Οκ, αλλά αφού δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους όλα είναι ανοιχτά. Προσωπικά δεν με καίει και πολύ το θέμα, αλλά πιστεύω πως κάπως πρέπει να τους ευχαριστήσουν όλους.
Εμφάνιση 361-374 από 374
-
09-10-06, 16:46 #361...Eternal Legend...
-
09-10-06, 23:05 #362
@ BoGe και ronaldinio
ισως γνωριζετε οτι κατα τον διπλασιασμο της ταχυτητας απο τον οτε επωφεληθηκαν ολοι(αοριστου και προπληρωμενα)(κυβοι,in a box κτλπ)
κατα αναλογο τροπο θα πρεπει να διπλασιαστουν και τα προπληρωμενα full-shared llu
καθε αλλη ενεργεια απο την vivodi θα ειναι για μενα αιτια εξοδου...
ιδιαιτερα τωρα που ετoιμαζονται να μπουν νεοι παιχτες στο παιχνιδι του llu.
-
10-10-06, 00:20 #363
Δηλαδή το βρίσκεις λογικό να δίνεις 19 ευρώ για 4ΜΒ;
Τώρα αν λέγεται διπλασιασμός ή τριπλασιαμός σημασία έχει το αποτέλεσμα, και πόσο μετά από αυτήν την κίνηση κοστίζουν τα διάφορα πακέτα με τι ταχύτητες, κλπ..
20 ευρώ για 4ΜΒ όχι μόνο δεν έχω δει ακόμα από καμία εταιρεία, αλλά και τα 2ΜΒ που δίνουν άλλες απέχουν σαν κόστος κατά πολύ από τα 20 ευρώ.
Για πές μου ποιούς εννοείς;
Tellas για την ώρα 2ΜΒ με 40 ευρώ ο μήνας, και χωρίς κανένα πακέτο.
HOL για την ώρα δεν μετρά.
Και FORTHnet άσε να ξεκινήσει με το καλό, να δούμε και τι ποιότητα θα έχει και βλέπουμε.
Και θες τώρα να σου δώσει τα 4ΜΒ με 19 ευρώ!!!!!!
Δηλαδή περιμένετε να κάνει ΚΑΙ διπλασιασμό ταχύτητας, ΚΑΙ να ρίξει τις τιμές;;;;
ε, να το πω και εγώ τώρα ΕΛΕΟΣ!!!!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BoGe : 10-10-06 στις 00:26.
-
10-10-06, 00:40 #364
Ένας σοβαρός λόγος που δεν πήρα προπληρωμένο πακέτο είναι γιατί ήξερα ότι σε περίπτωση μείωση τιμών θα έβγαινα χαμένος. Αν κάποιος θέλει να πάρει προπληρωμένο πακέτο η καλύτερη εποχή είναι αμέσως μετά τη μείωση των τιμών. Το καλύτερο πιστεύω είναι να προπληρώσεις εξάμηνο, μια και συνήθος κάθε 6μηνο γίνεται αναπροσαρμογη του τιμοκαταλόγου. Εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Βέβαια μπορεί να κάνουν και πάνω από 10 μήνες να αλλάξουν τις τιμές οπότε να σε συμφέρει το 12μηνο. Πάντως βλέπω να πέφτουν οι τιμές 2-3 φορές ακόμη και μετά το παιχνίδι θα γίνεται με τις αναβαθμίσεις των γραμμών. Ίσως να το χωρίσουν σε πακέτα των 10-15-20-25 ευρώ και μετά να μεταβάλουν τις ταχύτητες των συνδέσεων. Να ρίξουν την τιμή κάτω από 10 ευρώ για τη μικρότερη σύνδεση δε νομίζω να γίνει ποτέ...
-
10-10-06, 02:45 #365Δηλαδή το βρίσκεις λογικό να δίνεις 19 ευρώ για 4ΜΒ;
Δηλαδή περιμένετε να κάνει ΚΑΙ διπλασιασμό ταχύτητας, ΚΑΙ να ρίξει τις τιμές;;;;...Eternal Legend...
-
10-10-06, 07:44 #366
-
10-10-06, 09:37 #367
υπομονη σε λιγες μερες θα δουμε τι θα κανουν...
-
10-10-06, 09:49 #368
-
10-10-06, 12:04 #369
στα υπαρχοντα πακετα μεσω του δικτυου της πρεπει να προσφερει απαραιτητα διπλασιασμο ταχυτητας. ειδικα σε αυτους που πειραν πριν να βγουν οι τελευτεες προσφορες σε αυτα.
στις αοριστου τωρα με βαση οτι οσοι ειναι μεσω οτε εχουν αναβαθμιστει, πρεπει να πραξει το ιδιο και να προσαρμοσει και τις τιμες στα ιδια επιπεδα, με τους αλλους isp, και χαμηλοτερα ακομα ετσι που μας εχει συνιθησει η πολιτικη της.
αν αυτο σημενει και αναβαθμιση και χαμηλοτερες τιμες αυτο πρεπει να γεινει.
οι τιμες θα πεσουν ουτος η αλλος για να ειναι ανταγωνιστικη. το κανει αυτο εστω και καθυστερημενα. μη μου πειτε οτι δεν θελετε να εχετε και την αναβαθμιση, που οι αλλοι την εχουν παρει δωρεαν. ειναι αδικο.
στην δεδομενη κατασταση και τα 2 ειναι απαραιτητα.
-
10-10-06, 15:12 #370
Να ρωτήσω ποιο router εχεις? Εγώ είμαι full llu 1MB με dsl phone περιοχή Δάφνης,
και ενώ παίζει άψογα το internet, το voice συχνά πυκνά κάνει του κεφαλιού του.
Έχω δύο διαφορετικές συσκευές και απ τις δύο τα ίδια.
Μπορεί να μιλάω στο τηλέφωνο και μετά από 10 λεπτά σταματάει να έρχεται φωνή. Αλλά η γραμμή δεν πέφτει! Αν την κρατήσω ανοιχτή, μετά από κάνα λεπτό ξαναπαίζει!
Πολλές φορές με παίρνουν και η κλήση δεν φτάνει ποτέ στο σπίτι μου.
Και κάποιες φορές δεν μπορώ καν να πάρω.
Θα καταλήξω σε ώρα ανάγκης να παίρνω με SkypeOut!
Τους πήρα δυό φορές, την πρώτη μου είπαν να αλλάξω τα καλώδια των συσκεύων, την δεύτερη ότι θα γίνει καθαρισμός γραμμής. Αναμένω.. Βέβαια και το router που μου φέρανε (Vood 452) είναι προφανώς μάπα.. Ίσως φταίει αυτό..
Πέρα από τα προσωπικά μου ζητήματα, κάθισα και διάβασα όλα τα posts, διότι συμφωνώ μαζί σας ότι πληρώνουμε χρυσάφι για τις αορίστου. Παρατήρησα όμως ότι αντί για 40 ευρώ (Internet) και 9 ευρώ phone, εμένα μου χρεώσαν 32 και 9 αντίστοιχα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, ίσως επειδή ήταν ο πρώτος μήνας και πλήρωσα και ενεργοποίηση? Θα βρω την απόδειξη και θα την βάλω εδώ..
Περιμένουμε τα καλύτερα όπως και να χει!
-
11-10-06, 11:51 #371
Πλήρωσες λιγότερα;!! Βρε για κοίτα καλά εκεί που λέει τελικό ποσό πληρωμής! Κανονικά αν είναι ο πρώτος σου μήνας θα πρέπει να πληρώσεις περίπου 80-85 ευρώ. Όσο για το πρόβλημα με το τηλέφωνο ίσως φταίει το πρόβλημα στο dslam της περιοχής σου, που ανέφερε κάποιος παραπάνω. Πάντως ένας γνωστός μου είχε βάλει dsl phone με 384 σύνδεση πριν 2-3 χρόνια και επειδή δεν πήγαινε καλά του αναβάθμησαν την γραμμή σε 768 (πόσο είναι τέλος πάντων) ενώ συνέχισε να πληρώνει για 384
-
11-10-06, 19:32 #372
http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=428
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Ελπίζω μόνο να το κάνουν και πράξη! Πιστεύω οτί το topic είναι πλέον Closed!
-
11-10-06, 19:37 #373
καλες τιμές το λές εσυ αυτο?ας συνεχίσουμε στα κατάληλα νήματα
κλειδώστε το παρακαλώ
-
11-10-06, 20:11 #374
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
At your sevice
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
Παρόμοια Θέματα
-
Vivodi full llu και Zyxel routers; [answered]
Από ice22man στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-06, 10:32 -
Αλλαγή Share LLU σε Full LLu
Από vasilisp στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-05, 08:58 -
Vivodi Full LLU or Share... Speeds???
Από boss στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-04, 12:19
Bookmarks