Login Form
IPv6 Ready
Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 33

Θέμα: Huawei IDEOS U8150

 1. #1
  Εγγραφή
  08-05-2004
  Περιοχή
  Ν. Αττικής
  Ηλικία
  38
  Μηνύματα
  20.320
  Downloads
  43
  Uploads
  2
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  29993/2490 Kbps
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
  Router
  Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  12.3(dB) / 18.6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Η WIND μόλις έφερε στην ελληνική αγορά το smartphone Huawei IDEOS U8150 με Android 2.2 και μας το έδωσε προκειμένου να δούμε στην πράξη τις δυνατότητές του και την ποιότητα κατασκευής.

  Το IDEOS στοχεύει στη χαμηλή κατηγορία των smartphone, αφού έρχεται στα καταστήματα της WIND με τιμή λιανικής 166€. Από τη μικρή επαφή μαζί του δεν είχαμε κανένα απολύτως παράπονο από την ποιότητα κατασκευής, γεγονός που είναι φανερό σε όσα προϊόντα της Huawei έχουν βρεθεί στα χέρια μας. Η συναρμογή των υλικών είναι πολύ καλή και η αίσθηση στο χέρι ευχάριστη. Η συσκευή είναι εμφανισιακά λιτή και σωστή εργονομικά. Στη συσκευασία δίνονται δύο οπίσθια καλύμματα (πλάτες), ένα γαλάζιο γυαλιστερό, όπως βλέπετε στη φωτογραφία πιο κάτω κι ένα μαύρο ματ με αντιολισθητική επιφάνεια.


  Το μικρό του μέγεθος αποθαρρύνει αρχικά, αλλά, καθώς περνούν οι μέρες, ο κάτοχός του διαπιστώνει ότι κάποιες φορές αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι ελαφρύ, χωράει εύκολα σε τσέπες, κρατιέται άνετα προκειμένου να χρησιμοποιείται μόνο με το ένα χέρι, χωρίς να χρειάζεται να τεντώνονται τα δάκτυλα. Εν γένει κάνει σχεδόν όλα όσα μπορούν να κάνουν τα smartphone που κοστίζουν πολλαπλάσια χρήματα, εφόσον ο χρήστης συνηθίσει τη μικρή διάσταση της οθόνης.  Οθόνη αφής

  Το IDEOS έχει σχετικά μικρή οθόνη, η οποία δεν είναι ό,τι καλύτερο για smartphone. Ένας αντικειμενικός κριτής οφείλει να ομολογήσει ότι οι 2,8 ίντσες περιορίζουν σημαντικά τις δυνατότητες μία συσκευής του είδους και δεν αφήνουν το ώριμο Android να ξεδιπλώσει όλες του τις δυνατότητες. Η χαμηλή τιμή του όμως δικαιολογεί την επιλογή αυτή από τη Huawei, αφού δίνει σε περισσότερο κόσμο την ευκαιρία να γευτεί τις δυνατότητες των σύγχρονων smartphone.

  Το πληκτρολόγιο σε κατακόρυφη διάταξη είναι δύσχρηστο, λόγο της μικρής διάστασης της οθόνης, αλλά σε οριζόντια διάταξη βολεύει περισσότερο. Μετά από μερικές ώρες χρήσης συνηθίζεται, ενώ το σύστημα εισαγωγής Touchpal αποτελεί σημαντική αρωγή κατά την πληκτρολόγηση. Στην ίδια κατεύθυνση, χρήσιμο είναι το επιταχυνσιόμετρο, που περιστρέφει αυτόματα την οθόνη κατά την περιστροφή της συσκευής, αλλάζοντας έτσι το πλάτος του πληκτρολογίου. Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι η συσκευή έρχεται από τη WIND με ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού.

  Η capacitive οθόνη έχει σχετικά καλή ευαισθησία, αλλά δεν υποστηρίζει πολλαπλή αφή (multitouch). Όταν η συσκευή είναι ελεύθερη από εφαρμογές, η κύλιση των εικονιδίων στο μενού είναι ομαλή. Ο χρήστης όμως θα παρατηρήσει ότι η ομαλή κύλιση αρχίζει να χαλάει όταν οι εγκατεστημένες και οι εκτελούμενες στο παρασκήνιο εφαρμογές αυξηθούν. Στις δοκιμές είχαμε περίπου 65 εγκατεστημένες εφαρμογές, με μερικές από αυτές να τρέχουν στο background, οπότε θα θέλαμε κάπως πιο γρήγορο επεξεργαστή.

  Στο κάτω μέρος της οθόνης βρίσκονται 4 πλήκτρα αφής για τις βασικές λειτουργίες (πίσω, επιλογές, home, αναζήτηση) που δίνουν feedback δόνησης κατά την ενεργοποίησή τους. Κάτω από αυτά υπάρχουν τρία hard πλήκτρα και ένας δακτύλιος που λειτουργεί σαν joystick. Στο πλάι υπάρχουν δύο ακόμη hard keys για την αυξομείωση της έντασης.


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: IDEOS U8150 - High Res.jpg 
Εμφανίσεις: 123 
Μέγεθος: 405,5 KB 
ID: 80993Media Player

  Σαν media player η συσκευή θα ικανοποιήσει τον κάτοχό της. Το ενσωματωμένο ηχείο, που βρίσκεται δίπλα στο φακό της κάμερας) αποδίδει ικανοποιητικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων, ενώ υπάρχει υποδοχή 3,5mm για σύνδεση ακουστικών. Στη συσκευασία εμπεριέχονται ακουστικά τύπου ψείρας, τα οποία καλά θα κάνει ο χρήστης να αλλάξει με καλύτερης ποιότητας, διότι αδικούν τη συσκευή και τις δυνατότητές της. Το Android 2.2 προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης πληθώρας εφαρμογών για τη διαχείριση των αρχείων μουσικής, καθώς και εφαρμογές όπως το Shazam και το SoundHound που επιτρέπουν στο χρήστη να ηχογραφήσει άμεσα τη μουσική που ακούγεται στο χώρο και να αντλήσει πληροφορίες από το διαδίκτυο σχετικά με τον καλλιτέχνη και το κομμάτι.

  Η συσκευή αναπαράγει ικανοποιητικά τα video, τόσο τα αποθηκευμένα στην κάρτα micro SD (στη συσκευασία περιέχεται micro SD χωρητικότητας 2 GByte), όσο κι εκείνα στο youtube. Το ραδιόφωνο είναι εύκολο στη χρήση με τον αυτόματο συντονισμό, όμως θέλαμε λίγο καλύτερη ευαισθησία από το δέκτη του και εξάλειψη του θορύβου.  Διάρκεια μπαταρίας

  Εδώ δείχνει τα δόντια της η μικρή οθόνη, η οποία σε συνδυασμό με την καλή διαχείριση πόρων και ενέργειας του Froyo, επιτυγχάνει πολύ καλούς χρόνους όχι μόνο αναμονής, αλλά κυρίως εντατικής χρήσης της συσκευής. Στα πλαίσια της δοκιμής χρησιμοποιήσαμε για πολλές ώρες συνεχόμενα τη συσκευή με το Wi-Fi διαρκώς ανοικτό. Η οθόνη 2,8" εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία στη χρήση της συσκευής, που είναι το βασικό ζητούμενο από ένα smartphone. Η αυτονομία σε κατάσταση αναμονής κρίνεται επίσης ικανοποιητική.  [break=Κάμερα]

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: gatos.jpg 
Εμφανίσεις: 93 
Μέγεθος: 1,13 MB 
ID: 80990Η κάμερα δε μας άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, ενώ αισθητή γίνεται και η απουσία του flash. Η ανάλυση των 3,2 Mpixel είναι σίγουρα θετική, αλλά σε συνθήκες μέτριου και χαμηλού φωτισμού το αποτέλεσμα είναι μέτριο, τόσο για το video όσο και για τις φωτογραφίες. Η κατάσταση βελτιώνεται όταν ο φωτισμός είναι άπλετος, αλλά και πάλι η ποιότητα του αποτελέσματος δε διεκδικεί δάφνες.

  Η ανάλυση της κάμερας, βέβαια, έχει την αξία της σε εφαρμογές όπως το Barcode Scanner, που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τον τελευταίο καιρό, τόσο για τη σύγκριση προϊόντων, όσο και για την αντιγραφή διαδικτυακών συνδέσμων (μέσα από QR codes) και άντληση πληροφοριών από το σύννεφο. Σε αυτές τις περιπτώσεις το IDEOS τα καταφέρνει περίφημα.

  [break=Browsing και δικτύωση]

  Το IDEOS έχει πολύ ευαίσθητο δέκτη για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 2ης γενιάς ("πιάνει" καλά σε μέρη με ασθενές σήμα για τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα), αλλά δεν μπορούμε να εξαίρουμε την ευαισθησία του σε 3G. Σε περιοχή που το 3G είναι ασθενές και όπου άλλες συσκευές τα καταφέρνουν, έστω και με δυσκολία, το IDEOS δε μας ικανοποίησε. Χρειάστηκε να το βάλουμε στο παράθυρο, να το βγάλουμε έξω από αυτό, να το ανεβάσουμε στην ταράτσα, να ανέβουμε σε δέντρο κλπ.

  Όσο η συσκευή είναι σε λειτουργία GPRS, η πλοήγηση γίνεται με δυσκολία, ακόμα και σε ελαφριές ιστοσελίδες, ειδικά σχεδιασμένες για κινητό τηλέφωνο. Όταν όμως η συσκευή επιτύχει 3G σύνδεση μετατρέπεται σε εργαλείο πλοήγησης στο internet. Στις σελίδες που έχουν σχεδιαστεί για κινητό τηλέφωνο τα πάει περίφημα. Στα υπόλοιπα site η οθόνη 2,8" δυσχεραίνει την πλοήγηση, σε συνδυασμό με την απουσία pinch to zoom, η οποία έχει δώσει τη θέση της σε double tap ή στο αντίστοιχο εικονίδιο μεγεθυντικού φακού. Αν και το Android 2.2 υποστηρίζει Flash, ο επεξεργαστής του IDEOS δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή περιεχομένου Flash σε ιστοσελίδες.

  Η ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων είναι απολύτως ικανοποιητική τόσο από το 3G όσο και από το Wi-Fi. Το τελευταίο δοκιμάστηκε σε 802.11g & 802.11n δίνοντας τα αποτελέσματα που βλέπετε από κάτω. Στα αριστερά βλέπετε την ταχύτητα με σύνδεση 3G και δεξιά με σύνδεση 802.11n μέσω aDSL router/AP (συγχρονισμός 21/1 Mbps).

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_201030.png 
Εμφανίσεις: 28 
Μέγεθος: 49,0 KB 
ID: 80989 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_164316.png 
Εμφανίσεις: 28 
Μέγεθος: 49,4 KB 
ID: 80988

  Το Huawei IDEOS, μέσα από το Android Market μπορεί να εξοπλιστεί με πλήθος εφαρμογών για την ανάγνωση ειδήσεων (RSS reader), την πλοήγηση στο Facebook και την ανάγνωση ή ενημέρωση του Twitter. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εφαρμογή, άρα και ειδικά σχεδιασμένη διάταξη σελίδας για smartphone, η συσκευή ικανοποιεί απόλυτα. Η πρόσβαση σε εφαρμογές που προσφέρει το Android 2.2 εκτοξεύει τις δυνατότητες της συσκευής σε σημείο που δεν μπορεί να αποδοθεί σε ένα review. Οι χρήστες smartphone με Android ή iOS θεωρούν κάτι τέτοιο αυτονόητο, αλλά στα πλαίσια της περιγραφής των λειτουργιών της συσκευής, οφείλουμε να δώσουμε μία καλή εικόνα και στους αμύητους στα smartphone, καθότι η συσκευή στοχεύει στην entry level κατηγορία και αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στο μαγικό κόσμο των smartphone και του Android.

  [break=Frozen Yogurt ή Froyo]
  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: froyo.jpg 
Εμφανίσεις: 34 
Μέγεθος: 113,3 KB 
ID: 80985Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Huawei Ideos U8150 είναι το γεγονός ότι έρχεται με την έκδοση Android 2.2 ή Froyo.

  Η τελευταία έκδοση του Android φέρνει αρκετές βελτιώσεις στον τομέα της διαχείρισης την μνήμης, την αποκρισιμότητα του λειτουργικού συστήματος και τη λειτουργία του application launcher. Προσφέρει τη δυνατότητα voice dialing, καθώς επίσης και το Wi-Fi tethering που μπορείτε να δείτε σε επόμενη σελίδα. Πολύ σημαντική είναι επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης κάποιων εφαρμογών στην κάρτα micro SD, αφήνοντας ελεύθερο χώρο στην πολύτιμη εσωτερική μνήμη του smartphone.

  Υποστηρίζει όλες τις νέες εφαρμογές του Android Market και τις εκτελεί απρόσκοπτα. Με κάποιους συμβιβασμούς τρέχει και δημοφιλή απαιτητικά παιχνίδια, όπως το Angry Brids v1.4.2.

  Έρχεται με 29 προεγκατεστημένες εφαρμογές, στις οποίες περιλαμβάνονται πολλές δημοφιλείς, όπως οι χάρτες του Google, η πλοήγηση σε δρόμο, Facebook, Twitter, Youtube, weather & news, πρόγραμμα ανάγνωσης εγγράφων, ημερολόγιο και βέβαια browser. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, εγκαταστήσαμε 35 επιπλέον εφαρμογές, τις οποίες εκτέλεσε άνετα. Με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις η συσκευή χρειάζεται περίπου 1 λεπτό για να ξεκινήσει (boot time), ενώ έχοντας εγκατεστημένες πλέον περισσότερες από 60 εφαρμογές, με αρκετές από αυτές να φορτώνονται στην αρχή, ως εκτελούμενες στο παρασκήνιο, ο χρόνος εκκίνησης ξεπερνάει τα 3 λεπτά.


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_185145.png 
Εμφανίσεις: 29 
Μέγεθος: 60,0 KB 
ID: 80986

  [break=Tethering]
  H έκδοση 2.2 του Android υποστηρίζει διαμοιρασμό της σύνδεσης στο internet προς άλλες συσκευές μέσω Wi-Fi. Στο Ideos μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 5 συσκευές (κινητά, tablet, laptop, mp3 player), ώστε να συνδέονται στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη σύνδεση 3G του smartphone.

  Δοκιμάσαμε στην πράξη τη δυνατότητα αυτή, συνδέοντας ταυτόχρονα δύο συσκευές (laptop & smartphone) και τα αποτελέσματα ήταν υπεράνω προσδοκιών, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες με τα speedtest. Με την προϋπόθεση να υπάρχει πρόσβαση σε 3G δίκτυο (με GPRS είναι δύσχρηστη η χρήση του διαδικτύου από συσκευές που ζητάνε αρκετό bandwidth) και πρόγραμμα data με επαρκές μηνιαίο bandwidth, η πλοήγηση μπορεί να γίνει άνετα μέσα από φορητό υπολογιστή.

  Η ένταση του AP που δημιουργεί το smartphone για το διαμοιρασμό του δικτύου είναι μεγάλη, καλύπτοντας σημαντική έκταση και έχοντας αρκετή ισχύ για να συνδεθεί συσκευή που βρίσκεται σε διαφορετικό όροφο. Το σήμα είναι ισχυρότερο από ασύρματο modem/router/AP (συγκρινόμενο με Netgear DGN2000, Linksys WAG354G), οπότε δε θα απογοητεύσει κανένα.

  Υποστηρίζεται τόσο ελεύθερη πρόσβαση (χωρίς κρυπτογράφηση και κωδικό), όσο και προστασία με WPA2 PSK, που συνιστά το σωστότερο τρόπο διαμοιρασμού του δικτύου.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: tethering3.png 
Εμφανίσεις: 559 
Μέγεθος: 19,7 KB 
ID: 80983 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: tethering4.png 
Εμφανίσεις: 558 
Μέγεθος: 19,8 KB 
ID: 80984

  [break=Τεχνικά χαρακτηριστικά]
  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: Picture7.png 
Εμφανίσεις: 39 
Μέγεθος: 459,3 KB 
ID: 80992


  [break=Screenshots]

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_164151.png 
Εμφανίσεις: 35 
Μέγεθος: 105,3 KB 
ID: 80997 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_055722.png 
Εμφανίσεις: 35 
Μέγεθος: 34,7 KB 
ID: 80996

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_055707.png 
Εμφανίσεις: 27 
Μέγεθος: 36,7 KB 
ID: 80995 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101211_023734.png 
Εμφανίσεις: 31 
Μέγεθος: 18,9 KB 
ID: 81001

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101211_023657.png 
Εμφανίσεις: 29 
Μέγεθος: 26,2 KB 
ID: 81000

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_184517.png 
Εμφανίσεις: 31 
Μέγεθος: 49,2 KB 
ID: 80999 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101209_180101.png 
Εμφανίσεις: 31 
Μέγεθος: 61,7 KB 
ID: 80998

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101213_030618.png 
Εμφανίσεις: 30 
Μέγεθος: 23,7 KB 
ID: 81124 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: snap20101213_031755.png 
Εμφανίσεις: 37 
Μέγεθος: 24,6 KB 
ID: 81125

  [break=Συμπεράσματα - Επίλογος]

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: Huawei-IDEOS.jpg 
Εμφανίσεις: 41 
Μέγεθος: 202,2 KB 
ID: 80991Τι μας άρεσε

  • Η τιμή του (166€)
  • Η αίσθηση στο χέρι και η εμφάνισή του
  • Το Froyo και η ποικιλία του Android Market
  • H διάρκεια της μπαταρίας
  • Η ευαισθησία του δέκτη GSM
  • Η ταχύτητα πλοήγησης με 3G ή Wi-Fi  Τι μας προβλημάτισε

  • Η μικρή οθόνη που περιορίζει τις δυνατότητές του
  • Ο εσωτερικός ανταγωνισμός με το ZTE Blade (3,5" 800x480, 160€)
  • Ο επεξεργαστής του κατά την ταυτόχρονη χρήση πολλών εφαρμογών
  • Η ευαισθησία του 3G δέκτη

  Ευχαριστούμε τη WIND για την ευγενική χορηγία του Huawei IDEOS U8150.
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 05-01-11 στις 04:38.

 2. #2
  Εγγραφή
  26-09-2003
  Μηνύματα
  17.047
  Downloads
  9
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  15/1 Mbps
  ISP
  Cosmote
  SNR / Attn
  9(dB) / 23(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Πολύ ωραίο και προσεγμένο review, ipo

  Η βασικότερη αιτία που θα προβληματιζόμουν για αγορά της συγκεκριμένης συσκευής είναι η οθόνη που είναι αρκετά μικρή (12% μικρότερη από το wildfire, που έχω καλές εντυπώσεις) αλλά κυρίως που δεν υποστηρίζει multi touch (το pinch-zoom είναι πολύ βασικό για browsing σε κινητά πλέον). Από εκεί και πέρα, η έλλειψη flash είναι όντως αξιοσημείωτη σε αρκετές συσκευές low, medium αλλά και high-end (βλέπε Galaxy S).

  Ασχέτως του λογικού προβληματισμού σου για το ZTE Blade, θεωρώ ότι είναι πολύ καλό να υπάρχουν επιλογές για smartphone συσκευές κάτω των €200 (ή και <€150). Σιγά-σιγά θα ανταγωνίζονται και μεταξύ τους και θα βελτιωθούν.

  ΥΓ. Πρώτη μούρη ο γάτος.

 3. #3
  Εγγραφή
  16-12-2009
  Περιοχή
  Αθήνα
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  275
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Path Level
  Interleaved
  Value for money smartphone!!
  -----------------------
  "Respect cannot be learned, it can only be earned"
  -----------------------

 4. #4
  Εγγραφή
  03-03-2004
  Περιοχή
  Ankh-Morpork, Discworld
  Ηλικία
  33
  Μηνύματα
  19.890
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Άρθρα
  4
  Τύπος
  Cable
  Ταχύτητα
  200/12 Mbps
  ISP
  Vodafone (Deutshcland)
  Router
  FRITZ!Box 6490
  Thanks ipo.

  Spoiler:
  Μου αρέσει πολύ το γατί σου.


  Ερώτηση προς όλους όσους το έχουν χρησιμοποιήσει.
  Με ανάλυση 240x320, και δεδομένου ότι τα ακριβά Android έχουν 480x800, παρατηρείται κάποιο stretching στις εφαρμογές; Ρωτάω γιατί υπάρχουν άλλα όπως το Galaxy 3 που τουλάχιστον έχουν κρατήσει την ίδια αναλογία, με ανάλυση 240x400.

 5. #5
  Εγγραφή
  12-09-2007
  Περιοχή
  far away from where my mind is...
  Μηνύματα
  13.771
  Downloads
  31
  Uploads
  2
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  14000/1021
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  Router
  ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
  SNR / Attn
  9.5(dB) / 16(dB)
  Path Level
  Fastpath
  @ipo ωραίο και αναλυτικό review! Ευχαριστούμε.

  Αν είχε 30-40€ λιγότερα πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλό value for money.
  I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

 6. #6
  Εγγραφή
  23-01-2008
  Ηλικία
  38
  Μηνύματα
  236
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  8192/1024
  ISP
  Cosmote
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΒΑΡΔΑ
  Router
  Openwrt σε TL-WR740n v5
  SNR / Attn
  9(dB) / 38(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια της Wind να φέρει στην ελληνική αγορά δύο οικονομικά αλλά και ποιοτικά κινητά. Είναι πολύς ο κόσμος που θέλει ένα smartphone και το κόστος των €200 και άνω φαντάζει απαγορευτικό. Τουλάχιστον τώρα με το huawei και το zte υπάρχουν δύο καλές επιλογές σε ικανοποιητική τιμη.
  Συγχαρητήρια και στον ipo για το review το οποίο ήταν λεπτομερέστατο.

 7. #7
  Εγγραφή
  08-05-2004
  Περιοχή
  Ν. Αττικής
  Ηλικία
  38
  Μηνύματα
  20.320
  Downloads
  43
  Uploads
  2
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  29993/2490 Kbps
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
  Router
  Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  12.3(dB) / 18.6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά.
  Reviews: Sony Ericsson Xperia arc ..... HTC Desire HD ..... Huawei IDEOS U8150

  Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

  Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
  "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

 8. #8
  Εγγραφή
  13-04-2003
  Περιοχή
  Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
  Ηλικία
  46
  Μηνύματα
  19.444
  Downloads
  11
  Uploads
  2
  Άρθρα
  1
  Ταχύτητα
  50000/5000
  ISP
  COSMOTE
  Router
  ZTE Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  14.6(dB) / 6.2(dB)
  ipo εύγε για την καταπληκτική αυτή παρουσίαση!!!
  Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

 9. #9
  Εγγραφή
  08-05-2004
  Περιοχή
  Ν. Αττικής
  Ηλικία
  38
  Μηνύματα
  20.320
  Downloads
  43
  Uploads
  2
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  29993/2490 Kbps
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
  Router
  Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  12.3(dB) / 18.6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Χάρη, σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις των τυπογραφικών λαθών.
  Reviews: Sony Ericsson Xperia arc ..... HTC Desire HD ..... Huawei IDEOS U8150

  Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

  Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
  "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

 10. #10
  Εγγραφή
  13-04-2003
  Περιοχή
  Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
  Ηλικία
  46
  Μηνύματα
  19.444
  Downloads
  11
  Uploads
  2
  Άρθρα
  1
  Ταχύτητα
  50000/5000
  ISP
  COSMOTE
  Router
  ZTE Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  14.6(dB) / 6.2(dB)
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
  Χάρη, σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις των τυπογραφικών λαθών.
  Τίποτα

  Να'σαι καλά
  Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

 11. #11
  Εγγραφή
  26-09-2003
  Μηνύματα
  17.047
  Downloads
  9
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  15/1 Mbps
  ISP
  Cosmote
  SNR / Attn
  9(dB) / 23(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ερώτηση προς όλους όσους το έχουν χρησιμοποιήσει.
  Με ανάλυση 240x320, και δεδομένου ότι τα ακριβά Android έχουν 480x800, παρατηρείται κάποιο stretching στις εφαρμογές; Ρωτάω γιατί υπάρχουν άλλα όπως το Galaxy 3 που τουλάχιστον έχουν κρατήσει την ίδια αναλογία, με ανάλυση 240x400.
  Αν κρίνω από το wildfire που έχει επίσης 240x320, δεν τίθεται θέμα stretching / παραμόρφωσης αλλά ότι μερικές εφαρμογές δε λειτουργούν καθόλου αν δεν υποστηρίζουν την ανάλυση. Υπάρχουν patches που επιτρέπουν να τρέξεις εφαρμογές ανεξαρτήτως ανάλυσης πάντως νομίζω.

 12. #12
  Εγγραφή
  01-07-2003
  Περιοχή
  Θεσσαλλλλονίκη
  Μηνύματα
  60.276
  Downloads
  39
  Uploads
  14
  Τύπος
  Cable
  Ταχύτητα
  40000/4000
  ISP
  HCN - OTE
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
  Router
  asus,vigor
  SNR / Attn
  11.5(dB) / 30.5(dB)
  Path Level
  Interleaved
  To Θέλω

  επιχειρήματα 4ου τύπου

 13. #13
  Εγγραφή
  06-10-2003
  Περιοχή
  Γέρακας
  Μηνύματα
  1.123
  Downloads
  17
  Uploads
  1
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  50000/5000
  ISP
  Cosmote
  Router
  HG610+Asus RT-AC56U(TMT)
  SNR / Attn
  27.4(dB) / 6.5(dB)
  Path Level
  Fastpath
  πάντως πριν 1 χρόνο δεν φανταζόμουν οτι με 150€ θα μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο κινητό ή ακόμα χειρότερα το blade που έχει και φοβερή οθόνη.

 14. #14
  Εγγραφή
  20-08-2009
  Ηλικία
  34
  Μηνύματα
  334
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+ Forthnet Full
  Ταχύτητα
  20480/1024
  ISP
  Forthnet
  DSLAM
  Forthnet - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ
  Path Level
  Interleaved
  καλο αν πιστευω το ΖΤΕ νικαει στα σημεια κ εχει κ καλυτερη εμφανιση

 15. #15
  Εγγραφή
  28-10-2009
  Μηνύματα
  1.721
  Downloads
  27
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49999/4999
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
  Router
  Speedport W724v
  SNR / Attn
  19(dB) / 12.6(dB)
  Path Level
  Fastpath
  αρκετα καλο τηλεφωνο και απο οτι γνωριζω ειναι και αρκετα προσιτο σε τιμη!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Μηνύματα: 54
  Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-10, 17:58
 2. Μηνύματα: 57
  Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-10, 13:03
 3. [Huawei] HUAWEI HG520c
  Από eyw στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
  Μηνύματα: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-10, 09:30
 4. Αναγνωριση HUAWEI
  Από haris23 στο φόρουμ Unix - Linux
  Μηνύματα: 9
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-09, 20:56

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας