θελω να αγοράσω notebook λεπτο πολύ αλλα με καλή οθόνη για παρουσιάσεις πριόντων
ξερετε κανα καλό ???
και θελω adsl σε notebook διοτι ταξιδεύω πολύ και πηγαινω σε διάφορα ιντερνετ καφέ και αν μπορώ μέσα απο αυτό να επικοινωνώ τηλεφωνικά με πελατες εν κινηση απο αυτή την κάρτα???
ζητάω πολά ???? ποσο κάνουν ???
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
16-09-06, 13:28 θελω να αγοράσω notebook λεπτο πολύ αλλα με καλή οθόνη για παρουσιάσεις πριόντων #1
-
16-09-06, 13:50 #2
Δηλαδη εισαι στην κατηγορια των ultra portables σωστα???
Λοιπον επειδη σε αυτη την κατηγορια "φθηνο" μηχανακι ΔΕΝ θα βρεις ριξε μι αματια σε αυτα τα δυο.Αυτο το IBM ειναι απλα η κορυφη,αν θες λιγο μεγαλυτερο δοκιμασε-ψαξε για αυτο το SONY
Ενσωματομενα adsl modem ΔΕν υπαρχουν σε φορητους,οποτε εχασες για αυτη την επιλογη σου...ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
19-09-06, 16:32 #3
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Θα σου πρότεινα apple. Eίναι ιδανικά για παρουσιάσεις μιας και τραβάνε το βλέμμα κατευθείαν. Σε γενικές γραμμές πιο μαζεμένα και με καλύτερες οθόνες. Επίσης το δοκιμασμένο hardware σου εγγυάτε οτι δεν θα έχεις προβλήματα συμβατότητας ακόμα και αν τους βάλεις windows.
Kαι το MacOS είναι τόσο καλά ρυθμισμένο στο μηχανήμα, έτσι ώστε το wifi networking να γίνεται με μισό κλικ.
Πιστέυω οτι είναι πολύ καλές επαγγελματικές λύσεις, αν και ίσως να χάνουν σε gaming λιγάκι.
-
19-09-06, 16:54 #4
@KLG
Δεν θα κανεις αναφορα στον μαγικο κοσμο του LINUX???
Οταν φτανεις-μπαινεις σε αυτην την κατηγορια φορητου ΔΕΝ παιζεις παιχνιδα...
Τα mac τραβανε τα βλεμα λογω χρωματος-...τιποτα παραπανω απο αυτο,εκτος και αν καθησεις και το δουλεψεις λιγο παραπανω!!!!ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
19-09-06, 17:15 #5
Μια ματιά ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
Όπως τα είπε ο φίλος KLG, www.apple.com/macbook
Με τα apples, ξεφεύγεις λίγο από το ποτάμι-μάζα.
Αρκεί να είσαι έτοιμος να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα γίνουν αμέσως για το μηχάνημα.
Πιστεύω για επαγγελματικό εργαλείο, δεν υπάρχει καλύτερο.
edit: τα slides της παρουσίασης αλλάζουν και με το πολύ μικρό τηλεκοντρόλ που έρχεται με το μηχάνημαAntec C8 Constellation
Asrock X870 PRO RS
7950X3D
G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
RX6800XT
Corsair 850x
-
19-09-06, 17:46 #6
Ενω με το Χ60 kadronarxis εμπιπτεις στην μαζα!!!!!!
ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
19-09-06, 17:54 #7
Για notebook ξερουν τα παιδια παραπανω τι λενεΕγω με ενα ποταπο Celeron Fujitsu-Siemens την βγαζω...
Μπορω ομως να σου απαντησω στην δευτερη ερωτηση σου...Αυτο που χρειαζεσαι ειναι μια mobile connect card (ετσι τουλαχιστον την ονομαζει η Vodafone) και εχει αντιστοιχες ονομασιες σε Cosmote και TIM. Δυστυχως τις ταχυτητες που υποσχονται δεν προκειται να τις πιασεις διοτι πολυ απλα το 3G δικτυο τους ειναι σε νηπιακο σταδιο...Θα αρκεστεις σε μια ταχυτητα 6-7kb/s (dialup με λιγα λογια)...
Το ολο εγχειρημα ομως θα σου στοιχησει αρκετα...περνα μια βολτα απο τα site των εταιριων και θα δεις οτι ο εξοπλισμος μονο κοστιζει >100€ για να μην μιλησουμε για τις χρεωσεις
-
20-09-06, 04:03 #8
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
καλα hemlock...
Όταν μιλάμε για mac μιλάμε για ακραία φορητότητα + επαγγελματικό προφιλ + άψογο λειτουργικό (κυρίως σε σχέση με τα win) που σε συνδυασμό με το απόλυτως ελεγμενο hardware δεν θα σε πουλήσει.
Προφανώς δεν έχεις δουλέψει πολύ με laptop. Eγώ έχω βαρεθεί πάντως όλους αυτους που με τα win laptops πρεπει να έχω 3 κόπιες του CD, ένα στικάκι και backup στο gmail. Και όλα αυτά επειδή σήμερα ο explorer θέλει να κάνει ρεπό.
Μακάρι να υπήρχαν linux laptops στην ελληνική αγορά, αλλά δεν υπάρχουν.
Όπως και να το κάνουμε, για έναν επαγγελματία που πουλάει την εικόνα του και είναι συνεχώς στην κίνηση τα apple είναι τα καλύτερα εργαλεία.
Επειδή ακριβως hemlock σε αυτόν τον χώρο δεν παίζεις παιχνίδια προτείνω το apple, btw αν νομίζεις οτι την διαφορά τήν κάνει το χρώμα, δες ένα μάυρο apple. Είναι ακόμα καλύτερα
-
20-09-06, 06:32 #9Τα mac τραβανε τα βλεμα λογω χρωματος-...τιποτα παραπανω απο αυτο
Απλά πανέμορφος. Έχω ένα Sony Vaio VGN-215 S που νόμιζα ότι είναι πανέμορφος.Με το που είδα το mac απλά θεωρώ ότι δε τον φτάνει με τη καμία.Απίστευτα ωραίος + το λειτουργικό τουDebian User
-
20-09-06, 14:47 #10
@weakwire
Μαλλλον εσυ δεν εχεις πιασει στα χερια σου IBM...Αν δεν κανω λαθος ειναι και το μικροτερο της αγορας +1 δηλαδη...ΟποτεΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
20-09-06, 17:44 #11
Fujitsu Lifebook σειρά P.
http://www.fujitsu-siemens.com/produ...ifebook_p.html
έχω το παλιότερο (και πανέμορφο) P7010 και είναι 1.3κιλά με το DVDR και μπαταρία 7 ωρών.
Έχει και 3 χρόνια εγγύηση και οθόνη bright. Επίσης πολύ καλό cardreader (CF, SD, MemoryStick).
Καλές αγορές ότι και αν πάρεις------- In the Flesh? -------
Παρόμοια Θέματα
-
Θέλω πρόταση για οθόνη 19-20 όχι wide
Από Steapo στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-08, 12:58 -
Νέος VoIP "SMS" κλώνος της Betamax για SMS και κλήσεις με 1 λεπτό/λεπτό
Από Nrod στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-07, 00:12 -
Θέλω να αγοράσω ανεμιστηράκι για τον φορητό μου...
Από xaxa1982 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-06, 23:47 -
Θέλω να αγοράσω
Από NightOwl στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-05, 00:24 -
ΘΕΛΩ adsl και το θελω χτες αλλα δεν... Μανα μονη ψαχνει
Από manoulamou στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-04, 17:40
Bookmarks