Ειμαι απο χτες ενας ευτιχης κάτοχος ενος fritzbox fon wlan, με το αντιστοιχο usb wlan stick! Το ρουτερ πραγματικά πετάει!, και το wlan άψογο! το μενου του ευκολα κατανοητο και ευκολα παραμετροποιήσιμο ακόμα και απο έναν αρχάριο!, το δε voip του, επίσης άψογα! τύφλα να έχουνε τα spa & Sipura που χάνεσε σε κυκεώνα ρυθμίσεων!.
Το ρουτεράκι τα έχει ολα σε ενα και δουλεύουν όλα άψογα.!
Για τους φανατικούς του Us robotics, να πω οτι μπροστα στο fritz δεν πιάνουν μία! χεχε
Εμφάνιση 16-30 από 99
Θέμα: AVM FRITZ!Box
-
24-11-06, 21:38 #16
-
24-11-06, 22:25 #17
Τελικά η έκδοση του FritzBox που επιτρέπει voip χωρίς να χρειάζεται να'ναι ανοιχτός ο υπολογιστήρας είναι το Fon, σωστά?
Δηλαδή η έκδοση που δίνεται με το Jetpack της Altex (http://jetpack.altectelecoms.gr/equipment.html) λειτουργεί για voip μόνο όταν ο υπολογιστήρας είναι ανοιχτός?
Και μια διευκρίνηση για κάτι που διάβασα, γιατί μου φαίνεται για φάρσα: θυμάμαι μέχρι πρόσφατα (ίσως κι ακόμα) η HOL έδινε το FritzBox Fon μαζί με ένα πακέτο της (νομίζω με το my broadband? το φοιτητικό? δε θυμάμαι ποιο). Αληθεύει ότι μετά τη λήξη της συνδρομής η συσκευή έπρεπε/πρέπει να επιστραφεί στη HOL?
Ευχαριστώ
-
24-11-06, 22:42 #18
1. Το Fritz!Box, όπως και κάθε άλλο απλό modem/router, υποστηρίζει VoIP μόνο σε συνδυασμό είτε με κάποιο Softphone ή usb phone, οπότε χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής, είτε με κάποια εξωτερική VoIP + ΑΤΑ συσκευή (Spa, Sipura κτλ.), οπότε δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής. Η έκδοση Fon έχει ενσωματωμένη αυτή τη VoIP + ATA συσκευή και υποστηρίζει τα πρωτόκολλα SIP, που χρησιμοπούνται στο VoIP.
2. Το FritzBox Fon WLAN, που δίνει η HOL με το Broadband Pack ή με το hiBOX, πράγματι επιστρέφεται με το τέλος της συνδρομής.
-
24-11-06, 22:47 #19
-
26-11-06, 01:33 #20
Maxorfo, διεξοδική απάντηση. Οκ, ευχαριστώ!
-
05-12-06, 15:22 #21
Πως αναβαθμιζεται το frimware? Εχω κατεβασει ενα αρχειο .image. Πως το εγκαθστω? ευχαριστω
-
05-12-06, 15:46 #22
Από το μενού (web interface) του FBF πηγαίνουμε Settings -> System -> Firmware Update.
Εντοπίζουμε το φάκελλο που έχουμε σώσει το αρχείο .image και πατάμε "Update".
Σημ. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Show Expert Settings" (Settings -> System -> Expert Mode), προκειμένου να εμφανίζονται τα "Advanced Settings" του FBF.
-
05-12-06, 18:13 #23
σε ευχαριστω!!!!!
-
17-12-06, 00:33 Απάντηση: AVM FRITZ!Box #24
Έσπασα την παρθενιά μου στο adsl με το Fritz! Box Fon. Ιδανικό για όσους θέλουν voip με κλειστό το pc. Παρόλα αυτά επειδή έχω συνδέσει 2-3 pcs με switch μέσω του router τώρα που θα το δώσω πίσω θα προτιμήσω κάτι πιο καλό. Ένα χρόνο το γονάτισα, ναι μεν άντεξε αλλά δε με έβγαλε ασπροπρόσωπο!
-
02-02-07, 16:11 Απάντηση: AVM FRITZ!Box #25
γεια σας παιδια και εγω εχω ενα annex B και δουλευει μια χαρα για περισοτερο απο 12 μηνες και το κυριοτερο ειναι ευκολο στις ρυθμισεις και στην αναβαθμιση .Εχω ενα μικρο προβλημα επειδη θα μετακομισω θα βαλω PSTN μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος που θελει να ανταλλαξει το δικο του annex A με το δικο μου annex B (ειναι σε αριστη κατασταση) αν ειναι και voip ακομα καλυτερα. η αν μπορω να το κανω annex Α απο Β
-
05-02-07, 18:10 Απάντηση: AVM FRITZ!Box #26
Δεν μπορείς να το αλλάξεις από annex A σε Β ή το αντίστροφο.
Κάπου διάβασα ότι με κάποιο πειραγμένο firmware μπορείς να το κάνεις, αλλά έχει πολύ μεγάλο ρίσκο.
Δεν σου το συνιστώ.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
23-02-07, 18:00 Απάντηση: AVM FRITZ!Box #27
μήπως κάποιος γνωρίζει τις εντολές του απλου fritz!box (όχι το voip ή to Wlan, το απλό) για να κλείνει και να ανοίγει η να κάνει restart? τις χρειάζομαι για φτιάξω ένα αυτόνομο script για αλλαγή της IP.
-
23-02-07, 23:30 Απάντηση: AVM FRITZ!Box #28
Αν και δεν καταλαβα και πολυ καλα την ερωτηση σου θα σου απαντησω αλλα μπορει να είναι και λαθος.
Για να κάνεις reset και οχι restart(το ιδιο ειναι η λέξη αλλαζει μονο) αρκει να το βγαλεις απο την πριζα
και οσο για την ip αλλαζει όταν απυνδεεσαι απο τον isp που εχεις.
Δεν αλλάζει μονο αν έχεις static ip
Tωρα θελεις να 'κοροιδευεις' καποια προγραμματα οπως rappid share πρεπει να βαλεις proxy
ετσι ώστε να νομιζει οτι αλλαζει η εξωτερικη σου ip
Αν κάνω καποιο λάθος να με διορθώσει καποιος
-
11-03-07, 12:36 Re: AVM FRITZ!Box #29
Καλημέρα , πως μπορώ να ρυθμίσω το firewall σε αυτό το ρουτεράκι? Δεν βρισκω κάτι απο το menu του. Πρεπει να στήσω καποιο απο τα προγραμματα του? Το εχω συνδεμμένο με ethernet στο switch μου.
ΑΜD Phenom II 720 X3 BlackEdition @ 3500Ghtz (custom watercooled) - Asus Μ3Α78-Τ -ΕVGA 9800 GTX+ - 8GB Ram adata 4-4-4-12 - Seasonic 900W - 2x WD 320 Raid 0(WinXpSp2 64Bit) & 2x WD 500GB - EIZO FlexScan S1931- Logitech Ζ-5500
-
11-03-07, 16:57 Απάντηση: AVM FRITZ!Box #30
Το μόνο πρόγραμμα που υπάρχει σχετικά είναι το Frritz!DSL που υπάρχει στο installation CD, αλλά και πάλι πιστεύω ότι οι δυνατότητες που προσφέρει είναι κάπως περιορισμένες. Δεν χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις.
Παρόμοια Θέματα
-
AVM Fritz!box SL Εγκατάσταση.
Από aero3d στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-07, 00:02 -
AVM FRITZ BOX[ANNEX A]
Από beniamin στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-07, 01:37 -
U.S.Robotics 9107 ή AVM Fritz!Box?
Από subsonic στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-06, 16:41 -
AVM FRITZ!Box Fon
Από Theo X στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-06, 11:43 -
Το νέο AVM FRITZ!Box
Από Crosstalk στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-05, 01:28
Bookmarks