Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-23 από 23
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7101/822
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    SNR / Attn
    14(dB) / 31(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kami84gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι και ούτε πρόκειται δυστυχώς καθώς εκεί τα πράγματα είναι μονοπωλιο-κρατούμενα απο τη Sony. Μπορείς όμως να αγοράσεις κάποια παιχνίδια από το PSN αν δεν κάνω λάθος και να τα κάνεις direct download στην κονσόλα σου. Νομίζω όμως ότι αφορά μόνο platinum τίτλους.
    Καλα το υποπτευθηκα... Κριμα παντως γιατι γνωριζω πολλα ατομα που θα αγοραζαν απο μια τετοια υπηρεσια τυπου "Apple store". Θα ηταν φτηνοτερα απο τη λιανικη σε κουτι και θα τα ειχε ο οποιοσδηποτε ενδιαφερομενος αμεσα!
    Ευχαριστω για την απαντηση!

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    12989 / 1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    Pirelli Discus
    SNR / Attn
    11(dB) / 25(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Same here... προσπαθώ επίσης να καταλάβω γιατί είναι πλήγμα -και αν είναι- η αποχώρηση της MS, η οποία βέβαια δεν κάνει μονο HW στο gaming (Fable κτλ).
    Το σκουφάκι του Αη Βασίλη, θα το φοράς μέχρι του χρόνου; Είπαμε κάνει κρύο εκεί πάνω, αλλά όχι κι έτσι !
    "Ξημέρωμα στην Εθνική, με τη ψυχή στο στόμα, σε χρειάζομαι γιατί, με σκορπάς με τρέφεις όπως η βροχή το χώμα" Χρ. Θηβαίος

shuffle them i tell ya !

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Το PCGA τι είναι δηλαδή; Κάτι σαν think tank για το pc gaming;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    kbps 1.020 / 21.348
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    6.5(dB) / 12.5(dB)
    Ίσως και να έχει ένα καλό αυτή η ιστορία.

Δεν θα ξαναδούμκε σε παιχνίδια, το Windows Live Game. Που ακόμη και σαν single να ήθελες να παίξεις,έπρεπε να κάνεις όλη την φασαρία του Log-in και register.

Χώρια που σε αρκετούς τίτλους δεν μπορούσες να κάνεις SAVE, αν δεν ήσουν συνδεδεμένος.

Και μόνο γι αυτό στο καλό να πάει και να μην μας γράφει
    ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Περιοχή
    ΔΡΑΜΑ
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από biggeo65 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως και να έχει ένα καλό αυτή η ιστορία.

Δεν θα ξαναδούμκε σε παιχνίδια, το Windows Live Game. Που ακόμη και σαν single να ήθελες να παίξεις,έπρεπε να κάνεις όλη την φασαρία του Log-in και register.

Χώρια που σε αρκετούς τίτλους δεν μπορούσες να κάνεις SAVE, αν δεν ήσουν συνδεδεμένος.

Και μόνο γι αυτό στο καλό να πάει και να μην μας γράφει
    +10

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    9800/916
    ISP
    HOL
    SNR / Attn
    9(dB) / 34(dB)
    Εξαιρετικό το Steam δεν λέω, έχω αγοράσει αρκετούς τίτλους με προσφορές, αλλά ρε παιδιά θα ήθελα η αλήθεια είναι κάτι πιο χειροπιαστό. Να έχω το dvd με το case και τις οδηγίες. Μου δίνει άλλη αίσθηση.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τί σκοπό εξυπηρετεί το PCGA.

Αφού οι εταιρίες αυτές φτιάχνουν hardware ουσιαστικά (η Microsoft π.χ. το XBox).
    Βγάζει και παιχνίδια βρε wantilles. Πολλά από αυτά για PC.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kami84gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ την ίδια απορία έχω καθώς αν και χρόνια gamer πρώτη φορά ακούω για την ύπαρξή του!
    Υποτίθεται είναι για να συντονίζονται οι εκδότες παιχνιδιών για PC σε κάποια στάνταρ (για παράδειγμα, στάνταρ τύπος/μέγεθος κουτιού, κοινός ευανάγνωστος τρόπος για τις ελάχιστες απαιτήσεις, κ.ο.κ.). Σ'εμάς που είμαστε, κατά κάποιο τρόπο, "τεχνολογιστές", μπορεί αυτά να φαίνονται ασήμαντα - αλλά για τον απλό καταναλωτή και το κατάστημα έχουν πραγματική βαρύτητα. Δυστυχώς, στην πράξη, το πράγμα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε, και οι εταιρείες δεν συντόνισαν τις πολιτικές τους. Οπότε, από την στιγμή που δεν προσέφερε κάτι παραπάνω στην προσιτότητα και την διαφήμιση του PC gaming, δεν θα στεναχωρηθώ κιόλας που εγκαταλείπουν η Microsoft και η nVidia...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Bourdoulas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαιρετικό το Steam δεν λέω, έχω αγοράσει αρκετούς τίτλους με προσφορές, αλλά ρε παιδιά θα ήθελα η αλήθεια είναι κάτι πιο χειροπιαστό. Να έχω το dvd με το case και τις οδηγίες. Μου δίνει άλλη αίσθηση.
    Έχεο την "γοητεία" του, αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο συναισθηματικό το πράγμα. Έτσι κι αλλιώς τα κουτιά δεν έχουν τα παλιά θρυλικά manual και συμπράγκαλα της Sierra, της Lucasarts και της Microprose.

Πάντως κι εγώ το θεωρώ κοροϊδία να μου δίνουν το digital αντίγραφο, που έχει πολύ μικρότερο κόστος, στην ίδια τιμή με το κουτί. Σ'αυτές τις περιπτώσεις προτιμώ πάντα την retail έκδοση! Αλλά αν το digital download είναι τουλάχιστον 20% φθηνότερο, θα πάρω εκείνο....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marcus1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υποτίθεται είναι για να συντονίζονται οι εκδότες παιχνιδιών για PC σε κάποια στάνταρ (για παράδειγμα, στάνταρ τύπος/μέγεθος κουτιού, κοινός ευανάγνωστος τρόπος για τις ελάχιστες απαιτήσεις, κ.ο.κ.). Σ'εμάς που είμαστε, κατά κάποιο τρόπο, "τεχνολογιστές", μπορεί αυτά να φαίνονται ασήμαντα - αλλά για τον απλό καταναλωτή και το κατάστημα έχουν πραγματική βαρύτητα. Δυστυχώς, στην πράξη, το πράγμα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε, και οι εταιρείες δεν συντόνισαν τις πολιτικές τους. Οπότε, από την στιγμή που δεν προσέφερε κάτι παραπάνω στην προσιτότητα και την διαφήμιση του PC gaming, δεν θα στεναχωρηθώ κιόλας που εγκαταλείπουν η Microsoft και η nVidia...
    Thank you

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 105
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:20
  2. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-06, 10:46
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-06, 21:56

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks