυτό που κάνουν τώρα είναι αλητεία δηλαδή, άλλαξε ο Μανωλιός... Τα γράφαμε πριν χρόνια και τα ξεχάσαμε.

Στη δική μου περίπτωση χρέωσαν 10 ευρώ για το IBAN ενώ ποτέ δεν το αιτήθηκα. Έζω ζητήσει να επιστραφούν και να κλείσουν γενικά τον λογαριασμό μου.
    Τα περίμενα εγώ όλα αυτά, για αυτό είχα αρκεσθεί στο softpos, που σβήνει εν μία νυκτί. Έτσι τώρα μείνανε με το "αααχ" πριν το γκολ, δεν λάβανε ούτε 1 Ευρώ από μένα (δεν το χρησιμοποιώ καθόλου). Ήταν σίγουρο ότι θα γίνουν αυτά. Φυσικά όταν είδα το 15 και το 20 που θέλουνε ΤΟΝ ΜΗΝΑ, λέω δεν μπορεί τρολάρουνε. Απίστευτο και όμως αληθινό. Ξαναλέω, ποιος κάθεται με τέτοιες χρεώσεις...
    Εξοπλίσου με υπομονή και στέλνε τους κάθε μέρα, θα αργήσουν (σκόπιμα) να σ' τον κλείσουν.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά την Viva κάποιοι παλιοί δεν περιμέναμε να την μάθουμε τώρα... τελείως λαμόγια.

Από την εποχή της τηλεφωνίας VoIP που κατάφερα και πήρα πίσω τα λεφτά μου με παρέμβαση της ΕΕΤΤ δεν έχω καμία σχέση.
    Αύξησαν τις συνδρομές και τα πάγια κατά 500% ίσως και περισσότερο για να διώξουν τους πελάτες μέχρι που σταμάτησαν να ασχολούνται με την τηλεφωνία

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από την εποχή της τηλεφωνίας VoIP που κατάφερα και πήρα πίσω τα λεφτά μου με παρέμβαση της ΕΕΤΤ δεν έχω καμία σχέση.
    Αύξησαν τις συνδρομές και τα πάγια κατά 500% ίσως και περισσότερο για να διώξουν τους πελάτες μέχρι που σταμάτησαν να ασχολούνται με την τηλεφωνία
    Ναι τα ίδια εδώ. Βασικά θυμάμαι μου είχαν βγάλει ότι χρωστάω κάτι 100€ για 2 voip νούμερα που δεν είχαν λήξει όμως αλλά έφυγα τρέχοντας. Απατεώνες ολικής.
    Φαντάζομαι θέλουν να κλείσουν κάποιο κομμάτι πάλι? Δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί με PoS κλπ
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    Vodafone Power Station 6
    Πάαααλι έπεσε η Alpha......
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάαααλι έπεσε η Alpha......
    απο τις 6.30 προσπαθω να μπω αλλα δεν .....
    The gr81 .

Σελ. 822 από 833 ΠρώτηΠρώτη ... 802812817820821822823824827832 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία