Σελ. 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 96
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ειμαι κ εγω ενασ απο τουσ εξαπατημενους.Λοιπον λεω να συνταξεις το εμαιλ τις διαμαρτηριας κ να το στελνουμε ενας ενας.Εγω εκανα κ ενα post στο forum του pcmaster για να μαζεψουμε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο.Εισαι διατεθημενος να γραψεις το ε-μαιλ??

Περιοχή
    Χολαργος
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    USR 9108
    Παιδια ειμαι και εγω μαζι σας.
    Η φορθ δεν μας δινει κατι λιγοτερο απο αυτο που αγορασαμε αλλα ειναι παραπλανηση να μας πουλησει μια αναβαθμισμενη 512 και οχι μια αυτουσια 1024 οπως μας διαφημιζε.Ειναι σαν να παω να αγορασω εναν cpu και να μου λεει η εταιρια οτι ειναι 3500 και στην ουσια να ειναι 3000 overclocked.
    Τεσπα ειμαι και εγω μαζι σας

Downloads
    4
    Uploads
    0
    αγαπητε athanasie καλο θα ηταν να ενημερωσουμε κ περιοδικα οπως to pc-master.Στην διευθυνση [διαγράφηκε] ειναι ο κυριος [διαγράφηκε] αρχησυντακτης του περιοδικου pc-master που στην στηλη του παντα βοηθαει παρεμβαινωντας ο ιδιος.Εαν δεν το στειλεις εσυ θα το κανω εγω απλα θεωρω καλυτερα να το κανεισ εσυ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 27-08-06 στις 16:22. Αιτία: αφαίρεση προσωπικών δεδομένων τρίτου

Περιοχή
    Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΝΟΡΑΜΑ
    Router
    linksys wag200g
    βασικά θεωρώ καλύτερα να διαμαρτυρηθούμε πρωτα στην φορθνετ με αποστολη ενός μαιλ σε περίπου 2 εβδομάδες απο τώρα εαν δεν εχει αλλάξει κατι μεχρι τοτε...Μόλις πάρουμε την απάντηση και ανάλογα τι θα μας πουν θα προβούμε σε δημοσιοποίηση τις διαμαρυρίας μας αλλα και τις απάντησης τους σε όλους τουσ αρμόδιους φορείς αλλα και μέσα ενημέρωσης(περιοδικα ιστοσελίδες κλπ)Να μην κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις κ να έχουμε κ αρκετο κόσμο στο πλευρό μας.
    Human existence is the struggle to find our Golden Ratio - me :P

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    ανάλογα
    ISP
    γείτονας
    Router
    ένα γκρί
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostasroz Εμφάνιση μηνυμάτων
    αγαπητε athanasie καλο θα ηταν να ενημερωσουμε κ περιοδικα οπως to pc-master.Στην διευθυνση [διαγράφηκε] ειναι ο κυριος [διαγράφηκε] αρχησυντακτης του περιοδικου pc-master που στην στηλη του παντα βοηθαει παρεμβαινωντας ο ιδιος.Εαν δεν το στειλεις εσυ θα το κανω εγω απλα θεωρω καλυτερα να το κανεισ εσυ.

Μια πάρα πολύ καλή ιδεά.

Το σίγουρο στην υπόθεση είναι πως η 4νετ έκανε την κουτσουκέλα της. Δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο νομικά τουλάχιστον έχουμε δίκιο εμείς. Πιθανόν να μην έχουμε και καθόλου....

Από την άλλη πιστεύω πως η 4νετ θα αναγκαστεί να υποχωρίσει στις τιμές διότι αυτη τη στιγμή η οτενετ την πιέζει και έχει με διαφορά την καλύτερη πρόσφορα στον χώρο... Μάλλον και αυτοί στην 4νετ ψάχνοντε να δουν τι θα κάνουν...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 27-08-06 στις 16:23. Αιτία: αφαίρεση προσωπικών δεδομένων τρίτου από την παράθεση

Το avatar του μέλους astalavista_thes
    astalavista_thes Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vassilis1914 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικά θεωρώ καλύτερα να διαμαρτυρηθούμε πρωτα στην φορθνετ με αποστολη ενός μαιλ σε περίπου 2 εβδομάδες απο τώρα εαν δεν εχει αλλάξει κατι μεχρι τοτε...Μόλις πάρουμε την απάντηση και ανάλογα τι θα μας πουν θα προβούμε σε δημοσιοποίηση τις διαμαρυρίας μας αλλα και τις απάντησης τους σε όλους τουσ αρμόδιους φορείς αλλα και μέσα ενημέρωσης(περιοδικα ιστοσελίδες κλπ)Να μην κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις κ να έχουμε κ αρκετο κόσμο στο πλευρό μας.

Νομίζω ότι δυο εβδομάδες είναι σχετικά πολύ γιατί τώρα έιναι που το θεμα έχει φουντώσει και ως τότε θα έχει ψιλοξεχαστεί. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ..

Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να γίνει η αποστολή του e-mail μέσω κάποιου site ώστε να μπορούμε να μετράμε τις αποστολές που έχουν γίνει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astalavista_thes : 27-08-06 στις 16:09.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Καλησπέρα και από εμένα. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι αν ψάξουμε λίγο καλύτερα θα δούμε ότι ο ΟΤΕ άρχισε την αναβάθμιση των γραμμών στις 21/08/2006 ( http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=532 ). Η 4thnet εμφανίζει δελτίο τύπου στις 23/08/2006 ( http://www.forthnet.gr/templates/cor....aspx?p=170246 ) ότι διπλασιάζονται οι ταχύτητές της. Τέλος μας λέει ότι το πακέτο 1024/25euro είναι ένα αναβαθμισμένο 512 ( http://www.forthnet.gr/templates/vie....aspx?p=170431 ), το οπόιο και διαφήμιζε και πουλούσε πολύ πριν ο ΟΤΕ ανακοινώσει ότι αρχιζει την αναβάθμιση των γραμμών- ναι μεν έτρεχε το πιλοτικό πρόγραμμα αλλά μόνο σε ορισμένες περιοχές δε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν γίνεται η 4thnet να πουλούσε απο τις αρχές του καλοκαιριού ήδη αναβαθμισμένες γραμμές σε όλη την Ελλάδα. Άρα δεν μπορούν να λένε ότι αγοράσαμε μια αναβαθμισμένη 512. Αυτά, ρίξ'τε μια ματιά στις σελίδες και καλού-κακού αποθηκέυστε τις κιόλας. Τα λέμε...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από clown Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα και από εμένα. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι αν ψάξουμε λίγο καλύτερα θα δούμε ότι ο ΟΤΕ άρχισε την αναβάθμιση των γραμμών στις 21/08/2006 ( http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=532 ). Η 4thnet εμφανίζει δελτίο τύπου στις 23/08/2006 ( http://www.forthnet.gr/templates/cor....aspx?p=170246 ) ότι διπλασιάζονται οι ταχύτητές της. Τέλος μας λέει ότι το πακέτο 1024/25euro είναι ένα αναβαθμισμένο 512 ( http://www.forthnet.gr/templates/vie....aspx?p=170431 ), το οπόιο και διαφήμιζε και πουλούσε πολύ πριν ο ΟΤΕ ανακοινώσει ότι αρχιζει την αναβάθμιση των γραμμών- ναι μεν έτρεχε το πιλοτικό πρόγραμμα αλλά μόνο σε ορισμένες περιοχές δε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν γίνεται η 4thnet να πουλούσε απο τις αρχές του καλοκαιριού ήδη αναβαθμισμένες γραμμές σε όλη την Ελλάδα. Άρα δεν μπορούν να λένε ότι αγοράσαμε μια αναβαθμισμένη 512. Αυτά, ρίξ'τε μια ματιά στις σελίδες και καλού-κακού αποθηκέυστε τις κιόλας. Τα λέμε...
    Μπα ήξερε τι έκανε (απο τον ιουννη όπως όλοι οι πάροχοι)

Απο την αλλή πουλήσε μια 1024 που δεν αναφέρει πουθενά οτι θα διπλασιασει

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Δε θα πετυχετε τιποτα
    Αφου σας το λεει η Φορθνετ καθαρα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από το site της Forthnet
    FORTHnet ADSL 1Βill 768 & 1024 στις προνομιακές τιμές των 20,5€ και 25€ / μήνα, οι οποίες
    θα παραμείνουν στις ταχύτητες 768Kbps και 1024Kbps αντίστοιχα.

τωρα αναρωτιεμαι τι να θελετε???
    Σας "εδωσε" την αναβαθμιση πιο πριν απο τον ΟΤΕ,προφανως για να μαζεψει πελατες,και τωρα θελετε και αλλη αναβαθμιση?
    Παντα φιλικα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
    Router
    USR 9106
    παιδια και εγω μαζι σας.
    Nickolas

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    nikchris και sdikr αφού βλέπετε τον τίτλο του topic και καταλαβαίνετε, πιστεύω, τον σκοπό της ύπαρξής του, γιατί το κάνετε αυτό; Υπάρχει άλλο topic για μια τέτοια λογομαχία. Έτσι όπως εξελίχθηκε, κανιβαλίστε εκεί... Φιλικά και χωρίς παρεξηγήσεις!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thickice Εμφάνιση μηνυμάτων
    nikchris και sdikr αφού βλέπετε τον τίτλο του topic και καταλαβαίνετε, πιστεύω, τον σκοπό της ύπαρξής του, γιατί το κάνετε αυτό; Υπάρχει άλλο topic για μια τέτοια λογομαχία. Έτσι όπως εξελίχθηκε, κανιβαλίστε εκεί... Φιλικά και χωρίς παρεξηγήσεις!
    Ναι τον ειδά, εσενα ποιος σου λεει οτι εγώ δεν έχω 1024@25 ;

Εκτός φυσικά αν ο τιτλος ειναι μονο για αυτους που νομιζουν οτι τους κοροιδέψαν

Περιοχή
    Manchester
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΒΤ
    Router
    Netgear DGN2000
    Παιδια και γω μαζι!!
    Τις πρωτες 2 μερες κατεβαζα με 180-200,αλλα τωρα μεχρι 120 το πολυ,πραγμα που σημαινει οτι μου εβαλαν κοφτη στα 1024.Αλλα αφου το ρουτερ μου γραφει 2048/256 σημανει οτι εχω παρει 1024 γραμμη και οχι 512 αναβαθμισμενη που λεει η 4νετ..

Μια προταση που εχω να κανω ειναι να ζητησουμε τουλαχιστον να μας το "χρεωσουν" οπως την 512*2=1024,να εχουμε δλδ δεσμευση 5μηνων αντι 12,στη χειροτερη περιπτωση αν δεν μπορουν να μας κανουν 2048.Εξαλλου τα ιδια εχουμε πληρωσει για την ιδια ταχυτητα(νομιζω,αν κανω λαθος σορρυ...)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    ανάλογα
    ISP
    γείτονας
    Router
    ένα γκρί
    Το θέμα είναι ότι όταν ξεκίνησε να πουλάει η 4νετ την 1024 στα 25ευρώ πουθενά δεν ανέφερε ότι είναι μια αναβαθμισμένη 512. Τώρα βγάζει τις ανακοινώσεις αυτές. Σε πολλούς μας είπανε ότι κανονικά θα αναβαθμιστούμε στα 2mbιτ όταν έρθε η ώρα.. Δεν ισχυρίζομαι πως το δίκιο (νομικά) δεν το έχει η 4νετ. Αλλά σίγουρα υπήρξε παραπλάνηση απο ελλιπή ενημέρωση.

Περιοχή
    GR - XANTHI
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Wind , HOL
    DSLAM
    Wind - ΞΑΝΘΗ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    26.3(dB) / 3.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    εγώ όταν έκανα την αίτηση μου (on line) είχε 3 επιλογές.. 384 - 512 και την 1024 (με 12μηνo συμβόλαιο)
    τώρα στην online αίτηση έχει μονο την 768 και την 1024 δηλ τις αναβαθμίσεις από τα 2 πρώτα πακέτα..
    με λίγα λόγια μας δουλεύουν κανονικά..
    BaCkOs AE
    No Rights Reserved

Σελ. 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-07, 22:51
  2. Μηνύματα: 29
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-06, 11:25
  3. Μηνύματα: 129
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-06, 19:04
  4. Attainable Rate (Kbps): 1024/708 Μόνο?
    Από alfa156 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-06, 20:39
  5. 1024 μόνο με 35-40 k/s download??
    Από petesoulis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-05, 23:07

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα