Αν εσύ δεν μπόρεσες να κρατηθείς μακρυά από τους κώλους τις χαζοεφαρμογές και τις χαζοφωτογραφίες δεν σημαίνει ότι και το υπόλοιπο 99,9999% κάνει το ίδιο.
Αν θέλω να δω γυμνό επειδή νιώθω μοναξιές, θα μπω στα κατάλληλα site.
Ποιος μίλησε για προσβλητικό. Αλίμονο αν εσύ και εγώ μπορούμε να καθορίσουμε ποιο κοινωνικό site δικτύωσης είναι "καλό" και ποιο όχι.
Εμφάνιση 16-23 από 23
-
24-03-11, 18:48 Re: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #16Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
24-03-11, 23:43 Απάντηση: Re: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #17
-
25-03-11, 09:32 Απάντηση: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #18
like like like - 100.times.like (Μια που δεν μπορώ να κάνω εδώ like το κάνω έτσι)... Και εγώ δεν είχα και δεν έχω ιδέα και θα συνεχίσω να μην έχω...
Αμάν ποια πόσες κ_λ_@@ρχιδο_κοινωνικο_εργασιακο_δικτυο_γνωριμιο_κλπ_κλπ_κλπ ιστοσελίδες θα βγούνε ακόμα με ταχεία μάλιστα αύξηση των μελών / επισκεπτών τους.
Μου φαονται όλα απλά μαρκετινίστικα... ούτε το fb, ούτε το twitter, ούτε όλα τα άλλα είναι κάτι το ιδιαίτερο θεωρώ... το ίδιο θα είναι και αυτό! -Απλά η γνώμη μου!
-
27-03-11, 12:24 Απάντηση: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #19
Ανέραστοι αλλά επαγγελματικά φιλόδοξοι VS Aλάνια αλλά τεμπελάκηδες συμφορουμίτες. Ενδιαφέρον...
Το LI είναι καλό και μοναδικό στο είδος του αλλά έχει το μειονεκτήμα όλων των social networks: δεν περιέχει αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού. Εχει δυσαναλογα μικρή συμμετοχή πχ επαγγελματιών υγείας, επίσης ίσως και των πολύ καλών και πετυχημένων επαγγλεματιών που δεν χρειάζονται ή δεν έχουν χρόνο για διαφήμιση. Κοινώς είναι ένας ακόμα τρόπος να περνάς την ώρα σου αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους καριέρας...On my desktop I have both: a Linux OS and a Windows mouse.
-
27-03-11, 12:31 Απάντηση: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #20
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Οι παραδοσιακές μέθοδοι καριέρας είναι το να στείλεις CV;
Στείλε για παράδειγμα CV στη Google μαζί με άλλα 50 χιλιάδες CV που θα λάβει την ίδια μέρα. Μάντεψε πόσες πιθανότητες έχεις να το διαβάσει κάποιος.
Τον περασμένο Σεπτέμβρη επικοινώνησε μαζί μου recruiter της Google επειδή έπεσε πάνω στο προφίλ μου στο LinkedIn και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να εργαστώ στη Google. Προσοχή: δε λέω ότι μου προσέφερε εργασία στη Google αλλά χάρη στο LinkedIn είχα περάσει τη φάση όπου το CV σου πρέπει να προσεχτεί μέσα από το σωρό των 50 χιλιάδων που φτάνουν την ίδια μέρα με αυτό. Από εκεί και ύστερα ήταν στο χέρι μου να τα πάω καλά στις συνεντεύξεις και να με πάρουν.
-
27-03-11, 12:46 Απάντηση: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #21
Συγχαρητήρια! Σε βρήκε η Google που σκανάρει όλο το internet. Ακόμα και στο www.ψάχνωδουλειά να βάλεις θα σε βρουν. Το παράδειγμα σου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Βάλε στο LI το CV σου ως γιατρός ή νοσοκόμα και περίμενε να σε καλέσουν σε νοσοκομείο... Ή διαφήμισε ότι είσαι βαφιάς, κλειδαράς, γραμματέας ή ότι άλλο είμαστε στην Ελλάδα και περίμενε... Εδώ έχουμε ΑΚΟΜΑ παραδοσιακές μεθόδους που δεν είναι μόνο το CV αλλά και γνωριμίες-βύσμα, εφημερίδες-αγγελίες, έφευρετικότητα και πολλλύ τύχη.
Καλώ να αναφερθούν όσοι βρήκαν δουλειά ή έστω όσοι ωφελήθηκαν επαγγελματικά από το LI. Προσωπικά έχω εκεί τους φίλους μου (που τυχαίνει να είναι και συνάδελφοι) και μπαίνω να δω τι κάνει κάποιος όταν δεν έχει fb.On my desktop I have both: a Linux OS and a Windows mouse.
-
27-03-11, 13:02 Απάντηση: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #22
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Μα το LinkedIn είναι όλα αυτά που αναφέρεις!
Και η κανονική μέθοδος (βρίσκω τη θέση, κάνω apply, περιμένω) και η λιγότερο official (ψάχνω να βρω ποιός στο καλό θα με κάνει refer στη συγκεκριμένη εταιρία, γίνομαι μέλος σε groups για να με προσέξουν recruiters και να έρθουν αυτοί σε επαφή μαζί μου etc).
-
28-03-11, 14:31 Απάντηση: Το LinkedIn φτάνει τους 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως #23
Παρόμοια Θέματα
-
Η κοινότητα Fon φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια Wi-Fi hotspot παγκοσμίως
Από ipo στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-10, 12:49 -
Δημόσια στοιχεία από 100 εκατομμύρια χρήστες Facebook συγκεντρώθηκαν σε ένα μόνο αρχείο
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-10, 09:43 -
Opera browser: ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-10, 19:21 -
Τους 2 εκατομμύρια χρήστες έφτασε η πλατφόρμα IPTV Mediaroom της Microsoft
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-08, 18:31 -
Αυστραλία: η iiNet φτάνει τους 100.000 ADSL2+ συνδρομητές
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-06, 17:37
Bookmarks