χαχα ποιος ξερει πως το βγαλανε το νουμερο ε? χαχα![]()
Εμφάνιση 61-75 από 93
-
09-09-06, 21:43 #61Behin Every Refuge There Is Always a Nasty Evil Bastard
-- Albert Einstein
-
09-09-06, 21:50 #62
Και σου μένουν γύρω στα 200 για διασκέδαση...
μάλλον θα δώσουν στους φοιτητές το One Laptop per Child http://laptop.org/
-
09-09-06, 22:17 #63
το ποσό της επιδότησης είναι α-σ-τ-ε-ί-ο μπροστά στα δις που ξοδεύει το κράτος για συγγράματα, μίζες, παρατρεχάμενους κ δε συμμαζεύεται. Κανονικά με το που μπαίνεις θα έπρεπε να χαρίζει σε κάθε φοιτητή έναν πολύ καλό laptop για να :
-κατεβάζει συγγράματα(θα γλιτώσει το κράτος δις ευρώ, θα τα προμηθεύεται γρήγορα-εύκολα-με συνοπτικές διαδικασίες)
-να κατεβάζει παρουσιάσεις-σημειώσεις
-να ενημερώνεται για μαθήματα-εξεταστικές
-να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα απο το διδακτικό προσωπικό
-να επικοινωνεί με το ΔΕΠ(καιρός να ασχοληθούν με το εκπαιδευτικό τους έργο)
-κ αλλα....
Πόσες φορές ευχόμουνα να είχα ένα φορητό με όλα τα βιβλία μου.Πόσες ώρες-κόπο-χρόνο έχω χάσει για να πάρω τόνους άχρηστα βιβλία.
Πόσες φορές έχω λυπηθεί τα χρήματα που δίνει το κράτος για να τσεπώνουν ορισμένοι "έξυπνοι" εκδότες σε συνεργασία με καθηγητές.
Αν κ τελειώνω τις σπουδές μου, ονειρεύομαι μια 3βάθμια εκπαίδευση βασισμένη στις νέες τεχνολογίες(η/υ,ίντερνετ) που θα κοστίζει στο κράτος ελάχιστακαι θα προσφέρει στο φοιτητή τα μέγιστα.
-
13-09-06, 18:41 #64
Καμιά εξέλιξη πάνω στο θέμα γνωρίζει κανείς? Δεν υποτίθεται πως θα το εξαγγείλανε στην ΔΕΘ?
I need so much time for doing nothing that I have no time for work..
Friends come and go, enemies accumulate.
Economists Do It With Models!
-
13-09-06, 18:46 #65
εγώ πάντος δεν άκουσα τον Καραμανλή να τα εξαγγέλει απο την ΔΕΘ, βέβαια αν είναι να γίνει θα γίνει το Οκτώβρη όταν ξεκινούν τα πρώτα μαθήματα στα Πανεπιστήμια
-
13-09-06, 19:12 #66
Για να δούμε γιατί απο λόγια πολλά έχουμε ακούσει...Αν κρίνουμε απο το Διοδος κατα τον Μάρτη-Απρίλη θα έχουμε τα laptops μετά απο σειρά διαβουλεύσεων και διαφωνιων!!!
-
14-09-06, 04:16 #67
-
14-09-06, 11:10 #68
Όχι ο Καραμανλής δεν είπε τπτ στην ΔΕΘ.Το βλέπω το πρόγραμμα να πηγαίνει σαν το ΔΙΟΔΟΣ,υλοποίηση στα 3 χρόνια...Και μέχρι τότε δεν θα είμαστε πρωτοετείς.....
-
14-09-06, 21:32 #69
Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου του υπουργού μεταφορών και επικοινωνιών, αναφέρεται επιλέξει:
"... προωθούμε την προνομιακή απόκτηση φορητών προσωπικών υπολογιστών από τους πρωτοετείς (και όχι μόνο) φοιτητές."
http://www.yme.gov.gr/pressdetail.ph...2a9a1f163d885d
Σημαίνει αυτό κάτι;
-
14-09-06, 21:41 #70
Ας κάνουμε ένα copy την συγκεκριμένη σελίδα, γιατί μπορεί στο μέλλον να αλλάξει και να μας βγάζουν και τρελούς ότι τα φανταστήκαμε
Το συνολικό κόστος για μία πλήρη φοιτητική σύνδεση ADSL περιορίστηκε σε επίπεδα ακόμη και κάτω από τα €10 μηνιαίως που είχαμε υποσχεθεί
Άλλη ήταν η αρχική υπόσχεση
-
15-09-06, 18:51 #71
-
15-09-06, 18:58 #72
5 euro το μήνα, το δήλωσε ο Πρωθυπουργός περισυ την Άνοιξη απο το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης
-
15-09-06, 19:09 #73
-
15-09-06, 21:20 #74
Η διοδος παει πολυ καλα πιστευω! Μακαρι να ειναι τοσο και ακομα καλυτερο το μετρο με τους laptops. Φανταστειτε οτι δεν ειμαι και νεο δημοκρατης!!
Behin Every Refuge There Is Always a Nasty Evil Bastard
-- Albert Einstein
-
16-09-06, 18:51 #75
Μακάρι να υλοποιηθεί και ας πάρει και 2 χρόνια!! Μετά θα γίνει Θεσμός σαν το Δίοδος και θα γίνεται κάθε χρόνο. Επίσης θα παγιωθεί και η διαδικασία μέσω ΕΔΕΤ και θα υπάρχουν σειρά από προσφορές για φοιτητές.
Σημειώνω ότι το Δίοδος καθυστέρησε επειδή αποφασίστηκε να δωθεί η διαχείριση στο ΕΔΕΤ (και όχι στον ΟΤΕ όπως προβλεπόταν αρχικά) και πήρε χρόνο η προετοιμασία του εν λόγω οργανισμού για τέτοιας κλίμακας εγχείρημα.
Και για όσους λένε για λαμογιές με τους αντιπροσώπους κτλ, και στο Δίοδος είναι δυνατό κάτι τέτοιο αλλά δε γίνεται...πιστεύω ότι αν προχωρήσει θα οργανωθεί σωστά (λόγω εμπειρίας πλέον) και θα επιτύχει. Τώρα αν θα τύχει αποδοχής...δε ξέρω!
Παρόμοια Θέματα
-
Lenovo: Κυκλοφορούν τον Οκτώβρη οι mini φορητοί υπολογιστές IdeaPad
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 22:45 -
Toshiba: Φορητοί υπολογιστές με ενσωματωμένο εξοπλισμό για πρόσβαση στο διαδίκτυο
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-08, 17:17 -
Φθηνοί υπολογιστές σε 80.000 φοιτητές
Από KiSpy στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-06, 19:44 -
Οι φορητοί υπολογιστές της INTEL δίνουν μια πρώτη γεύση του μελλοντικού ψηφιακού τρόπου ζωής...
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-05, 15:10
Bookmarks