Σελ. 403 από 407 ΠρώτηΠρώτη ... 383393398401402403404405 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.031-6.045 από 6091
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι τέτοια είχαμε στο γραφείο στην Συγγρού
    Ανανεώναμε αέρα χωρίς να ανοιγοκλείνουμε
    Εκεί διαπίστωσα πόσο καυσαέριο κυκλοφορεί έξω
    Εδώ το AC που φέρνει αέρα από έξω έχει χαοτική διαφορά γιατί φιλτράρει τον εισερχομενο. Το Hitachi είχε και φίλτρο ενεργού άνθρακα και άλλα 2 φίλτρα.

Το επόμενο μου AC σίγουρα θα είναι τέτοιου τύπου όσο και να κάνει.

Περιοχή
    Γλυκά Νερά
    Downloads
    18
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Router
    RB4011iGS+hAP AC+cAP AC
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι τέτοια είχαμε στο γραφείο στην Συγγρού
    Ανανεώναμε αέρα χωρίς να ανοιγοκλείνουμε
    Εκεί διαπίστωσα πόσο καυσαέριο κυκλοφορεί έξω
    Ναι αν και το συγκεκριμένο που κοίταζα εχει φίλτρα ( BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1) οπότε θα κρατήσει αρκετά μικροσωματίδια απο τα καυσαέρια.
    Αλλά και τι να κάνεις... Σε γραφεία με πολλά άτομα δίπλα από κεντρικούς δρόμους, για να έχεις και σωστό εξαερισμό και καθαρό αέρα χρειάζονται άλλες εγκαταστάσεις μεγαλύτερου μεγέθους, με συστήματα φιλτραρίσματος κτλ.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα 10 λεπτά επαρκούν όταν έχουμε μικρή διαφορά θερμοκρασίας μέσα-έξω. Επειδή η ταχύτητα εναλλαγής του αέρα εξαρτάται άμεσα από τη διαφορά θερμοκρασίας, όταν έξω έχει πολύ κρύο, μπορεί και ένα-δύο λεπτά να επαρκούν! Εμπειρικά/πειραματικά έχω διαπιστώσει ότι ο αέρας έχει ανανεωθεί όταν το θερμόμετρο (του θερμοστάτη της θέρμανσης, χωρίς δεκαδικά) δείξει ένα βαθμό κάτω. Σε εκείνη τη φάση κλείνω, και μέσα σε λίγα λεπτά η θερμοκρασία του χώρου έχει επανέλθει (γιατί δεν προλαβαίνουν να κρυώσουν τα δομικά στοιχεία, που έχουν πολύ μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα από τον αέρα του χώρου). Το πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι έχουν την πειθαρχία να ανοίξουν για τόσο λίγο, επιβιώνει ακόμη η συνήθεια των παλιών νοικοκυρών που άνοιγαν μια-δυο ώρες ή και παραπάνω.
    Καλά τα λες, αλλα ποιος κάθεται να κρατάει χρόνους! Ειχα σκεφτεί να πετάξω ενα shelly πανω στον απορροφητηρα και οταν το air monitor δειξει πανω απο 1000ppm co2 να τον ανοίγω με ενα automation στο home assistant στο μέχρι να πέσει στα 500-600ppm. Δεν ξέρω μπορει και να δουλέψει

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nEC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αν και το συγκεκριμένο που κοίταζα εχει φίλτρα ( BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1) οπότε θα κρατήσει αρκετά μικροσωματίδια απο τα καυσαέρια.
    Αλλά και τι να κάνεις... Σε γραφεία με πολλά άτομα δίπλα από κεντρικούς δρόμους, για να έχεις και σωστό εξαερισμό και καθαρό αέρα χρειάζονται άλλες εγκαταστάσεις μεγαλύτερου μεγέθους, με συστήματα φιλτραρίσματος κτλ.

- - - Updated - - -

Καλά τα λες, αλλα ποιος κάθεται να κρατάει χρόνους! Ειχα σκεφτεί να πετάξω ενα shelly πανω στον απορροφητηρα και οταν το air monitor δειξει πανω απο 1000ppm co2 να τον ανοίγω με ενα automation στο home assistant στο μέχρι να πέσει στα 500-600ppm. Δεν ξέρω μπορει και να δουλέψει
    Σωστός!!!!! Δεν το είχα σκεφτεί αν και έχω θέμα εγώ. Αν το σπίτι είναι θεοκλειστο, και ανοίξω τον απορροφητήρα, μου ρουφάει από τον εξαερισμό του μπάνιου και μυρίζει το μπάνιο μας... Οκ έχω ήδη shelly εκει στο διακόπτη και θα μπορούσα να ανοιγω ταυτόχρονα και εκείνο.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το είχα σε 45τετρ κουζινοτραπεζαρια. Όταν πχ τηγανιζες που παρόλο είχες τον απορροφητήρα ανοιχτό, αν αυτό μύριζε κάτι, έπαιρνε μπροστά. Πως το έκανε δεν ξέρω.
    Φυσικά από 16αρι τι ήταν, αν είχες ενεργό τον εξωτερικό αέρα, είχε χαμηλότερη απόδοση γιατί πχ αν τράβαγε μέσα αέρα το καλοκαίρι στους 35 βαθμούς, είναι λογικό.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    ελα ! με το ενα χερι δακτυλο τα χειριζεσαι αυτα , ppm (particles per million )
    Μάλλον όπως λέει ο συμφορουμιτης με ppm...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teodor_ch Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσέκαρε τα επίπεδα CO2 πόσο γρήγορα ανεβαίνουν μέσα σε ένα αερο-στεγανό σπίτι με 2-3 άτομα.
    Χωρίς τζάκια κλπ
    Έχω 350ppm σε ηρεμία και όταν κάνεις κάτι τώρα δεν ξέρω τι, μάλλον μαγείρεμα, πάει μέχρι 600...
    Αλλά τι θες να πεις;

Αυτό ακριβώς. Μεγάλη μαγκιά ο φρέσκος αέρας που να είναι και ζεστός χωρίς να πρέπει να ανοίξεις παράθυρα.
    Δεν λέω όχι, αλλά και πάλι είμαστε σίγουροι ότι το μηχάνημα φιλτράρει τόσο καλά;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100M/100M
    ISP
    Inalan
    Router
    TP-Link Archer C6 v2
    Αν είναι Daikin, Ν Α Ι

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sick_building_syndrome

(αφορά και πολλά άλλα)
    Έχω ανιχνευτή voc... Ένα blitzwolf...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από uncle_nontas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είναι Daikin, Ν Α Ι
    Καλά... Αν βάζετε και το χέρι σας στη φωτιά, πάσο....

- - - Updated - - -

Αλήθεια είναι ότι σε κλειστό σπίτι με 2-3 άτομα μέσα, το CO2 φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα πολύ γρήγορα. Εδώ βέβαια ανοίγουμε λίγο τα παράθυρα και τις περισσότερες εποχές του χρόνου δεν έχουμε σημαντικές απώλειες σε θέρμανση/ψύξη. Ο αέρας ανανεώνεται πολύ γρήγορα, 10 λεπτά είναι αρκετά.

Σε πιο βόρειες χώρες όπου δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν ανοιχτά παράθυρα λόγω κρύου, είναι πολύ διαδεδομένα τα μηχανήματα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας.

Συνημμένο Αρχείο 263220

Το οποίο πρακτικά κάνει κύκλους εναλλαγής του αέρα απο μέσα προς τα έξω και ανάποδα.

Συνημμένο Αρχείο 263221

Το κοίταζα κάποια στιγμή για το σπίτι, δεν είναι δύσκολη η εγκατάσταση, αλλά τρύπα στον τοίχο πρέπει να γίνει.

Εδώ εξηγεί πώς δουλεύουν: https://www.andrianos.gr/gr/proionta...sh-thermothtas
    Έγραψα κάτι σχετικό με τα ppm πριν...

- - - Updated - - -

Typical indoor CO2 ranges from around 400-1,000 ppm, but can rise as high as 40,000 ppm in extreme cases. Small, temporary increases in indoor CO2 are not typically a major threat to human health.

- - - Updated - - -

Εδώ το AC που φέρνει αέρα από έξω έχει χαοτική διαφορά γιατί φιλτράρει τον εισερχομενο. Το Hitachi είχε και φίλτρο ενεργού άνθρακα και άλλα 2 φίλτρα.

Το επόμενο μου AC σίγουρα θα είναι τέτοιου τύπου όσο και να κάνει.
    Εγώ ύστερα από τη νιλα που έπαθα με το Samsung δεν δίνω ξανά πολλά λ7 για κλιματιστικό ούτε με σφαίρες...
    Μπορεί να δουλεψε πολύ στη ζωή του, μπορεί να κράτησε και κοντά στα 15 χρόνια, αλλά ακόμη κλαίω το χιλιάρικο....
    Και ας ήταν αυτές οι τιμές τότε....
    Αντίστοιχο Panasonic ζει ακόμη...
    Να μη πω και για τα συμβατικά general που έχω από τα 90s...
    Όλα τα τελευταία japan....
    Το Samsung china.....

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Ενδιαφέρον ακούγεται το τελευταίο.... Ο απορροφητήρας βοηθάει αν τον ανοίγουμε γενικά;

- - - Updated - - -

Σωστός!!!!! Δεν το είχα σκεφτεί αν και έχω θέμα εγώ. Αν το σπίτι είναι θεοκλειστο, και ανοίξω τον απορροφητήρα, μου ρουφάει από τον εξαερισμό του μπάνιου και μυρίζει το μπάνιο μας... Οκ έχω ήδη shelly εκει στο διακόπτη και θα μπορούσα να ανοιγω ταυτόχρονα και εκείνο.
    Ο εξαερισμός του μπάνιου που κολλάει;
    Εγώ τον έχω βουλώσει γιατί μου έρχονταν μυρωδιές από τα επάνω διαμερίσματα....
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο εξαερισμός του μπάνιου που κολλάει;
    Εγώ τον έχω βουλώσει γιατί μου έρχονταν μυρωδιές από τα επάνω διαμερίσματα....
    Αυτό είπα, όταν είναι όλα κλειστά και ανοιξω απορροφητήρα, τραβάει βρώμα από τους άλλους. Επίσης κλειστό το έχω αυτή τη στιγμή.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Αυτό είπα, όταν είναι όλα κλειστά και ανοιξω απορροφητήρα, τραβάει βρώμα από τους άλλους. Επίσης κλειστό το έχω αυτή τη στιγμή.
    Κάποια στιγμή είχα ξηλώσει το κλασσικό στυλ εξαεριστήρα που ήταν συνέχεια ανοιχτή η γρίλια του και είχα βάλει πιο ακριβό με περσίδες που ανοιγοκλειναν αυτόματα αλλά κάποτε κάποιοι εκ των γειτόνων είχαν τη φαεινη ιδέα να περάσουν σωλήνες ηλιακού από τον εξαερισμό και έπεσαν πέτρες κάτω σε μένα και με το καιρό κάηκε το μοτέρ...
    Με λίγα λόγια ότι στυλ εξαεριστήρα και να έβαζα έρχονταν μυρωδιές από τα άλλα διαμερίσματα και αποφάσισα να κλείσω τη τρύπα τελικά...
    Εξαερισμό πλέον μόνο από τη πόρτα και υγεία.....
    Τώρα που το θυμήθηκα κάτι παρόμοιο έκανα και με την εξώπορτα, οι διπλανοί μου δεξιά και αριστερά καπνίζουν σαν τσιμινιερες και όλο το σαλόνι μύριζε τσιγάρο....
    Έβαλα λοιπόν ενδιάμεσα στη κάσα της πόρτας μια λωρίδα αφρολεξ που υπάρχει στο εμπόριο και ένα υφασμάτινο αεροστοπ κάτω από τη πόρτα και ησύχασα....
    Αυτά....
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    GR/Crete
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Siemens κάτι
    SNR / Attn
    9,1(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έχω 350ppm σε ηρεμία και όταν κάνεις κάτι τώρα δεν ξέρω τι, μάλλον μαγείρεμα, πάει μέχρι 600...
    Αλλά τι θες να πεις;
    Αν μετράει σωστά τότε ισχύει 1 ή περισσότερα απο τα παρακάτω
    1) Το σπίτι μπάζει (το βλέπεις ότι τα επίπεδα πέφτουν χωρίς να αερίσεις)
    2) Το σπίτι είναι μεγάλο για τα άτομα που μένουν (τα επίπεδα ανεβαίνουν πολύ αργά)
    3) Αερίζεις συχνά
    4) κλπ

Είναι πολύ εύκολο σε ένα κλειστό σπίτι να ανέβουν >1000ppm και είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε νέα καλά μονωμένα σπίτια.

Περιοχή
    Γλυκά Νερά
    Downloads
    18
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Router
    RB4011iGS+hAP AC+cAP AC
    Path Level
    Fastpath
    350 ppm δύσκολο....Το κατώφλι της γηινης ατμόσφαιρας εν έτη 2025 είναι στα 427 ppm (https://climate.nasa.gov/vital-signs...de/?intent=121).
    Τα περισσότερα air monitors έχουν επισης δεν μετράνε κάτω απο 400, hardcoded. Ποιο μηχάνημα σου δείχνει 350; Θελει καλιμπράρισμα.

Το μαγείρεμα δεν παράγει CO2 εκτός αν μαγειρεύεις σε ξυλόφουρνο, αλλά θα αυξήσει τα VOCs.

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sick_building_syndrome

(αφορά και πολλά άλλα)
    μολις διαβασα αυτο το ποστ κατευθειαν ανοιξα παραθυρο

Πολλες φορες ξεχνιομαστε και δεν το κανουμε...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα 10 λεπτά επαρκούν όταν έχουμε μικρή διαφορά θερμοκρασίας μέσα-έξω. Επειδή η ταχύτητα εναλλαγής του αέρα εξαρτάται άμεσα από τη διαφορά θερμοκρασίας, όταν έξω έχει πολύ κρύο, μπορεί και ένα-δύο λεπτά να επαρκούν! Εμπειρικά/πειραματικά έχω διαπιστώσει ότι ο αέρας έχει ανανεωθεί όταν το θερμόμετρο (του θερμοστάτη της θέρμανσης, χωρίς δεκαδικά) δείξει ένα βαθμό κάτω. Σε εκείνη τη φάση κλείνω, και μέσα σε λίγα λεπτά η θερμοκρασία του χώρου έχει επανέλθει (γιατί δεν προλαβαίνουν να κρυώσουν τα δομικά στοιχεία, που έχουν πολύ μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα από τον αέρα του χώρου). Το πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι έχουν την πειθαρχία να ανοίξουν για τόσο λίγο, επιβιώνει ακόμη η συνήθεια των παλιών νοικοκυρών που άνοιγαν μια-δυο ώρες ή και παραπάνω.
    δεν ηξερα οτι αρκει τοσος λιγος χρονος για την ανακυκλωση του αερα του σπιτιου.Φανταζομαι εννοεις ολα τα παραθυρα του σπιτιου?

- - - Updated - - -

γώ ύστερα από τη νιλα που έπαθα με το Samsung δεν δίνω ξανά πολλά λ7 για κλιματιστικό ούτε με σφαίρες...
    Μπορεί να δουλεψε πολύ στη ζωή του, μπορεί να κράτησε και κοντά στα 15 χρόνια, αλλά ακόμη κλαίω το χιλιάρικο....
    Και ας ήταν αυτές οι τιμές τότε....
    αν καταλαβαινω καλα σου κρατησε 15 χρονια..τι νιλα μπορει να εφαγες απο το χιλιαρικο που εδωσες?
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Μέσα-Εξω θερμοκρασίες
    Εξίσωση πιέσεων
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    95/11 Mbps
    ISP
    Vodafone
    SNR / Attn
    10.3(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ηξερα οτι αρκει τοσος λιγος χρονος για την ανακυκλωση του αερα του σπιτιου.Φανταζομαι εννοεις ολα τα παραθυρα του σπιτιου?
    Καλό είναι αν μπορείς περισσότερα από ένα για να κάνει ρεύμα, επιταχύνει την αλλαγή του αέρα. Αλλά και μία μπαλκονόπορτα μόνο αν την ανοίξεις τελείως όταν έχει κρύο έξω, ο αέρας θα αλλάξει γρήγορα. Το θερμόμετρο (που δεν είναι μπροστά στο άνοιγμα, εννοείται) είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Αν μετράει σωστά τότε ισχύει 1 ή περισσότερα απο τα παρακάτω
    1) Το σπίτι μπάζει (το βλέπεις ότι τα επίπεδα πέφτουν χωρίς να αερίσεις)
    2) Το σπίτι είναι μεγάλο για τα άτομα που μένουν (τα επίπεδα ανεβαίνουν πολύ αργά)
    3) Αερίζεις συχνά
    4) κλπ

Είναι πολύ εύκολο σε ένα κλειστό σπίτι να ανέβουν >1000ppm και είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε νέα καλά μονωμένα σπίτια.
    Το σπίτι είναι σχεδόν βέβαιο ότι μπαζει..
    Είναι σχετικά μεγάλο για τα άτομα που μένουν...
    Δεν αεριζω συχνά....

- - - Updated - - -

350 ppm δύσκολο....Το κατώφλι της γηινης ατμόσφαιρας εν έτη 2025 είναι στα 427 ppm (https://climate.nasa.gov/vital-signs...de/?intent=121).
    Τα περισσότερα air monitors έχουν επισης δεν μετράνε κάτω απο 400, hardcoded. Ποιο μηχάνημα σου δείχνει 350; Θελει καλιμπράρισμα.

Το μαγείρεμα δεν παράγει CO2 εκτός αν μαγειρεύεις σε ξυλόφουρνο, αλλά θα αυξήσει τα VOCs.
    Bw-ar01...

Το έχω κουζίνα στη μέση του δωματίου αν αυτό λέει κάτι...
    Όχι κοντά στη κουζίνα πολύ...
    - - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    μολις διαβασα αυτο το ποστ κατευθειαν ανοιξα παραθυρο

Πολλες φορες ξεχνιομαστε και δεν το κανουμε...

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

αν καταλαβαινω καλα σου κρατησε 15 χρονια..τι νιλα μπορει να εφαγες απο το χιλιαρικο που εδωσες?
    Και όμως.... Με πείραξε τόσο που μπήκα στο κόπο να ασχοληθώ με τις πλακέτες αλλά άκρη δεν έβγαλα....
    Επόμενο βήμα να το συναρμολογησω πάλι και να το πάω ολόκληρο σε φίλο μήπως το σώσουμε... Αλλά ήδη κλαίω το μισό και παραπάνω φρεον που πήγε αέρα επειδή δεν άναβε να το μαζέψω....
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Γλυκά Νερά
    Downloads
    18
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Router
    RB4011iGS+hAP AC+cAP AC
    Path Level
    Fastpath
    Εδω και μια πολυ ενδιαφέρουσα ιστορία περι ποιότητας αερα, εξαερισμού κτλ.

https://www.youtube.com/watch?v=MRqh8oLY7Ik

Σελ. 403 από 407 ΠρώτηΠρώτη ... 383393398401402403404405 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία