Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το σταθερό ΟΤΕ. Δεν έχει καν ήχο dialtone. Η adsl ΗΟL που έχω στη ίδια γραμμή δουλεύει μια χαρά. Τί μπορεί να φταίει? Πήρα το 121 από αλλού και λέει ότι έχουν απεργία. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Έχω PSTN και SPA3102 τα οποία μέχρι χθες δούλευαν όλα μια χαρά.
Υ.Γ. Προσπαθώ να πέισω τον εαυτό μου ότι δεν φταίει η χθεσινή βροχή.
Εμφάνιση 1-15 από 18
-
19-09-06, 13:04 Βλάβη ΟΤΕ, adsl δουλεύει, τι κάνουμε? #1------- In the Flesh? -------
-
19-09-06, 13:07 #2
Μπορεις να ελεγξεις αμα τα καλωδια σου και οι συνδεσεις σου ειναι μια χαρα και απο εκει και περα να περιμενεις μεχρι να ληξει η απεργια.
ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
-
19-09-06, 13:17 #3
Ναι, το πρώτο που έκανα ήταν να βγάλω όλα τα τηλέφωνα από τις πρίζες και να τα δοκιμάσω ένα-ένα. Είναι λογικό όμως να έχω ADSL και όχι σταθερό?
------- In the Flesh? -------
-
19-09-06, 13:20 #4
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα πριν δυο μέρες. Έπαιρνα στον ΟΤΕ κ' έλεγαν ότι κάτι έφταιγε από το δικό μου τηλέφωνο, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι η βλάβη ήταν από το δικό τους κέντρο.
Ήρθε ένας τεχνικός, το τσέκαρε και τους πηρέ τηλέφωνο να το φτιάξουν ηλεκτρονικά.
Άρα μάλλον πρέπει να περιμένεις να λήξει η απεργία.
-
19-09-06, 13:26 #5ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
-
19-09-06, 13:30 #6
Thanks. Ναι, μοιάζει λογικό, αφού η ADSL δουλεύει, μάλλον θα είναι κάτι στο κέντρο του ΟΤΕ. Πάλι καλά
Καιρός να χρησιμοποιήσω και αυτά τα credits του voipbuster και του evoice.------- In the Flesh? -------
-
20-09-06, 17:00 Και... θόρυβος στη γραμμή !! #7
Μόλις παρατήρησα ότι έχω και πολύ θόρυβο στη γραμμή.
SignalNoiseRatio = 5db (πρίν είχα 31db)
Line Attenuation= 41 (πριν είχα 7)
Βλέπω ότι το μόντεμ καταφέρνει να συγχρονίσει στα 3200/480 (από 4512/1024) και αυτό με μεγάλες προσπάθειες. Ο τεχνικός δεν ήρθε σήμερα. Καμιά ιδέα για να είμαι έτοιμος αύριο να αντιμετωπίσω πιθανώς λανθασμένη διαγνωση?
tsakiboy, μου είπαν από το 121 ότι δεν είναι κάτι που φτιάχνεται από το κέντρο τους και πρέπει να έρθει τεχνικός. Θυμάσαι τί είχες ακριβώς, αν το ονόμασε ο τεχνικός?------- In the Flesh? -------
-
20-09-06, 23:34 #8
αυτο εχω κ εγω 10 μερες τωρα...
κ κατω που ειναι ο πινακας, ενας πανιβλακας απ την πολυκατοικια εχει παρει με το ζορι τα κλειδια κ δεν τα δινει. Αυτο δεν ειναι παρανομο ρε παιδια που κανει? Με τη δικαιολογια οτι εβαλε λουκετο, γιατι τον ειχαν υποκλεψει! Τι να υποκλεψουν απο σενα ρε μ@λ@κ@ του ειπα, γιατι τα πηρα κρανιομετωπικαΤι κανω τωρα?
-
20-09-06, 23:50 #9
-
20-09-06, 23:58 #10
Τον πας αυτόφωρο ...
Και μένα συνέβει η βλάβη αυτή και ο OTE άργησε πολύ να την αποκαταστήσει ...
-
21-09-06, 00:03 #11
-
21-09-06, 10:55 #12
10 μέρες???? Ααααααααααα
Πάρε έναν κόφτη και κόψε το λουκέτο να τελειώνει η υπόθεση.
Ναι, πόσες μέρες έκανε και πως ονομάζεται αυτή η βλάβη? Το έφτιαξε τοπικά ή από το κέντρο?
Έφτυσε αίμα το μόντεμ να συνδεθεί πάλι σήμερα. Για τον τεχνικό..... ακόμα περιμένω εν τω μεταξύ
Νέο: Ήρθε ο τεχνικός. Ήταν βραχυκύκλωμα. Απόρησε που δούλευε και το internet. Και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά αφου δουλέυει τώρα
Πέρασε και ένα καινούριο καλώδιο και όλα καλά.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος strider : 21-09-06 στις 12:32. Αιτία: solved !!!
------- In the Flesh? -------
-
21-09-06, 23:54 #13
παμε σχεδον στις 2 εβδομαδες.. ειναι μεγαλο προβλημα αυτο χωρις τηλ.. κ καλα, εγω εχω το κινητο μου, στελνω μηνυματα κλπ. Η μητεραμ τι να πει η καημενη! Εχουμε κανει πλουσια την κινητη. Τεσπα, καταλαβαινετε ποσο ζορικα ειναι τα πραγματα χωρις σταθερο, αλλα ειναι σιγουρο οτι τον πας δικαστικα ή πχ αν καλεσω αστυνομια να επεμβει, θα επεμβει?
Strider ( congrats για το nick σουAragorn Κ ετσι φαση ) τι κοφτη εννοεις?
-
22-09-06, 00:34 #14
Επίτρεψέ μου την παρέμβαση, λόγω... επαγγέλματος. Δικαστικά τον πας 100%, επειδή όμως η διαφορά είναι "αστικής" φύσεως και όχι ποινικής, η αστυνομία θ' αποφύγει να αναμιχθεί. Το πολύ να κάνει τις γνωστές "συστάσεις" και ν' αποχωρήσει. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να "συμμορφωθεί" το "καθίκιον".
Btw, κόφτης=εργαλείο κοπής=άμεση λύση στο πρόβλημα.
-
22-09-06, 00:40 #15
αν ομως εγω τα παρω στο κρανιο κ του πεταξω καμια γλαστρα στην κουφια κεφαλα του ή στο καρο του, θα με πανε μεσα.. Αυτο που κανει εκεινος ομως, γιατι να μην υπαρξει δικαιοσυνη??
τι ρωταω τωρα θα μου πεις!
Ειναι αισχρο να ερχεται ο τεχνικουλης ( εδωσε ο Παναγαθος κ ηρθε ) κ να παρουσιαστει αυτο το προβλημα. Δεν ειν κακη ιδεα ο κοφτης. Απο που τον αγοραζω? Πως τον ζηταω?
Υ. Γ. ευχαριστω παιδια, συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα κοντευω να σκασω.
Υ. Γ.2 κ εμας, αν κ δεν το κοιταξε ο τεχνικουλης, αυτο μας ειπε για βραχυκυκλωμα.. Ε ρε δε θα τον πετυχω τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ στην εισοδο
Παρόμοια Θέματα
-
Internet HOL - Βλάβη ΟΤΕ?
Από Gas στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-08, 15:45 -
ΟΤΕ: Βλάβη στην Νέα Σμύρνη
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 69Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-07, 22:20 -
5 μέρες βλάβη οτε
Από chrispen στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-05, 16:13 -
ειστε να κανουμε ντου στον οτε?
Από islander7 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-04, 16:34
Bookmarks