Κατά καιρούς χρειάζομαι ένα fax για αποστολή/λήψη διαφόρων εγγράφων οπότε σήμερα που έψαχνα για αγορά fax διαπίστωσα ότι με τα ίδια χρήματα παίρνω ένα πολυμηχάνημα οπότε θα έχω και scanner/φωτοτυπικό που μου λείπει.
Τί προτείνετε γύρω στα 100 ευρώ για κύρια χρήση fax, scanner και καμια φωτοτυπία μία στις τόσες;
(Σκέφτομαι για canon mx350, με χαλάει λίγο το γεγονός ότι είναι inkjet οπότε με την πολύ αραιή χρήση που κάνω θα τις ψάχνω τις κεφαλές και ο printer θα χαλάσει αλλά δε φαίνεται να έχω και επιλογή για όχι inkjet σε αυτά τα λεφτά...)
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
16-12-10, 22:32 Πολυμηχάνημα κυρίως για fax, scanning #1I see dead pixels
-
18-12-10, 20:12 Απάντηση: Πολυμηχάνημα κυρίως για fax, scanning #2
χωρις να θεωρω πως εχεις λαθος στο σκεπτικο σου για τις κεφαλες, παραυτα θα πρεπει να πω πως εδω και 3 περιπου χρονια με Canon Pixma και πάρα πολύ αραίη χρήση (2-3 φορές το τρίμηνο) δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα. Δεν ξέρω αν απλά είμαι τυχερός, η αυτή η "αρχή" δεν έχει εφαρμογή πλέον στους inkjet.
Ριξε μια ματια και στους Lexmark με 5ετη εγγύηση μάλιστα. Δεν ξέρω κατα πόσο αφησαν πισω τους το αμαρτωλό παρελθον. Παντως ο MX350 ακούγεται πολύ εντάξει.
-
19-12-10, 00:01 Απάντηση: Πολυμηχάνημα κυρίως για fax, scanning #3
Καλή επιλογή είναι ο canon που σκέφτεσαι
-
19-12-10, 17:09 Απάντηση: Πολυμηχάνημα κυρίως για fax, scanning #4
να σε ενημερωσω οτι και o canom mx340 kai o canon mx350 εχουν τισ κεφαλες ενσωματωμενες με το μελανι οποτε καθε φορα που αλλαζεις μελανι βαζεις καινουργια κεφαλη.απο αποψη scanner kai fax οσο και απο αποψη εκτυπωσης ειναι απλα τελεια.αγορασε το χωρις δευτερη σκεψη
-
20-12-10, 00:16 Απάντηση: Πολυμηχάνημα κυρίως για fax, scanning #5
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις λέω να πάω για τον canon τελικά
I see dead pixels
Παρόμοια Θέματα
-
Πολυμηχάνημα με fax και σύνδεση
Από wesker στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-10, 00:25 -
Πολυμηχάνημα inkjet με fax για Netone
Από Fanfaras στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 21-08-10, 00:33 -
2 PC, 2 ΟΘΟΝΕΣ, ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ, FAX
Από sakissamaras στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-09, 23:22 -
Ασυμβατότητα netone με fax σε πολυμηχάνημα HP
Από despair στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 56Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-09, 20:11 -
Fax από PC (με πολυμηχάνημα)
Από fz6 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-06, 01:08
Bookmarks