Γραφείο εξυπηρέτησης Forthnet στην Θεσσαλονίκη.τα τηλέφωνα 24/7 απασχολημένα.Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια τέτοια εταιρία?ΟΤΕ τμήμα Διαβατών: "Δεν μπορείς να βάλεις DSL επειδή είσαι πάνω σε PCM ούτε ISDN γιατί δεν έχουμε καλώδια (έτος 2006)και δεν πρόκειται να βάλεις ποτέ"Aπό την μία έχουμε πΟΤΕτζήδες ανίκανους χαραμοφάηδες κομματοφρουρούς βολεμένους καρεκλοκένταρους που ευχαρίστως θα τους σάπιζα στο ξύλο αν μου έδιναν το ελεύθερο και από την άλλη κομπιναδόρους,αεριτζήδες , αλήτες ιδιώτες.Δεν ξέρω τι απο τα δύο να προτιμήσω?Μάλλον τίποτα.Ας είναι καλά οι φίλοι με DSL και τα ίντερνετ καφέ..Καλή σας μέρα.
Εμφάνιση 46-60 από 68
-
15-09-06, 15:36 #46
-
15-09-06, 15:51 #47
Δεν μπορεις να βρεις κανεναν εκει στη γειτονια (κατα προτιμηση φιλο) με adsl να μοιρασετε μια συνδεση (τη δικη του) με wifi? Θα του δινεις τα μισα λεφτα και θα στε οκ.
-
15-09-06, 16:00 #48
Παντως Καλλιθεα που περασα σημερα το πρωι για δουλεια η 4νετ εχει σκαψει κεντρικους δρομους σε αποσταση περιπου 1,5-2 μετρα απο το πεζοδρομιο εκει δλδ που τελειωνουν τα παρκαρισμενα (δεν απαιτει δλδ με κορδελες να κλεισει ο δρομος αλλα δουλευει εκει που τελειωνουν τα παρκαρισμενα).
Το πλατος του χαντακιου δεν ξεπερναει τους 10 ποντους και μεσα απλωνουν τις οπτικες.
Εν συνεχεια το στρωνουν με χωμα και τσιμεντο-ασφαλτο και τελειωνουν.Γενικα ειναι τσακ μπαμ οι διαδικασιες τους.
Μεχρι και εξω απο τον ΟΤΕ της Καλλιθεας εχουν περασει τις οπτικες και το εχουν στρωσει κιολας με ασφαλτο. Μαλλον θα στησουν τα DSLAM τους στον ΟΤΕ.
Αυτο που με φοβιζει ειναι τι θα γινει σε περιπτωση που καποιος αλλος φορεας (ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, εργολαβος οικοδομων κ.α) σκαψει το δρομο για δικο του λογαριασμο καθετα στο σημειο και κοψει την οπτικη ινα.
Γιατι στην Ελλαδα ειμαστε και λιγο αναρχοι στον προγραμματισμο μας και ο καθενας παει και σκαβει οπου γουσταρει.Δλδ αν αυριο παει να περασει απο κει οπτικες η HOL ή η Tellas που θα ξερει που να σκαψει, οτι δεν θα χτηπησει αλλουνου χαντακι και τα σχετικα???
-
15-09-06, 16:19 #49
sebu: Όλοι βάζουν μέσα στον ΟΤΕ...το έχουμε γράψει πολλές φορες, Δυσική Συνεγκατάσταση.
Όσο για το κόψιμο, ναι αυτό ήδη συμβαίνει συχνά σε όσους έχουν περάσει οπτική ίνα!
-
15-09-06, 20:08 #50
Μου αρέσει που βγήκαν τα "φερέφωνα" και πάτησαν το ευχαριστώ για την αναφορά σε "ύποπτη ανάρτηση" ειδήσεων ενός ISP....
Τι να κάνουμε αγαπητέ, η εταιρεία που οπαδικά υποστηρίζεις, εκτός απο την έλλειψη λογιστηρίου ή δεν ξέρω τι άλλο, δεν έχει γραφείο τύπου
Από την άλλη μεριά εμείς θα συνεχίζουμε να ανεβάζουμε τίς ειδήσεις που κάποιοι κάνουν τον κόπο να μας στείλουν.
-
15-09-06, 20:25 #51
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Mακάρι να ανεβαίνουν τέτοια νέα στο site δέκα φορές τη μέρα. Το LLU με σοβαρή κάλυψη, είναι κάτι που το θέλουμε ολοι οι ADSLαδες και που το περιμένουμε χρόνια να γίνει.
Αλλα έτσι είναι στην Ελλάδα, αν αποκτήσουν κι αλλοι 4Mbit γραμμές και LLU, σε ποιόν θα έχουμε να τη λέμε μετά για τη φοβερή μας γραμμή και τις προνομιακές χρεώσεις...Πως να μετατρέψετε το Linksys WRT320N σε Linksys Ε2000
Router Dynalink DL-WRX36 : OpenWrt 23.05.2 Shapshot
Modem Zyxel VMG8623-T50B : Firmware Version: V5.50(ABPM.8.3)C0
-
15-09-06, 22:28 #52
-
15-09-06, 23:16 #53
Ευχαριστα νέα, αν γίνουν βεβαια πράξη.
Μέχρι τώρα για να έχει κανείς DSL πλήρωνε το μήνα 15Ε στον ΟΤΕ + ~20Ε στον ISP = 35Ε συνολο.
ΑΝ δώσει 4νετ full LLU, με καμιά 25Ε πάγιο θα μπορεί άραγε κανείς να έχει τηλεφωνία και Ιντερνετ μαζί?Μήπως και γλιτώσουμεμ το ληστρικό πάγιο του πΟΤΕ, πουχει πάρει την ανηφόρα τα τελευταία χρόνια (αφού εκεί δεν έχει ανταγωνισμό...)
-
15-09-06, 23:34 #54
Όλοι πιστεύω θέλουμε ο ΟΤΕ να έχει ανταγωνιστές σε όλα!!! Αλλά νομίζω ότι και όλοι μας θέλουμε να είναι μια σοβαρή εταιρία!!! και η Forthnet έχει αποδείξει ότι δεν είναι!!! (Τουλάχιστον σε μένα)
Μην ψάχνεις λόγους κι αφορμές να με κατηγορήσεις
δεν φταιω εγω που δεν μπορείς εσύ να με κρατήσεις
-
16-09-06, 10:47 #55
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
16-09-06, 12:42 #56
Μιας και ο παραλήπτης ίσως να είμαι εγώ, αν και θα ήταν καλύτερα το μήνυμα να είναι άμεσο, και όχι να κρύβεται επιμελώς ο παραλήπτης το θεωρώ άστοχο για τους εξής λόγους:
-Δεν με λένε “φερέφωνο”, έχω κάποιο όνομα, όπως και όλοι μας.
-Κατά καιρούς έχω υποστηρίξει διάφορες εταιρείες σε διάφορες υπηρεσίες, πράγμα που αγνόησες προκειμένου να γράψεις ότι έγραψες. Υποχρεωμένος δεν είμαι να σου παραθέσω κάποια μηνύματα, αλλά αν δυσκολεύεσαι (καλύτερα δεν έχεις την διάθεση), πολύ ευχαρίστως.
Παλιά είχα ακούσει ότι δουλεύω στην Telepassport, τώρα πήγα στην Vivodi.
«Αγαπητέ» αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα μηνυματά μου μάλλον δεν θα έγραφες αυτό το άστοχο σχόλιο, όμως επειδή ίσως έχεις πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείς, καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι εύκολο.
Όπως εύκολο από ότι φαίνεται είναι να κατηγορείς τον άλλο χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις.
Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν βλέπω να αναφέρεσαι στον δημιουργώ του μηνύματος, αλλά σε εμένα που πάτησα το «ευχαριστώ». Όχι ότι λέω να αναφερθείς τώρα, αλλά αυτή η διάκριση είναι άδικη και με προσβάλλει.
Όπως με προσβάλλουν η ειρωνεία και η αγένεια που βγαίνουν από το μήνυμά σου.
-
16-09-06, 13:00 #57
Το μονο που θα αλλαξει ειναι αντι για τον οτε να βριζεται την φορθνετ
-
16-09-06, 13:05 #58
-
16-09-06, 14:11 #59
Βρε γκρινιάρη!!!! Μ'αρέσει που ευχαριστούσες τον WandereR που την είπε στον WAntilles... Μήπως τελευταία κάνετε πολλή παρέα ???
Στου Κουκάκι, την Πέμπτη και την Παρασκευή, υπήρχε μηχάνημα που έσκαβε αυλάκια (λέγονται trenchers και σκάβουν μόνο όσο χρειάζεται π.χ. 20-30 πόντους πλάτος χωρίς να χρειάζεται μπουλντόζα και να γίνεται μεγάλη φασαρία) σε πολλούς δρόμους, καθώς επίσης είδα σκαμμένα με τον ίδιο τρόπο σε Καλλιθέα και Ν. Σμύρνη. Τα συγκεκριμένα αυλάκια, είναι ΜΟΝΟ για καλώδια οπότε συμπήπτουν η ανακοίνωση με αυτό που είδα.
Σφάλμα μου, δεν πήγα να τους ρωτήσω όταν το είδα
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
16-09-06, 14:15 #60
Παρόμοια Θέματα
-
Στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet
Από kourkos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-08, 18:20 -
Πορτες και ιδιοκτητο δικτυο forthnet
Από cpanos81 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-07, 14:58 -
Ιδιόκτητο Δίκτυο Forthnet μεσω...ΟΤΕ...!!!
Από TheGodfather στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 05:44 -
Forthnet ιδιόκτητο δίκτυο και USR9108
Από kostakis1978 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-07, 18:12 -
Το ιδιόκτητο δίκτυο της FORTHnet
Από wintech2003 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-06, 20:35
Bookmarks