Σελ. 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 112
    Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Ψυχάκια, καλά όλ' αυτά που λες.

Ωστόσο εγώ θα παραμείνω στο γεγονός ότι η FORTHnet έχει εγνωσμένο πρόβλημα με το εξωτερικό τουλάχιστο από το πρωί της 31ης Αυγούστου (ίσως και 1-2 μέρες νωρίτερα), το οποίο επιβεβαιώθηκε από την ίδια 1-2 μέρες αργότερα.

Έκτοτε, 16 (17 πλέον) μέρες, ουδέποτε ανακοινώθηκε από την εταιρία ότι λύθηκε το πρόβλημα.

Συνεπώς, παραμένει και υφίσταται το πρόβλημα.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    speedport plus 2
    Οι αοριστου αμα ειναι δυσαρεστημενοι να φυγουν για αλλες εταιρειες μπας και αυξηθει το bandwith για εμας τους πακετακηδες.....Δε φτανει το 200+ ρε παιδια μας καθυστερειτε...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    924
    Uploads
    141
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Cisco Meraki/Zyxel
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 19.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κατεβάζω σήμερα από rapidshare... και παρατηρώ το εξής: το download μου δε ξεπερνά τα 49.x kB/s... χμμμμ... βάζω και ένα δεύτερο file για download... κολλάει και αυτό σε max 49.x kB/s... το ίδιο και το 3ο και το 4ο ταυτόχρονο download που βάζω... κύριοι κάπου υπάρχει κόφτης!!!

Edit: μόλις δοκίμασα και netcarta για να μην βιαστώ να τα ρίξω στην FORTHnet, και συνεχίζοντας τα ίδια downloads ίδια είναι και η κατάσταση!!! Επειδή σίγουρα κόφτη δεν έχουν οι servers του rapidshare, καλώς να δεχτούμε και τον κόφτη του ΟΤΕ τώρα, εκτός από κόφτη πακέτων που είχαμε μέχρι τώρα, μάλλον έχουμε και κόφτη στο max bandwidth per connection...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aesir : 17-09-06 στις 09:50.
    "What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."

Περιοχή
    Χανιά Χαλέπα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50mbit
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    είναι αλήθεια αυτό με τους κόφτες!
    Πάρτους τηλ.
    Εμένα ευτυχώς τον κόφτη τον έχουν στο 220κβ

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ πάντως επειδη έχω και την δυνατότητα να δουλέψω το δίκτυο της FORTHnet και απο "εναλλακτικές" οδους, δηλαδή απο μισθωμένα κυκλώματα, αμφιβάλλω οτι εχει προβλημα με το εξωτερικό, καθοτι θα το έβλεπα απο εκει. Η FORTHnet ΔΕΝ εχει προβλημα με το εξωτερικό...

Πιο πολύ πιστευω οτι το πρόβλημα ειναι στην ΟΚΣΥΑ δηλαδή στην σύνδεση FORTHnet BRAS <-> OTE BRAS. Εκει πιστευω οτι μετά τις αναβαθμίσεις (άλλωστε ο ΟΤΕ διπλασίασε μονο τις γραμμές των πελατών, δεν διπλασίασε ομως και τις ΟΚΣΥΑ ) τα πράγματα εχουν μπουκώσει και φυσικά ο ΟΤΕ απλά καθυστερεί την παράδοση κυκλωμάτων με σκοπό την ανάδειξη της OTEnet σε πιο "σταθερο"/"γρήγορο" ISP.

Η FORTHnet με την σειρά της για να μην φτάνει στο όριο της η ΟΚΣΥΑ και έχει πάλι προβλήματα με υψηλό latency, έβαλε κόφτες στις ADSL συνδέσεις ωστε το συνολικό traffic όλων των συνδρομητών ανα πάσα στιγμή της ημέρας να μην ξεπερνάει το 80-85% του διαθέσιμου bandwidth της ΟΚΣΥΑ και να μην παρουσιάζονται φαινόμενα αυξημένου latency.

Αυτος πιστευω οτι ειναι ο λογος που αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρό πρόβλημα στις συνδέσεις μας.
    <? while (!$success) { $try++; } ?>

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    17500/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΔΑΓΚΛΗ
    SNR / Attn
    6(dB) / 21(dB)
    Συμφωνω με την αποψη οτι για τις χαμηλες ταχυτητες φταιει ο ΟΤΕ. Ειχα 512 ΑΡΥΣ και Forthnet provider και κατεβαζα περιπου με 55κβ/σ. Μετα την υποτιθεμενη αναβαθμιση κατεβαζω (υποτιθεται με 1024 γραμμη) με βια 35κβ/σ. Η Forthnet σιγουρα δεν φταιει στην περιπτωση μου γιατι δοκιμασα και την 1024 που δινει το RAM (altec) και ηταν περιπου η ιδια ταχυτητα (ισως λιγο χαμηλοτερη). Περιμενω το shared llu απο forthnet και την εκανα. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ!!!

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αααααααααααα! Εδω διαφωνω 100^8%

Και πολυ καλα θα εκανε να εβαζε σε εσας κοφτες που το παιζετε πονηροι.
    Αλλωστε ουτε τον Αυγουστο που ελειπε ολη η Ελλαδα ( ) δεν επιανε κανεις 80 και ποσο μαλλον 84 που θελεις.
    Τον Αυγουστο που λειπατε ολοι πιαναμε 84αρια στην 768 με καποια peaks στα 100.

Απο τοτε που γυρισατε ολοι εχουμε πεσει παλι στην ξεφτιλα.Δεν σηκωνεστε να πατε στα χωρια σας παλι μπας και δουμε μια ασπρη μερα ??????

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    SpeedPort W724V
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων

Απο τοτε που γυρισατε ολοι εχουμε πεσει παλι στην ξεφτιλα.Δεν σηκωνεστε να πατε στα χωρια σας παλι μπας και δουμε μια ασπρη μερα ??????
    Αυτό σκέφτηκε και ο ΟΤΕ και για αυτό δεν έκανε αναβάθμιση

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/10999
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel VMG8623-T50B
    SNR / Attn
    23(dB) / 3.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Με καλυψαν ο Ψυχακιας και ο wintech

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Με συγχωρεις αλλά τελικα εσυ εισαι ο κλεφτρομπαντγουϊθας. Ποτε επιανες 84KB/s σε 768?
    Με το ζορι πηγαινε 80 σε ftp και συνηθως 65 εως 75. Πολυ καλα νουμερα, ευχαριστημενος ημουν.
    Τωρα τα 45αρια και τα 55αρια ειναι λιγακι ασχημα αλλά δεν ειναι ολες τις ωρες. Ακομα αντεχω.
    Που να δεις τοτε που ημουν με 2 εως 12KB/s το πολυ, εκει να δεις τι εριχνα.
    Δηλαδη θελεις να πεις οτι εν μεσω διπλασιασμου και παραλληλης επιστροφης των λουομενων δεν ειχες ψιλιαστει οτι θα ηταν και χειροτερα; Παλι καλα να λες.
    Οχι οτι αυτο πρεπει να λεμε αλλά με την πραγματικοτητα να παιζει σε ολους τους παροχους το ιδιο εργο εκει φτασαμε.

Εκτος και αν λες καποιες (πολυ λιγες) στιγμες που ανοιγαν το μπουρι. 230KB/s ειχα δει σε 768 παντα.

Μα στο χωριο μου ειμαι, βερος Αθηναιος.
    Ουτε ενα χωριουδακι δεν εχω, ουτε μια στανη

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Εγώ στο χωριό μου είμαι συνέχεια! Που αλλού να πάω δηλαδή για να σε διευκολύνω, στον Βόρειο Πόλο?!!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχήν αντιμετωπίζω και εγώ σοβαρό πρόβλημα με τις ταχύτητες καθώς έχω χειρότερη απόδοση με την 2048 απ'ότι με την 1024 τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αλλά εκπλήσομαι που ρίχνετε ευθύνες στην FORTHnet και όχι στον ΟΤΕ. Εγώ για κάποιο χαζό(?) λόγο, θεωρώ κύριο αν όχι αποκλειστικό υπεύθυνο για την δική μου κατάντια τον ΟΤΕ... ίσως γιατί πριν βγάλω συμπεράσματα δοκίμασα επανειλημμένα και άλλους ISPs;

Οι παρατηρήσεις μου (λανθασμένες ή μη) είναι οι εξής:
    1) Δεν έχω δει να αποδικνύεται πρόβλημα στις γραμμές του εξωτερικού της FORTHnet, διότι αν έφταιγαν θα "πετάγαμε" στο ftp.forthnet.gr & speedtest.forthnet.gr που δεν μεσολαβεί διεθνής ή AIX κίνηση και θα σερνόμασταν στα ξένα sites. Εκτός αν όντως εκεί πάτε ΟΚ και δε κατάλαβα διότι εγώ όταν σέρνομαι, σέρνομαι και στα τοπικά της FORTHnet και στου εξωτερικού.

2) Δοκίμασα με διαφορετικούς ISPs, με συνδρομές 1024 διπλασιασμένες (επιβαβαιωμένα τηλεφωνικά καθώς και με άλλη 2048 γραμμή που δίνουν 220+ kB/sec όλο το 24ωρο) και τα αποτελέσματα είναι ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια σε μένα. Μην σας πω ότι με FORTHnet έχω και 3-10 kB/sec μέσο όρο καλύτερη απόδοση σε σχέση με τους άλλους ISPs.

3) Επικοινώνησα με την FORTHnet να επιβεβαιώσω εάν η συνδρομή μου έχει γίνει 2048 και η απάντηση ήταν θετική, άλλωστε αυτό φαίνεται καθώς όταν η γραμμή μου είναι ΟΚ, μου δίνει έως 227 kB/sec αλλά δυστυχώς δεν διαρκεί πολύ.

4) Είμαι φανερά απογοητεύμενος από την τιμολογιακή πολιτική της FORTHnet και την στάση που κρατά η εταιρεία έναντι στους συνδρομητές αορίστου, αλλά αυτό είναι κάτι στο χέρι του καθενός.. απλώς να μεταπειδήσει σε άλλη αν δεν είναι ευχαριστημένος ή να βάλει κάποιο πακέτο προπληρωμής πχ 3+3 όπως αναγκαστικά έκανα εγώ. Η κλάψα, οι ειρωνίες και οι χαρακτηρισμοί δεν οφελούν σε βελτίωση, αντίθετα οι ακυρώσεις αορίστου ίσως θα οφελούσαν περισσότερο για να προβληματιστούν.

Τέλος, σε επικοινωνία που είχα με τη FORTHnet... η απάντησή τους ήταν ότι το εν λόγω πρόβλημα με τις ταχύτητες οφείλεται κατά κύριο λόγο στον ΟΤΕ (που στη περίπτωσή μου, δεν έχω κανένα λόγο να μην τους πιστέψω αφού άλλωστε με άλλους ISPs έχω ίδια απόδοση άρα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα) και τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά... μου ανέφεραν ότι ο ΟΤΕ τους είπε ότι είναι ενήμερος για την κατάσταση των χαμηλών ταχυτήτων που προέκυψε από τους διπλασιασμούς αλλά ότι η επίλυση θα έρθει γύρω στις 30 Νοεμβρίου (άρα καλό Δεκέμβριο και αν).

Υπομονή και ψυχραιμία παιδιά...
    Εσυ είσαι ειδική περίπτωση
    Χωρίς πλάκα τώρα, υπάρχουν αρκετά dslam που έχουν πρόβλημα, υπάρχουν όμως και αρκετά που δεν έχουν πρόβλημα και όμως εκει έχει πρόβλημα ο πάροχος,
    Οπώς λέει και ο wintech2003 υπάρχει και η ΟΚΣΥΑ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aesir Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατεβάζω σήμερα από rapidshare... και παρατηρώ το εξής: το download μου δε ξεπερνά τα 49.x kB/s... χμμμμ... βάζω και ένα δεύτερο file για download... κολλάει και αυτό σε max 49.x kB/s... το ίδιο και το 3ο και το 4ο ταυτόχρονο download που βάζω... κύριοι κάπου υπάρχει κόφτης!!!

Edit: μόλις δοκίμασα και netcarta για να μην βιαστώ να τα ρίξω στην FORTHnet, και συνεχίζοντας τα ίδια downloads ίδια είναι και η κατάσταση!!! Επειδή σίγουρα κόφτη δεν έχουν οι servers του rapidshare, καλώς να δεχτούμε και τον κόφτη του ΟΤΕ τώρα, εκτός από κόφτη πακέτων που είχαμε μέχρι τώρα, μάλλον έχουμε και κόφτη στο max bandwidth per connection...

Αν θυμάμαι καλά ο ΟΤΕ δεν μπορεί να κάνει τέτοιο περιόρισμο λόγω ΑΤΜ, και για αυτό είχαμε το πρόβλημα με τα πακέτα

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Με συγχωρεις αλλά τελικα εσυ εισαι ο κλεφτρομπαντγουϊθας. Ποτε επιανες 84KB/s σε 768?
    Με το ζορι πηγαινε 80 σε ftp και συνηθως 65 εως 75. Πολυ καλα νουμερα, ευχαριστημενος ημουν.
    Απο τις 19 Αυγουστου που με ειχε αναβαθμισει και ο ΟΤΕ και η 4νετ και μεχρι το βραδυ της αποφραδας 26 Αυγουστου κατεβαζα απο Ελλαδα και Ευρωπη καρφωμενο 80-84 και απο εξωτερικο δεν επεφτε κατω απο 70-75.Απο τοτε που γυρισαν και αναβαθμιστηκαν ολοι και μπουκωσε το μπουρι των 3gb της 4νετ πιανω 35 με 60 με διακυμανσεις πολλες μεταξυ 07.00 και 01.00 και μονο μεταξυ 01.00 και 07.00 πιανω παλι 84αρια απο ftp 4νετ,ntua,tucows απο οποιαδηποτε Ευρωπαικη πηγη.

Επισης τις ιδιες ωρες μεταξυ 07.00 και 01.00 τα πινγκς Ελλαδα ειναι στα 45-50ms(για να μην μιλησω για εξω) ενω μεταξυ 01.00 και 07.00 πεφτουν στα προ αναβαθμισης και μετα αναβαθμισης μεχρι της 26/08 επιπεδα των 19-20ms με site της 4νετ κ.α.

Μα στο χωριο μου ειμαι, βερος Αθηναιος.
    Ουτε ενα χωριουδακι δεν εχω, ουτε μια στανη
    Ελα και γω βερος Αθηναιος ειμαι απο το 1922 που ηρθαν οι προπαππουδες μου Αθηνα μονιμα

Κατα βαθος και μεις στο μεγαλυτερο χωριο ζουμε (οχι το Γαλλατικο) την Αθηνα.

Οποτε καιρος να ξεκινησουμε την αποκεντρωση απο την ADSL

Αντε ολοι γρηγορα στα χωρια τους να ξεπιταρουν τα DSLAM του μεγαλου χωριου της Αθηνας

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U
    Να πώ και εγώ πως υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα και στη δική μου σύνδεση μέσω Tellas τις καθημερινές ημέρες η σύνδεση αν και 2Mbit συμπεριφέρεται σαν μια καλή 512 σήμερα που είναι Κυριακή με το ζόρι φτάνω το 1.5Mbit.

Μάλλον πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις από μεριάς ΟΤΕ.

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Δεν ξέρω αν έτυχε να πέσω στην περίπτωση (ίσως κι επειδή δεν βρίσκομαι στο κέντρο μεγάλης πόλης), αλλά το download μου συνήθως βρίσκεται στα επίπεδα που φαίνονται στο screenshot με κατέβασμα αρχείου από το rapidshare (το idm δείχνει μεγαλύτερη ταχύτητα από τη πραγματική που φαίνεται στο du meter).

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  transfer_idm.jpg 
Εμφανίσεις:  11 
Μέγεθος:  30,0 KB 
ID: 11053

Μετακομίστε στα χωριά σας για να έχετε μεγαλύτερες ταχύτητες!!

Σελ. 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. 2 μέρες τα έπιανε και σήμερα όχι!
    Από penetrator στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 02:40
  2. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-05, 01:12

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα