Σελ. 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 78
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ε ωραία λοιπόν. Αφού παραδέχεσαι ότι είναι κοινωνικά άδικο(δηλαδή στα λόγια μου έρχεσαι) δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε.

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    ενα εκατομμυριακι σε παρακαλω?ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ smidt?θα κανεις λιγο gooooogle να σακουσω???
    VAMOS ARIS

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson 585v7
    Οικονομική κρίση σου λέει μετά.... Το 0.01% να έδιναν στην ελλάδα θα πετούσαν όλοι στα αστέρια...

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Αφού έκαναν αύξηση στους υπαλλήλους, δεν θα έδιναν μπόνους στον CEO;
    Στο κάτω κάτω αυτός τα κατάφερε καλά. Εδώ πήρε αποζημίωση ο CEO της BP που την ώρα που οι νότιες ΗΠΑ πνίγονταν στο πετρέλαιο αυτός έκανε κρουαζιέρα με το γιώτ του.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από arkara Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα έχω πεί ξανά και ξανά και με λένε πικρόχολο και ζηλιάρη. Ισχύει το ίδιο πράγμα που είχα πει και
    τον Ballmer όταν είχε πουλήσει μετοχές ύψους 1 εκατ $. Τόσα χρήματα δεν αξίζει κανένας άνθρωπος
    με την δικαιολογία ότι παράγει κέρδη. Υπάρχουν άτομα τα οποία δουλεύουν καθημερινά πολύ περισσότερο από από τους CEO. Και αμείβονται πολύ λιγότερο.

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Μπράβο του!!!! Αποτελεί πρότυπο επιτυχημένου επαγγελματία. ΤΕΛΟΣ

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΔΑΦΝΗΣ
    Router
    Alcatel 780
    Σας πείραξε αυτός που έβγαλε λεφτά πουλώντας κάτι σε εμάς και ψηφίζετε αυτούς που έβαλαν κανονικά τα χέρια τους στις τσέπες μας και μας τα άρπαξαν ...
    Portable CD player

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δικά τους λεφτά είναι, ό,τι θέλουν τα κάνουν. Και σίγουρα ο άνθρωπος έχει δουλέψει γι'αυτά, έχει δείξει πολλάκις τις ικανότητές του, αλλά συμφωνώ με arkara ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο το ίδιο ευφυείς και εργατικοί που δεν έχουν όυτε το 1/100 της επιτυχίας του, λόγω συνθηκών και περιβάλλοντος.

Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, όπως και το (πόσο) είναι ή δεν είναι κάποιος υπερτιμημένος, επεκτείνεται και σε άλλους τομείς και λέω καλύτερα να το σταματήσω εδώ.
    In the wild, there is no health care. In the wild, health care is, "Ow, I hurt my leg. I can't run. A lion eats me and I'm dead." Well, I'm not dead. I'm the lion, you're dead.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Τι να πει κανείς δηλαδή για τα λαχεία και το τζόκερ...

Το avatar του μέλους oxyd
    oxyd Guest
    Ρε παιδιά ηρεμήστε. Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Τι τα θέλετε τα εκατομμύρια, για να αγοράζετε gadgets ή για να έχετε υπηρέτες; Καλύτερα στη φτώχεια με υγεία και καλή παρέα.

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vassilis1914 Εμφάνιση μηνυμάτων

Και εδώ μπαίνουν τα ερωτήματα..Κι αν άλλοι πεινάνε; Δεν τα δικαιούται; Τα έκλεψε από κάποιον; Πόσα θα ήταν αρκετά ώστε να μην πεινάνε κάποιοι; Πόσα θα ήταν αρκετά ώστε να μην μας προκαλεί αίσθηση η συγκεκριμένη είδηση;

Και εγώ δουλεύω 15-17 ώρες ημερησίως και εγώ αξίζω πολλά αλλά δεν παίρνω τόσα !!!

........Auto merged post: DVader πρόσθεσε 1 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι τα αξίζει και με το παραπάνω αφού υπό τη διοίκησή του η εταιρία δημιούργησε πολλαπλάσια αξία για τους μετόχους της.
    Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει τόσα πολλά λεφτά .... Οτι και να κάνει !! Αν έκανε τα ίδια και πολλά περισσότερα αλλά ήταν σε μια μικρή εταιριούλα θα τα έπαιρνε ? ΟΧΙ βέβαια !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DVader : 25-01-11 στις 11:28. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Μπας και θα ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά;
    Ας δώσει τα μισά στον Μπιλάκο
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Περιοχή
    Stockholm
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Γρήγορη είναι
    ISP
    Telia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DVader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει τόσα πολλά λεφτά .... Οτι και να κάνει !! Αν έκανε τα ίδια και πολλά περισσότερα αλλά ήταν σε μια μικρή εταιριούλα θα τα έπαιρνε ? ΟΧΙ βέβαια !!!
    Νομίζω οτι αν έκανε τα ίδια και πολλά περισσότερα, τότε η μικρή εταιριούλα δεν θα είχε μείνει ακριβώς μικρή όμως. Η google απο το τίποτα ξεκίνησε, με μια πολύ καλή ιδέα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pronek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οικονομική κρίση σου λέει μετά.... Το 0.01% να έδιναν στην ελλάδα θα πετούσαν όλοι στα αστέρια...
    Νομίζω οτι και το 10% να δίναν στην Ελλάδα ο καθένας, πάλι θα τα καταφέρναμε να βρεθούμε χρεωμένοι

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Η συγκέντρωση πλούτου είναι το ζητούμενο στον καπιταλισμό.
    Πέραν τούτου οποιαδήποτε κουβέντα για το πόσα παίρνει ο καθένας περιττεύει.
    Σε όποιους δεν αρέσει να πάνε στη ... Κίνα
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    CISCO Systems K9 SMB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Eruyome(MMXGN) Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω οτι αν έκανε τα ίδια και πολλά περισσότερα, τότε η μικρή εταιριούλα δεν θα είχε μείνει ακριβώς μικρή όμως. Η google απο το τίποτα ξεκίνησε, με μια πολύ καλή ιδέα.

Νομίζω οτι και το 10% να δίναν στην Ελλάδα ο καθένας, πάλι θα τα καταφέρναμε να βρεθούμε χρεωμένοι

Και επειδή ξεκίνησε από μια ιδέα ..? Η μόνη που έκανε όταν άρχισε που έκανε ότι έκανε και το έκανε καλά.. για αυτό πήγε μπροστά... Αυτό που είπα πριν είναι ότι όσο καλός και να είναι κάποιος τόσα χρήματα δεν είναι απλά πολλά... είναι υπερβολικά να δαπανιούνται για κάποιον !!!! Η υπερβολή δεν είναι καλό πράγμα !! Εγώ αυτό ξέρω...

Οσο για το Ελλάντα δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο γιατί είμαστε μια χώρα με δικιά μας ξεχωριστή νοοτροπία οπότε κάποια θέματα είναι κάπως "διαφορετικά από τους άλλους"

........Auto merged post: DVader πρόσθεσε 6 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από oxyd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά ηρεμήστε. Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Τι τα θέλετε τα εκατομμύρια, για να αγοράζετε gadgets ή για να έχετε υπηρέτες; Καλύτερα στη φτώχεια με υγεία και καλή παρέα.

Καταρχήν δεν τα έχει σε μετρητά ..Μετοχές είναι στην google... "διόρθωσε με αν κάνω λάθος". Ετσι ξέρω και εγώ να πληρώνω ... Και από την άλλη είναι ένας τρόπος να κρατάνε κάποια στελέχη ομήρους με την καλή έννοια οι εταιρίες... Δούλεψε για να πάει καλά η εταιρεία να ανέβει η μετοχή να πάρεις και εσύ !!

Το έχω δει να γίνετε σε στελέχη σε εταιρίες που είχα δουλέψει στο παρελθόν ...
    Το στέλεχος που του κάνανε αυτό ήταν και πολύ "μούτρο" που ξεκίνησε από το it manager και έφτασε πρόεδρος θυγατρικής του ομίλου και όταν είδε πήρε την κάτω βόλτα όλος ο όμιλος πούλησε τις μετοχές πήρε τα λεφτά και έφυγε αρκετά πλούσιος.... και μπράβο του που το έκανε. Βέβαια οι μέτοχοι του ομίλου τον βρίζανε αλλά έβλεπε μπροστά !!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DVader : 25-01-11 στις 12:47. Αιτία: auto merged post

Σελ. 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-10, 16:10
  2. Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-09, 10:02
  3. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-08, 02:54
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-07, 02:45
  5. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-06, 09:38