Παιδια καλησπέρα,
Αποφάσισα αυτές τις μέρες ύστερα από δοκιμές που έκανα οτι αξίζει τελικά να βάλω VoIPbuster.
Επειδή όμως παρατήρησα οτι στην επικοινωνία παίζει μεγάλο ρόλο ο εξοπλισμός (ακουστικά, μικρόφωνο, κάρτα ήχου κλπ) και διαφέρει από PC σε PC ακόμα και με την ίδια DSL γραμμή λέω να πάρω ένα USB Phone.
Αν κάποιος ξέρει κανα καλό USB phone που να είναι πλήρως συμβατό με VoIP buster ας κάνει μια ενημέρωση.Όσο για την τιμή έλεγα να είναι μέχρι 40€.
Τέλος να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί έχω μπερδευτεί.
Αν βάλω 10€ στο λογαριασμό μου θα μπορώ να μιλάω 300 λεπτά ΔΩΡΕΑΝ τη βδομάδα για πάντα ή θα πρέπει να ανανεώνω καθε κάποιο χρονικό διαστημα;
Όποιος το κατέχει καλά το θέμα των χρεώσεων ας διαφωτίσει λιγάκι!
Ευχαριστώ πολύ!
Εμφάνιση 1-10 από 10
Θέμα: VoIP Buster USB Phone
-
24-09-06, 11:32 VoIP Buster USB Phone #1
-
24-09-06, 11:59 #2
Σχετικά με τον εξοπλισμό μπορείς να κοιτάξεις τις συσκευές που προτείνει η ίδια η υπηρεσία.
http://www.voipbuster.com/en/hardware.html
Πολλές από τις συσκευές θα βρεις κ σε ελληνικά καταστήματα.
Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις USB Phone αλλά μια συσκευή ΑΤΑ πάνω στην οποία
μπορείς να συνδέσεις μια συμβατική συσκευή που ήδη έχεις.
Επίσης με την συσκευή ΑΤΑ μπορείς να τηλεφωνείς κ με τον υπολογιστή σου κλειστό.
Κ φυσικά δεν έχει σημασία τι υπολογιστή έχεις κ με τι εξοπλισμό.
Με το USB phone ο ήχος συμπιέζεται από τον υπολογιστή σου οπότε καταναλώνει
κ πόρους από το σύστημά.
Σχετικά με τις χρεώσεις ναι με τα 10 ευρώ (11,6 με VAT) μπορείς να μιλάς 300 λεπτά την
εβδομάδα δωρεάν στους προορισμούς που είναι FREE.
Αν τα ξεπεράσεις υπάρχει μια μικρή χρέωση.
Τα παραπάνω ισχύουν για 120 μέρες. Μόλις περάσει αυτό το διάστημα (κ δεν εχεις
χρησιμοποιήσει τα χρήματα πχ για κινητά ή για χώρες με χρέωση) πάλι ξεκινά μια μικρή
χρέωση.Αν ξαναβάλεις χρήματα μετα τις 120 μέρες εχεις πάλι δωρεάν τηλεφωνήματα.
-
24-09-06, 12:25 #3Επίσης με την συσκευή ΑΤΑ μπορείς να τηλεφωνείς κ με τον υπολογιστή σου κλειστό.
Κ φυσικά δεν έχει σημασία τι υπολογιστή έχεις κ με τι εξοπλισμό.
Sorry για την άγνοια απλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη!
-
24-09-06, 13:01 #4
Κανένα πρόβλημα.
Για να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή ΑΤΑ πρέπει να έχεις router.Δηλαδή η συσκευή συνδέεται με
καλώδιο δικτύου πάνω στο modem/router της γραμμής dsl.
Τώρα αν το modem σου έχει μόνο συνδεση usb μάλλον δεν είναι εφικτή αυτή η λύση.
Σχετικά με το πως λειτουργεί η συσκευή,τα στοιχεία του λογαριασμού αποθηκεύονται
στη συσκευή οπότε αυτή είναι πάντα 'on line' με το λογαριασμό.
Οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω web από τον υπολογιστή.
Ρίξε μια ματιά κ σε προηγούμενα θέματα. Θα βρεις σίγουρα κ πιο
αναλυτικές πληροφορίες.
-
24-09-06, 14:02 #5
Φίλε μου μιας και μου ανέτρεψες τα δεδομένα περί USB phone και 40€ πως σου φαινεται αυτό;
LINKSYS SPA2100 2-PORT ROUTER WITH 2-PORT FXS
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615059
Αξίζει τα λεφτά του; Η ποιότητα του ήχου είναι καλή σε τέτοιες λύσεις ή μήπως να προτιμήσω καλύτερα ενα lan telephone;
LINKSYS SPA901 VOIP PHONE
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615094
Ποια είναι η καλύτερη περίπτωση;
Και κάτι ακόμα. Οταν συνδέσω την κανονική μου συσκευή πάνω στην ΑΤΑ πως μπορώ να παίρνω από VoIP και πως από ΟΤΕ; Πατάω κατι για την αλλαγή;
Επίσης με αυτές τις συσκευές μπορώ να τις ρυθμίσω για να δουλέυει με οποιονδήποτε λογαριασμό (VoIP buster, skype, Sipdiscount). Για i-call ίσως;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexis7 : 24-09-06 στις 14:14.
-
24-09-06, 15:05 Ουτε dsl phone ουτε ΑΤΑ #6
Καλησπερα κι απο μενα.Σκαιφτομουνα εδω και μερες να το γραψω αυτο αλλα δε μου ειχε δωθει ευκαιρεια.
Λοιπον, θα παραθεσω κι εγω τη δικια μου γνωμη-αυτο κανω εγω και λειτουργει απλα ΤΕΛΕΙΑ.Πολυ απλα με το VoipBuster μονο,δεν γνωριζω για αλλα voip προγραματα, ΔΕΝ χρειαζεσαι ουτε USB phone ουτε συσκευη ΑΤΑ.Υπαρχει μια επιλογη στο VoipBuster sta call setting->callback number οπου βαζεις αριθμο του σταθερου σου.
Για να κανεις κληση πας στο direct call και βαζεις τον επιθυμητο αριθμο για κληση.
Το προγραμα θα κανει κληση πρωτα στο σταθερο σου κι αφου το απαντησεις θα κανει κληση στον αριθμο που εδωσες.
Αυτο Λειτουργει ΤΕΛΕΙΑ,χωρις απολυτως ΚΑΜΙΑ καθυστερηση-ανεξαρτητως γραμμης(ακομη και με απλη ISDN γραμμη,το χω δοκιμασει-σε απλη PSTN χωρις ADSL αυτο ΔΕΝ γινεται γιατι απλα δεν μπορεις να σαι και στο νετ και να μιλας στο τηλ ταυτοχρονα).
Δυστυχως το μονο “μειον” της υποθεσης ειναι οτι αυτο σε χρεωνει(αφαιρει απ τα 10 ευρω) 5 λεπτα για καθε συνδεση-δηλαδη συμφερει για κλησεις ανω των 2 λεπτων για αστικη.Πολυ μικρο το αντιτιμο κατ εμε.
Προσωπικα το χρησημοποιω και για κλησεις στο εκσωτερικο εδω και 1 μηνα κι ειμαι απολυτα ευχαριστιμενως.
Εμπρος στα Voip κι αστε τον Ποτε να κουρευεται.
-
24-09-06, 17:40 #7
Τα 300min/week ισχυουν και για το direct call?
-
24-09-06, 17:53 #8
Με το direct call ειναι 150/εβδομαδα.
-
25-09-06, 00:34 #9
Τις συγκεκριμένες συσκευές δεν τις γνωρίζω (ας μας πει κάποιος που τις έχει τη γνώμη του)
αλλά η εμπειρία μου από Linksys είναι πολύ καλή.
Εγώ έχω αυτο το router και είμαι πολύ ευχαριστημένος
η ποιότητα της φωνής είναι πολύ καλή:
http://www.play247.gr/index.php?main...oducts_id=3063
Από τα δύο που προτείνεις η πρώτη είναι καλύτερη επιλογή νομιζω.
Καταρχάς έχει δύο γραμμές κ μπορείς να συνδέσεις ότι συμβατική συσκευή
έχεις ακόμα κ ασύρματη!!!
Στη συγκεκριμένη που έχω εγώ πρέπει να έχεις ξεχωριστή συσκευή για ΟΤΕ κ Voip.
Σε άλλες ΑΤΑ νομιζω υπαρχει η δυνατότητα αλλαγής (κάποιος που να ξέρει?)
Δουλεύουν όλες οι SIP υπηρεσίες (VoIP buster, Sipdiscount, i-call ). Όχι το skype.
-
25-09-06, 12:21 #10
Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.
Ξεκαθάρισα αρκετά πράγματα.
Τελικά για ΑΤΑ συσκευή κατέληξα σε αυτήν:
LINKSYS SPA3102 VOICE GATEWAY
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615101
Απ'ότι είδα είναι από τις καλύτερες συσκευές και την έχουν αρκετά παιδιά από το forum.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexis7 : 25-09-06 στις 12:50.
Παρόμοια Θέματα
-
Voip Buster για Φοιτητες [answered]
Από eepetrou στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-06, 19:04 -
VoiP Buster DirectPlay Voice Setup error
Από decadence στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-05, 17:24
Bookmarks