Καλησπέρα σε όλους παιδιά και καλές γιορτές.
Εχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα πολύ την βοήθεια σας γιατι αφορά μια εργασία μου στο πανεπιστήμιο και έχω φοβερό άγχος.
Μου έστειλε μια συμφοιτήτρια μου με email κάποιες σελίδες που έχει φωτογραφήσει από ένα βιβλίο, έχουν κείμενο και κάποιες φωτογραφίες. Αυτές οι σελίδες έχουν κατάληξη JPEG φυσικά. Θέλω να κάνω αντιγραφή όμως αυτών των φωτογραφιών αλλά δε ξέρω πως. Δεν είναι word να κάνω αντιγραφή..Τι να κάνω παιδιά τι τρόπος υπάρχει?...Το κείμενο εντάξει το αντέγραψα ολα καλά εκεί, τις φωτογραφίες όμως...???Ουφφφφφ
Οποιος γνωρίζει κάτι τον παρακαλώ θερμά να με βοηθήσει..
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
φιλικά
troufaki
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
21-12-10, 20:42 ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ #1
-
21-12-10, 22:05 Απάντηση: ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ #2
A. Μην αγχώνεσαι
Β. Δες αν εχεις στο PC σου καποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας
( οχι κανa Photoshop ή άλλο βαρυ πρόγραμμα... ) ενα ελαφρύ
Γ. Αν δεν εχεις καποιο τρίτο πρόγραμμα και δεν μπορεις να κατεβάσεις ή να βρεις καποιο
τότε θα βολευτείς με την "Ζωγραφική" απο τα Win7 ( αν εχεις αυτα, αλλιώς απο το αντίστοιχο των ΧΡ ).
Δ. Ανοίγεις το αρχειο που περιέχει την εικόνα σου και μετα αφου μαρκάρεις με το ποντίκι σου την περιοχή που σε ενδιαφέρει, πατάς "Αντιγραφή - Copy " και μετα σε ενα νέο αρχείο που δημιουργείς " Επικόλληση - Paste ", κατόπιν "Σώσιμο - Save "
Ε. Και τελευταίοανοίγεις απο το Word με εισαγωγή εικόνας το αρχείο που μόλις έσωσες και το τοποθετείς όπου εσύ θες.
Καλή επιτυχία.
ΥΓ
Καλό ειναι όμως να εχεις καποιο μικρό προγραμματάκι για τέτοιες δουλειες οπως λόγου χάρη το Irfan View που κανει και παραπάνω απο αυτα που θες εσύ.
Και φυσικά αυτο που θες γίνεται και με ενα σωρό άλλους τρόπους αν γνώριζες λιγάκι παραπάνω πράγματα, αλλα σιγα-σιγα.
-
21-12-10, 23:00 Απάντηση: ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ #3
Σ΄ευχαριστώ παρα πολύ, μ΄εσωσες!!!
Να σαι καλά και Καλά Χριστούγεννα φίλε μου
φιλικά
troufaki
Παρόμοια Θέματα
-
Μπορω να τυπωσω σελιδες,που περιεχουν αρχεια ηχου-εικονας;
Από Theodore41 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-10, 13:25 -
Αντιγραφή από τηλεόραση!!!
Από Spet66 στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 30-07-09, 19:11 -
C# αντιγραφή μερου εικονας
Από nikos2027 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-08, 19:59 -
αντιγραφή από youtube
Από sledgehammer στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 33Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-07, 22:22 -
Εκτύπωση μεγάλης εικόνας σε πολλαπλές σελίδες
Από catfish στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-05, 14:55
Bookmarks