Χρησιμοποιώ Azureus σε ελληνικό private tracker εδώ και 3 μέρες.Το ratio μου είναι 0.66 και ανεβαίνει (να'ναι καλά τα 640 της Βιβόντι).
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ αρχίζει να κατεβάζει σφαίρα ,κάπου στα 200 , μετά από λίγα λεπτά σταματάει και με βάζει Queuedγια αρκετή ώρα (π.χ. εδώ και καμιά ώρα είμαι Queued) , μετά πάλι λίγα λεπτά κατεβάσματος και πάλι Queued κοκ.
Γιατί συμβαίνει αυτό? λόγω ratio ? κάποια ρύθμιση ? μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?
Ενώ είμαι Queued , ανεβάζω κανονικά με 65-70 ...
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
20-09-06, 17:01 Το Azureus με βάζει συνέχεια Queued #1Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
20-09-06, 19:38 #2
Κάνεις πολλά αρχεία upload σύγχρονος
Αν ναι να τα περιορίσεις
-
20-09-06, 19:53 #3
...και δεν εισαι εσυ queued, αλλα τα αρχεια σου. Με αλλα λογια, δεν ειναι μια κατασταση που επιβαλλει σε σενα ως χρηστη ο τρακερ, αλλα μια κατασταση που επιβαλλει ο client στα αρχεια σου σεβομενος τις ρυθμισεις (πιθανοτατα περι μεγιστου αριθμου ενεργων τορρεντ) που εσυ του εχεις δωσει.
-
20-09-06, 20:02 #4Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
-
20-09-06, 20:12 #5
Κάνε επιλογή. Κάνε seeding αρχεία με λίγους seeders και κάποιους έστω leechers. Το να κάνεις seeding κάποιο αρχείο εσύ και άλλοι 20, ενώ έχεις πρόβλημα, δε λέει.
Αυτές είναι οι δικιές μου ρυθμίσεις για το μTorrent.Αν θυμάμαι καλά, είναι οι προτεινόμενες από εναν private tracker. Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα torrents εδώ και πολύ καιρό.
Spoiler:Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gkandir : 20-09-06 στις 20:20.
...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
20-09-06, 20:24 #6
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Case solved .
Same shit, different day...
Παρόμοια Θέματα
-
Συνέχεια κατεβάσματος torrent σε άλλο PC (με azureus);
Από Elf Wizard στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-07, 05:58 -
Queued
Από dd68 στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-07, 17:27 -
Ποιος βαζει DSLAM στην Ελλαδα;
Από tzanerman στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-05, 02:26 -
Πού βάζει ο Mozilla Firefox τα αρχεία;
Από JohnJohn στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-05, 14:43 -
Να γιατί δεν βαζει DSL o OTE!!!!
Από ermis333 στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-03, 23:24
Bookmarks