Καλησπέρα,
παιρνω αφορμη να γραψω απο ενα γραμμα αναγνωστη στο PC Magazine στο τελευταιο τευχος, το οποιο ειναι σχετικο με τις μηδενικες κλησεις που κανει το NetMod της Ιντρακομ, το οποιο μας παραχωρει ο ΟΤΕ. Οπως καταλαβαινετε εκανα το λαθος να βαλω ISDN γραμμη και θα μπω κατ'ευθειαν στο θεμα.
Το τελευταιο διμηνο Δεκεμβρης-Γεναρης μου ηρθε ο λογαριασμος του ΟΤΕ 400 ευρω, και με αναλυση 9. 5 0 0 (εννιαμιση χιλιαδες) κλησεις στο ιντερνετ.Σε περιπτωση που διαβασει τις γραμμες αυτες καποιος ανιδεος του ΟΤΕ εχουμε στη διμηνια 60 μερες οπου διαιρωντας με το ανω ποσο εχουμε 9500/60=158.33 κλησεις ανα μερα, δηλαδη 6,5 κλησεις την ωρα, το οποιο ειναι ενα ωραιο νουμερογια καποια εταιρεια με 24ωρη συνδεση ISDN 128. Μονο που εγω ειμαι ιδιωτης, χρησιμοποιω το ιντερνετ και τις υπηρεσιες του εδω και πολλα χρονια και η χρηση του δεν συγκρινεται με το φορτο μιας εταιρικης.
Το διαταυτα: ζητησα απο τον provider μου και μου εστειλε τα logs του τελευταιου μηνα αναφορικα με τις προσπαθειες συνδεσης μου σε αυτον. Αποτελεσμα...100δες κλησεις με 0 κοστος...(!!!?!?!)
Και ρωτω:
α) ενταξει εμαθα μετα πως ημουν υποχρεωμενος λεει ο Οτες να βαλω στο modem την εντολη ΑΤΒ40...δεν θα σταθω σε αυτη τη γελοιοτητα και προχωρω ενα βημα ακομα,
β)Με ποιο δικαιωμα χρεωνουν στους πελατες τους κλησεις με μηδενικη διαρκεια??????????????????Ειναι απιστευτοι...ουτε στην Ταγκανικα να ζουσα για να εχω μια σωστη μεταχειριση....
Θα ασχοληθω σοβαρα με το θεμα, γιατι μου μυριζει παρανομη καταχρηστικη δραστηριοτητα του κατα τα αλλα πολυδιαφημιζομενου κρατικου μας παροχεα.
Δυστυχως τα χρηματα θα τα πληρωσω... αλλα θα κανω και ενσταση...Ολοι μας ας αλλαξουμε αυτη την καθεστωτικη νοοτροπια του χρεωνω ο,τι θελω και δεν δινω λογαριασμο σε κανενα...Οχι αλλη τρομοκρατια της χρησης του Διαδικτυου στην Ελλαδα...
Εμφάνιση 1-15 από 20
Θέμα: Αγανακτηση...
-
04-03-04, 23:51 Αγανακτηση... #1
-
05-03-04, 00:28 #2
Κοίτα να βρεις το δίκιο σου, μέχρι και το κράτος μας εκμεταλεύεται στον βομό του κέρδους.
-
05-03-04, 00:56 #3
Κάτι τέτοιο είχα πάθει και εγώ ,πριν πολλά χρόνια, όταν ξεκίναγε το isdn λόγο «ελαττωματικού» firmware του netmod.
Από τότε το είχαν διορθώσει, και δεν χρειαζόταν να κάνεις εσύ τίποτα, περίεργο που συνέβη ξανά.
Πάντως τότε μου τα είχαν αφαιρέσει, αν και είχα πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό ανά σελίδα για τον αναλυτικό λογαριασμό με τις πολλές μηδενικές κλήσεις που είχα αναγκαστεί να ζητήσω.
-
05-03-04, 02:07 #4
Πριν 3 μήνες τα ίδια έπαθε φίλος μου. Το γαμ**ο ήταν ότι έγινε εκεί που δούλευε. Τ' αφεντικό του έπαθε αποπληξία όταν ήρθε ο πΟΤΕς 350 χιλ δρχ!!!!
Το κουφό είναι ότι το παλικάρι έμπενε με netcard και μετά από παρόμοια διαίρεση βγήκαν 12 κλήσεις την ώρα. Ζήτησε φωτοτυπία από την ACN για τα logs που είχε κάνει και ήταν 42. Παραλίγο να χάσει την δουλειά του αλλά πάλι καλά που τα γεγονότα ήταν αδιάσειστα.
Κλέφτεεεεεεεεεεεεεεεες!!! (που λέει και ο Ηλιόπουλος. RIP)
-
05-03-04, 02:58 #5
Janus,
ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΗ....$%@%$@%$#%$#^%
ΜΗΝ το αφήσεις έτσι!!! Έχει ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!!! Τα λαμόγια μέχρι και ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ κλήσεις με έχουν χρεώσει ότι κάλεσα νούμερα που ΔΕΝ ξέρω και ΕΠΙΠΛΕΟΝ είμαι συνδρομητής της ΤΕΛΛΑΣ πλέον....και τα λαμόγια ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να με χρεώνουν (αραιά βέβαια) ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ σε νούμερα που ΔΕΝ τα ξέρω....
ΦΑΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ!!!!!
(μην πω τίποτα άλλο)....
-
17-03-04, 13:03 #6
Λοιπον, μετα απο πολλα τηλεφωνηματα και παραπομπες κατεληξα στην εξης φραση που ακουσα: "Κυριε, ας κανατε φραγη, ο ΟΤΕ το λεει..."...
εγω απαντω: Κυριε ελεησον...!!! θα εχουμε και συνεχεια, ετσι απλα απο περιεργεια
-
17-03-04, 15:04 #7
MetalHeart, ο φίλος σου δεν είναι μόνος του. εχεις δει σε ανάλυση λογαριασμού 30.000 μη ατελείς κλήσεις (ή όπως αλλοιώς λένε τις κλήσεις με μικρή διάρκεια
) χωρίς καμμία δικαιολογία, και για να πάρεις ανάλυση ζητάνε 15€ τις 10 σελίδες = 2-3 μέρες.
Υπάρχει μια λύση που ίσως κάποτε σε οδηγήσει στο δικαστήριο (θετικό). Δεν πληρώνεις τπτα. Σου βάζουν φραγή εξερχομένων. Κάνεις αίτηση και σου βάζουν νέα γραμμή (σε άλλο όνομα αν χρειάζεται). Μετά από 2-3 χρόνια θα αποφανθεί ο νόμος.
Δεν έχω κάτι άλλο υπόψη μου sorry
-
17-03-04, 15:10 #8
Εγώ συμφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί ο καθένας να κάνει κάτι τέτοιο... δυστυχώς..
-
17-03-04, 15:26 #9
-
17-03-04, 15:53 #10
και εγώ πλήρωσα 700 ευρώ πριν 4 μήνες για 2 εβδομάδες συνεχών κλήσεων , μια κλήση ανά 8 secs με ISDN ΓΡΑΜΜΉ..........
-
17-03-04, 17:37 #11
Κι εγώ μέσα στη λίστα κατά το παρελθόν παιδιά!
Αλλά αναρωτιέμαι αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμβούν τέτοια περιστατικά σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα!-=={Μετρον Αριστον}==-
-
17-03-04, 19:08 #12
Σε έμενα λέτε να έχει γίνει κάτι παρόμοιο...?για δείτε αυτο!
Because you are sick of yourself,i am sick of you too!
-
17-03-04, 19:34 #13
AC9800PBA,
1. παίρνε και αναλυτικό λογαριασμό. (ξέρεις τι κάνανε παλιά οι τεχνικοί του ΟΤΕ όταν θέλανε να καλέσουν Αμερικήμάντεψε)
2. με γεια η 512. Ο πρώτος λογ είναικαι την ISDN ακόμα την χρησιμοποιείς
το έχω ξεκαρφώσει το netmod απίο την πρώτη μέρα.
3. όπως και νά χει με 375 κλήσεις προς Internet δεν πρέπει να ανήκεις στην παραπάνω περίπτωση
-
17-03-04, 19:38 #14
Επείδι η ADSL δεν πήγεναι καλά στα games έμπενα με ISDN μερικές φορές αλλά πήγα στο site οτενετ για να δώ πόσες φορές έκανα κλήση και από ότί είδα είναι κάθε 3-16 λεπτά μια μονάδα δηλ.120draxmas νομίζω WTF???
Because you are sick of yourself,i am sick of you too!
-
22-03-04, 21:03 #15
Παιδιά,είμαι κι εγώ ένας καμμένος από isdn (εντάξεί,ήταν 128άρα) κι έχω ένα λογαριασό 1240 ευρώ (!) (χρώσταγα και 200 ευρώ από πριν).Τώρα,και επειδή δεν έχω δυνατότητα να τα εξοφλήσω όλα μαζι,τι μπορώ να κάνω;Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα σας παρακαλώ...
Παρόμοια Θέματα
-
Αγανακτηση
Από iakinthos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 19:05 -
Αγανάκτηση από Forthnet
Από kostis_74 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 17:29 -
Η αγανάκτηση η ίδια
Από gogos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-07, 16:16 -
Αγανάκτηση
Από lneas στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-07, 21:35 -
αγανακτηση με vivodi
Από ross στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-05, 17:34
Bookmarks