Μια ερώτηση από έναν πρωτάρη:
Από τον ΟΤΕ με ειδοποίησαν πως θα έχουν έτοιμη τη σύνδεση μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Παρόλα αυτά το Prestige650-R που αγόρασα "συγχρονίζει" χωρίς όμως να μπορώ να πετύχω σύνδεση στη Forthnet όπου γράφτηκα. Το Prestige δείχνει το ΑΤΜ loopback test να αποτυχαίνει και βλέπω πως ενώ στέλνει πακέτα δεν παίρνει καμία απάντηση. Να αρχίσω να ανησυχώ ή να περιμένω τον ΟΤΕ? Να φταίει κάτι άλλο (στο σετάρισμα του router πχ) ή μήπως ο ΟΤΕ πέρα από τη σύνδεση στο DSLAM (η οποία υποθέτω πως έχει γίνει) πρέπει να κάνει και κάτι επιπλεόν το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα?
Υπόχρεως για τις απαντήσεις σας.
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
04-03-04, 20:34 Αρκεί το πράσινο λαμπάκι?? #1
-
04-03-04, 21:31 #2
Τσέκαρε αυτό το thread :
http://www.adslgr.com/forum/viewtopi...t=4996&start=0
Σε εμένα μόνο αφού πέρασε το loopback test κατάφερα να συνδεθώ...καλή τύχη και υπομονή
-
04-03-04, 22:46 #3
Κανε και λιγο υπομονη μεχρι την Τεταρτη που σου ειπαν οτι θα ενεργοποιησουν την γραμμη σου απο τον οτε και μετα βλεπεις...
-
04-03-04, 22:56 #4
Μάλλον δεν μπορώ να κάνω τίποτα καλύτερο από το να περιμένω ... Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην τρέχω!
-
04-03-04, 23:04 #5
σε εχουν συνδεσει με το dslam αλλα δεν ολοκληρωθηκε η συνδεση στο atm του οτε
φιλικα
-
05-03-04, 18:30 #6
καλησπερα!!πως γινετε να μαθω αν ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου?οτε-134 λεει ναι.το 121 λεει οχι...κε το λαμπακι εινε ακομα πορτοκαλι...
πώς ginete loopback test?Δεν βγάζω άκρη με ote.
Σας ευχαριστώ
-
05-03-04, 19:16 #7
Αν το λαμπάκι είναι ακόμα πορτοκαλί τότε ο ΟΤΕ δεν έχει καν ετοιμάσει τη φυσική σύνδεση (οι εμπειρότεροι ας με διορθώσουν). Οπότε το loopback test δεν έχει νόημα. Αν έχεις Prestige ρουτεράκι, στο τέλος της διαδικασίας ρύθμισης με τον Wizard στο Web interface έχεις την επιλογή "Start diagnose". Εκεί βλέπεις τα αποτελέσματα του ATM loopback test.
-
05-03-04, 20:59 #8
εχω το jespeed 500 οι Ποτετξηδες ειπαν οτι εχει ενεργοποιηθει αλλα δεν βλεπω να γινετε πρασινο.πως θα ξερω οτι εχει ενεργοποιηθει?και αφου εχω κανει ολες τις συνδεσεις μοντεμ σπλιτερ κτλ..εχω παρει και ping απο modem ολα καλα...περιμενω να αναψει μονο του και τοτε ολα οκ?sorry που ρωταω αυτονοητα ισως για σας αλλα δεν κατεχω και πολλα
-
05-03-04, 21:23 #9
Θα σε συμβούλευα να περιμένεις να περάσουν οι εκλογές, να ξαναβρούμε όλοι μας το ρυθμό μας (και μαζί με μας και ο ΟΤΕ) και έχει ο Θεός
(και εγώ ακόμα περιμένω άλλωστε ...)
-
08-03-04, 18:34 #10
ρε πεδες βοηθεια!!!μου ειπαν ενεργοποιηθηκε το σπλιτερ ειναι οκ.το μοντεμ ειναι οκ πηρα κε πινγκ κτλ...και ακομα πορτοκαλι..ΚΑΙ το σερωισε τοθ Ποτε ακομα ερχετε....πληρωνουμε χωρις να εχουμε τις υπηρεσιες
-
10-03-04, 15:49 #11
Τελικά δούλεψε μία μέρα πριν την "εκπνοή" της προθεσμίας.
Επιμύθιο:
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ. Απαιτείται επιπλέον και η σύνδεση του DSLAM με τον έξω κόσμο μέσω του ΑΤΜ δικτύου του ΟΤΕ.
(Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια)
Παρόμοια Θέματα
-
firewall αρκεί το hardware???
Από master03gr στο φόρουμ Broadband SoftwareΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-05, 23:38 -
Λαμπάκι @ πράσινο->πορτοκαλί->πράσινο->πορτοκαλί...
Από todo στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-04, 04:13 -
ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ?
Από Renegade στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-04, 17:56 -
Το πράσινο λαμπάκι
Από Durdyn στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-04, 00:07 -
Μια μικρή βοήθεια: Πράσινο λαμπάκι, αλλά φυσικά.... Νο IP!
Από Master_Of_Lies στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-03, 18:41
Bookmarks