Καλησπέρα σε όλους/όλες ,

Θα ήθελα να ενημερώσω τα εγγεγραμμένα μέλη του adslgr οτι στα πλαίσια της εκπόνησης της Διπλωματικής μου εργασίας (ΜΠΣ "Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες" / Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) διεξάγω μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση που αποσκοπεί στο να διερευνήσει τις στάσεις και τις αντιλήψεις των μελών της εικονικής κοινότητας του adslgr σχετικά με την χρήση του φορουμ ως εργαλείου πληροφόρησης για τις ευρυζωνικές τεχνολογίες.
Στα πλαίσια της δειγματοληπτικής διαδικασίας έχουν αποσταλεί / θα αποσταλούν σε τυχαία προεπιλεγμένα μέλη του φόρουμ κάποια προσωπικά μηνύματα (pm) που εμπεριέχουν τις σχετικές πληροφορίες και το link για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Για την αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας ή παρεξήγησης θα επιθυμούσα να διευκρινιστεί ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι προαιρετική , ανώνυμη και τα συλλεχθέντα στοιχεία της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ και μόνο για τους σκοπoύς της διπλωματικής εργασίας.

Παράλληλα , θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους διαχειριστές του adslgr για την ελαστικότητα , το ειλικρινές ενδιαφέρον και την κατανόηση που επιδυκνείουν καθώς και όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην διεξαγωγή της παρούσας δημοσκόπησης. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας , η διαιπεραίωση της διπλωματικής εργασίας θα ήταν ανέφικτη. Τέλος, επιτρέψτε μου να απολογηθώ σε όσα από τα μέλη οχλήθηκαν από την αποστολή των προσωπικών μηνυμάτων. Είμαι στη διάθεση σας για κάθε διευκρινιστική πληροφορία.

Ευχαριστώ και πάλι και έυχομαι σε όλους/όλες Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγελματικό επίπεδο!

Κ.Ζαχαρόπουλος