Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-23 από 23
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Αν εσύ δεν μπόρεσες να κρατηθείς μακρυά από τους κώλους τις χαζοεφαρμογές και τις χαζοφωτογραφίες δεν σημαίνει ότι και το υπόλοιπο 99,9999% κάνει το ίδιο.

Αν θέλω να δω γυμνό επειδή νιώθω μοναξιές, θα μπω στα κατάλληλα site.

Ποιος μίλησε για προσβλητικό. Αλίμονο αν εσύ και εγώ μπορούμε να καθορίσουμε ποιο κοινωνικό site δικτύωσης είναι "καλό" και ποιο όχι.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει καμία μπηχτή. Straight forward λέω αυτό που συμβαίνει. Όλα τα site κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν και μεγαλουργούν με το φλερτ και το κουτσομπολιό.

Τώρα αν ανήκεις στο 0.00001% που χρησιμοποιεί το facebook για να κρατάει επαφές με τους συγγενείς στο καναδά ή τους συμαθητές που δεν έχεις δει από το λύκειο, τότε είσαι η εξαίρεση που σίγουρα δεν επιβεβαιώνεις το κανόνα.
    Βάλε με και εμένα στις εξαιρέσεις..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από senkradvii Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ που πρώτη φορά το ακούω πειράζει?

Τι ακριβώς είναι? Ένα facebook για να βρεις δουλειά?
    like like like - 100.times.like (Μια που δεν μπορώ να κάνω εδώ like το κάνω έτσι)... Και εγώ δεν είχα και δεν έχω ιδέα και θα συνεχίσω να μην έχω...
    Αμάν ποια πόσες κ_λ_@@ρχιδο_κοινωνικο_εργασιακο_δικτυο_γνωριμιο_κλπ_κλπ_κλπ ιστοσελίδες θα βγούνε ακόμα με ταχεία μάλιστα αύξηση των μελών / επισκεπτών τους.
    Μου φαονται όλα απλά μαρκετινίστικα... ούτε το fb, ούτε το twitter, ούτε όλα τα άλλα είναι κάτι το ιδιαίτερο θεωρώ... το ίδιο θα είναι και αυτό! -Απλά η γνώμη μου!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΛΩΡΙΝΑ
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN 7170
    Ανέραστοι αλλά επαγγελματικά φιλόδοξοι VS Aλάνια αλλά τεμπελάκηδες συμφορουμίτες. Ενδιαφέρον...

Το LI είναι καλό και μοναδικό στο είδος του αλλά έχει το μειονεκτήμα όλων των social networks: δεν περιέχει αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού. Εχει δυσαναλογα μικρή συμμετοχή πχ επαγγελματιών υγείας, επίσης ίσως και των πολύ καλών και πετυχημένων επαγγλεματιών που δεν χρειάζονται ή δεν έχουν χρόνο για διαφήμιση. Κοινώς είναι ένας ακόμα τρόπος να περνάς την ώρα σου αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους καριέρας...
    On my desktop I have both: a Linux OS and a Windows mouse.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsoukase Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανέραστοι αλλά επαγγελματικά φιλόδοξοι VS Aλάνια αλλά τεμπελάκηδες συμφορουμίτες. Ενδιαφέρον...

Το LI είναι καλό και μοναδικό στο είδος του αλλά έχει το μειονεκτήμα όλων των social networks: δεν περιέχει αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού. Εχει δυσαναλογα μικρή συμμετοχή πχ επαγγελματιών υγείας, επίσης ίσως και των πολύ καλών και πετυχημένων επαγγλεματιών που δεν χρειάζονται ή δεν έχουν χρόνο για διαφήμιση. Κοινώς είναι ένας ακόμα τρόπος να περνάς την ώρα σου αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους καριέρας...
    Οι παραδοσιακές μέθοδοι καριέρας είναι το να στείλεις CV;
    Στείλε για παράδειγμα CV στη Google μαζί με άλλα 50 χιλιάδες CV που θα λάβει την ίδια μέρα. Μάντεψε πόσες πιθανότητες έχεις να το διαβάσει κάποιος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη επικοινώνησε μαζί μου recruiter της Google επειδή έπεσε πάνω στο προφίλ μου στο LinkedIn και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να εργαστώ στη Google. Προσοχή: δε λέω ότι μου προσέφερε εργασία στη Google αλλά χάρη στο LinkedIn είχα περάσει τη φάση όπου το CV σου πρέπει να προσεχτεί μέσα από το σωρό των 50 χιλιάδων που φτάνουν την ίδια μέρα με αυτό. Από εκεί και ύστερα ήταν στο χέρι μου να τα πάω καλά στις συνεντεύξεις και να με πάρουν.
    Για την ιστορία μίλησα με τον τύπο και επειδή είχα μόλις ξεκινήσει το μεταπτυχιακό μου συμφωνήσαμε να έλθω σε επαφή μαζί του την άνοιξη. Όμως (ο @#%!#@$ ) έφυγε από τη Google οπότε τώρα πρέπει να βρω άλλον recruiter στο LinkedIn για να κάνω τη δουλειά μου.

Περιοχή
    Φλώρινα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΛΩΡΙΝΑ
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN 7170
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι παραδοσιακές μέθοδοι καριέρας είναι το να στείλεις CV;
    Στείλε για παράδειγμα CV στη Google μαζί με άλλα 50 χιλιάδες CV που θα λάβει την ίδια μέρα. Μάντεψε πόσες πιθανότητες έχεις να το διαβάσει κάποιος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη επικοινώνησε μαζί μου recruiter της Google επειδή έπεσε πάνω στο προφίλ μου στο LinkedIn και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να εργαστώ στη Google. Προσοχή: δε λέω ότι μου προσέφερε εργασία στη Google αλλά χάρη στο LinkedIn είχα περάσει τη φάση όπου το CV σου πρέπει να προσεχτεί μέσα από το σωρό των 50 χιλιάδων που φτάνουν την ίδια μέρα με αυτό. Από εκεί και ύστερα ήταν στο χέρι μου να τα πάω καλά στις συνεντεύξεις και να με πάρουν.
    Για την ιστορία μίλησα με τον τύπο και επειδή είχα μόλις ξεκινήσει το μεταπτυχιακό μου συμφωνήσαμε να έλθω σε επαφή μαζί του την άνοιξη. Όμως (ο @#%!#@$ ) έφυγε από τη Google οπότε τώρα πρέπει να βρω άλλον recruiter στο LinkedIn για να κάνω τη δουλειά μου.
    Συγχαρητήρια! Σε βρήκε η Google που σκανάρει όλο το internet. Ακόμα και στο www.ψάχνωδουλειά να βάλεις θα σε βρουν. Το παράδειγμα σου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Βάλε στο LI το CV σου ως γιατρός ή νοσοκόμα και περίμενε να σε καλέσουν σε νοσοκομείο... Ή διαφήμισε ότι είσαι βαφιάς, κλειδαράς, γραμματέας ή ότι άλλο είμαστε στην Ελλάδα και περίμενε... Εδώ έχουμε ΑΚΟΜΑ παραδοσιακές μεθόδους που δεν είναι μόνο το CV αλλά και γνωριμίες-βύσμα, εφημερίδες-αγγελίες, έφευρετικότητα και πολλλύ τύχη.
    Καλώ να αναφερθούν όσοι βρήκαν δουλειά ή έστω όσοι ωφελήθηκαν επαγγελματικά από το LI. Προσωπικά έχω εκεί τους φίλους μου (που τυχαίνει να είναι και συνάδελφοι) και μπαίνω να δω τι κάνει κάποιος όταν δεν έχει fb.
    On my desktop I have both: a Linux OS and a Windows mouse.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsoukase Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ έχουμε ΑΚΟΜΑ παραδοσιακές μεθόδους που δεν είναι μόνο το CV αλλά και γνωριμίες-βύσμα, εφημερίδες-αγγελίες, έφευρετικότητα και πολλλύ τύχη.
    Μα το LinkedIn είναι όλα αυτά που αναφέρεις!
    Και η κανονική μέθοδος (βρίσκω τη θέση, κάνω apply, περιμένω) και η λιγότερο official (ψάχνω να βρω ποιός στο καλό θα με κάνει refer στη συγκεκριμένη εταιρία, γίνομαι μέλος σε groups για να με προσέξουν recruiters και να έρθουν αυτοί σε επαφή μαζί μου etc).

Περιοχή
    Dublin
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    ISP
    UPC
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gio4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    like like like - 100.times.like (Μια που δεν μπορώ να κάνω εδώ like το κάνω έτσι)... Και εγώ δεν είχα και δεν έχω ιδέα και θα συνεχίσω να μην έχω...
    Αμάν ποια πόσες κ_λ_@@ρχιδο_κοινωνικο_εργασιακο_δικτυο_γνωριμιο_κλπ_κλπ_κλπ ιστοσελίδες θα βγούνε ακόμα με ταχεία μάλιστα αύξηση των μελών / επισκεπτών τους.
    Μου φαονται όλα απλά μαρκετινίστικα... ούτε το fb, ούτε το twitter, ούτε όλα τα άλλα είναι κάτι το ιδιαίτερο θεωρώ... το ίδιο θα είναι και αυτό! -Απλά η γνώμη μου!
    Εκτός του ότι τo LΙ έχει καμιά δεκαετία που υπάρχει, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με FB και παρόμοιες πλατφόρμες γιατί πολύ απλά εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.
    Υπογραφή

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-10, 12:49
  2. Μηνύματα: 54
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-10, 09:43
  3. Μηνύματα: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-10, 19:21
  4. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-08, 18:31
  5. Μηνύματα: 21