Σελ. 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 112
    Downloads
    33
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    95500/10996
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritxBox 530
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων

Το θεμα ειναι οτι υπεκφευγετε να απαντησετε ολοι

Τι θα γινει αυριο το πρωι αν εμεις οι της αοριστου διακοψουμε τις συνδρομες μας??

Εχετε την εντυπωση οτι θα σας εχει η 4νετ με 25 ευρω στα 2mbit????Ή οτι μετα τους 5 μηνες του πακετου που η τιμη θα παει 26 ευρω θα ειναι οντως ετσι???

Η 4νετ προσφερει σε μενα μια υπηρεσια ISP προς 20,11 ευρω το μηνα και σιγουρα εχει καποιο κερδος(εστω τα μισα).

Σε εσας ομως δινει και τη γραμμη την οποια εκεινη παιρνει απο τον ΟΤΕ χονδρικη αλλα δεν σας την χρεωνει.Αρα με εσας ειτε μπαινει μεσα ειτε βγαζει ψιχουλα.

Εξακολουθειται να πιστευετε οτι θα σας ειχε με 25 ευρω αν δεν υπηρχαν συνδρομητες αοριστου να κρατανε καπως την ισορροπια οικονομικα???

Σταματαω τη συγκεκριμενη κουβεντα γιατι παει προς flamming το ποστ και δεν εχω καμια τετοια ορεξη.

Αλλα μην πατε να βγειτε και απο πανω!!!Τελικα ειχε δικιο ο Λουκιανος "να δεις που καποτε θα μας πουνε και μ@λ@κες"

The End.

Οποιος νομιζει οτι μπορει να απαντησει στο παραπανω ερωτημα ας απαντησει.
    Φιλε ,τι μας μοιαζει τι θα γινει,κι αν θα μπει μεσα η 4νετ κι η καθε 4νετ..προβλημα της ,και μονο δικο της..ας τα υπολογιζε καλυτερα,πριν κανει τις προσφορες...δηλ οπως τα λες ..εσυ και κατι αλλοι κρατατε το ιντερνετ στην Ελλαδα...πολυ βαρυ ρολο δεν εχετε επωμιστει..??? Δεν γραφω παραπανω γιατι δεν αξιζει...τα περισσοτερα τα'χουν πει ηδη παραπανω....
    Αν μη τι αλλο το σκεπτικο σου (σας) ειναι το λιγοτερο εγωιστικο..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NiKapa : 17-09-06 στις 23:31.
    Dell G3223Q -Phanteks P600S -Corsair RM850x -MPG X570S EDGE MAX Wifi -Ryzen 5700X -Asus Dual OC 4070TiS -Kingston Fury Renegade 32Gb@3600@cl16-Samsung 980Pro & 970Evo 2*500gb

Περιοχή
    Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
    Downloads
    11
    Uploads
    2
    Άρθρα
    1
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    14.6(dB) / 6.2(dB)
    Οποιος νομιζει οτι μπορει να απαντησει στο παραπανω ερωτημα ας απαντησει.
    Ακόμα και με τις τιμές πακέτων που πληρώνουμε σήμερα παραμένουμε οι ακριβότεροι της Ευρώπης... Αυτό δεν σου λέει κάτι για το ποιο είναι το πραγματικό κόστος των φορέων και για την πιθανή αισχροκαίρδια που παίζεται στις πλάτες μας?!

Δηλαδή, θέλεις να μου πεις, ότι όλοι οι αορίστου συνδρομητές κουβαλάνε στις πλάτες τους το ευρυζωνικό δίκτυο στην Ελλάδα; Αν είναι έτσι να στήσουμε το "Μνημείο Αγνώστου Συνδρομητή Αορίστου Χρόνου" (πλάκα κάνω, μην αρπαχτείς!)

Πίστεψέ με... οι τιμές έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες... Απλά τρίβουν τα χέρια όσο υπάρχουν ακόμα αορίστου που σκάνε τα ωραία τους ευρουλάκια χωρίς λόγο κι αιτία
    Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω οτι κάπου έχετε ξεφυγει,

Αντι να τα ριχνέται στην εταιρία που έχει κάνει την προσφορά αντι να ειναι έτοιμη, τα ριχνέτε σε αυτους που ειδαν μια καλή προσφορά και πήραν.

@sebu, διακόψτε τις συνδέσεις τότε τι κάθεστε;
    Δε μου λες Σπυρο αν εσυ εισαι σε πακετο και ολοι οι αοριστου της 4νετ διακοψουν, εχεις την απατηλη εντυπωση οτι υστερα απο 5 μηνες (εστω οτι εχεις το πακετο των 2mbit) θα σου πει η 4νετ 26,14 ευρω που λεει σημερα???

52 και 60 ευρω θα σου ζητησει για να καλυψει τη χασουρα απο τους αοριστου.Και τοτε θα υποχρεωθεις να τα δωσεις!!!Γιατι αλλιως θα στα παρει δικαστικα με το ζορι αφου εχεις υπογραψει 12μηνη ελαχιστη παραμονη.

Τοτε τι θα κανεις???Τον τζαμπα μαγκα???

Δεν το λεω επιθετικα απλα θελω να δω αν καταλαβενετε οτι σε μια τετοια περιπτωση ειστε εκτεθειμενοι και οτι μπορει να βρεθειτε να κλαιτε χωρις διεξοδο και δικαιωμα διακοπης.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Δε μου λες Σπυρο αν εσυ εισαι σε πακετο και ολοι οι αοριστου της 4νετ διακοψουν, εχεις την απατηλη εντυπωση οτι υστερα απο 5 μηνες (εστω οτι εχεις το πακετο των 2mbit) θα σου πει η 4νετ 26,14 ευρω που λεει σημερα???

52 και 60 ευρω θα σου ζητησει για να καλυψει τη χασουρα απο τους αοριστου.Και τοτε θα υποχρεωθεις να τα δωσεις!!!Γιατι αλλιως θα στα παρει δικαστικα με το ζορι αφου εχεις υπογραψει 12μηνη ελαχιστη παραμονη.

Τοτε τι θα κανεις???Τον τζαμπα μαγκα???

Δεν το λεω επιθετικα απλα θελω να δω αν καταλαβενετε οτι σε μια τετοια περιπτωση ειστε εκτεθειμενοι και οτι μπορει να βρεθειτε να κλαιτε χωρις διεξοδο και δικαιωμα διακοπης.
    Μπα λάθος άτομο βρήκες να τα πείς
    Εγω ειμαι της αοριστου

Απο την άλλη αυτό που αγόρασε το πακέτο δεν φταιει,
    12 μηνη συμβάση έχουν υπογράψει με κάποια τιμη

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Και τι προτείνεις ακριβώς Sebu??

1) Να γινουν ολοι οι χρήστες αοριστου με τις υπαρχουσες τιμες, ετσι ωστε η forthnet να εχει τα φραγκα να αναβαθμίσει τις υποδομές της? (ελεος)

2) Να σας αδειάσουν τη γωνια οι "πακετάκηδες" και να πανε σε άλλο παροχο? (ελεος στον κύβο)

3) Να πεσουν οι τιμες αοριστου και να γινουν ολοι αορίστου? Τοτε παλι τα ιδια προβληματα θα εχετε. ( )

4) Να βάλει κοφτη στους πακετάκηδες, επειδή εσεις της δινετε περισσότερα? (φασισμός οεο.. Τοτε θα φύγουν οι κατ'εσε τζαμπατζήδες και θα γινει το ιντερνετ, οπως ήταν τοοοσα χρονια... my congrats για τις απόψεις σου)

Και στην τελικη αν "ο αοριστου χρηστης" σκοπεύει να μεινει τουλαχιστον 12 μηνες σε μια υπηρεσία, τοτε ή εχει τα φραγκα να πληρωνει τα διπλα (οπότε και του δίνονται και αλλες εναλλακτικες αντί για το "φτωχο" για κεινον adsl) , ή ειναι ανόητος.

Απλά ημαρτον να εκφραζονται τετοιες αποψεις................. Φτασαμε στο σημειο να κατηγορουμε τους χρηστες ....................................................................

Επειδη υπαρχουν "ολίγοι" που εχουν τη δυνατότητα να δινουν περισσότερα για την ιδια υπηρεσια, πρεπει οι "πολλοί" να απολαμβάνουν κατώτερη ποιότητα........ Τι να πω, εχω μεινει αφωνη............ Για αυτο τοσα χρονια οι περισσοτεροι δεν ηξεραν τι σημαινει η λεξη "ευρυζωνικότητα"... Αμα "εκαναν παιχνιδι" στη χωρα μας, τετοιες αποψεις...

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια. Δεν λεει κανεις να φυγουν τα Atos για να τρεχουν οι Ferrari.Ειναι σαν να λες να καταργησουμε την 768 για να τρεχει το 1mbit καλυτερα.

Οταν ομως ο ενας παιρνει Ferrari με 100.000 ευρω και ο αλλος παιρνει την ιδια Ferrari,το ιδιο μοντελο, απο την ιδια εταιρεια με 50.000 και θα πρεπει να πληρωσουν και οι 2 τα ιδια τελη κυκλοφοριας και να τρεχουν και οι 2 στον ιδιο δρομο ειναι αδικο.
    Και σύμφωνα με τη λογική σου φταίχτης είναι αυτός που θα πάρει τη Ferrari με τα 50.000€, επειδή ο άλλος που την αγόρασς 100.000€ δεν έψαξε να βρει κι αυτός τον τρόπο να πληρώσει μόνο τόσα, αφού η εταιρία του έδινε αυτή την ευκαιρία. Διότι γι αυτό μιλάμε, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να εγκαταλείψετε την ακριβή αορίστου, και να πάρετε ένα φθηνότερο πακέτο, το γιατί δεν το κάνετε δεν είναι πρόβλημα αυτών που έχουν πάρει το φθηνό πακέτο.

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μπορούμε να μείνουμε οntopic και να αφήσουμε τη διαμάχη μεταξύ μας ?
    Ο καθένας έχει πληρώσει και θέλει την υπηρεσία που πλήρωσε άρα έχει δίκιο από την πλευρά του.
    Ας κοιτάξουμε να δούμε τι θα γίνει με τα προβλήματα που υπάρχουν και ας μην τσακωνόμαστε με αιτία,μα εγώ πλήρωσα τόσο,όχι εγώ δίνω τόσα κλπ.

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Μα αυτο ειναι το προβλημα.
    Λοιπον ενα και ενα κανουν δυο(1+1=2)
    Το μονο θετικο που εχεις με Αοριστου ειναι οτι δεν εχεις απολυτως καμια δεσμευση.Τελεια και παυλα.Ολοι το ξερουν αυτο.

@SEBU
    Με το αν δεν κανεις πολιτικη.Για να παρεχει μια εταιρια υπηρεσιες με τετοια τιμολογιακη πολιτικη,και ιδιαιτερα στο μεγεθος ενος Internet provider, κατι ξερει.
    Αν αυριο κοψουμε ολοι οι πακεταδες τα πακετα μας τοτε οι χρηστες του ευρυζωνικου ιντερνετ στην Ελλαδα θα μειωθουν στο 1/4,ισως και λιγοτερο.Θα εμενες φιλε μου στα 384 για πολυ καιρο ακομα.

Το avatar του μέλους shaq141a
    shaq141a Guest
    Έχει αποδείξει κανείς εδώ ότι φταίει η 4νετ. ΟΧΙ. Απλά αμπελοφιλοσοφίται για αορίστου και πακέτα.
    Πάντως δεν δέχομαι ότι κάπου έχει πρόβλημα η 4 νετ αν πριν δεν εξεταστεί πως πάνε οι άλλοι παροχοί. Από όσους έχουν κάνει τη σύγκριση δεν βλέπουν τους άλλους παροχούς να πλεονεκτούν. Από τη στιγμή που πολλοί κατεβάζουν με 220 ΚΒ/sec ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ. Φταίει ο ΟΤΕ. Αυτός ευθύνεται για το γεγονός ότι το overbooking διπλασιάστηκε (1/20 -> 1/40) αφού πουθενά δεν φαίνεται ότι έχει διπλασιαστεί η γραμμή που ενώνει τα DSLAM με δίκτυο του ΟΤΕ.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από shaq141a Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει αποδείξει κανείς εδώ ότι φταίει η 4νετ. ΟΧΙ. Απλά αμπελοφιλοσοφίται για αορίστου και πακέτα.
    Πάντως δεν δέχομαι ότι κάπου έχει πρόβλημα η 4 νετ αν πριν δεν εξεταστεί πως πάνε οι άλλοι παροχοί. Από όσους έχουν κάνει τη σύγκριση δεν βλέπουν τους άλλους παροχούς να πλεονεκτούν. Από τη στιγμή που πολλοί κατεβάζουν με 220 ΚΒ/sec ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ. Φταίει ο ΟΤΕ. Αυτός ευθύνεται για το γεγονός ότι το overbooking διπλασιάστηκε (1/20 -> 1/40) αφού πουθενά δεν φαίνεται ότι έχει διπλασιαστεί η γραμμή που ενώνει τα DSLAM με δίκτυο του ΟΤΕ.
    Εσυ πως λες οτι πήγε απο 1:20 σε 1:40; έχεις καμια απόδειξη;
    Μάλλον όχι

Περιοχή
    Πτολεμαίδα
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Double Play
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    SNR / Attn
    10.0(dB) / 19.0(dB)
    Path Level
    Interleaved

Και να γινότανε αυτό που λες δεν πρόκειται να ανέβαζε τις τιμές σε αυτούς που έχουν πακέτο διότι έχουν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    15000/1024
    ISP
    FORTHnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΗΣ
    Router
    Level1 WBR-3407A, USR9112
    SNR / Attn
    ~6(dB) / 30(dB)
    Παιδιά πάντως εγώ εδώ και 1 βδομάδα που αναβαθμίστηκα 512->1024 έχω απογοητευτεί. Εκτός από 2πμ-6πμ που πιάνω 90kb+ τις υπόλοιπες ώρες παίζω μεταξύ 25-40kb. Το θέμα όμως είναι ότι για να δω τι γίνεται πήρα demo από VIVO και από πΟΤΕnet (εδώ τώρα μου έδωσαν για 768 και όχι 1024!!! με την δικαιολογία ότι demo έχουν μόνο για 768!!!). Το αποτέλεσμα όπως το φοβόμουν: Ακριβός τα ίδια με την μόνη διαφορά ότι με την πΟΤΕnet έχω χειρότερα pings. Οπότε για μένα τουλάχιστον δεν φταίει (μόνο?) η FORTHnet αλλά και ο πΟΤΕ. Υπομονή λοιπόν…. δεν ξέρω μέχρι πότε όμως.

Το avatar του μέλους mikri_loulou
    mikri_loulou Guest
    Eγω σταματαω την αοριστου σε 2 μηνες που θα εχει llu η FORTHnet.. Δεν αξιζει πλεον η αοριστου, πακετο σου ερχομαι !!

Συμβουλευω ολοι με αοριστου να κανουν το ιδιο.

Περιοχή
    Άνω Πατήσια
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Thomson 585v7
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά, μετά από 70 posts το συμπέρασμα είναι ένα.

Nα του κοπεί η γραμμή DSL του γείτονα (από κεραυνό, αν είναι εύκολο).

Δεν κοιτάτε τους ISPs που είναι υπεύθυνοι για όλα τα στραβά, ο φουκαριάρης ο "τζαμπατζής" σας "χαλάει".

Αλλά δεν πειράζει. Έχοντας περάσει εδώ και ένα μήνα στην πλευρά των "τζαμπατζίδων", μετά από δύομιση χρόνια κοροϊδία, με "φτιάχνει" απίστευτα το πόσο σας "χαλάει" ο ρατσισμός των ISP.

Θάνατος στους πακετάκηδες!!! Ζήτω οι αορίστου!!!
    ISTJ

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mikri_loulou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αξιζει πλεον η αοριστου, πακετο σου ερχομαι !!

Συμβουλευω ολοι με αοριστου να κανουν το ιδιο.
    Μα δεν ειναι ετσι. Η αοριστου αξιζει ασχετα αν εγω εχω παρει προπληρωμενη.
    Και δεν ειμαι ουτε τσαμπατζης ουτε πακετακιας.
    Τα λεφτα τα εχω προκαταβαλει 6 μηνες πριν. Τα εκμεταλευται τοσο καιρο η εταιρια.
    Αν κλεισει η εταιρια εγω θα εχω ζημιωθει, εσεις οχι.
    Αν δεν βγαινει ας κλεισει, δεν με νοιαζει καθολου. Δεν θα τρεφω εγω κλεφτες στην πλατη μου.
    Αν θελετε εσεις ακριβο ιντερνετ με γεια σας και χαρα σας. Σας ειπα εγω κοροϊδα; (που ειστε )
    Και επιτελους οποιος παραπονιεται οτι πληρωνει περισσοτερα και του αξιζει το παραπανω να παρει μισθωμενη. Αμα γουσταρει να πληρωνει ας παρει τετοια.

Αρα τσαμπατζηδες με την λογικη σας εισαστε εσεις και πονηροι που οτι ωρα θελετε την διακοπτετε.

Και αυτος ο ρατσισμος μεταξυ καταναλωτων απο τους ιδιους τους καταναλωτες ομολογω πως με εχει εξοργισει απο λιγακι ως παρα πολυ.
    Η μιζερια σε ολο της το μεγαλειο. Τα παραπονα σας στον δημαρχο (στην εταιρια).

Και μην ξανακουσω για ζωντανα και αλλα γιατι εγω τουλαχιστον πρεπει να εχω το 1/20 του διαθεσιμου download που θα μπορουσα να ειχα με βαση την συνδεση μου ενω σιγουρα οι αοριστου για να εχουν κολησει θα παει να πει οτι τα ζα καλα πανε. Ισως να εχετε και το 19/20 απο αυτο που δινει η γραμμη σας ανα μηνα.
    Οσοι πηραν τωρα πακετο ακομα ουτε τι ειναι το Ρ2Ρ δεν ξερουν, ενω εσεις με αοριστου για να εχετε τοσα χρονια συνδεση και μαλιστα 1024 παει να πει οτι κατι την θελετε. Εχετε βρει τα ζα και τωρα σας κακοπεφτει.

Αρα μια λογικη υπαρχει για οσους εχουν προπληρωμενο πακετο, προγραμματισμος.

Σελ. 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. 2 μέρες τα έπιανε και σήμερα όχι!
    Από penetrator στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 02:40
  2. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-05, 01:12

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα