Login Form
IPv6 Ready
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 18
 1. #1
  Εγγραφή
  08-05-2004
  Περιοχή
  Ν. Αττικής
  Ηλικία
  38
  Μηνύματα
  20.320
  Downloads
  43
  Uploads
  2
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  29993/2490 Kbps
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
  Router
  Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  12.3(dB) / 18.6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Εισαγωγή  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: arc_large.jpg 
Εμφανίσεις: 116 
Μέγεθος: 261,6 KB 
ID: 85629Η Cosmote έκανε την τιμή στο adslgr.com να δώσει το άρτι αφιχθέν στην ελληνική αγορά Sony Ericsson Xperia arc. Όπως με κάθε συσκευή, έγινε ένας πανικός για το ποιος θα την πρωτοπάρει για review, αλλά τα κατάφερα και έχω τη χαρά να σας το παρουσιάζω.


  Φρέσκο high end smartphone με Android 2.3, οθόνη 4,2 ιντσών και 1GHz επεξεργαστή, είναι μία συσκευή που αναμένεις με αγωνία και περιμένεις να κάνει πολλά. Αρκούν όμως οι τεχνικές προδιαγραφές; Έχει γίνει καλή υλοποίηση; Τι ψάρια πιάνει το Android 2.3; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα λύσαμε στην εβδομαδιαία δοκιμή του Xperia arc, όπως μπορείτε να δείτε στις σελίδες που ακολουθούν.  [break=Εξωτερικά χαρακτηριστικά]


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: arc5.jpg 
Εμφανίσεις: 50 
Μέγεθος: 52,8 KB 
ID: 85634Ένα από τα βασικά στοιχεία ενός σύγχρονου smartphone είναι η διάσταση της οθόνης. Κι εδώ επιβεβαιώνεται ο γνωστός κανόνας "το μέγεθος μετράει". Όσο μεγαλύτερη ...η οθόνη (πονηρούληδες... ), τόσο περισσότερη η άνεση στη χρήση του smartphone και τόσο μεγαλύτερο το πλήθος των δυνατών χρήσεων του κινητού.

  Με βάση τον παραπάνω κανόνα, τα σύγχρονα smartphone τείνουν να γίνουν γκουμούτσες, προκειμένου να χωρέσουν ολοένα και μεγαλύτερη οθόνη και βέβαια όλα τα καλούδια σε διεπαφές και κυκλώματα επεξεργασίας. Εδώ λοιπόν βρίσκεται η καινοτομία του Sony Ericsson Xperia arc: Κατάφερε να τοποθετήσει μία σύγχρονη μεγάλη οθόνη, σε μία λεπτή, όμορφη και ελαφριά συσκευή (117gr), δίνοντας στο χρήστη της την εντύπωση ότι κουβαλάει ένα απλό κινητό τηλέφωνο μικρών διαστάσεων και χαμηλού βάρους.
  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: arc2.jpg 
Εμφανίσεις: 44 
Μέγεθος: 24,6 KB 
ID: 85635Το χαρακτηριστικό αψιδωτό σχήμα της συσκευής, που βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία, ταιριάζει όμορφα στην παλάμη. Η εταιρεία ανακοινώνει διαστάσεις 125.0 × 63.0 × 8.7 mm, όπου στο πάχος υπολογίζει (νέα κόλπα) το ελάχιστο πάχος της συσκευής στο κέντρο της και όχι το μέγιστο πάχος που φτάνει τα 12mm. Το Xperia arc έχει 7 hard keys (±ένταση, on/off, camera, menu, back, home), εργονομικά τοποθετημένα και με απρόσκοπτη λειτουργία.

  Απ' όποια πλευρά και να το δει κανείς, είναι φανερό ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το τμήμα σχεδιασμού. Λεπτό, αψιδωτό (arc = τόξο, αψίδα), ομοιόμορφο, στιβαρό, είναι μερικά από τα επίθετα που θα μπορούσαν να αποδώσουν ένα μέρος από τις αρετές του, ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Αν θέλουμε ντε και καλά να του αποδώσουμε ένα εργονομικό μειονέκτημα, αυτό θα είναι η θέση του φακού της κάμερας. Βρίσκεται κοντά στο όριο της πίσω επιφάνειας και χρειάζεται προσοχή στις φωτογραφίες, ώστε να μη φωτογραφίζουμε το δάχτυλό μας (Ναι, την πάτησα μία φορά... ).


  [break=Οθόνη]


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: arc6.jpg 
Εμφανίσεις: 33 
Μέγεθος: 46,1 KB 
ID: 85638Το Xperia arc φέρει capacitive οθόνη 4,2 ιντσών, πολλαπλής αφής, 854x480 pixels, 16.777.216 χρωμάτων (σε άλλα forum ακόμα τα μετράνε), με τεχνολογία βελτιστοποίησης εικόνας Mobile BRAVIA® Engine.

  Η οθόνη έχει καλή απόκριση και αντιλαμβάνεται ακόμα και τα πολύ απαλά αγγίγματα. Ο επεξεργαστής του 1GHz βοηθάει στην ομαλή κύλιση των μενού, των εφαρμογών και των ιστοσελίδων ...μέχρι η συσκευή να γεμίσει εφαρμογές. Προσθέσαμε 30-βάλε εφαρμογές στις ήδη 40 προεγκατεστημένες, με μερικές να τρέχουν στο παρασκήνιο και τότε η συσκευή άρχισε να λαχανιάζει και να αργεί λίγο να ξεκινήσει. Φυσικά δεν εννοούμε ότι έγινε αργή, αλλά χάθηκε η ομορφιά της απόλυτα ομαλής κύλισης και του ακαριαίου zoom-in/out στις ιστοσελίδες. Ίσως τα 512MByte μνήμης RAM δεν είναι αρκετά για τους πολύ απαιτητικούς χρήστες που εγκαθιστούν 60-70 εφαρμογές.

  Η τεχνολογία κατασκευής της οθόνης, προσδίδει υψηλή αντοχή έναντι της θραύσης και της χάραξης, ενώ περιορίζει σημαντικά τις ανακλάσεις κατά τη χρήση υπό έντονο φως. Η Mobile Bravia Engine βελτιστοποιεί τη χρωματική απόδοση και την αντίθεση, εξαλείφοντας παράλληλα το θόρυβο. Στην πράξη η οθόνη τα πάει πάρα πολύ καλά, όντας ευκρινής, φωτεινή, με ζωντανά χρώματα, κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού.
  [break=Αναπαραγωγή πολυμέσων]  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_radio.jpg 
Εμφανίσεις: 34 
Μέγεθος: 36,2 KB 
ID: 85619Κατά την περίοδο δοκιμής του Xperia arc μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της συσκευής ως media player. Το Xperia arc διαθέτει αρκετά δυνατό ενσωματωμένο ηχείο, που αποδίδει πιστά τον ήχο μέχρι τα 3/4 της μέγιστης έντασης, ενώ μετά δυσκολεύεται λίγο να αποδώσει τις χαμηλές συχνότητες.

  Στη συσκευασία του smartphone περιλαμβάνονται υψηλής ποιότητας ακουστικά τύπου "ψείρας" με το λαστιχάκι απομόνωσης εξωτερικών θορύβων (σόρυ παιδιά, δεν ξέρω πώς τα λένε αυτά ). Με τα συγκεκριμένα ακουστικά θα ακούτε μουσική μέχρι και σε εντάσεις κώφωσης, με άψογη απόδοση κάθε ατμοσφαιρικού παλμού. Είναι επίσης απαραίτητα ως κεραία για τη χρήση του ραδιοφώνου. Το τελευταίο έχει υλοποιηθεί περίφημα, εξαλείφοντας τα παράσιτα, με αρκετά ευαίσθητο δέκτη που συντονίζεται ταχύτατα σε όλους τους σταθμούς. Το interface του ραδιοφώνου είναι εύχρηστο, αποθηκεύει γρήγορα τους σταθμούς της περιοχής και επιτρέπει την εύκολη προσπέλασή τους. Αξιοσημείωτη είναι η προεγκατεστημένη εφαρμογή TrackID™ (είναι σαν το Shazam και το SoundHound), που συνεργάζεται με το ραδιόφωνο, ώστε να μαθαίνουμε ποιο είναι το τραγούδι που ακούμε και να το βρίσκουμε κατόπιν στη διαδικτυακή αγορά ή στο YouTube.


  Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 1GHz αναπαράγει χωρίς δυσκολία τα αρχεία video, τόσο από αρχεία στην κάρτα μνήμης της συσκευής, όσο και από το YouTube. Συμπερασματικά, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στην οπτική και ηχητική ψυχαγωγία μας, μέσω του arc.

  [break=Camera]


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: camera.jpg 
Εμφανίσεις: 44 
Μέγεθος: 25,8 KB 
ID: 85639Όσοι ασχολούνται συστηματικά με τη φωτογραφία, ξέρουν ότι τα πολλά Mpixel δεν κάνουν τη διαφορά. Περισσότερο μετράει η ποιότητα του φακού και του αισθητήρα. Στην περίπτωση του Sony Ericsson Xperia arc, που μας έδωσε η Cosmote, θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός και συγκρατημένος στην αξιολόγηση της κάμερας. Χμμ... Δε γίνεται! Διότι η φωτογραφική μηχανή του Xperia arc σκίζει! Είναι απρόσμενα ποιοτική και ισορροπημένη, θυμίζοντας περισσότερο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή compact, παρά τις μέτριες κάμερες των σημερινών smartphone.

  Αισθητήρας CMOS Sony Exmor R™ 8,1 Mpixel που κάνει παπάδες, καταγράφει απίστευτα σε χαμηλό φωτισμό, σε θέματα με περιοχές διαφορετικής φωτεινότητας, σε κινούμενα θέματα, ενώ αποδίδει εξαιρετικά τα χρώματα. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πατώντας το hard key της φωτογραφικής μηχανής, ανάβει το LED flash για να βοηθήσει στο καδράρισμα του θέματος. Το σύστημα περιλαμβάνει σταθεροποιητή εικόνας, ώστε να βγάζουν καλές φωτογραφίες ακόμα και όσοι δεν έχουν σταθερό χέρι.

  Η κάμερα του arc τραβάει HD video (1280x720) πολύ καλής ποιότητας, με γρήγορη εστίαση, αλλά σε απότομες κινήσεις της κάμερας καταγράφονται κάποια σπασίματα στην εικόνα, τα οποία μαθαίνει κανείς να αποφεύγει. Το arc διαθέτει δεύτερο μικρόφωνο στην οπίσθια όψη του, προκειμένου να καταγράφει καλύτερα τον ήχο κατά την εγγραφή video. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες και δύο video που καταγράψαμε δοκιμαστικά, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: fragma.jpg 
Εμφανίσεις: 88 
Μέγεθος: 584,3 KB 
ID: 85640 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: fragma2.jpg 
Εμφανίσεις: 66 
Μέγεθος: 423,9 KB 
ID: 85641


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: gati.jpg 
Εμφανίσεις: 75 
Μέγεθος: 386,7 KB 
ID: 85642 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: kfr.jpg 
Εμφανίσεις: 78 
Μέγεθος: 518,8 KB 
ID: 85643  Το Yugo από κάτω είναι πίσω από βιτρίνα, οπότε αναμένονται πιο θαμπά χρώματα.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: lambo.jpg 
Εμφανίσεις: 74 
Μέγεθος: 248,9 KB 
ID: 85644  Στην αριστερή φωτογραφία βλέπετε την αποτύπωση με φως φθορισμού και στη δεξιά σε σκοτάδι μόνο με το LED flash της κάμερας του smartphone.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: tyfl1.jpg 
Εμφανίσεις: 45 
Μέγεθος: 429,5 KB 
ID: 85645 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: tyfl2.jpg 
Εμφανίσεις: 40 
Μέγεθος: 393,5 KB 
ID: 85646


  [break=Android 2.3 - Εφαρμογές - Πλοήγηση]  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: device1ss.jpg 
Εμφανίσεις: 34 
Μέγεθος: 74,8 KB 
ID: 85647Η Sony Ericsson εφοδίασε το Xperia arc με την πρόσφατη έκδοση 2.3 του Android (Gingerbread) που φέρει αρκετές αλλαγές στο user interface, καθώς και βελτιώσεις στο πληκτρολόγιο αφής, δίνοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στις 300.000 εφαρμογές του Android Market.

  Η συσκευή έρχεται με 40 προεγκατεστημένες εφαρμογές που καλύπτουν με το παραπάνω τις ανάγκες ενημέρωσης, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας, οργάνωσης χρόνου. Ο απλός χρήστης ενδέχεται να μη χρειαστεί να εγκαταστήσει άλλες εφαρμογές, αφού οι δημοφιλείς υπηρεσίες, Facebook, YouTube, e-mail, ημερολόγιο, RSS, χάρτες Google, υπάρχουν εξ αρχής στη μνήμη του τηλεφώνου. Άξια μνείας είναι η εφαρμογή Timescape που συγκεντρώνει τις ενημερώσεις που λαμβάνει ο χρήστης από κάθε μέσω επικοινωνίας με τους φίλους του. Ενημερώσεις Facebook, Twitter, SMS, αναπάντητες κλήσεις, όλες σε ένα σημείο, σε χρονολογική σειρά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης widget, ώστε να φαίνονται σε μία από τις 5 αρχικές οθόνες του κινητού.


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: gingerbread.jpg 
Εμφανίσεις: 29 
Μέγεθος: 26,7 KB 
ID: 85698Με 512MByte RAM και επεξεργαστή 1GHz Qualcomm, το arc μπορεί να τρέξει άνετα κάθε εφαρμογή που επιθυμείτε. Παίζουν όλα τα παιχνίδια, εκτελούνται ομαλά όλες οι εφαρμογές, όπως θα περίμενε κανείς από ένα high end smartphone, ενώ η μεγάλη οθόνη 4,2" επιτρέπει την ανάγνωση ebook και αρχείων PDF και την πληκτρολόγηση με ακρίβεια, ακόμα και σε κατακόρυφη διάταξη του πληκτρολογίου.

  Η πλοήγηση στο διαδίκτυο, με την αρωγή της μεγάλης οθόνης multitouch, γίνεται ευχάριστα, τόσο μέσω Wi-Fi όσο και μέσω 3G. Επίσης, το arc υποστηρίζει αναπαραγωγή περιεχομένου flash. Το μόνο σημείο που θα θέλαμε βελτίωση, είναι να γίνεται πιο ομαλά και με καλύτερη απόκριση το zoom in/out των ιστοσελίδων.

  Ως τηλεφωνική συσκευή (ναι, είναι ΚΑΙ τηλέφωνο ) λειτουργεί απρόσκοπτα. Οι συντομεύσεις για τις επαφές και το πληκτρολόγιο κλήσης είναι παρούσες στην κεντρική οθόνη, ενώ η αναζήτηση αριθμών είναι απλή υπόθεση. Με λίγες τηλεφωνικές κλήσεις, αρκετή πλοήγηση στο διαδίκτυο και πολλές δοκιμές εφαρμογών, η αυτονομία της μπαταρίας των 1500 mAh ξεπερνούσε ελαφρώς τη μία ημέρα.


  [break=Συνδεσιμότητα]

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: speedtest_s.jpg 
Εμφανίσεις: 28 
Μέγεθος: 44,4 KB 
ID: 85630Το arc συνδέεται με κάθε δυνατό τρόπο με άλλες συσκευές. USB, 3,5mm είσοδος ακουστικών, Wi-Fi 802.11b/g/n, bluetooth, 3G, HDMI για την προβολή όσων δείχνει η οθόνη του κινητού σε τηλεόραση, είναι παρόντα, καθώς και το πρότυπο DLNA αναμετάδοσης πολυμεσικού περιεχομένου σε συσκευές αναπαραγωγής, ώστε να ακούτε μουσική που βρίσκεται στο κινητό σας μέσω συμβατού ηχοσυστήματος.

  Δε συναντήσαμε πρόβλημα κατά τη δοκιμή των διάφορων τρόπων διασύνδεσης, ενώ ήταν άψογο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Θα θέλαμε πιο ευαίσθητους τους δέκτες 3G και Wi-Fi, ώστε να συνδέονται σε περιοχές με ασθενές σήμα. Επίσης ο δέκτης Wi-Fi τείνει να μην αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του σε αρκετές περιπτώσεις, γεγονός που αντιμετωπίζεται με επανασύνδεση στο Access Point.

  Μέσα από σύνδεση 3G είδαμε ταχύτητα downstream 3 Mbps, 0,5 Mbps upstream και 200msec ping time. Μέσω Wi-Fi εξαντλήσαμε το εύρος ζώνης της γραμμής ADSL, όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot, ενώ στη λειτουργία ως Wi-Fi hot spot (μακρόστενα screenshot από κάτω) θα θέλαμε κάτι περισσότερο σε ισχύ και ακόμα περισσότερο σε ρυθμό αναμετάδοσης.


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: tether1.png 
Εμφανίσεις: 25 
Μέγεθος: 37,1 KB 
ID: 85631

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: tether2.png 
Εμφανίσεις: 26 
Μέγεθος: 36,5 KB 
ID: 85632
  [break=Screenshots]


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_lock_screen.jpg 
Εμφανίσεις: 30 
Μέγεθος: 26,7 KB 
ID: 85612 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_home.jpg 
Εμφανίσεις: 31 
Μέγεθος: 48,9 KB 
ID: 85616


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_media_home.jpg 
Εμφανίσεις: 29 
Μέγεθος: 52,8 KB 
ID: 85617 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_home3.jpg 
Εμφανίσεις: 28 
Μέγεθος: 53,6 KB 
ID: 85627


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_phone.jpg 
Εμφανίσεις: 33 
Μέγεθος: 49,4 KB 
ID: 85618 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_roloi.jpg 
Εμφανίσεις: 28 
Μέγεθος: 41,3 KB 
ID: 85623


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_settings.jpg 
Εμφανίσεις: 30 
Μέγεθος: 43,4 KB 
ID: 85625 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_settings2.jpg 
Εμφανίσεις: 32 
Μέγεθος: 51,6 KB 
ID: 85626


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_ebook.jpg 
Εμφανίσεις: 31 
Μέγεθος: 90,9 KB 
ID: 85614 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_ebook2.jpg 
Εμφανίσεις: 30 
Μέγεθος: 143,9 KB 
ID: 85615


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_agriopoula.jpg 
Εμφανίσεις: 34 
Μέγεθος: 42,9 KB 
ID: 85621 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_ragingthunder.jpg 
Εμφανίσεις: 33 
Μέγεθος: 57,4 KB 
ID: 85620


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: apps1s.jpg 
Εμφανίσεις: 30 
Μέγεθος: 62,8 KB 
ID: 85607 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_apps2.jpg 
Εμφανίσεις: 31 
Μέγεθος: 55,6 KB 
ID: 85608


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_apps3.jpg 
Εμφανίσεις: 28 
Μέγεθος: 49,0 KB 
ID: 85609 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_apps4.jpg 
Εμφανίσεις: 30 
Μέγεθος: 58,0 KB 
ID: 85610


  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_apps5.jpg 
Εμφανίσεις: 30 
Μέγεθος: 26,2 KB 
ID: 85611 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_camera.jpg 
Εμφανίσεις: 27 
Μέγεθος: 14,4 KB 
ID: 85613

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_recent.jpg 
Εμφανίσεις: 34 
Μέγεθος: 41,5 KB 
ID: 85622 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: s_skymap.jpg 
Εμφανίσεις: 29 
Μέγεθος: 44,0 KB 
ID: 85624  [break=Τεχνικά χαρακτηριστικά]  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: arc4.jpg 
Εμφανίσεις: 37 
Μέγεθος: 45,5 KB 
ID: 85633
  [break=Συμπεράσματα - Επίλογος]  Τι μας άρεσε


  • Το μέγεθος και η ευκρίνεια της οθόνης
  • Η σχεδίασή του και το μικρό βάρος
  • Το ενσωματωμένο ηχείο
  • Το Android 2.3
  • Η απίστευτη φωτογραφική μηχανή του
  Τι μας προβλημάτισε


  • Η αποκρισιμότητα της οθόνης, όταν φορτωθούν πολλές επιπλέον εφαρμογές
  • Τα 550€ που κοστίζει στην ελληνική αγορά
  • Οι δέκτες 3G & Wi-Fi με τη μέτρια ευαισθησία
  • Ο χρόνος εκκίνησης όταν το σύστημα είναι φορτωμένο με εφαρμογές
  • Η τιμή της Lamborghini που φαίνεται στις φωτογραφίες

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: arc3.jpg 
Εμφανίσεις: 50 
Μέγεθος: 64,9 KB 
ID: 85636 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: arc1.jpg 
Εμφανίσεις: 48 
Μέγεθος: 60,5 KB 
ID: 85637


  Ευχαριστούμε την Cosmote για τη διάθεση της συσκευής!
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 12-02-17 στις 23:04.

 2. #2
  Εγγραφή
  21-09-2003
  Μηνύματα
  70.611
  Downloads
  217
  Uploads
  48
  Άρθρα
  6
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  30/3
  ISP
  Cyta Hellas
  Router
  Pirelli, DGN2200
  SNR / Attn
  6(dB) / 13(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Καλό δείχνει αλλά σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα το Nexus S.
  We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
  I forgot that I might see, so many Beautiful things
  everything that has a beginning has an end
  See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

 3. #3
  Εγγραφή
  13-04-2003
  Περιοχή
  Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
  Ηλικία
  46
  Μηνύματα
  19.444
  Downloads
  11
  Uploads
  2
  Άρθρα
  1
  Ταχύτητα
  50000/5000
  ISP
  COSMOTE
  Router
  ZTE Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  14.6(dB) / 6.2(dB)
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
  Καλό δείχνει αλλά σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα το Nexus S.
  Ή το οποιοδήποτε άλλο S
  Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

 4. #4
  Εγγραφή
  08-05-2006
  Μηνύματα
  11.421
  Downloads
  70
  Uploads
  4
  ISP
  First
  Μπραβο ipe

  Η αποδοση της μπαταριας ειναι καλη;

 5. #5
  Εγγραφή
  08-05-2004
  Περιοχή
  Ν. Αττικής
  Ηλικία
  38
  Μηνύματα
  20.320
  Downloads
  43
  Uploads
  2
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  29993/2490 Kbps
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
  Router
  Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  12.3(dB) / 18.6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από treli@ris Εμφάνιση μηνυμάτων
  Μπραβο ipe
  Η αποδοση της μπαταριας ειναι καλη;
  Ευχαριστώ.

  Μία με μιάμιση μέρα κρατάει η μπαταρία αν το χρησιμοποιείς κάμποσο.

  ........Auto merged post: ipo πρόσθεσε 8 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
  Καλό δείχνει αλλά σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα το Nexus S.
  Πιστεύω ότι με το υψηλό του κόστος μάλλον στοχεύει στην κατηγορία των χρηστών που θέλουν ένα πολύ όμορφο high end smartphone με άριστη φωτογραφική μηχανή, που να μην προβληματίζει με τον όγκο ή το βάρος του. Όχι σε όσους κοιτάνε το smartphone σαν υπολογιστή παλάμης και εστιάζουν στις απόλυτες επιδόσεις του συστήματος.

  Προσωπικά, θα προτιμούσα με 420€ να πάρω το HTC Desire HD, που έχει καλύτερες επιδόσεις στις εφαρμογές, την πλοήγηση και τη δικτύωση κι ας είναι βαριά παντόφλα, χωρίς την τέλεια κάμερα και το HDMI.
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 29-03-11 στις 15:06. Αιτία: auto merged post
  Reviews: Sony Ericsson Xperia arc ..... HTC Desire HD ..... Huawei IDEOS U8150

  Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

  Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
  "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

 6. #6
  Εγγραφή
  11-08-2002
  Περιοχή
  Στο cockpit μίας Ferrari
  Ηλικία
  47
  Μηνύματα
  3.856
  Downloads
  8
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  Ταχύτητα
  17528/1024
  ISP
  Vodafone
  DSLAM
  HOL - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
  SNR / Attn
  9(dB) / 18(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Προσωπικά το βρίσκω (by far) το πιο όμορφο smartphone που κυκλοφορεί. Από κει και πέρα, όλα είναι σχετικά, και ένα από τα καλά με τα smartphones ειναι ότι τα κάνεις ότι θες .. κοινως ακόμα και θέματα αυτονομίας πχ μπορεί κανένας να τα βελτιώσει..


  Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
  "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

 7. #7
  Εγγραφή
  31-08-2009
  Περιοχή
  Κέρκυρα
  Μηνύματα
  3.536
  Downloads
  5
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  24576/1024
  ISP
  HOL
  DSLAM
  HOL - ΚΕΡΚΥΡΑ
  Router
  Alcatel-Lucent CellpPipe
  SNR / Attn
  11(dB) / 45(dB)
  Ωραία παρουσίαση Ιpo μπράβο σου.

 8. #8
  Εγγραφή
  18-09-2003
  Περιοχή
  Αθήνα - Κ. Πατήσια
  Ηλικία
  60
  Μηνύματα
  12.888
  Downloads
  33
  Uploads
  2
  Άρθρα
  4
  Ταχύτητα
  20480/1023
  ISP
  Conn-x OTE
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
  Router
  thomson speedtouch 585 v6
  Όμορφα και τα δύο. Και το κινητό και η παρουσίαση

 9. #9
  Εγγραφή
  08-05-2004
  Περιοχή
  Ν. Αττικής
  Ηλικία
  38
  Μηνύματα
  20.320
  Downloads
  43
  Uploads
  2
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  29993/2490 Kbps
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
  Router
  Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  12.3(dB) / 18.6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Ευχαριστώ παιδιά!
  Reviews: Sony Ericsson Xperia arc ..... HTC Desire HD ..... Huawei IDEOS U8150

  Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

  Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
  "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

 10. #10
  Εγγραφή
  25-01-2008
  Περιοχή
  #skg
  Ηλικία
  36
  Μηνύματα
  17.136
  Downloads
  0
  Uploads
  1
  Ταχύτητα
  30.000/2.500
  ISP
  Cosmote Vdsl
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
  Router
  SpeedPipa
  SNR / Attn
  7(dB) / 14(dB)
  Path Level
  Fastpath
  περιττο να πω οτι ακομα κλαιω με το τελευταιο "τι δε μας αρεσε"


  πολυ καλο ριβιου ωστοσο νομιζω εχει μεινει στα ερικσον κ στα νοκια η ρετσινια του κλασσικου τηλεφωνου..και δε ξερω κατα ποσο θα εδινε καποιος ενα σεβαστο ποσο για τηλεφωνο τετοιου τυπου σε αυτη τη μαρκα..
  VAMOS ARIS

 11. #11
  Εγγραφή
  04-02-2008
  Περιοχή
  Αθήνα, Αγιοι Ανάργυροι
  Ηλικία
  53
  Μηνύματα
  654
  Downloads
  8
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  24576/1024
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  Router
  Speedport Entry 2i
  SNR / Attn
  23.6(dB) / 10.9(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Πολύ καλό ρεβιού και πολύ καλό τηλέφωνο. Η τιμή του και η απόδοση της μπαταρίας του είναι τα μόνα αρνητικά
  * Κατά την γνώμη μου το Nexus S είναι ήδη ξεπερασμένο γιατί όλοι οι ανταγωνιστές του είναι ήδη πιό μπροστά
  Εσύ που υποστηρίζεις Χ.Α. από αντίδραση, νιώθεις δικαιωμένος ;

 12. #12
  Εγγραφή
  02-03-2006
  Περιοχή
  Π.ΦΑΛΗΡΟ
  Μηνύματα
  16
  Downloads
  13
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL OTE
  Ταχύτητα
  384/128
  ISP
  OTEnet
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ
  Router
  netgear dg632
  Ξερετε ποτε κυκλοφορει επισημα στην Ελλαδα ?

 13. #13
  Εγγραφή
  02-03-2006
  Περιοχή
  Π.ΦΑΛΗΡΟ
  Μηνύματα
  16
  Downloads
  13
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL OTE
  Ταχύτητα
  384/128
  ISP
  OTEnet
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ
  Router
  netgear dg632
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgep Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ξερετε ποτε κυκλοφορει επισημα στην Ελλαδα ?
  κυκλοφορεισε απο Γερμανο

 14. #14
  Εγγραφή
  08-09-2009
  Περιοχή
  London
  Ηλικία
  32
  Μηνύματα
  806
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  SKY
  Η τιμή του έχει ήδη πέσει στα 465€ στο internet. Νομίζω σε αυτή την τιμή είναι value for money.
  Πολύ καλό review!

 15. #15
  Εγγραφή
  17-02-2008
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  354
  Downloads
  10
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/5120
  ISP
  ΟΤΕ Conn-x
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
  Router
  Speedport W 742V Type Ci
  SNR / Attn
  17.0(dB) / 30(dB)
  το τηλέφωνο στο συνολό του φαίνεται αρκετά καλό και η παρουσίαση πολύ καλή μπράβο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας