Γεια σας.
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.
Εχω ενα προβλημα με την ειδοποιηση κλησεων σε εναν αριθμο Q Telecom που εχω.
Εχω κανει προωθηση κλησεων στο 6995554444 για οταν το κινητό είναι κλειστό ή βρίσκεστε εκτός κάλυψης και εχω το εξης προβλημα.
Αν καλεσω πχ 10 φορες απο καποιο αλλο τηλεφωνο στο νουμερο μου ενω το εχω κλειστο, θα λαβω ειδοποιηση κλησεων για πχ 5 η 6 η 7 κλησεις απο το νουμερο απο το οποιο καλεσα.
Το καταλαβα οταν καποιοι φιλοι μου ειπαν οτι με ειχαν καλεσει, αλλα εγω δεν ειχα λαβει καμια ειδοποιηση κλησεων ποτε.Κ
Και ετσι πονηρευτηκα οτι κατι παιζει.
Πηρα στην εξυπηρετηση πελατων το Σαββατο και με καλεσαν σημερα οτι το προβλημα επιλυθηκε και τελικα δοκιμασα και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει κανονικοτατα. Και ξαναπηρα τηλεφωνο και το δηλωσα παλι βλαβη(αφου καταχρεωθηκα να πληρωνω απο το σταθερο μου για να τους καλεσω στο κινητο τηλεφωνο που εχουν για την εξυπηρετηση πελατων)
Δοκιμασα και αλλες κατηγοριες προωθησεων (Όταν δεν απαντάτε στο τηλέφωνο σας - Όταν είστε σε μία άλλη συνομιλία - Όταν θέλετε άμεση προώθηση) και παλι χανει κλησεις.
Και το προβλημα οπως καταλαβαινετε ειναι το εξης. Αν πχ με καλεσει καποιος 1 φορα, ειναι 50-50 αν θα βγαλει την κληση στην ειδοποιηση κλησεων. Μπορει να την βγαλει και μπορει οχι.
Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;
Αν καποιος φιλος εχει καρτοκινητο Q telecom ας μου στειλει εδω ενα μηνυμα η αν θελει προσωπικο μηνυμα για να του πω να δοκιμασει κατι στο κινητο του, για να καταλαβω αν ειναι γενικο το προβλημα ή ειναι μονο με τον δικο μου αριθμο.
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
21-02-11, 12:51 Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoug100 : 21-02-11 στις 14:07.
-
05-03-11, 20:52 Απάντηση: Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #2
Εχω δηλωσει βλαβη απο τις 21/2 και ακομα τιποτα. Πηρα 2-3 φορες τηλεφωνο με τελευταια φορα χτες 4/3 και μου ειπαν οτι η βλαβη παραμενει ανοιχτη μετα απο 2 εβδομαδες σχεδον... Απορω αν ασχολουνται με την βλαβη ή την εχουν ξεχασει...
Παντως θελω αν καποιος φιλος εχει Q Telecom να κανει το εξης.
Να πληκτρολογησει **62*6995554444# και μετα το πληκτρο της κλησης. Με αυτο κανει προωθηση κλησεων οταν το τηλεφωνο του ειναι κλειστο ή εκτος δικτυου.
Και μετα να κλεισει το τηλεφωνο του και να παρει τηλεφωνο πχ απο το σταθερο του η καποιο αλλο κινητο στο νουμερο Q Telecom. Ας παρει πχ 10 φορες και μετα να το ανοιξει παλι.
Και θελω να μου πει πχ αν πηρε 10 φορες τηλεφωνο, ποσες κλησεις του γραφει στο μηνυμα της ειδοποιησης κλησεων... Σε εμενα στις 10 κλησεις που θα κανω θα μου γραψει 4 ή 6 ή 3 κλησεις. Με λιγα λογια μου "τρωει" καποιες κλησεις και ετσι χανω κλησεις... Γιατι καποιος που θα με παρει πχ 1 φορα ειναι 50-50 αν θα με ενημερωσει με μηνυμα οτι με καλεσε...
Αν τυχον θελει μετα να απενεργοποιησει την ειδοποιηση κλησεων πληκτρολογει ##002# και απενεργοποιειται καθε προωθηση.
Απορω τι γινεται με αυτη την βλαβη και επι 2 εβδομαδες δεν εχω καποια ενημερωση...
-
05-03-11, 21:42 Απάντηση: Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #3
Και εγώ χάνω κατά καιρούς κάποιες κλήσεις όταν είναι κλειστό ή βρίσκομαι σε χώρο που δεν έχω κάλυψη δικτύου.
Έχω κάνει πολλά τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.
Δεν ασχολήθηκα ξανά από τότε.
Σου λέει με συνδρομητές q-card θ' ασχολούμαστε.Όσα κοστίζουν μια δραχμή, γι' άλλους κοστίζουν μια ζωή....δεν είναι κρίμα!!!
-
05-03-11, 22:13 Απάντηση: Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #4
-
07-03-11, 15:48 Απάντηση: Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #5
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Χάνω όλες τις κλήσεις. Έχω πάρει 5 τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση και κανείς δε μου είπε για βλάβη. Εντω μεταξύ παλιά είχα τηλεφωνητή με ειδοποίση κλήσεων, κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί η ειδοποίση και το γύρισα σε απλή ειδοποίηση κλήσεων και πάλι δεν έχω τίποτα τώρα. Δεν έρχεται ούτε ένα μήνυμα...στο site μιλάει για τηλεφωνητή με ειδοποίηση κλήσεων μαζί!! Όλοι οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης μου λένε στο τηλ. ότι η q δεν είχε ποτέ τηλ/τη μαζί με ειδοποίηση κλήσεων...η εταιρεία αυτή είναι γτπ...
-
07-03-11, 22:50 Απάντηση: Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #6
Εγω στις 20 κλησεις που εκανα απο το σταθερο μου, μολις ανοιξα το κινητο μου ελαβα μηνυμα που εγραφε οτι δεχτηκα 8 κλησεις απο το σταθερο μου. Οτι να 'ναι δηλαδη...
Εχω δηλωσει βλαβη για 2η φορα απο τις 21/2 και αυριο εχουμε 8/3 και ουτε καν με εχουν παρει να μου πουν κατι. Και πλεον για να μην χανω κλησεις κανω προωθηση σε ενα αλλο νουμερο wind που το κουβαλαω μονο και μονο για αυτη την δουλεια.
Τι να πω... Ειλικρινα δεν περιμενω απο αυτους να φτιαξουν την βλαβη.Αυριο 15 μερες κλεινει η βλαβη... Σιγα που παρακολουθουν το προβλημα επι 15 ημερες...
-
11-03-11, 22:47 Απάντηση: Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #7
Το προβλημα αποκατασταθηκε εστω και μετα απο 18 μερες.
Ολα ενταξει πλεον με την ειδοποιηση κλησεων.
Οποτε αν θελετε μπορειτε να το κλειδωσετε.
-
14-04-11, 17:10 Απάντηση: Q Telecom-Χανω κλησεις στην ειδοποιηση κλησεων #8
Καλησπερα παιδια. Επανερχομαι με το θεμα λογω προβληματος στην ειδοποιηση κλησεων παλι.
Θα ηθελα την βοηθεια σας οταν μπορεσετε.
Διαπιστωσα σημερα οτι η ειδοποιηση κλησεων στο νουμερο Q Telecom δεν λειτουργει καθολου. Παρολο που οταν καποιος με καλει οταν το εχω κλειστο και λεει πως θα ειδοποιηθω για την κληση του, εγω δεν λαμβανω κανενα απολυτως μηνυμα. Ειναι η υπηρεσια Q WHO CALLED.
Πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και το δηλωσα σαν βλαβη.
Απλα θα ηθελα καποιος φιλος να μου πει αν στο δικο του νουμερο Q Telecom λειτουργει η οχι η υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων.
**62*6995554444# και μετα το πληκτρο της κλησης.
Αν μπορει να το δοκιμασει καποιος κλεινοντας το τηλεφωνο του και να κανει μια-δυο κλησεις και να πει αν του ηρθε μηνυμα ειδοποιησης.
Σας ευχαριστω πολυ παιδια
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα στην αναγνώριση κλήσεων
Από mx1001 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-11, 19:47 -
Αναγνώριση κλήσεων στην τηλεφωνική γραμμή
Από gavrinos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-08, 21:39 -
Χρεώνουν πιο ακριβά τις κλήσεις προς Q-Telecom από τις κλήσεις προς Wind!
Από ariadgr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-08, 04:31 -
Linksys 3102 - δυσλειτουργία στην αναγνώριση κλήσεων
Από atzel στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-07, 09:33 -
H Q-Telecom ανακοινωσε τις τιμες για τηλεφωνικες κλησεις
Από NeK στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-02, 19:57
Bookmarks