γεια σας
μενω θεσσαλονικη ειμαι στο κεντρο αποστολου παυλου ΑΡΥΣ
εχει δυο μηνες που ενω δεν εχουν αλλαξει τα στατιστικα της γραμμης μου εχω την μιση απο την ταχυτητα που ειχα σε ραπινντσεαρ ειχα 54.54 συνεχως με φλασηγκετ ειμαι dsl cube 512 που ληγει σε 5 μερες τωρα εχω απο οπου καινα κατεβασω 25 με 30 σπανιως .
την συμβουλη σας παρακαλω
να αλλαξω provider ?![]()
φταιει η βιβο?
ειναι θεμα dslam?![]()
απο την βιβο ειπαν οτι φταινε η αναβαθμισεις του οτε
την συμβουλη σας παρακαλω![]()
γιωργος
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: χαμηλες ταχυτητες sos!!
-
05-10-06, 23:12 χαμηλες ταχυτητες sos!! #1
-
06-10-06, 01:15 #2
κοντα ειμαι ..Συκιες
κιεγω εχω πεσει στα 20-27 απο 40-55 που ειχα με την 512
Ωραια αναβαθμιση
Παντως ο ΟΤΕ λεει οτι η αναβαθμιση στην περιοχη μας δεν εχει ολοκληρωθει
πιστευω οτι θα μας παει ετσι κανενα μηνα ακομη
-
06-10-06, 01:20 thanks #3
και εγω συκιες ειμαι ψηλα περιφεριακο ανηκεις σε αλλο κεντρο εσυ?
καλο θα ηταν να γραψεις τισ σκεψεις σου για το τι σκεφτεσαι γι αυτο χαλι! καιτι θα κανεις και τι λες να κανω και εγω
ευχαριστω
-
11-10-06, 15:29 Πρόβλημα στην dsl #4
Συγχωρέστε με αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο forum.
Η ιστορία έχει ως εξής:
Στις 29-09 μετά από διάφορα προβλήματα ενεργοποιήθηκε τελικά το πακέτο DSL CUBE της VIVODI.(512ΚΒ/s)
Μέσα σε δύο μέρες άρχισα να έχω προβλήματα με την ταχύτητα.Βασικά δεν μπορώ να κατεβάζω
κάποιο αρχείο(είτε απο p2p ούτε torrent) και ταυτόχρονα να σερφάρω.
Στο σύστημα μου έχω:Windows XP ελληνικά,Avast,Kerio και το ad-watch και για browse Opera και Mozilla.Από p2p το e-mule και torrents τα μ-torrent και bitTorrent.
Μίλησα με τον πάροχο έκανα και 2 φορες αίτηση βλάβης στον ΟΤΕ αλλά δεν υπάρχει σημαντική βελτίωση..
Να διευκρινήσω ότι έχω απενεργοποιήσει το firewall του μόντεμ από την πρώτη στιγμή και έχω κάνει και port-forwarding για τις θύρες που χρησιμοποιώ.
Αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και ξέρει ή έχει κάποιος καμιά ιδέα που μπορεί να βοηθήσει ας την πει μήπως και βρω άκρη.
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
11-10-06, 18:27 #5
Και εγω μενω 40 εκκλησιες και για πανω απο 1 μηνα ειχα αντι για 512 250κβ μονο τα βραδια και οταν λεω βραδυ εννοω βραδυ βραδυ 4 και 5 και μετα μεχρι τισ 8 - 9 το πρωι ειχα μια βελτιωση μεχρι τα 350-400..Πηρα τηλ στην βιβο ετσι για να δω τι θα μου πουν και ειοε οτι θα αναφερουν το προβλημα στον οτε και σε 2 μερες θα λυθει.περασαν 5 και τα ιδια..Εκανα υπομονη ελεγα φιταχνουνε τον κομβο για την αναβαθμιση, που 8α παει θα γινει ο διπλασιασμος και θα εχω ενα 700 - 800αρι (δεν ζηταω πολλα ουτε θαυματα αν και η γραμμη μου ειναι απο αποψη SNR margin και Line attenuation σε παρα πολυ καλα επιπεδα)..Εγινε χ8ες η πολυπόθητη αναβαθμιση και κανω reboot τo modem restart το pc και μετα ενα speedtest.Με τρομο ανακαλυπτω οτι εχω download οσο το upload δηλαδη 260 και απο ftp κατεβαζα με 35.Δεν ξερω ποσο υπομονη θα κανω γιατι ηρ8ε ο πρωτος λογαριασμος(σεπτεμβρη) αοριστου για 512 αφου ειχε τελειωσει ο κυβος με υψοσ 50 ευρω.50 ευρω για 256 ειναι κοροιδια.Περιμενω να πεσουν οι τιμες περιμενω να φτιαξει η ταχυτητα περιμενω υπομονετικα αλλαδεν ξερω για ποσο..το 256 αντι για 512 ηταν ενοχλητικο αλλα το να εχω πιο πολυ upload αντι για download(γιατι το upload speed εγινε κανονικα 256) τωρα που εγινε 1024 δεν το αντεχω...Παραπαει..Ειναι γενικοτερο το φαινομενο η μονο εγω ειμαι σε τετοια χαλια ασ μου πει καποιος για να παρηγορηθω.. .
-
11-10-06, 18:33 #6
Οι ποιές ?
Κοίτα στις αστείες φώτο τις ταχύτητες που πιάνω να παρηγορηθείς λίγο
Παρόμοια Θέματα
-
χαμηλές ταχύτητες
Από ioannis_rae στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 18:03 -
χαμηλές ταχύτητες
Από gotzilla στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-07, 13:02 -
χαμηλες ταχυτητες Σ/Κ
Από mpankis στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-07, 11:35 -
Χαμηλές Ταχύτητες!
Από MariaTs. στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-05, 15:02 -
Χαμηλές ταχύτητες
Από kasp3r στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-05, 18:11
Bookmarks