Δεν είναι σκληρά ούτε πικρόχολα, αλλά κυνικά και αδιάφορα. Ώρες ώρες ακούω κάτι ιστορίες και παραμύθια και το μόνο που θέλω είναι να διαλύσω τις ρόζ τους τσιχλόφουσκες μέσα στις οποίες ζούνε...
Γεγονός είναι οτι έχουμε γεράσει πρόωρα. Δεν είναι μόνο η σάρκα που γερνάει, αλλά και το μυαλό.
Εμφάνιση 586-600 από 677
-
15-10-07, 12:37 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #586
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
-
15-10-07, 13:08 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #587
-
15-10-07, 13:16 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #588
δεν γεράσαμε απλά κολλάμε στα παλιά λες και θέλουμε να μετατραπούμε σε απολιθώματα μιας περασμένης εποχής...
κι όλ' αυτά επειδή αρνούμαστε πεισματικά να κοιτάξουμε μπροστά και να αφήσουμε το παρελθόν και συνεπώς τα κακώς έχοντα πίσω...
είδες τι ωραία που ξέρω και γαργαλάω?...Είμαι Αδιόρθωτη!!!
Ιn view of the fact that God limited the intelligence of man, it seems unfair that he did not also limit his stupidity...
Folding@Home - βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου για ένα καλύτερο αύριο!
-
15-10-07, 13:29 Re: Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #589
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
15-10-07, 13:45 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #590
Exodus, Tempo of the damned album, κομματι 8, ( Throwing Down ) πρωτος στιχος :
Forgive and forget, a sign of weakness....
Οσο για αυτες που αναφερθηκαν απο babality, δυστυχως τεινουν να γινουν η πλειοψηφια.
Το κακο παλι δεν ειναι εκει, το κακο ειναι οτι δεν παραδεχονται την θεση τους και αυτα που κανουν. Δεν εχουν πλεον το τσαγανο να πουν ΝΑΙ το κανω αυτο, η ΟΧΙ δεν το κανω κτλ κτλ. Ειναι ολα τοσο καλα κρυμμενα που αν τολμησεις και πεις κατι, θα θελει να σου σκασει κατσαρολα στο κεφαλι καθως την "προσεβαλες".
Οι γυναικες τεινουν να δειχνουν πως δεν ειναι ευχαριστημενες ( οσες παιρνει μπαλα το παραδειγμα, οχι ολες ) επειδη δεν αποδεχονται το τι πραγματικα ειναι, και επειδη τα θελω και τα πρεπει εχουν καταστρεψει τη ζωη τους. Που ετσι οπως ζουν οι περισσοτερες σημερα στις νεαρες ηλικιες δεν εχουν και καμια ζωη για την οποια θα υπερηφανευοταν κανεις.
-
15-10-07, 14:21 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #591Είμαι Αδιόρθωτη!!!
Ιn view of the fact that God limited the intelligence of man, it seems unfair that he did not also limit his stupidity...
-
15-10-07, 14:30 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #592
-
15-10-07, 15:03 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #593
δεν υπαρχη ΠΟΤΕ περιπτωση να ευχαριστισης μια γυναικα , για τον πολυ απλο λογο οτι δεν θελουν να ξερης πότε , πως και γιατι.
ετσι για να προσπαθης παντα.
μια ζωη.
και να λες ...την αλλη φορα θα το κανω , θα το πω , θα , θα .....καλλιτερα.
με αυτην την σκεψη θα μηνης.
καντε οτι νομιζετε καλλιτερο και θα εισται εσεις τουλαχιστον ευχαριστιμενοι.
δεν ξερουν ουτε οι ιδιες τι θελουν , ποτε το θελουν ,γιατι το θελουν , τι χρωμα κλπ κλπ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SKapo : 15-10-07 στις 15:05.
-
15-10-07, 17:02 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #594
Κανενας σοβαρος ανθρωπος που βλεπει σοβαρα μια σχεση δεν ζηταει <<χαλι>>
γιατί όλα τα άλλα γινόμαστε... μαγείρισσες, καθαρίστριες, πλύστρες, υπηρέτριες, νοσοκόμες κι άμα υπάρχουν κουτσούβελα και δασκάλες... κι ο καλός μας κάθεται σαν πασάς στον καναπέ και τα περιμένει όλα...
και μην τολμήσουμε να ζητήσουμε βοήθεια γιατί είμαστε ανοικοκύρευτες...
το φαγητό που φτιάχνουμε ποτέ δεν είναι τόσο καλό όσο της μαμάς...
μην ζητήσουμε να φτιάξουμε λίγο το μαλλί γιατί γινόμαστε σπάταλες...
μην βγούμε με τις φίλες μας γιατί είναι κακή επιρροή...
μην κάτσουμε μπροστά στο pc γιατί γυρεύουμε γκόμενο...
Σε μια σσχεση ειναι 200% οτι αυτος με τα περιεργα αιτηματα + απαιτησεις ειναι η γυναικα....
Ποτε θελει σοβαροτης; Ποτε θελει αντρίλα; Ποτε θελει ρομαντζα; Ποτε θελει να αραξει; Να βγει;
Να μην αναφερω τι γινεται αυτες...
Spoiler:
-
15-10-07, 17:17 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #595
Forget, forgive OR for ever?
NEVER!!!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
15-10-07, 18:27 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #596
Η γνώμη μου: forgive but not forget είναι καλύτερο για την προσωπική μας ψυχική ηρεμία. Μπορεί να μην φαίνεται στην αρχή, αλλά είναι καλύτερο για εμάς τους ίδιους. Μας αποτρέπει από μελλοντικά λάθη αλλά δεν μας κάνει να αισθανόμαστε συνέχεια την πίκρα που συνοδεύει το forgive not
. Και μην ξεχνάμε και το to err is human, to forgive is devine
. Just do not forget, θα πρόσθετα
-
15-10-07, 20:28 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #597
φυσικά εργάζομαι όμως η δουλειά μου δεν είναι η ζωή μου... με άλλα λόγια δεν είμαι γυναίκα καριέρας απλά θέλω να βγάζω τα προς το ζειν για να μην χρειάζεται να βασίζομαι σε κανέναν...
στο κομμωτήριο πήγαινα κάθε 2 μήνες αλλά δεν βοηθούσε το γεγονός ότι εκεί εργάζονταν και άντρες κομμωτές άσχετα αν εγώ διάλεγα πάντα γυναίκες να με εξυπηρετούν...
όσο για φίλες ήταν κακή επιρροή προτού καν τις κάνω...
κι ο ΤΕΤΟΙΟΣ ανήκει πλέον στο παρελθόν...
εδώ είναι που χωράει το forgive but don't forget... με κάνει να νιώθω εγώ καλύτερα χωρίς να ξεχάσω ότι την επόμενη φορά πρέπει να είμαι πιο προσεκτική με την επιλογή μου...
Spoiler:Είμαι Αδιόρθωτη!!!
-
16-10-07, 11:59 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #598
-
16-10-07, 12:03 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #599
Μια γυναικα ειναι ευχαριστημενη οταν το αποφασισει.
-
16-10-07, 15:19 Απάντηση: Πότε είναι μια γυναίκα ευχαριστημένη ? #600
Καποιο προβλημα εχουν οι ρυθμισεις μου στο Google!
Εβαλα "γυναίκα χωρίς γκρίνια" και οριστε τι μου απαντησε:
Παγκόσμιος ιστός
Συμβουλή: Δοκιμάστε να αφαιρέσετε τα εισαγωγικά από την αναζήτηση για περισσότερα αποτελέσματα.
Η αναζήτηση - "γυναίκα χωρίς γκρίνια" - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.
Υποδείξεις:
* Βεβαιωθείτε ότι η ορθογραφία όλων των λέξεων είναι σωστή.
* Δοκιμάστε άλλες λέξεις-κλειδιά.
* Δοκιμάστε πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΤελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 16-10-07 στις 15:20.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
Παρόμοια Θέματα
-
2 ώρες τελικό Champions League ή 2 ώρες με μια ωραία γυναίκα?
Από kostas80 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 78Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-06, 08:05 -
For Men: Πως προτιμάτε να πλησιάζετε μια γυναίκα;
Από Nakraal στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 58Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-06, 22:18
Bookmarks