Εμφάνιση 16-23 από 23
-
22-02-11, 01:00 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #16
-
22-02-11, 03:44 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #17"Ξημέρωμα στην Εθνική, με τη ψυχή στο στόμα, σε χρειάζομαι γιατί, με σκορπάς με τρέφεις όπως η βροχή το χώμα" Χρ. Θηβαίος
shuffle them i tell ya !
-
22-02-11, 03:59 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #18
Το PCGA τι είναι δηλαδή; Κάτι σαν think tank για το pc gaming;
-
22-02-11, 06:50 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #19
Ίσως και να έχει ένα καλό αυτή η ιστορία.
Δεν θα ξαναδούμκε σε παιχνίδια, το Windows Live Game. Που ακόμη και σαν single να ήθελες να παίξεις,έπρεπε να κάνεις όλη την φασαρία του Log-in και register.
Χώρια που σε αρκετούς τίτλους δεν μπορούσες να κάνεις SAVE, αν δεν ήσουν συνδεδεμένος.
Και μόνο γι αυτό στο καλό να πάει και να μην μας γράφειΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
22-02-11, 22:59 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #20
-
23-02-11, 00:53 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #21
Εξαιρετικό το Steam δεν λέω, έχω αγοράσει αρκετούς τίτλους με προσφορές, αλλά ρε παιδιά θα ήθελα η αλήθεια είναι κάτι πιο χειροπιαστό. Να έχω το dvd με το case και τις οδηγίες. Μου δίνει άλλη αίσθηση.
-
23-02-11, 02:41 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #22
Βγάζει και παιχνίδια βρε wantilles. Πολλά από αυτά για PC.
Υποτίθεται είναι για να συντονίζονται οι εκδότες παιχνιδιών για PC σε κάποια στάνταρ (για παράδειγμα, στάνταρ τύπος/μέγεθος κουτιού, κοινός ευανάγνωστος τρόπος για τις ελάχιστες απαιτήσεις, κ.ο.κ.). Σ'εμάς που είμαστε, κατά κάποιο τρόπο, "τεχνολογιστές", μπορεί αυτά να φαίνονται ασήμαντα - αλλά για τον απλό καταναλωτή και το κατάστημα έχουν πραγματική βαρύτητα. Δυστυχώς, στην πράξη, το πράγμα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε, και οι εταιρείες δεν συντόνισαν τις πολιτικές τους. Οπότε, από την στιγμή που δεν προσέφερε κάτι παραπάνω στην προσιτότητα και την διαφήμιση του PC gaming, δεν θα στεναχωρηθώ κιόλας που εγκαταλείπουν η Microsoft και η nVidia...
Έχεο την "γοητεία" του, αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο συναισθηματικό το πράγμα. Έτσι κι αλλιώς τα κουτιά δεν έχουν τα παλιά θρυλικά manual και συμπράγκαλα της Sierra, της Lucasarts και της Microprose.
Πάντως κι εγώ το θεωρώ κοροϊδία να μου δίνουν το digital αντίγραφο, που έχει πολύ μικρότερο κόστος, στην ίδια τιμή με το κουτί. Σ'αυτές τις περιπτώσεις προτιμώ πάντα την retail έκδοση! Αλλά αν το digital download είναι τουλάχιστον 20% φθηνότερο, θα πάρω εκείνο....
-
23-02-11, 03:48 Απάντηση: Αποχώρηση της Nvidia και της Microsoft από το PC Gaming Alliance #23
Παρόμοια Θέματα
-
PC Gaming Alliance: Αναμένεται η ανακοίνωση της Συμμαχίας
Από aria στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 105Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:20 -
Νέα κονσόλα της Nintendo και υπηρεσία online gaming της Microsoft
Από Tem στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-06, 10:46 -
Η νέα μετοχική σύνθεση της Forthnet μετά την αποχώρηση της Intracom
Από [+=]Neo_Geo{Ech13} στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-06, 21:56
Bookmarks