Εμφάνιση 12.706-12.720 από 13024
-
26-08-23, 13:17 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12706
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
26-08-23, 14:53 Απάντηση: Re: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12707There's no substitute for experience
CorollaClub
-
27-08-23, 11:06 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12708
Φεβρουάριος-Μαρτιος 2006 (αν θυμάμαι καλά) Ε.Φ. Ε@&@#@? μεσημεριανή ώρα.... Είμαι σκοπός στην "πύλη" όταν μας ειδοποιεί ο σκοπός από την "υπερυψωμένη" ότι φουσκωτή βάρκα με 2 άτομα διασχίζει το ποτάμι. Ο δόκιμος ενημερώνει την ταξιαρχία για το γεγονός και τον διατάζουν να πάει να τους "συλλάβει". Μαζεύει 4 άτομα-εφέδρους που δεν είχαν υπηρεσία εκείνη την στιγμή και πάνε με την καναδέζα να τους "μαζέψουν". Οι έφεδροι είχαν όπλα αλλά χωρίς γεμιστήρες επάνω - ο δόκιμος είχε το μοναδικό όπλο με γεμιστήρα. Φεύγουν και γυρνάνε με τα 2 άτομα τα οποία φοράνε ποδοσφαιρικές μπλούζες από άγνωστες ομάδες σε εμάς. Μετά από λίγο έρχεται φορτηγάκι της συνοριοφυλακής-αστυνομίας και τους παίρνει. Ένα από τα "περιστατικά" της θητείας μου.
-
27-08-23, 11:21 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12709
Δεν αμφισβητώ το τί γινόταν/γίνεται, αλλά το τί έχει όντως δικαίωμα (από Σύνταγμα/Νόμους) να κάνει ο ΕΣ.
Αν "προβλέπεται" να σταματά για έλεγχο όποιον ξακαθαρα πηδηξε τη μάντρα και μετά να τον παραδίδει στην αστυνομία, κανένα θέμα.
Από όσο ξέρω, γενικά δεν έχει δικαίωμα να σταματήσει "πολίτη" πάντως, εκτός μονάδος (ότι σημαίνει σε κάθε περίπτωση αυτό), πολύ περισσότερο να τον συλλάβει κλπ. Για τα καταγγελόμενα δεν συζητάμε καν, ελπίζω.
Η περιοχή στα εκάστοτε σύνορα δεν γνωρίζω πώς ορίζεται/χαρακτηρίζεται, δεν ξέρω τίνος τομέας ευθύνης είναι.
Άλλο τα μικτά περίπολα, πάντως, άλλο τα αμιγώς στρατιωτικά έτσι απλά, με διαδικασίες που από όσο καταλαβαίνω δεν "φαίνονται" πουθενά (γκουχου-ενίοτε σκάνε βίντεο με φορτηγακια-γκουχου).Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
27-08-23, 11:32 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12710
Αλλο να σταματήσει νομιμο πολίτη και αλλο αυτα τα "παρανόμως εισαγώμενα πρόσωπα " - μας εχει απομεινει λιγη λογικη να καταλαβαινουμε τη διαφορα ?
-
27-08-23, 11:43 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12711
-
27-08-23, 12:14 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12712
Διαβάστε τί γράφω και (αν τυχόν θέτε) μην απαντάτε σε πράγματα που δεν υποστήριξα ή ακόμα περισσότερο ήδη κάλυψα.
Το τί πολίτης/μετανάστης είναι ο καθένας δεν το ξέρεις πάντα (όχι, για να το κάνω νιανια, δεν μιλάω για βαρκάρη στο ποτάμι), οπότε είναι μάλλον "γκρι" το δικαίωμα ελέγχου στη χ περιοχή (νιανια, πάλι) στον ψ από αμιγώς στρατιωτικό κλιμάκιο (με επιφύλαξη, όπως -νιανια- είπα, για το τί θεωρείται/χαρακτηρίζεται τομέας ευθύνης του στρατού εκεί στα σύνορα), για να διαπιστωθεί τί όντως είναι ο καθένας.
Το τί θα ήθελε/θεωρεί λογικό ο καθένας μας, είναι εντελώς αδιάφορο.Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
27-08-23, 15:25 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12713
-
27-08-23, 16:07 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12714Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
27-08-23, 16:30 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12715
Απο που προκυπτει οτι δεν μπορει σε στρατικοποιημενη ζωνη;
-
27-08-23, 16:50 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12716Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
27-08-23, 16:58 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12717
Σιριουσλι, υπο ποιες συνθηκες επιτρεπεται σε στρατικοποιημενη ζωνη;
Δηλαδη ας πουμε, αν εγω μπω μεσα σε ενα στρατοπεδο και βγαζω φωτογραφιες θα ρωταμε υπο ποιες συνθηκες θα συλληφθω;
Ουτε εγω οφειλω να αποδειξω κατι. Εκανα περιπολιες στην Κυπρο ως φανταρος, σε αποθηκες πυρομαχικων βυθισμενες στις βουνοπλαγιες οπου συχνα-πυκνα δεχομασταν "επισκεψεις" και πρατταμε αναλογως.
Ο συντακτης ομως κι οι υποστηρικτες του το οφειλουν, και οφειλουν να διαχωριζουν το τι τους αρεσει απο το τι ισχυει.
-
27-08-23, 17:05 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12718
Α, τρελιτσα λοιπόν.
Έχω ήδη γράψει για ζώνες ευθύνης (χρειάζεται, άραγε? Χρειάζεται, από ότι φαίνεται) στις οποίες προφανώς και κουμάντο κάνει ο στρατός και ξεκαθάρισα ότι είναι προφανές αυτό?
Είναι όλος ο Έβρος μια τέτοια ζώνη? Αυτό ρωτάω. Με στοιχεία η απάντηση, παρακαλώ...στοιχεία,όχι trust me bro πήγα Κύπρο.Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
27-08-23, 18:07 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12719
Μα ο αρθρογραφος γραφει αοριστιες κι ασυναρτησιες. Εγω απλα σχολιασα πως ναι, ενας περιπολος μπορει και να συλλαβει.
-
27-08-23, 18:18 Απάντηση: Περί μεταναστών, μεταναστευτικής πολιτικής γενικά #12720Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
Παρόμοια Θέματα
-
πολυ απλη χρηση facebook και γενικα
Από netstorm στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-15, 21:36 -
Αλλαγή πολιτικής διακοπή σύνδεσης από τον πρώτο απλήρωτο μήνα.
Από amnis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-15, 09:25 -
Αλλαγή πολιτικής διαχείρισης εξοπλισμών hol double-play από την 1η Απριλίου 2015
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 63Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-15, 20:07
Bookmarks