Σελ. 5 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 3456710 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 180

Θέμα: ZTE V9 Pad Android

Ξεκινησα τις διαδικασιες και τα downloads Μου αλλα προσεξα πως, εκτος και αν κανω λαθος βεβαια, το πρωτο Link για το οποιο αναφερεις πως "είναι ένας συνδυασμός της αναβάθμισης σε 2.2 με ταυτόχρονη αναβάθμιση σε 2.3" ειναι ενα upgrade απο 2.1 σε 2.2 εκτος και αν κανω λαθος (με καθε επιφυλαξη). Ενω το δευτερο λινκ σε παει απο 2.2 σε 2.3Εαν το δεις panosaoua (η και καποιος αλλος που γνωριζει) και μου απαντησει σιγουρευοντας μου τα up to date links θα ημουν ευγνωμων γιατι ελεγα να το κανω αποψε που εχω ελευθερο προγραμμα! Ευχαριστω πολυ!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος avant_garde : 07-07-11 στις 21:46.

Περιοχή
    Thessaλλλλoniki
    Downloads
    69
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19874/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    7(dB) / 15.5(dB)
    Το πρώτο Link σε πάει από 2.1 σε 2.3. Το 2ο σε πάει στην τελευταία έκδοση της 2.3

Ξαναγράφω ένα πιο ενημερωμένο οδηγό με τα στοιχεία του παλιού που πιστεύω πως μένουν ίδια.

Σημαντικό. Πριν ξεκινήσετε κατεβάσε το Apn Backup and Restore από το Market και κάντε backup για να μην ψάχνετε τις ρυθμίσεις του κινητού σας operator, αφού θα χαθούν μετά την αναβάθμιση.

Επίσης, καλό θα ήταν να βγάλετε το Pin από την κάρτα SIM γιατί, σε εμένα τουλάχιστον, δεν μπορούσε να την δει.

Συνεχίζω από την αρχή. Οι νέες προσθήκες είναι με bold.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ) ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ STOCK ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.

Αν πάραυτα θέλετε να συνεχίσετε τότε

Υποθέτω πως έχετε την επίσημη έκδοση 2.1. (Αν έχετε περάσει κάποια ανεπίσημη Rom,όπως του Sebastian η διαδικασία κατά πάσα πιθανότητα αλλάζει, περισσότερα εδώ )
    Για παν ενδεχόμενο μπορείτε να ξερουτάρετε (αν την είχατε rootαρει με το Universal Androot) την συσκευή και μετά ξεκινάμε.

1. Κατεβάζουμε από εδώ τα 2 αρχεία

Here are the links to download
    It will work with ZTE v9 sold in Asia including Australia ( Optus etc ).
    Other countries I am not sure. But try it a your own risk, please.

Kindly do not post these files to another web sharing site. Download from these links.

download 1st file
    http://www.filesonic.com/file/638267114

download 2nd file
    http://www.filesonic.com/file/638425224
    1.1 Κατεβάζουμε το http://www.mediafire.com/?q4wkee6zfwf4cpkκαι το ξεζιπάρουμε σε ένα φάκελο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ files.

2. Ξεζιπάρουμε σε ένα φάκελο

3. Εγκαθιστούμε το πρόγραμμα Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01 που βρίσκεται στο πρώτο αρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.

4. Κατεβάζουμε το patched αρχείο http://zalil.ru/30861793 και το αντιγράφουμε στον φάκελο που εγκαταστάθηκε το Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01.

5. Ανοίγουμε στον υπολογιστή το Word αρχείο "ZTE ANDROID 2.2 FLASH STEP.docx" που βρίσκεται στο πρώτο αρχείο για να μας βοηθήσει.

6. Τρέχουμε το αρχείο "Sales_MultiDL_MSM7227_patched.exe" από το βήμα 4.

7. Κάτω αριστερά στο πρόγραμμα πατάμε το κουμπί "SW Directory" και επιλέγουμε τον φάκελο "files" που δημιουργήθηκε στο ξεζιπάρισμα του βήματος 1.1

8. Τώρα πάμε στην συσκευή, βγάζουμε το usb από την συσκευή (αν το έχουμε μέσα), την μπαταρία, περιμένουμε 10 δευτ. και ξαναβάζουμε την μπαταρία.

9. Κρατάμε πατημένο το κουμπί - του ήχου (το κουμπί που χαμηλώνει τον ήχο) και μετά πατάμε το κουμπί power για 3 δευτ. ενώ κρατάμε πατημένο και το - του ήχου μέχρι να βγει στην οθόνη το σήμα FTM. Δείτε σελ 5-6 στο Word. (Αν έχουμε ήδη 2.2 δεν θα βγάλει το FTM, θα δείχνει μόνο το logo της ΖΤΕ αλλά δεν μας χαλάει.)

10. Αν βλέπουμε το FTM πάμε στον υπολογιστή και στο με δεξί κλικ My Computer-Manage και μετά στον Device Manager ανοίγουμε την καρτέλα Ports και βλέπουμε τι αριθμό έχει πάρει το π.χ (ZTE Handset Diagnostic (DFU) (COM 6) το COM 6 μας ενδιαφέρει.

11. Στο πρόγραμμα από το βήμα 6 που ήδη είναι ανοιχτό πάμε στο Option ->Port Config και βάλτε στην Line 1 την COM που είδατε στο βήμα 10.

ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ OPEN ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ READY και είμαστε έτοιμοι.

12. Για καλό και για κακό (σε εμένα δεν χρειάστηκε αλλά ποτέ δεν ξέρεις) επιλέξτε πρώτα το Backup NV από το Action Mode και πατήστε Start All.
    Μόλις το READY γίνει PASS στον φάκελο του βήματος 4 πρέπει να δημιουργήθηκε ένα αρχείο "Channel1.nvm". Κρατήστε ένα αντίγραφο.

13. Τώρα πάμε για την αναβάθμιση. Επιλέξτε το Download από το Action Mode και πατήστε Start All.
    To Ready γυρνάει σε Running και περιμένετε. Σε 3.5 λεπτά περίπου (εδώ τόσο έκανε) θα γράψει PASS.

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ βγάζουμε το καλώδιο, βγάζουμε την μπαταρία, την ξαναβάζουμε και το ανοίγουμε...

αν δούμε το σήμα της ZTE συνοδεία με κάτι κινέζικα, όλα πήγαν καλά και η 2.3 είναι εδώ.

Τώρα πάμε να ανανεώσουμε την 2.3 με βάση τις οδηγίες του ποστ 54, που έχουν βάση το http://android.modaco.com/content/zt...v9-2011-07-03/

----Κατεβάζουμε την τελευταία αναβάθμιση από εδώ http://www.mediafire.com/?nokuqij2e9en91k

---Κατεβάζουμε το πακέτο με τις εφαρμογές της Google από εδώ. (Αυτό που είναι με γαλάζιο και λέει Universal (Link) )

---Κατεβάζουμε και το πακέτο cm7_zte_v9_oveclockable_kernel_ahb_vmsplit_3g.zip από το φόρουμ του modaco για επιπλέον overclocking της συσκευής. (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ

---Κατεβάζουμε την τελευταία έκδοση του Clockwork recovery. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με την εφαρμογή από εδώ NOTE: This app installs Clockwork v4.0.0.5 for you: http://www.mediafire.com/?26van0x5dx0rwdq
    (Καλό είναι να την κρατήσουμε και αυτή στην κάρτα μνήμης που έχουμε βάλει τα προηγούμενα)

Μετά την εγκατάσταση, τρέχοντας την εφαρμογή θα μας εγκαταστάσει το Clockwork recovery 4.0.0.5 και θα ξεκινήσει σε Recovery mode. (Για να πάμε οποιαδήποτε άλλη στιγμή σε recovery αρκεί να πατήσουμε το power κουμπί και να επιλέξουμε recovery από το μενού)

1. Το ΖΤΕ κάνει επανεκκίνηση σε Recovery mode. (Σε αυτήν την κατάσταση - μαύρη φόντο με πορτοκαλί γράμματα- πάμε πάνω κάτω με τα κουμπία + - του ήχου στα δεξιά της συσκευής και επιλέγουμε με το κουμπί Power)
    2. Επιλέγουμε "install zip from sdcard"
    3. Επιλέγουμε "choose zip from sdcard"
    4. Βρίσκουμε το αρχείο "update-cm-7.1.0-RC1-V9-KANG-signed-20110703.zip" (ή το πιο πρόσφατο)
    5. Επιλέγουμε το "yes" και ξεκινά η διαδικασία αναβάθμισης. Μόλις τελειώσει παραμένουμε στο ίδιο περιβάλλον.
    6.Πατάμε το "Go Back" και βγαίνουμε στο αρχικό μενου
    7.Επιλέγουμε "wipe data/factory reset" και μετά "yes"
    8.Επιλέγουμε "advanced"
    9. Επιλέγουμε "wipe dalvik cache" και μετά "yes"
    10. Επιλέγουμε "fix permissions"
    11. Πατάμε το "Go Back" και βγαίνουμε στο αρχικό μενού
    12. Επιλέγουμε "reboot system now"

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ. Θα βάλουμε και τις εφαρμογές της Google.

Πατάμε το κουμπί power, επιλέγουμε Recovery, και ξαναβγαίνουμε στην γνωστή μας μαυροπορτοκαλί οθόνη.

1. Επιλέγουμε "install zip from sdcard"
    2. Επιλέγουμε "choose zip from sdcard"
    (ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ OVERCLOCK ΠΡΩΤΑ Βρίσκουμε το αρχείο "cm7_zte_v9_oveclockable_kernel_ahb_vmsplit_3g.zip" και το εγκαθιστούμε)
    3. Βρίσκουμε το αρχείο "gapps gb 20110613 signed.zip" ή το πιο πρόσφατο
    4. Επιλέγουμε το "yes" και ξεκινά η διαδικασία. Μόλις τελειώσει παραμένουμε στο ίδιο περιβάλλον.
    5. Πατάμε το "Go Back" και βγαίνουμε στο αρχικό μενού
    6. Επιλέγουμε "reboot system now"

Έτοιμοι για 2.3.4. Τις νέες εκδόσεις το CM7 τις περνάμε όπως παραπάνω αλλά χωρίς το wipe για να μην χάσουμε τις εφαρμογές μας. Σε τακτά διαστήματα και μόλις βάλετε τις εφαρμογές σας κάντε και backup από το recovery mode.

Μόνο θεματάκι ότι ίσως καθυστερεί λίγο να ξυπνήσει το Wi-Fi μετά την κατάσταση αδράνειας.
    Με το πρόγραμμα Blade WiFi Fix από το Market κάτι γίνεται. Βάλτε το.

Το Link2SD χρειάζεται ακόμη. (Τώρα λιγότερο γιατί έχουμε χώρο 300 ΜΒ από 160 )

ΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η 2.3.4 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ 2.2 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΟΛΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosaoua : 08-07-11 στις 09:19.
    Τρέξτε να φολντάρετε

Opera 11 και αφήστε τους άλλους να ακολουθούν...

Τελος! Το εβαλα και εγω επιτυχως, παιχνιδακι ηταν! Ασυγκριτα καλυτερο δεν το συζητω καν! Το μονο που με προβληματισε ειναι το γεγονος πως το clockwork recovery χτυπαει trojan στα antivirus μου. Οποτε το κατεβασα απ ευθειας στο tablet. Παρολα αυτα θα το στειλω για το 0.1% του να εχει μεσα οντως trojan που να στελνει info οπως accs κτλπ.
    Φυσικα σε ΥΠΕΡΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον οδηγο γιατι οσο και να τα εχουν αναρτησει σε καποιο φορουμ ειναι εντελως διαφορετικα καποιος να το εχει κανει, να σου πει πρωτα αυτο μετα εκεινο και φυσικα να σου εχει συγκεντρωσει τα up-to-date updates! Για αυτο ευχαριστω πολυ και παλι!

Περιοχή
    Thessaλλλλoniki
    Downloads
    69
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19874/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    7(dB) / 15.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από avant_garde Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελος! Το εβαλα και εγω επιτυχως, παιχνιδακι ηταν! Ασυγκριτα καλυτερο δεν το συζητω καν! Το μονο που με προβληματισε ειναι το γεγονος πως το clockwork recovery χτυπαει trojan στα antivirus μου. Οποτε το κατεβασα απ ευθειας στο tablet. Παρολα αυτα θα το στειλω για το 0.1% του να εχει μεσα οντως trojan που να στελνει info οπως accs κτλπ.
    Φυσικα σε ΥΠΕΡΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον οδηγο γιατι οσο και να τα εχουν αναρτησει σε καποιο φορουμ ειναι εντελως διαφορετικα καποιος να το εχει κανει, να σου πει πρωτα αυτο μετα εκεινο και φυσικα να σου εχει συγκεντρωσει τα up-to-date updates! Για αυτο ευχαριστω πολυ και παλι!
    Για το θέμα του ιού δεν υπάρχει πρόβλημα. Η εφαρμογή έχει hack για παίρνει admin rights στην συσκευή και να κάνει εγκατάσταση χωρίς να είσαι ήδη root, για αυτό και χτυπάει στα antivirus.

Αντε με το καλό, το νέο σου ξεκίνημα με το V9. Είσαι τυχερός γιατί έβαλες απευθείας τον καλύτερη συνδυασμό εκδόσεων για το V9. Εγώ έκανα το 5-6ο φλασάρισμα χθες και με κούρασε η όλη διαδικασία για να ξαναπεράσω τα backup μου.
    Πάντως τα 300 ΜΒ χώρος για τις εφαρμογές χρήστη, άξιζαν σίγουρα την ταλαιπωρία.
    Σε συνδυασμό με το Link2SD, τώρα βάζω εφαρμογές και δεν τελειώνουν.
    Οσο για CPU παίζω χαλαρά στα 748 MHz (χωρίς το AHB overclock ακόμη) και η συσκευή πάει μια χαρά.
    Με την ευκαιρία, ένα ευχαριστώ ακόμη στο adslgr που μου έδωσε την συσκευή (και ένα στο φάρδος μου που την κέρδισε )
    Τρέξτε να φολντάρετε

Και εγω με κερδισμενη ταμπλετα ειμαι απο την cosmote ομως! Εντωμεταξυ της κανω και με το clockwork recovery ενα partition 512 στην πρωτη οθονη και επιλεγω 256 στην δευτερη(swap). Και μετα αρχισανε τα κοοοοοοληματα! Αλλα εκανα φορματ την καρτουλα και νομιζω ηρθε στα ισα του και δν χρειαζεται να κανω αλχημιες παλι και να περναω εκδοσεις την μια πανω στην αλλη κτλπ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Καλημέρα σε όλους
    Συγχαρητήρια για τον οδηγό!
    Έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας!
    Αφού έκανα update το tablet με τον παραπάνω οδηγό (έβαλα τα πάντα, ακόμα και το overclocking) έχω μεγάλο πρόβλημα με την οθόνη!!
    Αλλού πατάω αλλού επιλέγει... στο calibration δε με αφήνει να πατήσω στους στόχους για να κάνει calibrate και γενικότερα δε μπορώ να δουλέψω την συσκευή...
    ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;;;
    ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panagiotaros : 09-07-11 στις 11:51. Αιτία: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! PLEASE HELP

Περιοχή
    Thessaλλλλoniki
    Downloads
    69
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19874/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    7(dB) / 15.5(dB)
    ναι ξεχασα να το γραψω οτι χρειαζεται calibration. Τι εννοεις ομως οτι δεν σου δουλευει; Το προγραμμα screen calibration δεν σε αφηνει να πατησεις τους στοχους; δεν πατιεται; περιεργο μου φαινεται...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panosaoua Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ξεχασα να το γραψω οτι χρειαζεται calibration. Τι εννοεις ομως οτι δεν σου δουλευει; Το προγραμμα screen calibration δεν σε αφηνει να πατησεις τους στοχους; δεν πατιεται; περιεργο μου φαινεται...
    Ακριβώς αυτό Πάνο! Δεν αφήνει, σαν να μην είναι touch οθόνη εκεί... δε ξέρω πως να το εξηγήσω...
    Τελικά πέρασα πάλι τη 2.3 από την αρχή αλλά αυτή τη φορά χωρίς το overclocking και δουλεύει μια χαρά η οθόνη χωρίς να χρειαστεί calibration.
    Να γράψω επίσης πως χρειάστηκε να κάνω install το αρχείο driverinstaller για να μπορέσει να αναγνωρίσει ο υπολογιστής τη συσκευή και να βγάλει την COM.

Περιοχή
    Thessaλλλλoniki
    Downloads
    69
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19874/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    7(dB) / 15.5(dB)
    Καλημέρα, πρώτα αν μπορείς να γράφεις ελληνικά και εδώ που υπάρχει πλήρης υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας.

Σχετικά με το ZTE υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας υπάρχει κανονικά. Το μόνο που δεν έχει από την μάνα του (και δεν το έχω ψάξει να δω πως μπαίνει) είναι το ελληνικό λεξικό για την πληκτρολόγηση.
    Τρέξτε να φολντάρετε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panagiotaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς αυτό Πάνο! Δεν αφήνει, σαν να μην είναι touch οθόνη εκεί... δε ξέρω πως να το εξηγήσω...
    Τελικά πέρασα πάλι τη 2.3 από την αρχή αλλά αυτή τη φορά χωρίς το overclocking και δουλεύει μια χαρά η οθόνη χωρίς να χρειαστεί calibration.
    Να γράψω επίσης πως χρειάστηκε να κάνω install το αρχείο driverinstaller για να μπορέσει να αναγνωρίσει ο υπολογιστής τη συσκευή και να βγάλει την COM.
    Γεια σας έχω βάλει και εγώ τη cyanogen 2.3 μπράβο σας για τις πληροφορίες και για την δουλεία που έχετε κάνει . θέλω να προσθέσω απλά ότι όταν προσπάθησα να περάσω την επίσημη έκδοση της ZTE σε μορφή zip μέσο του rom manager μπλόκαρε η συσκευή και δεν την αναγνώριζε ο υπολογιστής μου , μου έβγαζε άγνωστη συσκευή usb . για να την αναγνωρίσει και να βγάλει την com ώστε να ξαναπεράσω την 2.3 , πάτησα με κλιστεί τη συσκευή ταυτόχρονα και τα δυο κουμπιά του ήχου και σύνδεσα το usb στον υπολογιστή μόνο τότε την αναγνώρισε . μέχρι εκείνη την στιγμή το είχα ξεγραμμένο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλημέρα (ή καλησπέρα...)

έκανα τα παραπάνω βήματα με επιτυχία...
    Έκανα το update από το πρώτο post, αλλά κάπου κόλλησε το θέμα, και έτσι το έκανα δεύτερη φορά από τον δεύτερο οδηγό.

Προς το παρόν, είναι όλα ΟΚ

Αλλά έχω μερικές απορίες... και έχουν να κάνουν με το overcklicking του tablet...

α) Υποθέτω ότι μπορώ να το περάσω τωρα που έχω περάσει όλα τα άλλα?
    β) To overcklock τι πειράζει? Μόνο ταχύτητα cpu η και άλλες μοντες?
    γ) Για τι διαφορά μιλάμε με το overclocked ZTE από το κανονικό??? Αξίζει να γίνει?

Επίσης να πώ συγχαρητήρια σε όλους που ασχολήθηκαν με το θέμα ενεργά και έφτασε εδώ το πράγμα
    Άνοιξε ένας καινούριος κόσμος για το ZTE V9.

Άσχετο... φτιάχνεις φραπεδάκι κατά την εκκίνηση, ε?

Περιοχή
    Thessaλλλλoniki
    Downloads
    69
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19874/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    7(dB) / 15.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skoy21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα (ή καλησπέρα...)

έκανα τα παραπάνω βήματα με επιτυχία...
    Έκανα το update από το πρώτο post, αλλά κάπου κόλλησε το θέμα, και έτσι το έκανα δεύτερη φορά από τον δεύτερο οδηγό.

Προς το παρόν, είναι όλα ΟΚ

Αλλά έχω μερικές απορίες... και έχουν να κάνουν με το overcklicking του tablet...

α) Υποθέτω ότι μπορώ να το περάσω τωρα που έχω περάσει όλα τα άλλα?
    β) To overcklock τι πειράζει? Μόνο ταχύτητα cpu η και άλλες μοντες?
    γ) Για τι διαφορά μιλάμε με το overclocked ZTE από το κανονικό??? Αξίζει να γίνει?

Επίσης να πώ συγχαρητήρια σε όλους που ασχολήθηκαν με το θέμα ενεργά και έφτασε εδώ το πράγμα
    Άνοιξε ένας καινούριος κόσμος για το ZTE V9.

Άσχετο... φτιάχνεις φραπεδάκι κατά την εκκίνηση, ε?
    Καλά έκανες και πήγες απευθείας στον δεύτερο αφού δίνει τα 300 ΜΒ χώρο για προγράμματα.

Τον καφέ δεν τον γλυτώνεις στην εκκίνηση, από τα λίγα αρνητικά.

Το overclock που γίνεται με το αρχείο zip είναι, όπως έχω καταλάβει, για επιπλέον 10 % υπερχρονισμό του bus του συστήματος. Μπορείς να το κάνεις και τώρα και δίνει μια μικρή σπιρτάδα.

Ο υπερχρονισμός του επεξεργαστή τώρα είναι κάτι το διαφορετικό και γίνεται μέσα από του μενού. Δεν είναι κάτι μόνιμο αφού αν δεν επιλέξεις την αντίστοιχη ρύθμιση τότε σε κάθε εκκίνηση γυρνάει στο κανονικό.

Για να το κάνεις πηγαίνεις Ρυθμίσεις-> CyanogenMod settings ->Performance->(Πατάς ΟΚ) ->CPU Settings και αλλάζεις το MAX CPU σε πχ 729. ΜΗΝ επιλέγεις το set on Boot που έχει από κάτω καθώς κλειδώνει τον επεξεργαστή στην συχνότητα που επέλεξες στην εκκίνηση. Τώρα θα επανέρχεται στα 600 όποτε ξεκινάει. Μπορείς να δοκιμάσεις και με υψηλότερες συχνότητες και αν δεις ότι κολλάει κάνεις επανεκκίνηση και κατέβα παρακάτω. Μην ανέβεις πάνω απο 806 ΜΗζ.

Εγώ το πήγα από 600 ΜΗζ στα 728 και προσωπικά είδα διαφορά και στην αποκρισιμότητα του tablet αλλά και σε βίντεο, πχ. άνετο παίξιμο avi ταινιών με το Moboplayer και σε παιχνίδια, πχ Angry Birds χωρίς σπασίματα (για δες αν έχεις τώρα σπασίματα)
    Τρέξτε να φολντάρετε

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Λοιπον το δικο μου παρεδωσε το πνευμα εχθες........η μιση οθονη πλεον ειναι νεκρη.
    Στην αφη βεβαια.
    Κριμα και το ειχα βολευτει.Περασμενο ειχα και στο δικο μου 2.3,αλλα overcklock δεν ειχα φαει καμια φορα.
    Ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παρέδωσε; Από μόνο του???

Παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία μετά από το update, ή είναι ιδέα μου?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skoy21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρέδωσε; Από μόνο του???

Παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία μετά από το update, ή είναι ιδέα μου?
    Ναι φιλε απο μονο του(λες βρε να το χαλασα επιτιδες... πλακιτσα κανω βρε).,δεν ανταποκρινεται η μιση οθονη σχεδον στο αγγιγμα.....
    Ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!!

Σελ. 5 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 3456710 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Liquid Metal Pad
    Από mim34d στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξη
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-11, 15:50
  2. H Cosmote λανσάρει το tablet ZTE V9 Pad με τιμή 349€
    Από nm96027 στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-10, 21:06

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές