Ε ωραία λοιπόν. Αφού παραδέχεσαι ότι είναι κοινωνικά άδικο(δηλαδή στα λόγια μου έρχεσαι) δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε.
Εμφάνιση 16-30 από 78
-
25-01-11, 03:34 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #16
-
25-01-11, 03:41 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #17VAMOS ARIS
-
25-01-11, 04:29 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #18
Οικονομική κρίση σου λέει μετά.... Το 0.01% να έδιναν στην ελλάδα θα πετούσαν όλοι στα αστέρια...
-
25-01-11, 04:30 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #19
Αφού έκαναν αύξηση στους υπαλλήλους, δεν θα έδιναν μπόνους στον CEO;
Στο κάτω κάτω αυτός τα κατάφερε καλά. Εδώ πήρε αποζημίωση ο CEO της BP που την ώρα που οι νότιες ΗΠΑ πνίγονταν στο πετρέλαιο αυτός έκανε κρουαζιέρα με το γιώτ του.
-
25-01-11, 05:58 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #20
-
25-01-11, 09:55 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #21
Μπράβο του!!!! Αποτελεί πρότυπο επιτυχημένου επαγγελματία. ΤΕΛΟΣ
-
25-01-11, 10:37 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #22
Σας πείραξε αυτός που έβγαλε λεφτά πουλώντας κάτι σε εμάς και ψηφίζετε αυτούς που έβαλαν κανονικά τα χέρια τους στις τσέπες μας και μας τα άρπαξαν ...
Portable CD player
-
25-01-11, 10:43 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #23
Δικά τους λεφτά είναι, ό,τι θέλουν τα κάνουν. Και σίγουρα ο άνθρωπος έχει δουλέψει γι'αυτά, έχει δείξει πολλάκις τις ικανότητές του, αλλά συμφωνώ με arkara ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο το ίδιο ευφυείς και εργατικοί που δεν έχουν όυτε το 1/100 της επιτυχίας του, λόγω συνθηκών και περιβάλλοντος.
Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, όπως και το (πόσο) είναι ή δεν είναι κάποιος υπερτιμημένος, επεκτείνεται και σε άλλους τομείς και λέω καλύτερα να το σταματήσω εδώ.In the wild, there is no health care. In the wild, health care is, "Ow, I hurt my leg. I can't run. A lion eats me and I'm dead." Well, I'm not dead. I'm the lion, you're dead.
-
25-01-11, 11:03 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #24
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Τι να πει κανείς δηλαδή για τα λαχεία και το τζόκερ...
-
25-01-11, 11:21 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #25
Ρε παιδιά ηρεμήστε. Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Τι τα θέλετε τα εκατομμύρια, για να αγοράζετε gadgets ή για να έχετε υπηρέτες; Καλύτερα στη φτώχεια με υγεία και καλή παρέα.
-
25-01-11, 11:28 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #26
Και εγώ δουλεύω 15-17 ώρες ημερησίως και εγώ αξίζω πολλά αλλά δεν παίρνω τόσα !!!
........Auto merged post: DVader πρόσθεσε 1 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει τόσα πολλά λεφτά .... Οτι και να κάνει !! Αν έκανε τα ίδια και πολλά περισσότερα αλλά ήταν σε μια μικρή εταιριούλα θα τα έπαιρνε ? ΟΧΙ βέβαια !!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DVader : 25-01-11 στις 11:28. Αιτία: auto merged post
-
25-01-11, 11:31 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #27
Μπας και θα ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά;
Ας δώσει τα μισά στον ΜπιλάκοΌσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
25-01-11, 11:44 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #28
Νομίζω οτι αν έκανε τα ίδια και πολλά περισσότερα, τότε η μικρή εταιριούλα δεν θα είχε μείνει ακριβώς μικρή όμως. Η google απο το τίποτα ξεκίνησε, με μια πολύ καλή ιδέα.
Νομίζω οτι και το 10% να δίναν στην Ελλάδα ο καθένας, πάλι θα τα καταφέρναμε να βρεθούμε χρεωμένοι
-
25-01-11, 12:09 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #29
Η συγκέντρωση πλούτου είναι το ζητούμενο στον καπιταλισμό.
Πέραν τούτου οποιαδήποτε κουβέντα για το πόσα παίρνει ο καθένας περιττεύει.
Σε όποιους δεν αρέσει να πάνε στη ... ΚίναΌσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
25-01-11, 12:47 Απάντηση: Μπόνους 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάρει από την Google ο Εric Schmidt #30
Και επειδή ξεκίνησε από μια ιδέα ..? Η μόνη που έκανε όταν άρχισε που έκανε ότι έκανε και το έκανε καλά.. για αυτό πήγε μπροστά...Αυτό που είπα πριν είναι ότι όσο καλός και να είναι κάποιος τόσα χρήματα δεν είναι απλά πολλά... είναι υπερβολικά να δαπανιούνται για κάποιον !!!! Η υπερβολή δεν είναι καλό πράγμα !! Εγώ αυτό ξέρω...
Οσο για το Ελλάντα δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο γιατί είμαστε μια χώρα με δικιά μας ξεχωριστή νοοτροπία οπότε κάποια θέματα είναι κάπως "διαφορετικά από τους άλλους"
........Auto merged post: DVader πρόσθεσε 6 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καταρχήν δεν τα έχει σε μετρητά ..Μετοχές είναι στην google... "διόρθωσε με αν κάνω λάθος". Ετσι ξέρω και εγώ να πληρώνω ... Και από την άλλη είναι ένας τρόπος να κρατάνε κάποια στελέχη ομήρους με την καλή έννοια οι εταιρίες... Δούλεψε για να πάει καλά η εταιρεία να ανέβει η μετοχή να πάρεις και εσύ !!
Το έχω δει να γίνετε σε στελέχη σε εταιρίες που είχα δουλέψει στο παρελθόν ...
Το στέλεχος που του κάνανε αυτό ήταν και πολύ "μούτρο" που ξεκίνησε από το it manager και έφτασε πρόεδρος θυγατρικής του ομίλου και όταν είδε πήρε την κάτω βόλτα όλος ο όμιλος πούλησε τις μετοχές πήρε τα λεφτά και έφυγε αρκετά πλούσιος....και μπράβο του που το έκανε. Βέβαια οι μέτοχοι του ομίλου τον βρίζανε αλλά έβλεπε μπροστά !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DVader : 25-01-11 στις 12:47. Αιτία: auto merged post
Παρόμοια Θέματα
-
Καναδάς: Απώλειες εκατομμυρίων δολαρίων από emergency scam
Από ipo στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-10, 16:10 -
Η.Π.Α.: Πρόστιμο 388 εκατομμυρίων δολαρίων επιβλήθηκε στην Microsoft
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-09, 10:02 -
Εξαγορά της Greenfield από τη Microsoft έναντι 486 εκατομμύριων δολαρίων
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-08, 02:54 -
Ελληνική εταιρεία υπογράφει συμφωνία αξίας 31 εκατομμυρίων δολαρίων με την Raytheon
Από knikos στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-07, 02:45 -
Επένδυση 21 εκατομμυρίων δολαρίων σε πλατφόρμα για VoIP
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-06, 09:38
Bookmarks