Εμφάνιση 1-11 από 11
    Καλησπέρα!

Έφυγα από τον ΟΤΕ γιατί βαρέθηκα τα προβλήματα, αλλά μάλλον ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με αυτούς.

Τον Ιούλιο έκανα μεταφορά του αριθμού μου και του connx από την Καλλιθέα, στα Ιλίσια, λόγω μετακόμισης. Με διαβεβαίωσε η υπάλληλος ότι δεν πληρώνω τίποτα, πράγμα που τελικά μόνο αλήθεια δεν ήταν, πλήρωσα κανονικά την ενεργοποίηση της γραμμής, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Υποτίθεται ότι το adsl θα ενεργοποιούταν 10 μέρες μετά από τη γραμμή, τελικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του μόντεμ και μετά από ένα μήνα αφού ήρθε ένας τεχνικός τους ενεργοποιήθηκε.

Τον Οκτώβριο αποφάσισα να πάω στη Forthnet. Ρώτησα στο κατάστημα του OTEshop αν θα χρεωθώ κάτι αν διακόψω τη σύνδεση και με διαβεβαίωσαν ότι δε θα χρεωθώ τίποτα, γιατί δε θεωρείται καινούργια σύνδεση αλλά μεταφορά της σύνδεσης.
    Ε τελικά με χρέωσαν και για αυτό. Πήρα στο 13888 και μου είπαν ότι με έχουν χρεώσει τα τέλη για όλο το δωδεκάμηνο (132 ευρω!), σαν να έχω διακόψει νέα σύνδεση. Μου είπαν να πάω στο κατάστημα της Καλλιθέας μήηηπως αναγνωρίσουν ότι έγινε λάθος...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι βασικά αν πιστεύετε ότι με κοροϊδεύουν κανονικότατα
    Παίζει να έχει γίνει λάθος? Ή απλά ο υπάλληλος που μου είπε ότι δε θα χρεωθώ δεν ήξερε τι του γίνεται?

Επίσης, αν δεν γίνεται τίποτα και μου πουν ότι πρέπει να πληρώσω...Στην περίπτωση που αρνηθώ να πληρώσω το ποσό, τι μπορούν να κάνουν?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Downloads
    70
    Uploads
    5
    ISP
    .
    Το κοστος για Μεταφορά Απλής Τηλεφωνικής Σύνδεσης ειναι 36€ και κακως δε στο ειπανε στο τηλεφωνο.

Για τα τελη εχουν κανει λαθος.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Ακόμα και για τη διακοπή πριν από 12μηνο, νομίζω είναι 70 ευρώ. Γιατί 132? Ακόμα και για τη μεταφορά και για τη διακοπή να σε είχαν χρεώσει πάλι λιγότερα βγαίνει. Μη το αφήσεις έτσι. Πάνε να σε κλέψουν. Και κακώς δε σε ενημερώσανε σωστά ακόμα και για τη μεταφορά.
    Ελπίζω στο μέλλον...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Router
    Air-Ties RT-111
    Βασικά το τέλος διακοπής για τον ΟΤΕ είναι 23€ x τους μήνες που απομένουν για να κλείσει το 12 μηνο. Κοινώς αν έφυγες στους 6 μήνες, τότε το 132€ είναι σωστό, αλλά το να μη σου το πουν είναι απαράδεκτο. Γύρω στα 70 είναι στους περισσότερους εναλλακτικούς (ούτε να φύγεις δε σε αφήνει αυτός ο ΟΤΕ )

Τώρα τρέχα γύρευε να πεις ότι δε το ξέρεις. Λογικά τα ποσά αυτά υπάρχουν και στη σύμβαση που έχεις υπογράψει, οπότε το δίκιο σου το έχεις ήδη χάσει μάλλον.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από silegav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικά το τέλος διακοπής για τον ΟΤΕ είναι 23€ x τους μήνες που απομένουν για να κλείσει το 12 μηνο. Κοινώς αν έφυγες στους 6 μήνες, τότε το 132€ είναι σωστό, αλλά το να μη σου το πουν είναι απαράδεκτο. Γύρω στα 70 είναι στους περισσότερους εναλλακτικούς (ούτε να φύγεις δε σε αφήνει αυτός ο ΟΤΕ )

Τώρα τρέχα γύρευε να πεις ότι δε το ξέρεις. Λογικά τα ποσά αυτά υπάρχουν και στη σύμβαση που έχεις υπογράψει, οπότε το δίκιο σου το έχεις ήδη χάσει μάλλον.
    βασικά έχει αλλάξει το τέλος διακοπής, είναι 50€

Downloads
    80
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    26500/2500
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
    Router
    ZTE 931 VII
    το τέλος διακοπής είναι ανάλογα με το πρόγραμμα conn-x που έχει ο κσθένας. σε άλλα προγράμματα είναι 51 €, σε άλλα είναι τα υπόλοιπα πάγια της υπηρεσίας conn-x μέχρι το τέλος της δέσμευσης.

για τον op: θα πας στο κατάστημα με ταυτότητα να κάνεις αίτηση παραπόνων.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχει κάπου αυτή τη πληροφορία να την έχουμε πρόχειρη? Γιατί παίζει πολύ μπέρδεμα με τα τέλη τελικά και μάλλον δεν τον βοηθήσαμε τον άνθρωπο.
    Ελπίζω στο μέλλον...

Downloads
    80
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    26500/2500
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
    Router
    ZTE 931 VII
    ο γενικός κανόνας είναι ότι τα πακέτα DP/mixed έχουν κάποιο φιξ ποσό (π.χ. 50 €), ενώ στα "απλά" conn-x είναι το υπόλοιπο των παγιών (του conn-x μονο) για τους μήνες μέχρι να κλείσει δωδεκάμηνο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    HOL
    Path Level
    Interleaved
    Για το αν σε κοροιδεύουν δεν ξέρω, πάντως σωστά δε σου έχουν φερθεί. Σχετικά με το αν δεν τους πληρώσεις , πρακτικά δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι. Γιατί μέσα από τους λογαριασμούς σου μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι νέος πελάτης και άρα το ποσό που σου ζητάνε είναι αβάσιμο. Επίσης πλέον είναι ιδιωτική εταιρεία και όχι δημόσια με αποτέλεσμα τα χρέη να μην περνάνε στην εφορία (όπως γίνεται για παράδειγμα με τις κλήσεις). Πάντως καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις το θέμα και να την κάνεις για άλλο πάροχο και μετά άστους να χτυπιούνται

Καταλαβαίνω ότι είναι λογικό το ποσό για κάποιον που διέκοψε μια νέα σύνδεση, γιατί ουσιαστικά ένα μήνα την είχα και τη διέκοψα. Το θέμα είναι ότι δεν ήταν νέα σύνδεση και μου το είπαν και όλας οι υπάλληλοί τους! Θα πάω από το κατάστημα και ίσως αναγνωρίσουν ότι έγινε λάθος, αλλά δεν πιστεύω. Τότε θα κάνω αίτηση παραπόνων όπως μου είπατε!
    Χαίρομαι που δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι, γιατί δεν παίζει να τους πληρώσω!

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Router
    Air-Ties RT-111
    Καλά στη δική σου περίπτωση είναι πολλά που πήγαν στραβά. Και ένα μήνα έμεινες χωρίς υπηρεσία, και σου είπαν άλλα αντί άλλων για τη μεταφορά την οποία λες ότι χρεώθηκες και τώρα σου έχουν και το φέσι των € 130. Μακάρι να ξεμπερδέψεις και μακάρι να σου το αναγνωρίσουν, αλλά δεδομένου ότι γραπτό δε φαίνεται να έχεις τίποτα, μάλλον δε θα βρεις το δίκιο σου.

Καλή τύχη!

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 52
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-10, 01:31
  2. Πρόβλημα με σύνδεση στο intenet (και στο interface του router) μετά από διακοπή ρεύματος.
    Από ohimso στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-08, 12:59
  3. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-08, 07:10
  4. Μηνιαία χρέωσή μετά την λήξη του Broadband pack
    Από pasxos στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-07, 00:27
  5. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-05, 16:00

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα