Καλημέρα σας,
Μένω στο Κάτω Χαλάνδρι και έχω Conn-x 24 και ανήκω στο κέντρο Ψυχικού (21067ΧΧΧ), πιάνω μόλις 8Mbps με 10Mbps .
Έχω snr 9 και Att 31 με 35 (αυτή η εναλλαγή μάλλον κρύβει και κάποιο βραχυκύκλωμα γραμμής).
Επιθυμώ λόγω κόστους να αλλάξω πάροχο.
Είχα δοκιμάσει πριν 2 ίσως 3 χρόνια με τη HOL με απογοητευτικά αποτελέσματα (max 7 Mbs και τηλέφωνο pots που έβραζε κυριολεκτικά και με συνακροάσεις).
Σκέφτομαι την μεταφορά της γραμμής μου σε εσάς αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα να μου απαντήσετε.
1. Ο βρόχος που χρησιμοποιώ θα παραμείνει ο ίδιος; (Φοβάμαι ότι ο ΟΤΕ θα κάνει αλλαγή του βρόχου σε χειρότερο κατά τη μεταφορά μου - ήδη είμαι σε πολύ παλιό καλώδιο απερχόμενης-)
2. Το εσωτερικό μου δίκτυο (LAN) έχει διευθύνσεις 10.30.ΧΧ.ΧΧ , η πρόσβαση στο router σας είναι τέτοια ώστε να μου επιτρέπεται :
-α. Η ρύθμιση των διευθύνσεων LAN
-β. Η απενεργοποίηση του DHCP
-γ Το Port Forwarding (όχι DMZ)
-δ Αλλαγή DNS
3. Μπορώ να χρησιμοποιώ την VOIP γραμμή που παρέχετε για αποστολή και λήψη FAX μέσω απλού FAX;
4. Πόσες περίπου μέρες υπολογίζετε την ενεργοποίηση;
5. Πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο και internet;
6. Είμαι τρίτεκνος και σύμφωνα με την αίτηση που είδα για ενεργοποίηση από εσάς ανήκω στην κατηγορία πολυτέκνων (περίεργο αλλά ευχάριστο αν ισχύει). Σαν τρίτεκνος λοιπόν ποιά είναι η τυχόν επιδότηση που μου δίνετε;
7. Μπορώ να προχωρήσω με την αίτηση και να φέρω σε διάστημα μιας εβδομάδας περίπου και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (ουσιαστικά μέχρι να εκδοθεί) για να μην χάνουμε χρόνο;
8. Τό κατάστημα σας στη Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 57-59 είναι κοντά στην Κατεχάκη; Γιατί μπερδεύτηκα λίγο στον χάρτη.
Όπως ίσως είναι προφανές αν οι απαντήσεις είναι θετικές, Δευτέρα ή Τρίτη το αργότερο θα συμπληρώνω την αίτηση μου.
Ξέχασα να σας ενημερώσω ότι ενδιαφέρομαι για το double play 8 Mbps (ούτως ή άλλως παραπάνω δεν πιάνω) με απεριόριστη Αστική και Υπεραστική τηλεφωνία.
Ελπίζοντας σε μία επιτυχή συνεργασία,
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
10-10-11, 16:25 Ενδιαφέρον για νεα σύνδεση #1
-
12-10-11, 13:31 Απάντηση: Ενδιαφέρον για νεα σύνδεση #2
Αγαπητέ κύριε,
Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον το οποίο δείξατε προς τις υπηρεσίες μας. Ακολούθως, μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις μας στα ερωτήματα τα οποία μας θέσατε ενώ για την εκτενέστερη και αναλυτικότερη πληροφόρηση σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας www.cyta.gr ή να καλέσετε στο 13877, Δευτέρα -Παρασκευή από τις 9:00-21:00 και Σαββατοκύριακο 09:00-17:00.
1. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής νέου βρόχου στην ίδια δ/νση που έχετε υπηρεσίες αυτήν την στιγμή, φέρνοντας με φορητότητα τον αριθμό σας από τον πάροχο που βρίσκετε αυτήν την στιγμή, με κόστος ενεργοποίησης 50€. Διαφορετικά, εφόσον δεν επιθυμείτε την κατασκευή νέας γραμμής, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μας θα πραγματοποιηθεί στον υπάρχοντα βρόχο ενώ το κόστος ενεργοποίησης σε αυτήν την περίπτωση είναι 30€.
2. Η πρόσβαση χρήστη που δίνουμε στους πελάτες μας, επιτρέπει την ρύθμιση των διευθύνσεων τοπικού δικτύου, την απενεργοποίηση του DHCP, καθώς και το port forwarding. Για την επιλογή DNS θα πρέπει να τους τοποθετήσετε στο κάθε τερματικό που συνδέεται στον εξοπλισμό μας ξεχωριστά.
3. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην χρήση συσκευών ΦΑΞ, μέσω του δικτύου μας.
4. Σε περίπτωση κατασκευής ανενεργού βρόχου, χρειάζονται 15-18 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που θα αποστείλουμε το αίτημα στον ΟΤΕ ενώ στην περίπτωση ενεργού βρόχου, απαιτούνται 10-13 εργάσιμες ημέρες, από την κατάθεση του αιτήματος.
5. Σε περίπτωση ανενεργού βρόχου, με την παράδοση της γραμμής από τον ΟΤΕ, θα έρθει τεχνικός στον χώρο σας όπου θα πραγματοποιήσει την μικτονόμηση (απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη 2ου ζεύγους καλωδίων στο διαμέρισμά σας) και την ίδια ημέρα θα σταλθεί αίτημα να ολοκληρωθεί η φορητότητα του αριθμού σας στο δίκτυο μας. Σε περίπτωση ενεργού βρόχου, την ημέρα όπου θα γίνει η μετάβασή σας στο δίκτυο μας, θα πρέπει να κάνετε την συνδεσμολογία του εξοπλισμού σας και για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα θα περιμένετε μέχρις ότου επανέρθουν οι υπηρεσίες σας. Για την φορητότητα του αριθμού, ισχύει ότι και στην προηγούμενη περίπτωση.
6&7. Για τις κοινωνικές ομάδες των πολυτέκνων και των Α.Μ.Ε.Α., η εταιρία μας με την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων κατά την κατάθεση της αίτησης, προσφέρει δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης σε ενεργό βρόχο και το πρώτο ακέραιο πάγιο ADSL, ανεξαρτήτου επιλογής σας.
8. Το κατάστημά μας στην Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 57-59, βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση
Παρόμοια Θέματα
-
Ερώτηση για νέα σύνδεση
Από Κώτσος στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-10, 01:27 -
Αναμονή για νέα σύνδεση
Από sstratos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-09, 12:21 -
Αίτηση για νέα σύνδεση
Από Dimitris73 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-07, 16:59 -
Eρωτηση για νεα συνδεση
Από bilia στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 17:44 -
Ρυθμίσεις για νέα σύνδεση!
Από Oakenfold_ στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-04, 18:53
Bookmarks