εχουμε και λεμε αυτη τη στιγμη εχω connx 24 mbps και απεριοριστα προς σταθερα
απο θεμα υπηρεσιων οτε ειμαι ευχαριστημενος ειδικα στο internet αλλα πληρωνω το μηνα 55 euro (με παγιο) πραγμα που θελω να κατεβασω,που μπορω να παω ετσι ωστε να εχω τις καλυτερες υπηρεσιες internet ?
με ενδιαφερει να ειναι σταθερη , να εχει καλο download , και οσο το δυνατον καλητερα pings (ξερω οτι σαν τον οτε δεν θα ειναι δυστυχως)
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
03-03-11, 02:23 βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #1
-
03-03-11, 02:37 Απάντηση: βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #2
Από προσωπική εμεπειρία σου προτείνω hol αλλά καλύτερα ρώτα τους γείτονές σου να δεις τι παίζει στην περιοχή σου.
-
03-03-11, 03:42 Απάντηση: βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #3
για την ωρα εξεταζω forthnet (εχω και nova, διπλο κερδος :P) και HOL
θα βοηθουσε και η γνωμη απο κανενα που εχει κατι αλλο εκτος απο οτε στη περιοχη μου
-
03-03-11, 14:13 Απάντηση: βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #4
- ΟΤΕ και τέλος , τίποτε άλλο ! Πάρε απλώς ένα τηλέφωνο στο 13888 και ρώτα τους μηπως έχει βγεί κάποιο πιο οικονομικό πακέτο , πέφτουν συνεχώς οι τιμές
- Εγώ στο σπίτι έχω connex 24 + isdn + 3msn +απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά + 1ώρα το μήνα σε κινητά και πληρώνω το ποσό των 54ευρώπουλα / μήνα μαζί με φπα
- Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω , ίσως επειδή είχα την isdn απο παλιά και όταν τους πήρα για να αλλάξω πάροχο , μου κάναν αυτή την προσφορά
-
03-03-11, 14:26 Απάντηση: βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #5
Mπες στο forum της forthnet http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=357903
Mπες και στην hol http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=447628
Eγω ειμαι οπως βλεπεις στην hol,ναι ειχαμε προβληματα τον τελευταιο μηναοπως ολοι!
Απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σου
-
03-03-11, 16:07 Απάντηση: βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #6
μια ερωτησουλα αλλα για μενα σημαντικη
οπου και αν επιλεξω να παω κατα τη μεταβαση απο τον εναν παροχο στον αλλον ποσες μερες θα μεινω χωρις internet ? 2-3 μερες οπως μου εχουν πει στο τηλεφωνο που τους πηρα ? ή κανα μηνα και βλεπουμε ο θεος ειναι μεγαλος κατι θα κανει και για μας :P
-
03-03-11, 17:52 Απάντηση: βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #7
Εάν δεν σου κόψει ο ΟΤΕ το ADSL με το που λάβει το αίτημα για μεταφορά της γραμμής (είμαι παθών...), τότε δεν θα πρέπει να μείνεις χωρίς σύνδεση πάνω από μερικά λεπτά. Τηλεφωνία ίσως λίγο παραπάνω, αλλά πάλι όχι περισσότερο από 1-2 ώρες.
Πάντως, στη Νέα Ιωνία παίζει πλέον και η Cyta. Βέβαια θα'ναι δύσκολο να βρεις άλλους πελάτες της, αφού μόλις ξεκίνησε υπηρεσίες, όμως από την άλλη, με λιγότερους χρήστες να ζητούν πρόσβαση στο internet, θα έχεις καλύτερες ταχύτητες.
-
04-03-11, 02:36 Απάντηση: βοηθεια για παροχο στη Νεα Ιωνια (Αττικης) #8
Παρόμοια Θέματα
-
HOL double-play στη Νέα Ιωνία - Αττικής
Από Vitruvian78 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-13, 08:12 -
Πρόβλημα με διακοπές στη Νέα Ιωνία
Από aggelioforos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-09, 09:31 -
Forthnet2play στη Νέα Ιωνία - Αττικής
Από Vitruvian78 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 60Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-08, 15:57 -
Βοήθεια στη ρύθμιση modem για νέα σύνδεση Forthnet
Από Kostas_Rm στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-08, 00:00 -
H Vodafone αγοράζει ADSL πάροχο στη Νέα Ζηλανδία
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-06, 09:50
Bookmarks