Το συγκεκριμένο μήνυμα (Missing Plug-in) μου βγάζει σήμερα στο youtube και δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο! Είναι δικό μου πρόβλημα, ή είναι γενικό πρόβλημα του youtube που πιάνει όλους και θα περάσει;
Υ.Γ. Εκτός από το youtube, το ίδιο μήνυμα μου το βγάζει και εδώ στο φόρουμ, πάνω από "Το Προφίλ Μου" (εκεί που φαίνεται η εικόνα μας).
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
06-12-10, 03:16 Missing Plug-in στο youtube (και αλλού)! #1Ξύπνησα και είχε συννεφιά, και εγώ ερωτήματα πολλά!...
-
06-12-10, 14:31 Απάντηση: Missing Plug-in στο youtube (και αλλού)! #2
Κατέβασε τον τελευταίο flash player:http://www.adobe.com/products/flashplayer/Ποιόν browser χρησιμοποιείς?
-
06-12-10, 16:06 Απάντηση: Missing Plug-in στο youtube (και αλλού)! #3
firefox?
Roy: No, there you go, I just heard it come on. No, that's the music you hear when it comes on. No, that's the music you hear when..I'm sorry, are you from the past?
-
07-12-10, 04:19 Απάντηση: Missing Plug-in στο youtube (και αλλού)! #4
Google Crome, χρησιμοποιώ, παιδιά.
........Auto merged post: Ερωτών πρόσθεσε 1 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Να το κατεβάσω, ασχέτως του ποιον browser χρησιμοποιώ;
........Auto merged post: Ερωτών πρόσθεσε 1 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Υ.Γ. Πάντως, σήμερα, δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Καθώς φαίνεται, ήταν προσωρινό μονάχα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερωτών : 07-12-10 στις 04:19. Αιτία: auto merged post
Ξύπνησα και είχε συννεφιά, και εγώ ερωτήματα πολλά!...
-
07-12-10, 12:08 Απάντηση: Missing Plug-in στο youtube (και αλλού)! #5
Εκτός του Google chrome(που τον έχει ενσωματωμένο),οι υπόλοιποι browsers χρειάζονται τον flash player για να δεις βίντεο
-
08-12-10, 23:49 Απάντηση: Missing Plug-in στο youtube (και αλλού)! #6Ξύπνησα και είχε συννεφιά, και εγώ ερωτήματα πολλά!...
-
19-02-11, 02:37 Απάντηση: Missing Plug-in στο youtube (και αλλού)! #7
Σήμερα, πάλι μου βγάζει αυτό το Missing Plug-in στο youtube και δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο! Δεν μπορώ να καταλάβω τι το πιάνει! Είναι εκνευριστικό!
Ξύπνησα και είχε συννεφιά, και εγώ ερωτήματα πολλά!...
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλήματα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο(συνεχείς διακοπές) στο youtube Kαι όχι μόνο
Από porfiros7 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-10, 23:52 -
Διαγωνισμός Cartoon οδηγεί το Πακιστάν στο κλείσιμο και του YouTube
Από mob στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-10, 18:45 -
Κολλάει το buffer στο youtube, eradios και skype
Από antipages στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-10, 11:19 -
Προβλημα στο hardware ή καπου αλλου?
Από jim_p στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-09, 18:15
Bookmarks